Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
583 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 583 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Κυρ Νοε 14, 2010 12:06 pm

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω πηρα αυτο τον υπνοσακο που πυλανε στα mothercare που δεν ειναι σαν σακουλα γιατι η μικρη περπαταει,πηρα αυτον που ειναι σαν φορμα,απο μεσα της φοραω μακριμανικο φορμακι και ειναι σουπερ.Δεν ειχα αλλη επιλογη γιατι ηταν ξεσκεπαστη ολο το βραδυ και δεν γινεται να βαζω ξυπνητηρι για να πηγαινω να την σκεπαζω καθε μιση ωρα τη νυχτα!θα πουντιασει....σωθηκα λοιπον και αργοτερα που θα κανει περισσοτερο κρυο θα της φορεσω και πυτζαμουλα απο μεσα και θα ειναι οκ πιστευω!

27ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 15, 2010 4:35 am

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrysa 1981 έγραψε:
μου ειπε συγκεκριμενα πως θα σου φαινοταν εσενα αν σε κλεινανε σε σακο για να κοιμηθεις?

Και εγώ αυτό ακριβώς σκέφτομαι! Shocked

28ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 15, 2010 8:18 am

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ενταξει δεν ειναι το ιδιο!!το θεμα οταν χρησιμοποιουμε τους υπνοσακουςπαντως ειναι να μην τα σκεπαζουμε με κουβερτες και να προσεχουμε τα μεγεθη,δηλαδη να μην ειναι μεγαλο το μεγεθος ωστε να μην ειναι μεγαλο το ανοιγμα του λαιμου..ετσι δεν κινδυνευει το μωρο να χωθει ολοκληρο μεσα στον υπνοσακο..η δικη μου παιδιατρος μου οχι μονο δεν αντεδρασε αρνητικα αλλα με προετρεψε κι ολας να τον χρησιμοποιω,οταν αρχισα να παρατηρω οτι η μικρη κλωτσαει τα σκεπασματα..ξυπνουσα και την εβρισκα παγωμενη,ποσες φορες να σηκωθω να την τσεκαρω?μια που την σκεπαζα και στο επομενο 10 λεπτο ξεσκεπαζοταν.. κοιμαται μια χαρα,κι εμεις μαζι αφου δεν αγχωνομαστε..

29ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 15, 2010 10:16 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marion έγραψε:
xrysa 1981 έγραψε:
μου ειπε συγκεκριμενα πως θα σου φαινοταν εσενα αν σε κλεινανε σε σακο για να κοιμηθεις?

Είναι σαν να κοιμάσαι σε σλίπινγκ-μπαγκ, και μαλιστα καλύτερο γιατί δεν κλείνει μέχρι πάνω.

30ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 15, 2010 10:56 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
απο τα πρωτα κρυα χρησιμοποιησα τον υπνοσακο της mothercare αυτον με τη σουστα που εχει στον ωμο και τα χερακια τους ειναι ελευθερα!!!
εμεινα πολυ ευχαριστημενη !!!!!!!!!!!!
συνεχεια κλοτσουσε την κουβερτουλα της!!!
και τωρα πρεπει να παρουμε μεγαλυτερο γιατι δε θα τη βγαλω καθαρη τρεις και λιγο σκεπασμα θελει!!! Sad Sad
επισης στη συσκευασια του υπνοσακου υπαρχουν οδηγειες για την χρηση του αναλογα με τη θερμοκρασια του δωματιου!!!
και ηταν απο 6 μεχρι 18 μηνων 2 χειμωνες εβγαλα!!! τωρα τον δωσαμε στον ξαδερφουλη της!! I love you

31ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 15, 2010 11:20 am

marilu33

marilu33
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marion έγραψε:
xrysa 1981 έγραψε:

ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΓΩ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ;;

32ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 15, 2010 11:34 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
εγω παντως επιμενω οτι τα παιδακια που ειναι ανησυχα στον υπνο τους χρειαζονται υπνοσακο..... μεχρι και μπρουμιτα γυρνουσε μονη της!!!
εγω παλι μεχρι και τωρα κουλουριαζομαι με την κουβερτα μου σα καμπια!!!
λετε να παρω υπνοσακο για 30 ετων και ανω?????

33ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 15, 2010 4:45 pm

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="marilu33"][quote="marion"][quote="xrysa 1981"]
μου ειπε συγκεκριμενα πως θα σου φαινοταν εσενα αν σε κλεινανε σε σακο για να κοιμηθεις? [/quote]

Και εγώ αυτό ακριβώς σκέφτομαι! Shocked [/quote]

ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΓΩ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ;;[/quote]

μα δεν το καταπιεζεις βρε! Very Happy μπορει να γυρισει,εχει ελευθερια κινησεων..απλα δεν μπορει να ξεσκεπαστει..και για οσες μανουλες ανακαλυψαν οτι το βλασταρι τους σηκωνεται ορθιο (οπως το δικο μου εδω και τρεις ημερες,ευτυχως που της κατεβασα στο τερμα την κουνια)quess what!!δεν μπορουν να κανουν και αυτο!!κι ετσι κοιμασαι ακομη πιο ησυχη!!για ρωτα με..ξερεις τι ειναι να ξυπνας μεσα στην αγρια νυχτα ακουγοντας το μωρο σου να μουρμουραει και να το βλεπεις να ειναι σκυμμενο το μισο πανω στα καγκελα της κουνιας?? Shocked ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 585182

34ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Τρι Νοε 16, 2010 12:38 am

aniakouk79

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ίσα Ίσα πιστεύω ότι ο υπνόσακος δεν τα καταπιέζει καθόλου! Εγώ βέβαια χρησιμοποιώ υπνόσακο φόρμα γιατί ο γιος μου κοντεύει τα τρία και μάλιστα τον φλις υπνόσακο και έχω σωθεί όλα αυτά τα χρόνια. Αυτοί οι υπνόσακοι της Ωμέγα είναι σαν παπλωματάκι και αν φοράς στο παιδί και πιτζαμάκι από κάτω, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο... Τα παιδιά δεν κρυώνουν περισσότερο, αντιθέτως ζεσταίνονται περισσότερο από εμάς, τουλάχιστον το δικό μου, δυσανασχετεί πολύ με τη ζέστη! Ο Άγιος υπνόσακος!!!! Very Happy Very Happy

35ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Τρι Νοε 16, 2010 3:33 am

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εμενα η δικια μου με τη ζεστη δεν τα παει καθοοοοολου καλα..ο μικρος σου εχει γεννηθει χειμωνα?

36ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Τρι Νοε 16, 2010 11:23 am

renaten

renaten
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κ εγω υπερ του υπνοσακου..απο περσι που τον πηρα σωθηκα!!απο τοτε που η μικρη σηκωνοταν ορθια ηταν μονιμως ξεσκεπαστη. δεν ειναι ουτε πολυ χοντρος ουτε πολυ λεπτος ειναι βαμβακερος σαν παπλωματακι. για τωρα τησ φοραω μονο το φορμακι κ υπνοσακο κ στα πολυ κρυα κ λεπτες πυντζαμουλεσ απο μεσα κ ειναι μια χαρα!!

37ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Τρι Νοε 16, 2010 12:15 pm

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:εγω παντως επιμενω οτι τα παιδακια που ειναι ανησυχα στον υπνο τους χρειαζονται υπνοσακο..... μεχρι και μπρουμιτα γυρνουσε μονη της!!!
εμενα ο μικρος μου ειναι παρα πολυ ανυσηχος στον υπνο του και εδω και 2 μηνες γυρναει και κοιμαται μπρουμυτα απο 5 μηνων....γενικα τον ψαχνω καθε φορα πανω κατω στα καγκελα τι να σου πω..σβουρας!!!!!!!!γιαυτο δεν πηρα υπνοσακο ακομη..νομιζα οτι δεν κανει για τοσο ανυσηχα μωρα..δεν ρωτησα κιολας Rolling Eyesαρα να παρω εε???γιατι ειμαι συνεχεια στο σκεπασμα αποτι καταλαβαινεις...εσυ πιο προτεινεις αυτο με τα μανικια και ποδια η τον σακο???δεν εχω ιδεα ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 215994

38ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Κυρ Νοε 21, 2010 11:47 am

xrysa 1981

xrysa 1981
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Rinoula έγραψε:
marion έγραψε:
xrysa 1981 έγραψε:

Είναι σαν να κοιμάσαι σε σλίπινγκ-μπαγκ, και μαλιστα καλύτερο γιατί δεν κλείνει μέχρι πάνω.

και εσυ το θεωρεις βολικο βρε αγαπη μου να κοιμασε σε σλιπιγκ μπαγκ πανω στο κρεβατι σου!!!!!!!
ασε που εγω δεν το βρισκω πουθενα βολικο το σλιπιγκ μπαγκ.

39ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Κυρ Νοε 21, 2010 12:41 pm

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzeni έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:εγω παντως επιμενω οτι τα παιδακια που ειναι ανησυχα στον υπνο τους χρειαζονται υπνοσακο..... μεχρι και μπρουμητα γυρνουσε μονη της!!!
εμενα ο μικρος μου ειναι παρα πολυ ανυσηχος στον υπνο του και εδω και 2 μηνες γυρναει και κοιμαται μπρουμυτα απο 5 μηνων....γενικα τον ψαχνω καθε φορα πανω κατω στα καγκελα τι να σου πω..σβουρας!!!!!!!!γιαυτο δεν πηρα υπνοσακο ακομη..νομιζα οτι δεν κανει για τοσο ανυσηχα μωρα..δεν ρωτησα κιολας Rolling Eyesαρα να παρω εε???γιατι ειμαι συνεχεια στο σκεπασμα αποτι καταλαβαινεις...εσυ πιο προτεινεις αυτο με τα μανικια και ποδια η τον σακο???δεν εχω ιδεα ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 215994

επειδη τωρα ειδα το θεματακι παλι απαντω εστω κ αργα!!!
η μικρη μου απο μωρο-μωρο ηταν πολυ ζωηρη στον υπνο!!! γυρω στο Δεκεμβρη του 2008 που ηταν 6 μηνων δανιστηκα εναν υπνοσακο απο μια φιλη μου!!! ο υπνοσακος αυτος ηταν χοντρουλης και ηταν σαν ολοσωμη φορμα με μανικια κανονικα!!! ουτε 2 νυχτες δεν τον κρατησε....τυρανια η μικρη...
μια γνωστη μου προτεινε τον σακο με τις σουστες που εχει στον ωμο και το φερμουαρ στο πλαι!!!
το αγορασα και σωθηκα.......τα χερακια της ηταν ελευθερα και τη νυχτα την αλλαζα πολυ ευκολα και πανα επειδη βοηθουσε το φερμουαρ... και δεν ειναι στενος ο υπνοσακος για να ειναι αβολα το μωρακι ειναι φαρδυ και γυριζει ανετα πλευρο ακομη και μπουμητα οπως η μικρη μου!!!! δεν θα τον αλλαζα με τιποτα!! τον πηρα 6 νουμερο μεχρι 18...μας εβγαλε 2 χειμωνες και τωρα ψαχνω για κατι αντιστοιχο!!! αυτη η εταιρια δε βγαζει μεγαλυτερο μεγεθος και δε βρισκω αλου τηγ ιδια ποιοτητα!!! λεπτος,βαμβακερος και φαρδυς στα ποδαρακια!!!
ελπιζω να βοηθησα!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ!!! Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΠΕΡΥΣΙ!! ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ!!

40ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Κυρ Νοε 21, 2010 12:46 pm

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΛΙΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΒΑΖΕΙς ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΦΑΝΕΛΑΚΙ, ΧΟΝΤΡΑ ΠΙΤΖΑΜΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΕΠΤΑ!!!

41ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Κυρ Νοε 21, 2010 12:52 pm

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΠΩ-ΠΩ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ Laughing Laughing Laughing
ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΛΟ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙ Laughing Laughing

42ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Κυρ Νοε 21, 2010 1:29 pm

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysa 1981 έγραψε:
Rinoula έγραψε:
marion έγραψε:
xrysa 1981 έγραψε:

και εσυ το θεωρεις βολικο βρε αγαπη μου να κοιμασε σε σλιπιγκ μπαγκ πανω στο κρεβατι σου!!!!!!!
Να σου πω την αλήθεια μου αρέσει, είναι σαν φωλίτσα!

43ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Κυρ Νοε 21, 2010 1:35 pm

nena1988

nena1988
μιας και μιλατε για υπνοσακο,να ρωτησω βρε κοριτσια και εγω η ασχετη μελλοντικη μανουλα,το μωρακι μου θα γεννηθει το μαρτιο-πρωτα ο θεος-πιστευεται οτι οο υπνοσακος θα μου χρειαστει?Οι γιατροι επιτρεπουν υπνοσακο σε νεογεννητο?Και για πεστε μου ποιος ειναι καλυτερος αυτος που ειναι σαν φορμακι ή αυτος που απο κατω ειναι ισιος,πιστευω να καταλαβατε τι εννοω?? ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 4872 ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 4872 ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 4872

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

44ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Κυρ Νοε 21, 2010 10:49 pm

Eri Flower

Eri Flower
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ χρησιμοποιώ υπνόσακο από τους ίσιους, μου φάινεται πιο άνετος, αλλά μόνο στο πορτ μπεμπέ όταν πάμε βόλτα...Στην κούνια της βάζω κανονικά τις κουβερτούλες της για να συνηθίζει εφόσον δεν θα χωράει για πάντα στον υπνόσακκο...

45ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 22, 2010 12:21 am

liana10

liana10
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μαρία Σ. έγραψε:καλημερα κοριτσια αγορασα για το μωρο μου υπνοσακο απο τα mothecare αυτον που ειναι βαμβακερος αλλα παλι μου φαινεται λεπτος φοβαμαι οτι θα κρυωνει βρε κοριτσια ειδα και καποιον της ωμεγα αλλα και κεινος δεν μου φανηκε χοντρος κανω μηπως λαθος?????? λετε να κρυωνει???? γιατι οι κουβερτες μου φαινονται πιο χοντρες( βεβαια ειναι συνεχεια ξεσκεπαστος) ξερετε αν υπαρχει καποιος πιο χοντρο??? το βραδυ βεβαια εχουμε αναμενα τα καλοριφερ αλλα παλι νομιζω οταν κοιμασαι κρυωνεις περισσοτερο. πεστε μου τη γνωμη σας
πήρα στην μικρή μου εναν υπνοσακο απο ενα συνοικιακο μαγαζι στην περιοχη που μενω κ ειναι αρκετα καλο κ μου φαινεται πολυ ζεστος οσο για το αν κρυωνει το ζουζουνακι σου με τον υπνοσακο που εχεις νομιω πως αν απο μεσα εχει το φανελακι του κ εχεις ανοιχτη τη θερμανση θα ριχνει κατι ηπνους................ Razz Razz

46ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 22, 2010 2:00 am

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημερα κοριτσια!!!
Εγω πηρα απο το ΙΚΕΑ ενα υπνοσακο φλις και ειμαι πολυ ευχαριστημενη με 17 ευρω!!!

47ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 22, 2010 2:29 am

Όλγα

Όλγα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maraki85 έγραψε:Kαλημερα κοριτσια!!!
Εγω πηρα απο το ΙΚΕΑ ενα υπνοσακο φλις και ειμαι πολυ ευχαριστημενη με 17 ευρω!!!

Κι εγώ πήρα τον ίδιο, αλλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμα γιατί τώρα που τον ξαναβλέπω, μου φαίνεται λεπτός...τουλάχιστον συγκριτικά με μία ζεστή κουβέρτα. εσύ που τον έχεις χρησιμοποιήσει,πώς σου φαίνεται? Δεν κρυώνει το μπεμπάκι;

48ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 22, 2010 2:37 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
δεν κρυωνουνε κοριτσια πιστεψτε με!!! τα μωρακια μας ζεσταινονται περισσοτερο απο εμας γι αυτο και πολλα ξεσκεπαζονται στον υπνο τους οπως η δικια μου η γαιδουρα!!!
με ενα πιτζαμακι απο κατω χειμερινο και με θερμοκρασια περιβαλλοντος στο 20 πιστευω ειναι αρκετο!!!
και για οσες μανουλες δε το γνωριζουν κατα τη διαρκεια του υπνου βαλτε το χερι σας πισω στον αυχενα τους αν ειναι κρυο τοτε το μωρο κρυωνει αν ειναι πολυ ζεστο-υδρωμενο τοτε εχει σκασει!!!!
ειναι μεθοδος γκαραντι η θεια μου 3 εχει μεγαλωσει κ το τελευταιο της ειναι 3 χρονων κατι ξερει κ αυτη!!!

49ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 22, 2010 5:14 am

xrysa 1981

xrysa 1981
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Rinoula έγραψε:
xrysa 1981 έγραψε:
Rinoula έγραψε:
marion έγραψε:
xrysa 1981 έγραψε:

γουστα ειναι αυτα,εγω δεν μπορω να ανεχτω καλα καλα το παπλωμα πανω μου οποτε και στα παιδια ειναι αναλογα τα γουστα!!!!!!!!

50ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE - Σελίδα 2 Empty Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 22, 2010 8:13 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysa 1981 έγραψε:
Rinoula έγραψε:
xrysa 1981 έγραψε:
Rinoula έγραψε:
marion έγραψε:
xrysa 1981 έγραψε:

γουστα ειναι αυτα,εγω δεν μπορω να ανεχτω καλα καλα το παπλωμα πανω μου οποτε και στα παιδια ειναι αναλογα τα γουστα!!!!!!!!
Πραγματι γούστα είναι Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις