51 Απ: ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MOTHERCARE Δευ Νοε 22, 2010 11:37 am
tzeni
Η ψυχή της παρέας!
που μπορω να το βρω αγαπη???τι μ αρκα ειναι....σευχαριστωωωω θα το δοκιμασω μπας και κοιμηθει καλυτερα το ταρζανακι μου!!!!!ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:tzeni έγραψε:εμενα ο μικρος μου ειναι παρα πολυ ανυσηχος στον υπνο του και εδω και 2 μηνες γυρναει και κοιμαται μπρουμυτα απο 5 μηνων....γενικα τον ψαχνω καθε φορα πανω κατω στα καγκελα τι να σου πω..σβουρας!!!!!!!!γιαυτο δεν πηρα υπνοσακο ακομη..νομιζα οτι δεν κανει για τοσο ανυσηχα μωρα..δεν ρωτησα κιολας αρα να παρω εε???γιατι ειμαι συνεχεια στο σκεπασμα αποτι καταλαβαινεις...εσυ πιο προτεινεις αυτο με τα μανικια και ποδια η τον σακο???δεν εχω ιδεαΑΓΑΠΗ@ έγραψε:εγω παντως επιμενω οτι τα παιδακια που ειναι ανησυχα στον υπνο τους χρειαζονται υπνοσακο..... μεχρι και μπρουμητα γυρνουσε μονη της!!!
εγω παλι μεχρι και τωρα κουλουριαζομαι με την κουβερτα μου σα καμπια!!!
λετε να παρω υπνοσακο για 30 ετων και ανω?????
επειδη τωρα ειδα το θεματακι παλι απαντω εστω κ αργα!!!
η μικρη μου απο μωρο-μωρο ηταν πολυ ζωηρη στον υπνο!!! γυρω στο Δεκεμβρη του 2008 που ηταν 6 μηνων δανιστηκα εναν υπνοσακο απο μια φιλη μου!!! ο υπνοσακος αυτος ηταν χοντρουλης και ηταν σαν ολοσωμη φορμα με μανικια κανονικα!!! ουτε 2 νυχτες δεν τον κρατησε....τυρανια η μικρη...
μια γνωστη μου προτεινε τον σακο με τις σουστες που εχει στον ωμο και το φερμουαρ στο πλαι!!!
το αγορασα και σωθηκα.......τα χερακια της ηταν ελευθερα και τη νυχτα την αλλαζα πολυ ευκολα και πανα επειδη βοηθουσε το φερμουαρ... και δεν ειναι στενος ο υπνοσακος για να ειναι αβολα το μωρακι ειναι φαρδυ και γυριζει ανετα πλευρο ακομη και μπουμητα οπως η μικρη μου!!!! δεν θα τον αλλαζα με τιποτα!! τον πηρα 6 νουμερο μεχρι 18...μας εβγαλε 2 χειμωνες και τωρα ψαχνω για κατι αντιστοιχο!!! αυτη η εταιρια δε βγαζει μεγαλυτερο μεγεθος και δε βρισκω αλου τηγ ιδια ποιοτητα!!! λεπτος,βαμβακερος και φαρδυς στα ποδαρακια!!!
ελπιζω να βοηθησα!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ!!! Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΠΕΡΥΣΙ!! ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ!!