51 Απ: Χριστουγεννιάτικος στολισμός!! Πεμ Νοε 04, 2010 6:53 am
ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
mitsi75 έγραψε:Κορίτσια μου καλησπέρα! Είμαι νέα στην παρέα σας, πρώτη φορά εγκυούλα (στον 3ο μήνα) και... τρελαίνομαι για τα Χριστούγεννα!!!
Κάθε χρόνο στο πατρικό μου στολίζαμε 2-3 μέρες πριν τις 12/12 για να είναι στολισμένα στη γιορτή του αδερφού μου. Από τότε που παντρεύτηκα το στολίζω ή της Αγίας Αικατερίνης ή την άλλη μέρα του Αγίου Στυλιανού! Περιττό να σας πω βέβαια οτι από τώρα σκέφτομαι τα επόμενα Χριστούγεννα, που πρώτα ο Θεός θα έχουμε το μπουμπουκάκι μας και εννοείται οτι θα το ντύσω αγιοβασιλάκι!!
καιεγω καινουργια εδω μη νομιζεις αλλα εχω κολισει!mitsi75 έγραψε:Να είσαι καλά Irene μου και σε σένα ό,τι καλύτερο εύχομαι!!
kallia28 έγραψε:συνηθως στολιζω μεσα με τελος Νοεμβριου, και ξεστολιζω αμεσως μετα τα Φωτα... την πρωτη χρονια με τον Κωνσταντινο το εφτιαξα ενω κοιμοταν κια ξετρελαθηκε μολις ξυπνησε περισυ που ηταν μεγαλυτερος το φτιαξαμε μαζι.... ο μπαμπας μας δεν τρελενεται με αυτα οποτε δεν πολυσυμμετεχει αλλα παντα βαζει το αστερι στην κορυφη....
Μιλουπακι έγραψε:βρε κοριτσια να ρωτησω κατι; επειδη φετος χαλια γιοκ δεν εχω και δεν μπορω να παρω, παει να στολισω χωρις χαλια; δεν ξερω μου φαινεται καπως ασχημο; εσεις τι λετε;
Μιλουπακι έγραψε:ρε Μαρακι το δεντρο αν ειναι θα το στριμωξω σε μια γωνια πισω απο τραπεζι να μην μπορει να παει η μικρη σιγα μην φαινεται η ποδια χαχαχα, πωπω μπερδεμα φετος
Μιλουπακι έγραψε:ε ναι και μενα περσι η μικρη ηταν 4 μηνων φετος που ειναι 15 μηνων και παει παντου να αρπαξει τα παντα να δουμε τι θα κανω
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης