Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 39]

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:Λοιπόν Χρυσή,

Χθες συζητήσαμε με το γιατρό το ενδεχόμενο "πρόκλησης", μιας και το βλέπω να καθυστερεί...
Κι επειδή τις Παρασκευές δεν έχει ιατρείο, οι ημερομηνίες που παίζουν είναι 26/11 και μετά 3/12.
Θα εξαρτηθεί από το πόσο καλές είναι οι συνθήκες στην κοιλίτσα μου για να το τολμήσουμε κι αυτό θα φανεί πιο σίγουρα την άλλη Πέμπτη που θα ξαναπάω.

Λες λοιπόν να γεννήσουμε την ίδια μέρα?
Πλάκα θα έχει!

Εγώ λεω να αφήσεις να βγεί όποτε θέλει αυτή και εγώ αν γεννούσα φυσικά θα προσπαθούσα να αντέξω και να βγει όποτε θέλει αλλά δυστυχώς λόγω καισσαρικής αποφασίζω εγώ πότε θα την γεννήσω... Όσο για το αν είναι μεγάλο το μωρό τότε ίσως ναναι λίγο δύσκολο και εμένα κοντά στα 4 μάλλον θα βγει και στις 38 εβδομάδες αλλά καισσαρική.
Όσο για τον άντρα σου ε όσο μ.........ς και να είναι οι συναδέλφοι δεν νομίζω τέτοια μέρα να μην τον αφήσουν να πάρει άδεια
Πάντως πλάκα θάχει να γεννήσουμε και την ίδια μέρα. Θα ναι τέλεια λοιπόν εμένα μου είπε 8 μπαίνουμε χειρουργείο άρα λογικά μέχρι τις 8.15 - 8.20 θα χει βγει η μπεμπα μου ατε με το καλό και η δική σου πάντως κανόνισε τοξοτάξι να βγει Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 13 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 13 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 13 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 13 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 13 215994

ireneAG

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:Αλλά μιας κι έχω την "πολυτέλεια" να το πω???? να το κάνω και "κατά παραγγελία" δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να περιμένω.

Συν ότι η μπουμπούκα μου έχει μια κεφάλα 9 εκατοστά κι αν πάρει όλο το μήνα θα φτάσει τα 4κιλά... Είναι αρκετά μεγάλο μωρό -σύμφωνα με τις μετρήσεις πάντα- οπότε δεν έχει ανάγκη...

Επίσης άλλος ένας λόγος που δε θα με πείραζε να γίνει προγραμματισμένα είναι ο άντρας μου. Να μπορέσει να πάρει άδεια για να είναι μαζί μου...(έχει μπλέξει με κάτι μαλ....ς συναδέλφους εκεί που είναι τώρα κι άστα να πάνε).

με το καλο σου ευχομαι! και καλυτερα να πας με ραντεβου, προσωπικη μου αποψη

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:νομιζω χτες η προχτες ηταν καποια στιγμη online στο facebook οποτε καλα πρεπει να ειναι , ζει δηλ χαχαχαχα γιατι κατα τα αλλα δεν ξερω τι κανει

Και τις δύο Αθηνούλες δεν τις είδα σήμερις...
Αλλά το Μαριώ αλήθεια έχω πολύ καιρό να το δω εδώ μέσα. Ίσως δεν την πετυχαίνω την ώρα που μπαίνει...

Εσύ Μιλουπάκι μου πώς είσαι?
Όλα καλά?
Σε είδα και στο βιντεάκι από τα γενέθλια του Κωνσταντίνου...
Ήταν κι ο Νίκος εδώ και γέλαγε με τα μωράκια σας! Ο μικρός ήθελε την κορδέλα της Αθηνάς! Χιχιχιχι!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαστε για ποσο δεν ξερω εκει ειναι το θεμα Razz που θα παει θα τελειωσουμε και θα ηρεμησω και εγω καποια στιγμη! καλα που εχω και την βαπτιση στο μυαλο μου τωρα και δεν σκεφτομαι εφοριες αλλα ροζ φορεματακια και κορδελιτσες Razz Razz Razz Razz

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
.[/quote]
πολυ πολυ ομορφα θα ειναι!!!
να ερθουμε και εμεισ?
μπραβο χρυσοχερα μανουλα![/quote]

χαχα μακαριι αλλα εγω ειμαι μακριααα,αλλα θα βαλω μπολικες φωτο να δειτε πως θα τα κανουμε,αγγελικουλα σευχαριστω.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Chrisi έγραψε:
Όσο για τον άντρα σου ε όσο μ.........ς και να είναι οι συναδέλφοι δεν νομίζω τέτοια μέρα να μην τον αφήσουν να πάρει άδεια
.....πάντως κανόνισε τοξοτάξι να βγει

Εντάξει κι εγώ δε νομίζω να μην τον αφήσουν να φύγει... Ύστερα μπορεί να με πιάσουν βράδυ ή ΣΚ οι πόνοι ή να σπάσουν τα νερά όταν θα είμαστε μαζί... Ποτέ δεν ξέρεις.

Όσο για το τοξοτάκι να είσαι σίγουρη - στην αρχή χαλάστηκα λίγο, αλλά από σκορπιουδάκι το προτιμώ 1000% - θα την κρατήσω με το ζόρι μέσα μέχρι τις 23 που αλλάζει το ζώδιο!!!

ireneAG έγραψε:με το καλο σου ευχομαι! και καλυτερα να πας με ραντεβου, προσωπικη μου αποψη

Για επιχειρηματολόγησε λίγο... Με ενδιαφέρει...

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε ποπη λιγοθηκα με τοσα γλυκα, οσο για τα φαγητα ενα εχω να πω πειναωωωωωωωωωω

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:καλα ειμαστε για ποσο δεν ξερω εκει ειναι το θεμα Razz που θα παει θα τελειωσουμε και θα ηρεμησω και εγω καποια στιγμη! καλα που εχω και την βαπτιση στο μυαλο μου τωρα και δεν σκεφτομαι εφοριες αλλα ροζ φορεματακια και κορδελιτσες Razz Razz Razz Razz

Ποια βάφτιση?
Εφορίες?
Έχω χάσει επεισόδια...

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:βρε ποπη λιγοθηκα με τοσα γλυκα, οσο για τα φαγητα ενα εχω να πω πειναωωωωωωωωωω

χαχαχαχχαχαχα και που να τα φας κιολας που ειναι τα τιμημενα πεντανοοοοστιμα τα γλυκα αλλα κ τα αλμυρα.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγώ πεινάω.
Πάω να απλώσω το δεύτερο πλυντήριο και να φάω. Θα επανέλθω όμως, δε φεύγω, ε?

ireneAG

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:
Για επιχειρηματολόγησε λίγο... Με ενδιαφέρει...

κοιτα επηδη ειχα λιγο ασχημη εμπειρια με το σπασιμο των νερων και μεχρι να παω νοσοκομειο, ετρεχαν ετρεχαν κοντεψα να σκοτωθω κιολασ που γλιστρησα...ασε μεγαλη ιστορια θα σας την πω καμια μερα!
θεωρω τυχερες οσες πανε με προκληση, ισως λαθος μου αλλα ετσι πιστευω.
εγω τωρα πια στο επομενο θα παω με ραντεβου αναγκαστηκα λογω καισαρικης οποτε..

ireneAG

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoula_24xr έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:βρε ποπη λιγοθηκα με τοσα γλυκα, οσο για τα φαγητα ενα εχω να πω πειναωωωωωωωωωω

χαχαχαχχαχαχα και που να τα φας κιολας που ειναι τα τιμημενα πεντανοοοοστιμα τα γλυκα αλλα κ τα αλμυρα.

μασ εχεισ βαλει στην πριζα και οοοοολεσ μαζι πεινααααααααααααααμε!!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατι κληρονομικα αγγελικουλα που εχω με κατι ξαδερφια μου πηγαμε και δικαστηρια και τωρα πρεπει να κανουμε αποδοχη να μας πιασει τον κωλο η εφορια να μεινουμε ταπι και μετα να κανουμε και διακανονισμο μεταξυ μας να τα μοιρασουμε να μην τα εχουμε ολα μαζι γιατι ακρη δεν βγαζεις, οπως επισης ακρη δεν βγαινει με αυτα τα καθικια αλλα δεν θα τους περασει, οσο για την βαπτιση αμα δεις το θεμα που εχω βαλει στο μπλογκ μου θα καταλαβεις Laughing

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:κατι κληρονομικα αγγελικουλα που εχω με κατι ξαδερφια μου πηγαμε και δικαστηρια και τωρα πρεπει να κανουμε αποδοχη να μας πιασει τον κωλο η εφορια να μεινουμε ταπι και μετα να κανουμε και διακανονισμο μεταξυ μας να τα μοιρασουμε να μην τα εχουμε ολα μαζι γιατι ακρη δεν βγαζεις, οπως επισης ακρη δεν βγαινει με αυτα τα καθικια αλλα δεν θα τους περασει, οσο για την βαπτιση αμα δεις το θεμα που εχω βαλει στο μπλογκ μου θα καταλαβεις Laughing

τρελαμένη νονά!!!! πολύ με συγκίνησες το πρωί που το διάβασα

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε στην κορη μου ημουν πιο ψυχραιμη, ισως γιατι θα ειχα καλεσμενους και ηξερα πεντε πραγματα, στην μικρη τωρα θελω να ψαξω τα παντα να κανω τα παντα σαν την χαζη γιατι δεν θα εχω πεθερικα και οτι αλλο χαλουσε την δικια μας βαπτιση, κουφο ε;

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαριτσακι ποιο ειναι το μπλογκ σου???
και κατι αλλο ποσο περιπου θα πληρωσεις εφορια για την αποδοχη ξερεις?γτ κ εγω περιμενω το δικαστηριο για μια αποδοχη κληρονομιας και θελω να ξερω πανω κατω τι θα πληρωσω.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:καλε στην κορη μου ημουν πιο ψυχραιμη, ισως γιατι θα ειχα καλεσμενους και ηξερα πεντε πραγματα, στην μικρη τωρα θελω να ψαξω τα παντα να κανω τα παντα σαν την χαζη γιατι δεν θα εχω πεθερικα και οτι αλλο χαλουσε την δικια μας βαπτιση, κουφο ε;

καθόλου κουφό. ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ με τη βαπτιστήρα μου. δεν είχε κανείς άλλος άποψη (ο άνδρας μου ας πούμε) και ήθελα να είναι όλα τέλεια.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α καλα ποπη αστο γιατι ειναι απο θεια και οχι γονιο και παει πιο πολυ, πανω απο 10.000 θα πληρωσω περιμενω να βγει το μανικι, να παθω το εγκεφαλικο και να συνεχισω την ζωη μου Mad

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοβαρααααα????????Κ εμενα η κληρονομια δν ειναι απο γονιο,δλδ απο γονιο ειναι αλλα δν ηταν στα χαρτια κανονικος θετος πατερας,δλδ δν ειχα παντρευτει με την μανα μου,κ ειναι 2-3 δν ειναι μονο ενα.γιαυτο σε ρωταω σορρυ αν γινομαι αδιακριτη αλλα πέριμενω οπου ναναι να γινει το δικαστηριο.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αναλογος την αξια που θα στα κοστολογησουν ποπη μου απο εκει παιζεται μετα τι φορο σου βγαζουν, εμας πιανουν τις αντικειμενικες του 2004 γιατι τοτε πεθανε η θεια και μετα ειμασταν δικαστηρια και τωρα που ξεμπερδεψαμε τα κανουμε, και φαντασου σου μιλαω για το 50% που θα εχω, αν οι αντικειμενικη δεν βγει πολλα ενταξει εισαι, συνηθως δεν βγαινει παρα πολυ αναλογος και ποσα εχεις

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ παλι θα βαλω τα κλαμματα!!! Τι μου εχεις κανει απο χτες αγαπακι!!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορεις να δηλωσεις και καποιο πρωτη κατοικια και να γλιτωσεις αρκετα, εγω δεν μπορω γιατι εχω ηδη το σπιτι που μενουμε σαν πρωτη κατοικια

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι το ενα το οποιο ηδη μενουμε θα δηλωθει ως κυρια κατοικια,κ αυτο ειναι στο ονομα μου,τα αλλα 3 ομως ειναι στο ονομα της κορης μου,κ θελω να πιστευω οτι δν θα πληρωσω πολλα.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ενταξει θα την βρεις την ακρη, εμεις ειμαστε ειδικη περιπτωση αστα να πανε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις