301 Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Τρι Αυγ 09, 2011 9:04 am
kathrinkaterina
Η ψυχή της παρέας!
εγω μεχρι και χθες ημουν η αγορομανα γιωργος ---παναγιωτης---βασιλης!!! αλλα τωρα που ειμαι εγκυος περιμενω κοριτσακι!!! να σασ ζησουν τα αντρακια σας!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kathrinkaterina έγραψε:εγω μεχρι και χθες ημουν η αγορομανα γιωργος ---παναγιωτης---βασιλης!!! αλλα τωρα που ειμαι εγκυος περιμενω κοριτσακι!!! να σασ ζησουν τα αντρακια σας!!!
γεια σου Κατερινα!!μια απο τα ιδια!!ειχα τρια αγορια μεχρι που ηρθε και η μπουμπου μου και μου εχει παρει τα μυαλα!!
kathrinkaterina έγραψε:ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.....ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ???? ΜΟΝΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ!ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
ΝΑΥΣΙΚΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ!!!!!
σε ευχαριστω πολυ Κατερινα!!πριν απο ολα να σου πω οτι με λενε Ελενη Ναυσικα ειναι το ονομα της κορης μου!!τωρα που λες για το μικρο σου οτι ειναι λιγακι αδιαφορος ενα θα σου πω οτι εγω με το 3ο εχω μεγαλο προβλημα σε σχεση με τη ζηλια!!!την ζηλευει παρα πολυ και δεν ειναι στιγμη να τον αφησω μονο μαζι της.εχθες την εσπρωσε και χτυπησε στο κουφομα της πορτας και τωρα εχει κανει ενα μεγαλο καρουμπαλο!!
mamarena έγραψε:Πω πω... πολλες που ειμαστε!!
Κι εγω εχω ενα γιο, τον Τασαρα!!! Ειναι 3 1/2 ετων και δηλωνει ερωτευμενος! Αχ και που να μπει και στην εφηβεια!!!
Καλημερα!!!!
Και εμενα ηταν ετσι .Τι πανα περνεις; Μηπως πρεπει να αλλαξεις νουμερο;Carrie έγραψε:Καλημέρα Το γράφω εδώ γιατί δεν μπορώ να βρω το θέμα που είχε αναφερθεί κάποτε και εδώ σίγουρα θα βρω λύση! Τι θα κάνω,μου λέτε, που ο μπεμπάκος μας όταν κατουράει βρέχεται μέχρι τον λαιμό?????Η ταχύτητα που του αλλάζω εσωρουχάκια και φορμάκια είναι απίστευτη!Έρχονται μέρες που ξεμένω από ρούχα!!Πόσο γνώση μπορεί να θέλει το κλείσιμο της πάνας για να μην υπάρχουν διαρροές??
Να σου ζησει stefaniadreas γερο και καλοτυχο να ειναι .να τον δεις οπως επιθυμεις!!stefaniandreas έγραψε:καλημερα!δηλωνω και γω παρουσα!εδω και 12 μερες εχουμε αγκαλια τον κουφοντινα μας!
ευχαριστω πολυ!!!Maraki Riaki έγραψε:Να σου ζησει stefaniadreas γερο και καλοτυχο να ειναι .να τον δεις οπως επιθυμεις!!stefaniandreas έγραψε:καλημερα!δηλωνω και γω παρουσα!εδω και 12 μερες εχουμε αγκαλια τον κουφοντινα μας!
ευχαριστω!επισης!antzelinino έγραψε:γεια σας αγορομανες... κι εγω μια απο εσας ειμαι... εχω τον Παντελη 4 χρονων και τον Νικολα 2μιση μηνων... stefaniandreas να σου ζησει ο παιδαρος...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης