Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 39]

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sktv έγραψε:καλημερα!αρκετη βροχη κ σημερα δεν σταματησε καθολου!κλασικα ειμαι στη δουλεια!

ποπη ποτε εχει γενεθλια?

μεθαυριο ειναι αλλα θα τα κανουμε προς το τελος του μηνα κ γιαυτο ετοιμαζομαι κιολας.τζω ηρεμησε,ελπιζω να μην εγινε κατι σοβαρο,υπομονη θα περασει η μερα.

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
OXI,KATI ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ!!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΤΙΣΕ ΠΟΛΥ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ!!!!ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ????ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΠΑΚΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΑΣ!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!!

jojoma έγραψε:Καλημερααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
Τι κάνετε?
Αγγελική χρόνια πολλά για χτες. Είχα μπει νωρίς το πρωί και δεν ήσουν μέσα. Ότι ποθείς και με το καλό να έρθει η κορούλα σου!

Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ ότι ποθείς.
Ναι έχω προσέξει ότι μπαίνεις νωρίς.
Εγώ δεν είμαι πρωινός τύπος. Μ' αρέσει το χουζούρι...

manoula_24xr έγραψε:σημερα δν κανω τιιιιιποτα,

Κι εγώ. Μόνο κάνα δυο πλυντήρια θα βάλω πάλι και τέλος. Είναι κι ο καιρός σκατά...

Έχω νέα από το γιατρό!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κι απο μενα και χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν και επισης σε οσες γεννησαν τοσο καιρο που εχω να μπω και δεν ξερω τιποτα να σας ζησουν τα μωρακια και να ειναι γερα κι ευτυχισμενα.

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!
Τι κάνετε? Εγω στη δουλεια ... πείζω αλλά σας παρακολουθώ κιόλας Smile
Για πες Αγγελικούλα τα νέα σου. Τι είπε ο γιατρός?

naysika

naysika
καλημερα και απο εμενα!!μολις πηρα τον μικρο απο το νηπιο και τωρα θα περιμενω ποτε θα παει 2 για να παρω και τον αλλο μου γιο απο το δημοτικο!τη καλο θα φατε σημερα?εγω εχω ψαρακια με τιγανιτες πατουλες!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι μου απογοητεύτηκα αλλά και χάρηκα ταυτόχρονα.

Δε γεννάω ακόμα.
Ο τράχηλος είναι "μακρύς" (έτσι τον χαρακτήρισε) και με έβαλε και στον καρδιοτοκογράφο για 20λεπτά όπου όλα ήταν -όπως λέει- τέλεια!
Δηλαδή οι χτύποι της καρδούλας πολύ καλοί και ΚΑΜΙΑ σύσπαση...
Είπε ότι θα πάρουμε μάλλον όλο το μήνα (εκτός απροόπτου βεβαίως βεβαίως) και η μπουμπούκα μου θα γεννηθεί κοντά στα 4 κιλά -αφού τώρα είναι ήδη 3100. Η κεφάλα μας είναι μια χαρά αλλά η κοιλίτσα μας είναι χοντρούλα.

Που λες, είχα δει ένα όνειρο κι έλεγα 36,36,36... Μου καρφώθηκε λοιπόν ότι θα γεννήσω στις 36 βδομάδες. Ευτυχώς λοιπόν και η φοβία μου πέρασε γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ (ακόμα και στην τουαλέτα φοβόμουν να πάω) και σκορπιός δε θα βγει, έτσι για να λυσάξει η πεθερά.
ΑΛΛΑ, ρε συ δεν αντέχω άλλο! Ειλικρινά έρχονται φορές που λέω "Αμήν και πότε!"

Τες πα. Ας βγει καλά και υγιής κι όλα τα άλλα...

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Υπομονή Αγγελική ... τον έφαγες τον γαϊδαρο η ουρά σου έμεινε ... Wink
Ολα καλα θα πάνε και ολα αυτά θα έιναι μια ωραια αναμνηση Smile

GEODATOU

GEODATOU
AΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ!!ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!!!!ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Γεωργία μου! Πόσο δίκιο έχεις! Νομίζεις δεν το ξέρω?

Την Παρασκευή καθόμασταν με το Νίκο σε ένα καναπέ αυτός σε άλλο εγώ και χαζεύαμε το χαζοκούτι.
Σκεφτόμενη λοιπόν το μωράκι μου σε κάποια φάση γυρνάω και του λέω:
Έτσι θα είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα?
Μου θυμίζουμε τη μάνα μου και τον πατέρα μου...

Όλες φυσικά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω...

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε όλες τι μου κάνετε;
Αγγελικούλα μην αγχώνεσαι σου είπα θα γεννήσω πιο γρήγορα σου μην μου κάνεις καμια λαδια και την βγάλεις σκορπίνα είπαμε τοξοτάκια θα βγουν οι κοράσες μας.
Με την δουλειά καλά τα πάω προσπαθώ δηλαδή δεν ξέρω αλλά σε αυτή την εγγυμοσύνη είμαι πιο αγχωμένη. Φοβάμαι και εγώ ότιθα γεννήσω πριν τις 26 που θέλω. Όσο για την άδεια επειδή έχουμε μόνο 18 εβδομάδες θα τις κρατήσω για μετά την γέννα και επειδή είναι καισσαρική και θα γεννήσω 26 λέω να κάτσω 24 στα γενέθλια της Μοδεστίνας μου δηλαδή να σβήσουμε κεράκια να καθαρίσω την επόμενη μέρα και Παρασκευή 6 το πρωί εγερτήριο για να είμαι στην κλινική 6.45 για να μπω χειρουργείο και μετά Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 429657 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 446177 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 612298 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 834918

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Chrisi έγραψε:Καλημέρα σε όλες τι μου κάνετε;
Αγγελικούλα μην αγχώνεσαι σου είπα θα γεννήσω πιο γρήγορα σου μην μου κάνεις καμια λαδια και την βγάλεις σκορπίνα είπαμε τοξοτάκια θα βγουν οι κοράσες μας.
Με την δουλειά καλά τα πάω προσπαθώ δηλαδή δεν ξέρω αλλά σε αυτή την εγγυμοσύνη είμαι πιο αγχωμένη. Φοβάμαι και εγώ ότιθα γεννήσω πριν τις 26 που θέλω. Όσο για την άδεια επειδή έχουμε μόνο 18 εβδομάδες θα τις κρατήσω για μετά την γέννα και επειδή είναι καισσαρική και θα γεννήσω 26 λέω να κάτσω 24 στα γενέθλια της Μοδεστίνας μου δηλαδή να σβήσουμε κεράκια να καθαρίσω την επόμενη μέρα και Παρασκευή 6 το πρωί εγερτήριο για να είμαι στην κλινική 6.45 για να μπω χειρουργείο και μετά Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 429657 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 446177 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 612298 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 834918

πω πω πρόγραμμα!!! στρατιωτικό χαχαχαχα

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
florentiab έγραψε:
πω πω πρόγραμμα!!! στρατιωτικό χαχαχαχα

Προετοιμάζομαι ψυχολογικά Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 215994 τι να κάνω ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα

GEODATOU

GEODATOU
Tziz έγραψε:
Μου θυμίζουμε τη μάνα μου και τον πατέρα μου...

Όλες φυσικά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω...
ΝΑΙ!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ Ή ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΟΘ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΟΥ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΗΡ :ΜΠΑΜΠΑ Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ....ΓΕΛΑΕΙ!!!!!( ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΕΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ)

Chrisi έγραψε:

Προετοιμάζομαι ψυχολογικά Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 12 215994 τι να κάνω ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα
ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΧΡΥΣΗ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα σας ομορφες, και καλημερα και στις εγκυουλες που εχουν αρχισει και ζοριζονται τωρα, αχ τα θυμαμαι ελεγα ποτε θα γεννησω δεν αντεχω αλλο θα σκασω θα εκραγω χαχαχα και μετα αναπολουσα σαν την ηλιθια την κοιλιτσα μου και το κουνημα που ενιωθα μεσα, αφηστε που καμια φορα ακομα το νιωθω στιγμιαια δεν παμε καλα λεμε ευτιχως οχι συχνα γιατι θα ημουν για δαφνη μετα Razz Razz

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια στις αργοπορημένες!

Κορίτσια μήπως είδατε πουθενά το Μαριώ από την Κόρινθο?
Έχει μέρες να την πάρει το μάτι μου...

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω κοριτσια,το μενου καθε χρονο το κανω ιδιο με μικρες παραλλαγες,δλδ παραγγελνω απο το ιδιο ζαχαροπλαστειο-φουρνο την τουρτα και τυροπιτακια,λουκανοπιτακια,πιτσακια,σουδακια γεμιστα με σος τονου κ εγω φτιαχνω σπιτι βραζιλιανικα κοτοπιτακια κ κιμαδοπιτακια κ ετσι μπαινει σε καθε πιατο απο ενα κ πιστευω οτι ειναι αρκετα για παιδικο παρτυ,συνηθως φτιαχνω κ κρυα σαντουιτσακια για τα παιδια,και στολιζω την τραπεζαρια με αναλογο θεμα καθε χρονο,φετος εχουμε την μινι,κ θα βαλω ενα πουα τραπεζομαντηλο με μπαλονια απο πανω και θα φτιαξω βραζιλιανικα τρουφακια 4γευσεων το ενα εκ αυτων θα μπει σε μικροσκοπικο ποτηρακι με κουταλακι τα εχω φερει απ βραζιλια,και θα φτιαξω ζελε σε μικρα ποτηρακια,εκλερακια,σουδακια γλυκα,και φυσικα σε μερικα μπολ θα βαλω πατατακια κ ποπ κορν και σε ενα αλλο διαφορα γλυφιτζουρια τα οποια εχουνε πανω φωτογραφια της μικρης.τωρα ισως παρω κ κατι γλυκακια μικρα τετραγωνα κ καποια αλλα γλυκα που εχουνε σε καβες που ειναι μαλακα,και σε μια γωνια θα βαλω μικρους ατομικους χυμους για τα παιδια κ νερακια μικρα,αυτα τα παιδικα,εχω ενα χτιστο μπαρ κ εκει θα ειναι η καβα για τα αλκοολουχα ποτα,κ στην μεγαλη τραπεζαρια κ στο μικρο τραπεζακι του σαλονιου θα εχω πιατελες με ποικιλια και αλλαντικα και διαφορα κριτσινια και φρυγανακια κ ψωμακια κ μερικα ντιπ κ μια μικρη πιατελιτσα με τουρσι κ ντιπ κ πατατακια κ εννοειται ξηρους καρπους,γτ πολυ φιλοι μας ειναι ανυπαντροι κ εχω περισσοτερους μεγαλους απο παιδια,τα παιδια ειναι λιγα περιπου 15,αλλα οι μεγαλοι ειναι γυρω στους 40+,κ γιαυτο φτιαχνω αυτες τις πιατελες γτ καθονται μεχρι αργα κ ετσι τσιμπανε αν ειναι μπροστα τους.και εμεις συνηθως πανω,σερβιρουμε ενα πιατο σε οποιον φτανει με αλμυρα κ οταν κοψουμε την τουρτα σερβιρω ενα πιατο με τα γλυκα,συνηθως εγω βαζω την τουρτα και οι καλεσμενοι σερβιροντε μονοι τους οτι αλλο γλυκο επιπλεον θελουνε κ οταν φευγουνε τους δινουμε ενα αναμνηστικο περυσι εκανα μολυβοθηκες με την φωτο της μικρης πανω,προπερσυ εκανα μπρελοκ παλι με την φωτο της κ φετος θα ακνω μικρα ημερολογια με μαγνητη που κολλανε στο ψυγειο του 2011 γτη φετινη χρονια φευγει..σε γενικες γραμμες παντα ολοι μενουνε ευχαριστημενοι απο τα γενεθλια που κανω της μικρης κ ετσι ελπιζω κ φετος.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν Χρυσή,

Χθες συζητήσαμε με το γιατρό το ενδεχόμενο "πρόκλησης", μιας και το βλέπω να καθυστερεί...
Κι επειδή τις Παρασκευές δεν έχει ιατρείο, οι ημερομηνίες που παίζουν είναι 26/11 και μετά 3/12.
Θα εξαρτηθεί από το πόσο καλές είναι οι συνθήκες στην κοιλίτσα μου για να το τολμήσουμε κι αυτό θα φανεί πιο σίγουρα την άλλη Πέμπτη που θα ξαναπάω.

Λες λοιπόν να γεννήσουμε την ίδια μέρα?
Πλάκα θα έχει!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νομιζω χτες η προχτες ηταν καποια στιγμη online στο facebook οποτε καλα πρεπει να ειναι , ζει δηλ χαχαχαχα γιατι κατα τα αλλα δεν ξερω τι κανει

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Λοιπόν Χρυσή,

Χθες συζητήσαμε με το γιατρό το ενδεχόμενο "πρόκλησης", μιας και το βλέπω να καθυστερεί...
Κι επειδή τις Παρασκευές δεν έχει ιατρείο, οι ημερομηνίες που παίζουν είναι 26/11 και μετά 3/12.
Θα εξαρτηθεί από το πόσο καλές είναι οι συνθήκες στην κοιλίτσα μου για να το τολμήσουμε κι αυτό θα φανεί πιο σίγουρα την άλλη Πέμπτη που θα ξαναπάω.

Λες λοιπόν να γεννήσουμε την ίδια μέρα?
Πλάκα θα έχει!

Αγγελικούλα μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα συνηθως το πρωτο παιδι περνει ολο τον μηνα και καποιες μερες μην σου πω.. εμενα ο Κωνσταντίνος πηρε και τις σαραντα εβδομαδες και κατι μερες και μετα με πηγε για προκληση!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικη υπομονη!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βίβιαν το ξέρω αυτό που λες...

Αλλά μιας κι έχω την "πολυτέλεια" να το πω???? να το κάνω και "κατά παραγγελία" δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να περιμένω.

Συν ότι η μπουμπούκα μου έχει μια κεφάλα 9 εκατοστά κι αν πάρει όλο το μήνα θα φτάσει τα 4κιλά... Είναι αρκετά μεγάλο μωρό -σύμφωνα με τις μετρήσεις πάντα- οπότε δεν έχει ανάγκη...

Επίσης άλλος ένας λόγος που δε θα με πείραζε να γίνει προγραμματισμένα είναι ο άντρας μου. Να μπορέσει να πάρει άδεια για να είναι μαζί μου...(έχει μπλέξει με κάτι μαλ....ς συναδέλφους εκεί που είναι τώρα κι άστα να πάνε).

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:αγγελικη υπομονη!!

Σε ευχαριστώ!!

Κι εσύ καλό κουράγιο με τις ετοιμασίες!

ireneAG

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoula_24xr έγραψε:Ευχαριστω κοριτσια,το μενου καθε χρονο το κανω ιδιο με μικρες παραλλαγες,δλδ παραγγελνω απο το ιδιο ζαχαροπλαστειο-φουρνο την τουρτα και τυροπιτακια,λουκανοπιτακια,πιτσακια,σουδακια γεμιστα με σος τονου κ εγω φτιαχνω σπιτι βραζιλιανικα κοτοπιτακια κ κιμαδοπιτακια κ ετσι μπαινει σε καθε πιατο απο ενα κ πιστευω οτι ειναι αρκετα για παιδικο παρτυ,συνηθως φτιαχνω κ κρυα σαντουιτσακια για τα παιδια,και στολιζω την τραπεζαρια με αναλογο θεμα καθε χρονο,φετος εχουμε την μινι,κ θα βαλω ενα πουα τραπεζομαντηλο με μπαλονια απο πανω και θα φτιαξω βραζιλιανικα τρουφακια 4γευσεων το ενα εκ αυτων θα μπει σε μικροσκοπικο ποτηρακι με κουταλακι τα εχω φερει απ βραζιλια,και θα φτιαξω ζελε σε μικρα ποτηρακια,εκλερακια,σουδακια γλυκα,και φυσικα σε μερικα μπολ θα βαλω πατατακια κ ποπ κορν και σε ενα αλλο διαφορα γλυφιτζουρια τα οποια εχουνε πανω φωτογραφια της μικρης.τωρα ισως παρω κ κατι γλυκακια μικρα τετραγωνα κ καποια αλλα γλυκα που εχουνε σε καβες που ειναι μαλακα,και σε μια γωνια θα βαλω μικρους ατομικους χυμους για τα παιδια κ νερακια μικρα,αυτα τα παιδικα,εχω ενα χτιστο μπαρ κ εκει θα ειναι η καβα για τα αλκοολουχα ποτα,κ στην μεγαλη τραπεζαρια κ στο μικρο τραπεζακι του σαλονιου θα εχω πιατελες με ποικιλια και αλλαντικα και διαφορα κριτσινια και φρυγανακια κ ψωμακια κ μερικα ντιπ κ μια μικρη πιατελιτσα με τουρσι κ ντιπ κ πατατακια κ εννοειται ξηρους καρπους,γτ πολυ φιλοι μας ειναι ανυπαντροι κ εχω περισσοτερους μεγαλους απο παιδια,τα παιδια ειναι λιγα περιπου 15,αλλα οι μεγαλοι ειναι γυρω στους 40+,κ γιαυτο φτιαχνω αυτες τις πιατελες γτ καθονται μεχρι αργα κ ετσι τσιμπανε αν ειναι μπροστα τους.και εμεις συνηθως πανω,σερβιρουμε ενα πιατο σε οποιον φτανει με αλμυρα κ οταν κοψουμε την τουρτα σερβιρω ενα πιατο με τα γλυκα,συνηθως εγω βαζω την τουρτα και οι καλεσμενοι σερβιροντε μονοι τους οτι αλλο γλυκο επιπλεον θελουνε κ οταν φευγουνε τους δινουμε ενα αναμνηστικο περυσι εκανα μολυβοθηκες με την φωτο της μικρης πανω,προπερσυ εκανα μπρελοκ παλι με την φωτο της κ φετος θα ακνω μικρα ημερολογια με μαγνητη που κολλανε στο ψυγειο του 2011 γτη φετινη χρονια φευγει..σε γενικες γραμμες παντα ολοι μενουνε ευχαριστημενοι απο τα γενεθλια που κανω της μικρης κ ετσι ελπιζω κ φετος.
πολυ πολυ ομορφα θα ειναι!!!
να ερθουμε και εμεισ?
μπραβο χρυσοχερα μανουλα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις