1 thilasmos kai kila Παρ Οκτ 22, 2010 8:15 am
argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
geia sas manoules thelo na mou peite pos mporo na xaso kila kata tin diarkria tou thilasmou xoris aparaititos na kano diaita?!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
mom boys έγραψε:Εγώ πάλι είμαι απο της γυναίκες που όσο θύλαζα δεν έχανα, νομίζω οτι έχει να κάνει με τον οργανισμό θα σου έλεγα να απολαύσεις την περίοδο του θυλασμού και τα κιλάκια σου θα φυγουν σιγά σιγά.
argyro 2 έγραψε:kai ego eimai perissotera kila apo otan gennisa gia afto rotisa pos na ta xaso
ok...ego pantos exo idi ksekinisei kali mas tixinomikoula έγραψε:argyro 2 έγραψε:kai ego eimai perissotera kila apo otan gennisa gia afto rotisa pos na ta xaso
ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΙΟ ΥΓΕΙΙΝΑ.ΔΗΛ.ΒΡΑΣΤΑ,ΨΗΤΑ ΟΧΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΕΣ,ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ...ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ..ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ..ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ..ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΛΙΤΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ..ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?? ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ....ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΧΑΣΑΣΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΚ?
κοριτσια κ εγω εχασα ευκολα στην αρχη καποια κιλα κ μετα κολλησε η ζυγαρια εκανα 6 μηνες υπομονη κ μολις ξεκινησε η μικρη μου φαγητο πηγα σε διατροφολογο. αυτην την στιγμη κανω διατροφη μου εχουν μεινει πολυ λιγα κιλακια κ συνεχιζω κ θηλαζω κι'ολαςjojo_mama έγραψε:mom boys έγραψε:Εγώ πάλι είμαι απο της γυναίκες που όσο θύλαζα δεν έχανα, νομίζω οτι έχει να κάνει με τον οργανισμό θα σου έλεγα να απολαύσεις την περίοδο του θυλασμού και τα κιλάκια σου θα φυγουν σιγά σιγά.
Εσύ είσαι δικός μου άνθρωπος!!!! Δεν φεύγουν με τίποτα αυτά που έμειναν....τις εγκυμοσύνης τα έχω χάσει...με τα προηγούμενα παλεύω αλλά ματαια!!!
Ελπίζω τωρα που ξεκιναμε να θηλαζουμε μονο πρωι και βραδυ να γίνει κατι
argyro 2 έγραψε:ok...ego pantos exo idi ksekinisei kali mas tixinomikoula έγραψε:argyro 2 έγραψε:kai ego eimai perissotera kila apo otan gennisa gia afto rotisa pos na ta xaso
ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΙΟ ΥΓΕΙΙΝΑ.ΔΗΛ.ΒΡΑΣΤΑ,ΨΗΤΑ ΟΧΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΕΣ,ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ...ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ..ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ..ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ..ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΛΙΤΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ..ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?? ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ....ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΧΑΣΑΣΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΚ?
litsakos έγραψε:γμτ εγω δε χανω παρα μονο 1-1,5 κιλο το μηνα.Και νομιζω οτι το τελευταιο διμηνο ή κολλησα ή πηρα κιλα και βαριεμαι να κανω διατροφη,τρωω νορμαλ,δεν πειναω,αλλα δεν μπορω να κανω ΚΑΙ διατροφη. Και ειναι μπολικα τα κιλα που πηρα στις εγκυμοσυνες η γουρουνα!καλα να παθω τωρα!
ειπα να δοκιμασω ενα παντελονι μου πριν μεινω εγκυος...μεχρι την γαμπα ανεβαινε...τραγικο?
litsakos έγραψε:
ειπα να δοκιμασω ενα παντελονι μου πριν μεινω εγκυος...μεχρι την γαμπα ανεβαινε...τραγικο?
na ypotheso diladh nomikoula pos den exases tpt kai esi apo tote pou eipame na xekinisoume?nomikoula έγραψε:ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΧΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣ..
ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 75 ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 83,ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΤΕ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης