1 Νταντά ή Σταθμός??? Δευ Οκτ 11, 2010 11:58 pm
allegra
Είναι σε καλό δρόμο!
Για πειτε κοριτσια μου την γνωμη σας για το θέμα που ταλανίζει όλους τους γονεις!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
florentiab έγραψε:αν και νομίζω οτι έχει ξανανοίξει παρόμοιο θέμα.
σταθμός δαγκωτό! εγώ αυτό επέλεξα και δεν το έχω μετανοιώσει. δεν θα εμπιστευόμουν μια άγνωστη στο σπίτι μου μόνη της με το παιδί μου. επίσης στο σταθμό το παιδί περνάει καλύτερα και κοινωνικοποιείται γιατί έχει επαφή με αλλά παιδάκια. απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχεις βρει τον κατάληλο σταθμό με σωστές δασκάλες
σταθμός δαγκωτό! εγώ αυτό επέλεξα και δεν το έχω μετανοιώσει. δεν θα εμπιστευόμουν μια άγνωστη στο σπίτι μου μόνη της με το παιδί μου. επίσης στο σταθμό το παιδί περνάει καλύτερα και κοινωνικοποιείται γιατί έχει επαφή με αλλά παιδάκια. απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχεις βρει τον κατάληλο σταθμό με σωστές δασκάλες
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ !ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ? ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1 ΕΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΝΤΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΗ . ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Η ΝΤΑΝΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ !
newagemama έγραψε:Σταθμός αρκεί να έχεις τις καβάντζες σου τον πρώτο χρόνο που θα σου αρρωσταίνει
zoi24 έγραψε:k ego eimai apo tis tyxeres poy exo tin mama moy konta.ntanta den tha epairna me tipota,paidiko pali tha ithela to paidi moy na mporei na moy pei ti ginetai ekei k meta na tosteilo diladi kapoy sta 21/2 tora eimaste akomi 15 minon k den leme koyventa
kala sigoyra to vlepeis vevaia yparxoyn k ekseraiseis alla pano apo ola einai na psakseis k ton stathmo poy tha steileis to paidi soyflorentiab έγραψε:zoi24 έγραψε:k ego eimai apo tis tyxeres poy exo tin mama moy konta.ntanta den tha epairna me tipota,paidiko pali tha ithela to paidi moy na mporei na moy pei ti ginetai ekei k meta na tosteilo diladi kapoy sta 21/2 tora eimaste akomi 15 minon k den leme koyventa
αν ένα παιδί είναι ευχαριστημένο ή δυσαρεστημένο το καταλαβαίνεις και από τη συμπεριφορά του. δεν χρειάζεται να στο πει. όταν βλέπω τη δικιά μου και παίρνει αγκαλιά τη δασκάλα της και τη φιλάει και της λέει Γιούλα μου, τρελαίνομαι από τη χαρά μου
zoi24 έγραψε:kala sigoyra to vlepeis vevaia yparxoyn k ekseraiseis alla pano apo ola einai na psakseis k ton stathmo poy tha steileis to paidi soyflorentiab έγραψε:zoi24 έγραψε:k ego eimai apo tis tyxeres poy exo tin mama moy konta.ntanta den tha epairna me tipota,paidiko pali tha ithela to paidi moy na mporei na moy pei ti ginetai ekei k meta na tosteilo diladi kapoy sta 21/2 tora eimaste akomi 15 minon k den leme koyventa
αν ένα παιδί είναι ευχαριστημένο ή δυσαρεστημένο το καταλαβαίνεις και από τη συμπεριφορά του. δεν χρειάζεται να στο πει. όταν βλέπω τη δικιά μου και παίρνει αγκαλιά τη δασκάλα της και τη φιλάει και της λέει Γιούλα μου, τρελαίνομαι από τη χαρά μου
Olivia έγραψε:florentiab έγραψε:αν και νομίζω οτι έχει ξανανοίξει παρόμοιο θέμα.
Και εγώ αν χρειαστεί να επιλέξω, σταθμό θα επιλέξω για τους ίδιους ακριβώς λόγους!
allegra έγραψε:Ενταξει και αυτο με την κοινωνικοποιηση σχετικο ειναι.. ποια απο μας ειχε παει πριν απο το προνηπιο σε σταθμο? Μια χαρα κοινωνικες ειμαστε..
litsakos[quote="allegra έγραψε:Ενταξει και αυτο με την κοινωνικοποιηση σχετικο ειναι.. ποια απο μας ειχε παει πριν απο το προνηπιο σε σταθμο? Μια χαρα κοινωνικες ειμαστε..
litsakos έγραψε:και να ηταν επαγγελματιες ντανταδες...ανειδικευτες ειναι οι περισσοτερες.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης