Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ο αντρας μου ξεκινησε το στολισμα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

http://www.gatospito.com

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ στολίζω περίπου στις 25 Νοεμβρίου για να το απολαύσω, άσει που γεμίζει και ο χώρος. Φέτος αποφάσισα να αλλάξω στολίδια και ήδη άρχισα να ψωνίζω!!!!

ireneAG

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τρελενομαι για τα χριστουγεννα!!!!!
στολιδια καλαντα ολα σε μια τοσο γλυκια και ευχαριστη ατμοσφαιρα!
βεβαια να ομολογισω οτι λογω δουλειας και τρεξιματος συνηθως αργω να στολισω το σπιτι Crying or Very sad

ireneAG

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mitsi75 έγραψε:Κορίτσια μου καλησπέρα! Είμαι νέα στην παρέα σας, πρώτη φορά εγκυούλα (στον 3ο μήνα) και... τρελαίνομαι για τα Χριστούγεννα!!! rendeer
Κάθε χρόνο στο πατρικό μου στολίζαμε 2-3 μέρες πριν τις 12/12 για να είναι στολισμένα στη γιορτή του αδερφού μου. Από τότε που παντρεύτηκα το στολίζω ή της Αγίας Αικατερίνης ή την άλλη μέρα του Αγίου Στυλιανού! Περιττό να σας πω βέβαια οτι από τώρα σκέφτομαι τα επόμενα Χριστούγεννα, που πρώτα ο Θεός θα έχουμε το μπουμπουκάκι μας και εννοείται οτι θα το ντύσω αγιοβασιλάκι!! santa

καλως ηρθες! με το καλο να υποδεχτεις το νινακι σου!

mitsi75

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να είσαι καλά Irene μου και σε σένα ό,τι καλύτερο εύχομαι!!

ireneAG

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mitsi75 έγραψε:Να είσαι καλά Irene μου και σε σένα ό,τι καλύτερο εύχομαι!!
καιεγω καινουργια εδω μη νομιζεις αλλα εχω κολισει!
και για να γνωριζομαστε με λενε ειρηνη και εχω ενα αστερακι τον κωνσταντινο 2χρ.

ioannasani

ioannasani
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
xaxaxa santa emena i kori mou efere ta xristougena apo ton septembrio anakalipse ta cd me ta xristougeniatika kai ta akouo ka8e mera!!!!
gia dentro leo na stolisw gyro stis 20/11 giati apo 9/12 mpainw ston mina mou opote 8elo to spiti na einai etoimo na ipodexti to neo tou melos Χριστουγεννιάτικος στολισμός!! - Σελίδα 3 536304 !!!

kallia28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
συνηθως στολιζω μεσα με τελος Νοεμβριου, και ξεστολιζω αμεσως μετα τα Φωτα... την πρωτη χρονια με τον Κωνσταντινο το εφτιαξα ενω κοιμοταν κια ξετρελαθηκε μολις ξυπνησε περισυ που ηταν μεγαλυτερος το φτιαξαμε μαζι.... ο μπαμπας μας δεν τρελενεται με αυτα οποτε δεν πολυσυμμετεχει αλλα παντα βαζει το αστερι στην κορυφη....

http://www.savetheplanet.gr

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

http://www.gatospito.com

ΜΠΟΥΜΠΟΥ69

ΜΠΟΥΜΠΟΥ69
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
santa rendeer ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ΄΄΄ΜΕΤΡΑΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Χριστουγεννιάτικος στολισμός!! - Σελίδα 3 654316

xmaria

xmaria
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kallia28 έγραψε:συνηθως στολιζω μεσα με τελος Νοεμβριου, και ξεστολιζω αμεσως μετα τα Φωτα... την πρωτη χρονια με τον Κωνσταντινο το εφτιαξα ενω κοιμοταν κια ξετρελαθηκε μολις ξυπνησε περισυ που ηταν μεγαλυτερος το φτιαξαμε μαζι.... ο μπαμπας μας δεν τρελενεται με αυτα οποτε δεν πολυσυμμετεχει αλλα παντα βαζει το αστερι στην κορυφη....

και ο δικος μου ο αντρας μια απο τα ιδια .... δεν την βρισκει με τα σταολιδια και τα φωτακια. εγω τρελαινομαι ομως. περσι στολισα ακετα νωρις γυρω στις 20 Νοεμβρη γιατι στις 26 γενναγα. απο φετος ομως λεω να το καθιερωσω και να στολιζω καθε πρωτομηνια δηλ 1/12 και οποια μερα πεφτει. σκεφτομουν να εχω στολισμενα για τα γενεθλια του μικρου αλλα και τα πεθερικα μου γενικοτερα δεν ειναι του στολισμου αλλα και εγω το βρισκω υπερβολικο να ειναι στολισμενο το σπιτι 1 1/2 μηνα. και να δω πως θα κρατησω τον μικρο μακρια απο το δεντρο Χριστουγεννιάτικος στολισμός!! - Σελίδα 3 4872

renaten

renaten
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
και εγω μια απο τα ιδια !! απο μικρη ειχα τρελα με τα χριστουγεννα ,κοιμομουνα στο σαλονι για να βλεπω τα φωτακια (χιχι)τωρα που εχω κ την μικρη ενασ λογος παραπανω να το στολισω νωριτερα........ με βλεπω τελοσ του μηνα!! Χριστουγεννιάτικος στολισμός!! - Σελίδα 3 875502 Χριστουγεννιάτικος στολισμός!! - Σελίδα 3 875502 Χριστουγεννιάτικος στολισμός!! - Σελίδα 3 875502

erieta

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ξεκινάω στόλισμα σήμερα, σε πείσμα της ηλιοφάνειας που επικρατεί! Very Happy

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια να ρωτησω κατι; επειδη φετος χαλια γιοκ δεν εχω και δεν μπορω να παρω, παει να στολισω χωρις χαλια; δεν ξερω μου φαινεται καπως ασχημο; εσεις τι λετε;

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:βρε κοριτσια να ρωτησω κατι; επειδη φετος χαλια γιοκ δεν εχω και δεν μπορω να παρω, παει να στολισω χωρις χαλια; δεν ξερω μου φαινεται καπως ασχημο; εσεις τι λετε;

καλέ ναι! σιγά! θα αφήσεις τα παιδιά χωρίς χαλιά, θα τα αφήσεις και χωρίς δέντροοοοοοοο??????? ιιιιιιιιι????? καλέ δεν ντρέπεσαι? Razz

να στολίσεις, μια χαρά θα είναι! θα βάλεις και την ποδιά κάτω από το δέντρο και θα είναι μια χαρά!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε Μαρακι το δεντρο αν ειναι θα το στριμωξω σε μια γωνια πισω απο τραπεζι να μην μπορει να παει η μικρη σιγα μην φαινεται η ποδια χαχαχα, πωπω μπερδεμα φετος

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:ρε Μαρακι το δεντρο αν ειναι θα το στριμωξω σε μια γωνια πισω απο τραπεζι να μην μπορει να παει η μικρη σιγα μην φαινεται η ποδια χαχαχα, πωπω μπερδεμα φετος

Razz Razz μωρέ θα την ξετρυπώσει την πόδια η ζουζούνα! χαχαχαχα! έλα βρε στόλισέ το ωραίο θα είναι! ποιος τα χ@@ζει τα χαλιά μπροστά στην ομορφιά του δέντρου?

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω κοριτσια εχθες το βραδυ γυρω στις 12 ξεκινησα το στολισμα ετσι ωστε οταν θα ξυπνουσε το πρωι η μικρη να το δει !!!!!!ειναι μικρουλα μωρε ακομη (5μηνων)κ μονο οταν αναβοσβηνουν τα λαμπακια δινει σημασια santa

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ναι και μενα περσι η μικρη ηταν 4 μηνων φετος που ειναι 15 μηνων και παει παντου να αρπαξει τα παντα να δουμε τι θα κανω Rolling Eyes

afro81

afro81
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:ε ναι και μενα περσι η μικρη ηταν 4 μηνων φετος που ειναι 15 μηνων και παει παντου να αρπαξει τα παντα να δουμε τι θα κανω Rolling Eyes

χεχε και εγω το ιδιο θεμα εχω. Που θα το στολισω το καημενο το δεντρακι με το ταρζανακι μου να παει και να πειραζει τα παντα? Ασε φιλεναδα ακομα το σκεφτομαι που θα το βαλω.
Οσο για τα χαλια που λες ουτε και εγω εχω αλλα δεν εχει σημασια λιγη ατμοσφαιρα τη θελουμε στο σπιτι.
Επισης ρε κοριτσια 25+ βαθμους ειχε σημερα που να στολισω με αυτες τις θερμοκρασιες. Με τα μαγιο θα κανουμε φετος γιορτες!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ θα βάλω ένα μικρό φέτος κάπου ψηλά αλλά θα γεμίσω και όλο το υπόλοιπο σπίτι με λαμπάκια!

mamika

mamika
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Και εμεις σημερα το απογευμα θα στολισουμε το δεντρακι μας για να το χαρούμε, φετος πρωτη χρονια με τη μπουκιτσα μας (5 μηνων). Δεν εχω ακομα στρωσει τα χαλια, αλλα με τετοιες θερμοκρασιες, οχι χαλια, ουτε καλοριφερ δεν εχουμε ανοιξει... Χθες, πηγαμε στο σπιτι της γιαγιας (της μαμας μου) και στολισαμε το δεντρο της. Η μπουκιτσα μας ειχε χαζεψει και το κοιταζε για ωρες. Βγαλαμε κατι φωτογραφιες...

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
το στολισαμε τελικα πριν μια εβδομαδα!!! λαμπακια παντου χαμος!!!
ελεγα για ασπρο αλλα τελικα το εκανα παραδοσιακο πρασσινο!!!!
η μικρη δε το συζητω συμετειχε κανονικα στο στολισμο...το ταρακουναει βεβαια αν και το εβαλα λιγακι ψηλα αλλα του χρονου γεροι να ειμαστε θα αγορασω ενα γωνιακο επιτοιχιο για να ξεμπερδευω!!!

mariposa

mariposa
βρε κοριτσια να ρωτησω και εγω κατι;καμια που να εδεσε το δεντρο υπαρχει;και με τι;γιατι ο ταλιμπαν μου σιγουρα θα το ριξει κατω

peny

peny
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ανυπομονώ και εγώ να στολίσω!!! Πάντα στόλιζα τέλη Νοέμβρη.Φετος όμως χάσαμε τον παππού μου και σαραντίζει στις 5/12. Νωρίτερα δεν μου πάει να στολίσω.Ετσι όλη την επόμενη βδομάδα έχει φασίνα και μετά του Αγίου Νικολάου θα ξεκινήσω το στόλισμα!!!!
Παρτε όμως μια ιδεα από τον περσινό μου στολισμό
http://mycraftcenter.blogspot.com/2010/11/2009.html
και τα φετινά στολίδια που έφτιαξα από cernit
να είστε επιεικής...η πρώτη μου απόπειρα είναι
http://mycraftcenter.blogspot.com/2010/11/blog-post_23.html
και εδώ έχω ένα βιβλίο ευχών Χριστουγεννιάτικο που έφτιαξα
http://mycraftcenter.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html

http://mycraftcenter.blogspot.com/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις