351 Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Παρ Δεκ 16, 2011 6:00 am
Myro
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
joannakuba έγραψε:KI εμείς που ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ τον παιδίτρο...ΦΙΜΩΣΗ πάθαμε
Νομίζω οτι απο 6 μηνών και μετά πρέπει να το ανοίγουμε...αφού μας δείξει καποιος το σωστό τροπο....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 2:00 am, 1 φορά
αρα να χαρω στο οτι ο δικος μου ειναι νεογνολογος????μακαρι να κανει σωστα τη δουλεια του γιατι ααααααχ!!!!μπεμπινι 1 έγραψε:μανουλες δε θελω να σας αγχωσω αλλα αυτο το θεμα ειναι ιδιαιτερο.νεογνολογος δεν εξεταζει τα βρεφακια οταν γεννιοντε;ετσι και το δικο μου αλλα κατι τοσο φανερο οπως οτι η ουρηθρα του ηταν πολυ χαμηλα δεν το ειδε κανενας επιστημονας.αποτελεσμα καναμε επεμβαση 2 και κατι χρονων και υποφερε!ουτε η παιδιατρος το ειδε παροτι το εξεταζε απο ημερων.κατα τον 6μηνα μας εδειξε ακριβως πως κατεβαζουμε το πετσακι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 1:56 am, 1 φορά
γεια κ απο μενα.ο βασιλακος μου εκλεισε τα 3 το νοεμβριο.τη τελευταία εβδομαδα με απασχολησε πολυ αυτο το θεμα με το πουλακι του γιατι ο γιος μια συναδερφου μου του κανανε σχεδον περιτομη πρηστηκε μελανιασε κ εχουνε ιστοριες.πηγα λιοπον κ εγω χθες στο παιδιατρο μου (γιατι ως τωρα μου λεγανε να μη βαζω χερι εγω) κ το ανοιξε λιγο κ μου ειπε οτι βγαινει μονο το μισο κ αφου εκλεισε τα 3 να παω απο δευτερα κ να του το ανοιξει αυτος με μια αλοιφη που θα του βαλει για να μουδιασει κ θα το κατεβασει(χωρισ νυστερι) ομως αυτο ρε κοριτσια δεν ειναι δουλεια παιδοχειρουργου???? κ αν παθει καμια μολυνση??? ο δικος σου εκανε επεμβαση γιατι ητανε κλειστο???μπεμπινι 1 έγραψε:μη με παρεξηγειτε που "φωναζω"αλλα εξαιτιας της ανευθυνοτητας των γιατρων το παιδι μου εκανε μια επωδυνη επεμβαση στο πουλι του σε αρκετα μεγαλη ηλικια γιατι καταλαβαινε πολλα πραγματα υπεφερε και το αποτελεσμα να γινεται μαχη για να παμε σε γιατρο για οτιδηποτε αλλο.αν η επεμβαση γινοταν οσο ηταν μωρο τ ωρα δε θα θυμοταν τιποτα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 1:57 am, 1 φορά
Κι εγω γεννησα προσφατα αγορακι και ειμαι ασχετη με αυτο το θεμα....Θελω να σε ρωτησω οταν βαζω πανα πρεπει να σηκωσω το πουλακι του προς το πανω ή οχι να βαζω οπως ειναι ?stella7778 έγραψε:ΕΧΩ ΔΥΟ ΓΙΟΥΣ 4,5 ΚΑΙ 2,5
το πουλακι παντα προς τα κατω για να μην κανουν ουρολοιμωξεις!!!!!
οσο για το ανοιγμα, ο παιδιατρος το εκανε ακριβως στους 12 μηνες και μου ειπε οτι πριν απαγορευεται και πολυ αργοτερα ειναι επικινδυνο και πολλες φορες θελει επεμβαση.....μας τα ανοιξε ο ιδιος, ετσουξε λιγο την πρωτη μερα στα τσισακια και εκτοτε κανενα θεμα....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 1:57 am, 1 φορά
μπεμπινι 1 έγραψε:ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΕΞΩ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 1:58 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 1:58 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης