26 Απ: ΣΟΣ!!! Βοηθήστε μας με το όνομα (μια κόντρα μαμάς- μπαμπά ) :) Δευ Οκτ 11, 2010 8:23 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Ορφεας!οβερ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
ονομα μπέμπη
& εγωVivian έγραψε:Ορφέας και εγω!!!!!!!
Ευάκι έγραψε:αχιλλεας απο μενα μου αρεσει τρελα!!!
manoula3 έγραψε:αχιλλεας ψηφισα εγω!!!!βεβαια κ το απολλωνας μ'αρεσει,αλλα ειναι πιο σπανιο!!χιχι!!φαντασου να φωναζετε απολλωνααα πως τα πηγες στο σχολειο???ενω αχιλεεα ειναι πιο ευηχο!!εεε μαλλον!!!
mimika έγραψε:manoula3 έγραψε:αχιλλεας ψηφισα εγω!!!!βεβαια κ το απολλωνας μ'αρεσει,αλλα ειναι πιο σπανιο!!χιχι!!φαντασου να φωναζετε απολλωνααα πως τα πηγες στο σχολειο???ενω αχιλεεα ειναι πιο ευηχο!!εεε μαλλον!!!
εχουμε ενα αγορακι στο εξοχικο που το λενε Απολλωνα και ο γιος μου ολο το καλοκαιρι τον φωναζε "Απομονα"
sonia1994 έγραψε:& εγωVivian έγραψε:Ορφέας και εγω!!!!!!!
βανια έγραψε:εγω ημουν μεταξο του ορφεα και του φοιβου ψηφισα Ορφεα αλλα μετα απο την ερμηνεια τω ονοματων πιστεω οτο θα αποφασισεις πιο ευκολα
ΑΧΧΙΛΕΑΣ :Γρηγορος στα ποδια δραστηριος και θαραλλεος .Καθόλου απλος χαρακτηρας -περηφανος εγωιστης ευθικτος θυμωνει ευκολα και εχει συναισθηματικα ξεσπασματα .Αγαπαει τη φυση και ειναι παρορμητικος .
ΦΟΙΒΟΣ (ΦΑΟΣ-ΦΩΣ ) ο ακτινοβολος Θεός που αρχικα ειχε τη δικη του υποσταση αλλα τελικα ταυτησητκε με τον Απολλωνα .Περιεργος τον ενδιαφερει η μελετη της ανθρωπινης ψυχης .Γλεντεαει και χαιρετε τη ζωη του ειναι κοινωνικος και γεεοδωρος .
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ : Με βαση το Μπαμπινιωτη δεν υπαρχει ελληνικη ετημιολογια παραμενει αγνωστη αλλα αν παρομε τη λεξη ΑΠΕΛΛΟΣ σημαινει δυναμη καιμε το ουσιατικο απελλαι σημαινει ιερα .
Εδω πρεπει να ξερεις οτι τα ονοματα φοιβος και Απολλωνας ειναι μαζι τα κανουν και ενα
Ορφεας:και εδω εχουν δοθει πολλες ετυμηολογιες συγγενες λεξη ειναι ο ορφανος (μακρια απο εμας ) σημαινει θρηνω τραγουδω αγρια μαγευω .Εξαιτειαςτου μαντειο δινου ομως και τη σημασια απο το ΟΡΦΝΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ
ΑΛΙΝΟΟΣ : Χαρουμενος γελαστος βλεπει την καλλη αποψη της ζως εχει εμπιστσυνη στους ανθρωπους ειναι πιστος φιλος αλλα πληγωνετε βαθια .
Λεωνιδας : ιδεολογος ειλικρινης πληγωνειαθελα του τους φιλους του ειναι μονογαμικος και παιρνει δυναμη απο τη γυναικα πο τον αγαπαει (χαρα η νυφη!)
Αυτα ειναι πιστευω να σε βοηθησουν να καταληξεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΣΟΣ!!! Βοηθήστε μας με το όνομα (μια κόντρα μαμάς- μπαμπά ) :)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης