26 Απ: ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ AIDS Πεμ Οκτ 14, 2010 3:39 am
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
φανη δεν παρακολουθεις, η κοπελα πιο πανω ειπε οτι ειναι φορεας του ειντζ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Kalliopi έγραψε:ΑΘΗΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ!ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ,ΠΧ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΑΣ;;;;ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ!ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΣΑΣ "ΑΚΙΝΔΥΝΗ",ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ!
fani έγραψε:εντάξει ο άντρας σου το κάνει καθαρά από θέμα φόβου και αγάπης να μην πάθεις εσύ και το παιδί κάτι,εχει τα δίκια του δεν το συναντας και κάθε μερα το aids(ευτυχώς)για να ξερεις τι να κάνεις και πως να αντιδράσεις.Σαφώς και έχουμε ενημερωθεί πολλά επί του θέματος αλλά δεν είναι το ίδιο η ανάγνωση με την θεωρία.Κάτσε και συζήτα μαζί του τα συναισθήματά σου για τον φίλο σου και για την οικογενειά σου.Εάν δεν έχει πολλές πληροφορίες σχετικά με την ασθένεια κάτσε και εξηγησέ του.Εγω με τον φίλο μου ναι μεν θα ήμουν εκδηλωτική αλλά και προσεκτική πολύ προσπαθόντας να μην τον κάνω να νιώσει άσχημα.Μπράβο του και μόνο που στο είπε γιατί συνήθως δεν το αναφέρουν για να μην μείνουν μονοι τους και για πολλούς άλλους λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν.
Μιλουπακι έγραψε:φανη δεν παρακολουθεις, η κοπελα πιο πανω ειπε οτι ειναι φορεας του ειντζ
Kalliopi έγραψε:ΑΘΗΝΑΚΙ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΠΙΤΙ;ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;
Athin@ έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΑΘΗΝΑΚΙ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΠΙΤΙ;ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;
Ξέχασα να τον ρωτήσω
ioannaki έγραψε:Σίγουρα ο φίλος σου έχει καταλάβει ότι η συμπεριφορά σου έχει αλλάξει...
ioannaki έγραψε:δε ζει στο μεσαίωνα για να μην ξέρει πως μεταδίδεται ο ιός και τι προφυλάξεις πρέπει να παρει.....
έλεος!!
ioannaki έγραψε:Εγώ καταλαβαίνω τον άντρα σου απόλυτα.....
Ακόμα και με την απλή χειραψία αν έχετε πληγές στα χέρια, μπορεί να μεταδοθεί η ασθένεια...
Σίγουρα ο φίλος σου έχει καταλάβει ότι η συμπεριφορά σου έχει αλλάξει...
Αλλά να σας πω κάτι ρε κορίτσια;;;;
Μη λέτε ρατσιστή τον άντρα της....
Στην τελική όπως δε ζούμε στην αρχή εποχή για να έχει τέτοιες αντιλήψεις ο άντρας της έτσι και στην περίπτωση του φίλου της δε ζει στο μεσαίωνα για να μην ξέρει πως μεταδίδεται ο ιός και τι προφυλάξεις πρέπει να παρει.....
έλεος!!
ioannaki έγραψε:Εγώ καταλαβαίνω τον άντρα σου απόλυτα.....
Ακόμα και με την απλή χειραψία αν έχετε πληγές στα χέρια, μπορεί να μεταδοθεί η ασθένεια...
Σίγουρα ο φίλος σου έχει καταλάβει ότι η συμπεριφορά σου έχει αλλάξει...
Αλλά να σας πω κάτι ρε κορίτσια;;;;
Μη λέτε ρατσιστή τον άντρα της....
Στην τελική όπως δε ζούμε στην αρχή εποχή για να έχει τέτοιες αντιλήψεις ο άντρας της έτσι και στην περίπτωση του φίλου της δε ζει στο μεσαίωνα για να μην ξέρει πως μεταδίδεται ο ιός και τι προφυλάξεις πρέπει να παρει.....
έλεος!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Πεμ Οκτ 14, 2010 7:20 am, 1 φορά
Pelio έγραψε:Όμως εσύ γιατί έχεις 3 χρόνια να δεις το φίλο σου???
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης