326 Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Τρι Νοε 29, 2011 6:49 am
fotini2705
Πανταχού παρούσα!
kalispera koritsia kai ego exo ena gio 3 mhnon tora.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
lidiaki έγραψε:Οταν βαζεις την πανα να κατεβαζεις το πουλακι του προς τα κατω..τα αγορακια εχουν θεμα με το κατουρημα!!!
Carrie έγραψε:lidiaki έγραψε:Οταν βαζεις την πανα να κατεβαζεις το πουλακι του προς τα κατω..τα αγορακια εχουν θεμα με το κατουρημα!!!
Αυτό είπα να κάνω αλλά έχω τον άνδρα μου που μου λέει ότι έτσι μετά δεν θα του σηκώνεται
Carrie έγραψε:lidiaki έγραψε:Οταν βαζεις την πανα να κατεβαζεις το πουλακι του προς τα κατω..τα αγορακια εχουν θεμα με το κατουρημα!!!
Αυτό είπα να κάνω αλλά έχω τον άνδρα μου που μου λέει ότι έτσι μετά δεν θα του σηκώνεται
ksapphire έγραψε:Carrie έγραψε:lidiaki έγραψε:Οταν βαζεις την πανα να κατεβαζεις το πουλακι του προς τα κατω..τα αγορακια εχουν θεμα με το κατουρημα!!!
χαχα ελα μωρε, δεν παθαινουν τιποτα. Ο γιος μου ειναι 32 μηνων τωρα και μια χαρα του σηκωνεται....χαχαχαχα προς μεγαλη περηφανεια του πατερα του
Να σου ζησει το αγορακι σου καλοτυχο και γερο να ειναι!amarylis έγραψε:καλησπερα και απο μενα γλυκες αγορομανες.εμενα ο μπουμπουκος μου ειναι 29 ημερων.
angel-1 έγραψε:ksapphire έγραψε:Carrie έγραψε:lidiaki έγραψε:Οταν βαζεις την πανα να κατεβαζεις το πουλακι του προς τα κατω..τα αγορακια εχουν θεμα με το κατουρημα!!!
χαχα ελα μωρε, δεν παθαινουν τιποτα. Ο γιος μου ειναι 32 μηνων τωρα και μια χαρα του σηκωνεται....χαχαχαχα προς μεγαλη περηφανεια του πατερα του
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΕΡΕΘΙΖΕΤΕ Η ΟΥΡΟΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ..ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 1:58 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 1:59 am, 1 φορά
αχ ναι βρε κοριτσια τι κακο κ αυτο με τα τσισα που βγαινουν απο την πανα ολη την ωρα!κατω το πουλακι λοιπον κι αυτο για την ουρολοιμωξη δε το ηξεραμπεμπινι 1 έγραψε:το πουλακι δεν το βαζουν προς τα πανω απλα και μονο γιατι οταν φορανε πανα τα τσισα θα βγουν εξω.εξαλλου το κεφαλακι ειναι καλυμενο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 1:59 am, 1 φορά
stefaniandreas έγραψε:μια που ειστε ολες αγορομανες και καποιες πιο παλιες λυστε μου μια απορια.τι γινεται με το πουλακι του.το ανοιγω εγω η ο παιδιατρος?και απο ποτε?ξεχασα να τον ρωτησω.ο μπεμπης μου ειναι 1 μηνα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης