Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
230 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 230 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 39]

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θελω τσουρεκι απο το γνωστο κυριουλη........Τερκενλη.....γιατι παρ'ολο που ανοιξε και στην Αθηνα ειναι χαλια!!!!!

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera kalimera.....kai kali evdomada na exoume oles mas!!!!!eleos koristia arxisan kai mou trexoun ta salia mia me ti spanakopita kai tapeinerli mia me ta tsourekia ax ax ax ax me anastatwsate tin gunaika !!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:θελω τσουρεκι απο το γνωστο κυριουλη........Τερκενλη.....γιατι παρ'ολο που ανοιξε και στην Αθηνα ειναι χαλια!!!!!

οπως ισως διαβασες ειναι και στη θεσσαλονικη χαλια ο κυριουλης!!!καμια αλλη παραγγελιά??? Razz

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τριγωνα?????εκτος αν μπορεσεις να πεταχτεις μεχρι Χαλκιδικη ωστε να ζητησω κατι αλλο.........

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:τριγωνα?????εκτος αν μπορεσεις να πεταχτεις μεχρι Χαλκιδικη ωστε να ζητησω κατι αλλο.........

προς το παρον λεω να πεταχτω στη δουλεια μου απο την οποια σχολαω αυριο το πρωι.μεχρι αυριο σκεψου καλα τι θα ζητησεις!!! Razz Razz Razz
φιλια!τα λεμε αυριο!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 29 417472

ireneAG

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
H λιγουρα σημερα δεν θα σταματησει....μμμ και παθαινω για γλυκα....

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάρες!

Τι κάνετε?
Καλή έβδομάδα!

Aurora

Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλή εβδομάδα!
Εγώ εδώ... δουλειά...

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε εσεις δεν ειναι να μπει καμια μεσα να διαβασει που κανει διαιτα ελεος ρε κοπελιες, οχι δεν θελω τιποτα ουτε πεινιρλι ουτε τσουρεκια ουτε τριγωνα ευτυχως ουφ Rolling Eyes . καλημερα σας!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον Μιλουπακι για σενα.....κουλουρακια διαιτης και κριτσινακια πολυσπορα!μη χαλασεις και τη διαιτα!

GEODATOU

GEODATOU
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ???ΑΣΧΕΤΟ!!!ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ!!!!
ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ,ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ???ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΜΕ???ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΧΤΕΣ.ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ????ΧΙΧΙΧΙ

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
διαιτα της μετρητης δεν κανω απλα εχει κλεισει λιγο το στομαχι μου και τρωω μεσημεριανο και βραδυνο αν φαω θα ειναι λιγο, με ολα αυτα που διαβασα ενα ταρακουλο το επαθα γιατι αν ανοιξει η ορεξη καηκαμε θα παει τσαμπα και το ενα κιλακι που εχασα, αμαρτια απο τον θεο δηλ και το στομαχακι μου Razz

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χελόου Γεωργία!

Λοιπόν έχω ραντεβού την άλλη Δευτέρα ξανά. Ο γιατρός το βλέπει χλωμό να έχω γεννήσει μέχρι τότε φυσιολογικά αν και φυσικά δεν αποκλείει τίποτα...

Αν λοιπόν μέχρι την επόμενη Πέμπτη δεν έχουμε "ενδείξεις" τότε Παρασκευή 3/12 μπαίνω με πρόκληση γιατί η μπουμπούκα έχει εξελιχθεί σε μπουλούκα.

Ο γιατρός δε θέλει να την αφήσει άλλο μέσα -κι εγώ φυσικά δεν αντέχω άλλο- αφού θα έχει ήδη φτάσει (μην τα έχει ξεπεράσει κιόλας!) τα 4κιλά!

Κι έχω κι όλους τους εξυπνάκηδες του συγγενείς "αχ μην το κάνεις! δεν είναι σωστό! άστο να πάει φυσιολογικά!" κι άλλες τέτοιες σαχλαμάρες...
Θα ξεσκιστώ εγώ, γιατί "δεν είναι σωστό"! Μωρ'τι μας λένε!
Και ποιος μου εγγυάται ότι δε θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα αν την αφήσω κι άλλο μέσα?
Καλύτερα "ελεγχόμενα" κι ότι γίνει.

Έχω το τηλ της Αθηνάς. Όταν γεννήσω θα της στείλω μήνυμα και θα σας ειδοποιήσει. Όποιος άλλος θέλει το τηλ μου να το στείλω με pm δεν έχω πρόβλημα.

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:Χελόου Γεωργία!

Λοιπόν έχω ραντεβού την άλλη Δευτέρα ξανά. Ο γιατρός το βλέπει χλωμό να έχω γεννήσει μέχρι τότε φυσιολογικά αν και φυσικά δεν αποκλείει τίποτα...

Αν λοιπόν μέχρι την επόμενη Πέμπτη δεν έχουμε "ενδείξεις" τότε Παρασκευή 3/12 μπαίνω με πρόκληση γιατί η μπουμπούκα έχει εξελιχθεί σε μπουλούκα.

Ο γιατρός δε θέλει να την αφήσει άλλο μέσα -κι εγώ φυσικά δεν αντέχω άλλο- αφού θα έχει ήδη φτάσει (μην τα έχει ξεπεράσει κιόλας!) τα 4κιλά!

Κι έχω κι όλους τους εξυπνάκηδες του συγγενείς "αχ μην το κάνεις! δεν είναι σωστό! άστο να πάει φυσιολογικά!" κι άλλες τέτοιες σαχλαμάρες...
Και ποιος μου εγγυάται ότι δε θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα αν την αφήσω κι άλλο μέσα?

Έχω το τηλ της Αθηνάς. Όταν γεννήσω θα της στείλω μήνυμα και θα σας ειδοποιήσει. Όποιος άλλος θέλει το τηλ μου να το στείλω με pm δεν έχω πρόβλημα.

Αγγελικούλα αν θες στείλε μου το και εμένα για να σας ειδοποιήσω και εγώ για τα νέα μου

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ το έχω πει ότι σας περιμένω. Όποια θέλει και όποτε θέλει.

Επαναλαμβάνω να μην ξεχάσετε τα γλυκά!
Σοκολατένια κατά προτίμηση που αρέσουν και του Νίκου. Χιχιχιχι!
Η μικρή θα αρκεστεί στο γαλατάκι της μαμάς οπότε δε μας νοιάζει.

Λουλούδια μπαλόνια κουκλιά και τυχόν άλλα δώρα απαγορεύεται να φέρετε. Μην ξοδευτείτε σε βλακείες - για όποια σκοπεύει να μην έρθει "με άδεια χέρια".
Τα δωράκια μου θα είναι η γνωριμία μας!

Αλήθεια τώρα, όπως λέει και η Χρυσή, μπορεί να μη γνωριζόμαστε, αλλά σας νιώθω πολύ κοντά μου.
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 29 417472

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ μακάρι να μπορούσα και εγώ να ερχόμουνα

ireneAG

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:Χελόου Γεωργία!

με το καλοοοοοο!
μην διαβαζω αηδιες του τυπου δεν ειναι σωστο, ολες ξερουμε πανω κατω τουσ κινδυνους αν μεινει το νινακι παραπανω στην κοιλια απο το φυσιολογικο...
με το καλο λοιπον, μονο το γιατρο σου να ακουσ!!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Εγώ το έχω πει ότι σας περιμένω. Όποια θέλει και όποτε θέλει.

Επαναλαμβάνω να μην ξεχάσετε τα γλυκά!
Σοκολατένια κατά προτίμηση που αρέσουν και του Νίκου. Χιχιχιχι!
Η μικρή θα αρκεστεί στο γαλατάκι της μαμάς οπότε δε μας νοιάζει.

Λουλούδια μπαλόνια κουκλιά και τυχόν άλλα δώρα απαγορεύεται να φέρετε. Μην ξοδευτείτε σε βλακείες - για όποια σκοπεύει να μην έρθει "με άδεια χέρια".
Τα δωράκια μου θα είναι η γνωριμία μας!

Αλήθεια τώρα, όπως λέει και η Χρυσή, μπορεί να μη γνωριζόμαστε, αλλά σας νιώθω πολύ κοντά μου.
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 29 417472

Αγγελικουλα και εγω θα ηθελα να ερθω....αλλα σκεφτομαι οτι αν μαζευτουμε ολες εκει το ΙΑΣΩ θα καταληξει να ειναι χωρος συναντησεις για τις μαμαδες του forum....κατι οπως οταν μαζευτηκαν ολες στο Συνταγμα!!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Chrisi έγραψε:Αχ μακάρι να μπορούσα και εγώ να ερχόμουνα

Χρυσή μου ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ για σένα!
Όλο αυτό το καιρό "πάμε μαζί" στην εγκυμοσύνη κι έλεγα τι ωραία που θα ήταν να πηγαίναμε μαζί και στον τοκετό!

athina24 έγραψε:Αγγελικουλα και εγω θα ηθελα να ερθω....αλλα σκεφτομαι οτι αν μαζευτουμε ολες εκει το ΙΑΣΩ θα καταληξει να ειναι χωρος συναντησεις για τις μαμαδες του forum....κατι οπως οταν μαζευτηκαν ολες στο Συνταγμα!!!!!

Και τι μας νοιάζει?
Θα είμαστε μια τρελοπαρέα και θα μας κοιτάνε όλοι οι άλλοι -και θα ζηλεύουν!

Φαντάζεστε σε κάθε κοπέλα που γεννάει να μαζευόμαστε όλες και να σκάμε στα νοσοκομεία με λουλούδια και γλυκά ένα τσούρμο τρελές??? Πλάκα θα είχε!

Κορίτσια, δεν παρεξηγώ, και καμία να μην μπορέσει να έρθει θα το καταλάβω.
Ούτε που γνωριζόμαστε... δεν έχετε δα και καμιά "υποχρέωση".
Ύστερα έχετε τις οικογένειές σας, τις δουλειές σας, και η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα κι εγώ να γνωριστούμε κάτω από άλλες συνθήκες κι όχι να είμαι με τις πιτζάμες να βολοδέρνω και πονάω στους διαδρόμους ενός νοσοκομείου...

Δεν έχω φίλες ούτε παρέες και θα μου άρεσε να "δω κι εγώ λίγο κόσμο" πέρα από συγγενείς και το ενοχλητικό σόι που ο καθένας, λες κι έχει αποκτήσει αυτομάτως το δικαίωμα, μπορεί να λέει ότι εξυπνάδα του κατέβει...Αλλά και πάλι αν δε σας δω ελπίζω σε δύο πράγματα:
1)Να σας γνωρίσω στην επόμενη συνάντηση μαζί με τα νινάκια μας
2)Αυτή η συνάντηση να μη γίνει όσο δε θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου και τη χάσω!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οκ!η επομενη μαμαδοσυναντηση θα γινει στο Ιασω....θα συναντηθουμε στο δωματιο της Αγγελικης....! Very Happy Very Happy

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:οκ!η επομενη μαμαδοσυναντηση θα γινει στο Ιασω....θα συναντηθουμε στο δωματιο της Αγγελικης....! Very Happy Very Happy

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Να ευχηθούμε μόνο να μη μας πετάξουν έξω οι κοπέλες που θα μοιράζομαι το δωμάτιο!!

Λες να τύχει και να είναι κι αυτές "δικές μας"??????
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 29 328109

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και δεν προλαβαινω να μπω και δεν προλαβαινω να σας διαβασω!!!!Τα νευρα μου Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 29 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 29 679259 ..... Αγγελικουλα μου πως τα πας;;; chrisi μου εσυ;;;; Πως ειστε εγκυούλες μου;;;;;

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Βίβιαν!

Καλά είμαστε!
Περιμένουμε να έρθει η ώρα να βγουν οι μπουμπουκούλες μας.

Εσένα η δική σου η μπουμπούκα τι κάνει?
Όλα καλά? Ο μικρούλης?

Θα χρειαστεί να σας αφήσω όμως τώρα γιατί θα γυρίσει ο αντρούλης μου από τη δουλειά και θα πάμε σούπερ μάρκετ -αχ τι τραβάω με την κοιλιά τούρλα! τες πα- και πρέπει να ετοιμαστώ.

Χρυσή, αν δεν τα πούμε αύριο ή μεθαύριο, θα περιμένω μήνυμα με τα νέα σου όπως είπαμε, να βγάλω ανακοίνωση στο φόρουμ!! (Μόνο με τη συγκατάθεσή σου βεβαίως βεβαίως)

Φιλάκια πολλά και καλό απόγευμα!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!τι κανετε??????

ireneAG

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!!!!
τι μου κανετε μανουλεσ και εγκυουλεσ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις