701 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! Δευ Νοε 22, 2010 2:14 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
θελω τσουρεκι απο το γνωστο κυριουλη........Τερκενλη.....γιατι παρ'ολο που ανοιξε και στην Αθηνα ειναι χαλια!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina24 έγραψε:θελω τσουρεκι απο το γνωστο κυριουλη........Τερκενλη.....γιατι παρ'ολο που ανοιξε και στην Αθηνα ειναι χαλια!!!!!
athina24 έγραψε:τριγωνα?????εκτος αν μπορεσεις να πεταχτεις μεχρι Χαλκιδικη ωστε να ζητησω κατι αλλο.........
Tziz έγραψε:Χελόου Γεωργία!
Λοιπόν έχω ραντεβού την άλλη Δευτέρα ξανά. Ο γιατρός το βλέπει χλωμό να έχω γεννήσει μέχρι τότε φυσιολογικά αν και φυσικά δεν αποκλείει τίποτα...
Αν λοιπόν μέχρι την επόμενη Πέμπτη δεν έχουμε "ενδείξεις" τότε Παρασκευή 3/12 μπαίνω με πρόκληση γιατί η μπουμπούκα έχει εξελιχθεί σε μπουλούκα.
Ο γιατρός δε θέλει να την αφήσει άλλο μέσα -κι εγώ φυσικά δεν αντέχω άλλο- αφού θα έχει ήδη φτάσει (μην τα έχει ξεπεράσει κιόλας!) τα 4κιλά!
Κι έχω κι όλους τους εξυπνάκηδες του συγγενείς "αχ μην το κάνεις! δεν είναι σωστό! άστο να πάει φυσιολογικά!" κι άλλες τέτοιες σαχλαμάρες...
Θα ξεσκιστώ εγώ, γιατί "δεν είναι σωστό"! Μωρ'τι μας λένε!
Και ποιος μου εγγυάται ότι δε θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα αν την αφήσω κι άλλο μέσα?
Καλύτερα "ελεγχόμενα" κι ότι γίνει.
Έχω το τηλ της Αθηνάς. Όταν γεννήσω θα της στείλω μήνυμα και θα σας ειδοποιήσει. Όποιος άλλος θέλει το τηλ μου να το στείλω με pm δεν έχω πρόβλημα.
με το καλοοοοοο!Tziz έγραψε:Χελόου Γεωργία!
Λοιπόν έχω ραντεβού την άλλη Δευτέρα ξανά. Ο γιατρός το βλέπει χλωμό να έχω γεννήσει μέχρι τότε φυσιολογικά αν και φυσικά δεν αποκλείει τίποτα...
Αν λοιπόν μέχρι την επόμενη Πέμπτη δεν έχουμε "ενδείξεις" τότε Παρασκευή 3/12 μπαίνω με πρόκληση γιατί η μπουμπούκα έχει εξελιχθεί σε μπουλούκα.
Ο γιατρός δε θέλει να την αφήσει άλλο μέσα -κι εγώ φυσικά δεν αντέχω άλλο- αφού θα έχει ήδη φτάσει (μην τα έχει ξεπεράσει κιόλας!) τα 4κιλά!
Κι έχω κι όλους τους εξυπνάκηδες του συγγενείς "αχ μην το κάνεις! δεν είναι σωστό! άστο να πάει φυσιολογικά!" κι άλλες τέτοιες σαχλαμάρες...
Θα ξεσκιστώ εγώ, γιατί "δεν είναι σωστό"! Μωρ'τι μας λένε!
Και ποιος μου εγγυάται ότι δε θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα αν την αφήσω κι άλλο μέσα?
Καλύτερα "ελεγχόμενα" κι ότι γίνει.
Έχω το τηλ της Αθηνάς. Όταν γεννήσω θα της στείλω μήνυμα και θα σας ειδοποιήσει. Όποιος άλλος θέλει το τηλ μου να το στείλω με pm δεν έχω πρόβλημα.
Tziz έγραψε:Εγώ το έχω πει ότι σας περιμένω. Όποια θέλει και όποτε θέλει.
Επαναλαμβάνω να μην ξεχάσετε τα γλυκά!
Σοκολατένια κατά προτίμηση που αρέσουν και του Νίκου. Χιχιχιχι!
Η μικρή θα αρκεστεί στο γαλατάκι της μαμάς οπότε δε μας νοιάζει.
Λουλούδια μπαλόνια κουκλιά και τυχόν άλλα δώρα απαγορεύεται να φέρετε. Μην ξοδευτείτε σε βλακείες - για όποια σκοπεύει να μην έρθει "με άδεια χέρια".
Τα δωράκια μου θα είναι η γνωριμία μας!
Αλήθεια τώρα, όπως λέει και η Χρυσή, μπορεί να μη γνωριζόμαστε, αλλά σας νιώθω πολύ κοντά μου.
Chrisi έγραψε:Αχ μακάρι να μπορούσα και εγώ να ερχόμουνα
athina24 έγραψε:Αγγελικουλα και εγω θα ηθελα να ερθω....αλλα σκεφτομαι οτι αν μαζευτουμε ολες εκει το ΙΑΣΩ θα καταληξει να ειναι χωρος συναντησεις για τις μαμαδες του forum....κατι οπως οταν μαζευτηκαν ολες στο Συνταγμα!!!!!
athina24 έγραψε:οκ!η επομενη μαμαδοσυναντηση θα γινει στο Ιασω....θα συναντηθουμε στο δωματιο της Αγγελικης....!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης