Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 39]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΤΑ NORGESIC ΠΑΙΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΧΤΥΠΑΩ Κ ΕΝΑ MESULID...

Είναι καλά αυτά ρε κορίτσια;Γιατί αυχενικό έχει και ο άντρας μου και παίρνει τα mesulid σαν καραμέλες και είναι και ένας γρινιάρηηηηης....Παναγία μου!!!

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Athin@ έγραψε:
Kalliopi έγραψε:ΤΑ NORGESIC ΠΑΙΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΧΤΥΠΑΩ Κ ΕΝΑ MESULID...

Είναι καλά αυτά ρε κορίτσια;Γιατί αυχενικό έχει και ο άντρας μου και παίρνει τα mesulid σαν καραμέλες και είναι και ένας γρινιάρηηηηης....Παναγία μου!!!

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ!ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΟΜΩΣ,ΠΙΑΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΟΝΤΡΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ Κ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΠΟΛΥ!ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ;;;;;;;;;;

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!

Εγώ αγάπη μου το ξέρω.Έλα όμως να το πεις και σ'αυτόν που εκτός των άλλων έχει και παλινδρόμηση.Όταν ήμασταν στην γαστρεντερολογο της λέω με ύφος μ-ά-λ-ω-σ-έ-τ-ο-ν "και πείτε του κάτι για τα mesulid γιατί τα πέρνει σαν καραμέλες" και μου απαντάει "α κι εγώ έτσι τα παίρνω" Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 31 966307

Kalliopi έγραψε:ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ;;;;;;;;;;

Αυτή τη στιγμή χορεύει με το "εγώ για σένα" κάνει γύρω γύρω.Έφαγε μισή φρατζόλα ψωμί με βούτυρο και μέλι και βρήκε δύναμη για χορό. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 31 911307

Kalliopi

Kalliopi
Athin@ έγραψε:
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!

Εγώ αγάπη μου το ξέρω.Έλα όμως να το πεις και σ'αυτόν που εκτός των άλλων έχει και παλινδρόμηση.Όταν ήμασταν στην γαστρεντερολογο της λέω με ύφος μ-ά-λ-ω-σ-έ-τ-ο-ν "και πείτε του κάτι για τα mesulid γιατί τα πέρνει σαν καραμέλες" και μου απαντάει "α κι εγώ έτσι τα παίρνω" Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 31 966307

Kalliopi έγραψε:ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ;;;;;;;;;;

Αυτή τη στιγμή χορεύει με το "εγώ για σένα" κάνει γύρω γύρω.Έφαγε μισή φρατζόλα ψωμί με βούτυρο και μέλι και βρήκε δύναμη για χορό. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 31 911307

ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΥΛΙΚΑΚΙΙΙΙ!ΔΩΣΕ ΤΗΣ ΕΝΑ ΣΒΟΥΡΙΧΤΟ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑΑΑΑ!ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ

sktv

sktv
αθηνα τι λες τωρα?μεσουλιτ?φερνει αρυθμιες στην καρδια και οτι σχετιζεται με την καρδια!το νορτζεσικ ειναι σουπερ!ειναι μυοχαλαρωτικο!καλε γιαυτο ο ανθρωπος θα ειναι μεσα στην τσιτα!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Chrisi έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια μου τι μου κάνετε; Εγώ ακόμη εδώ. Vivian μου μετράω τις ώρες μέχρι την Παρασκευή που θα φέρω στον κόσμο την κοράκλα μου. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Αγγελικούλα θα σου στείλω σίγουρα μυν για να σας πω τα νέα μου Very Happy Very Happy Very Happy

Θα εχουν ιδια μερα γενεθλια;;;;;;;;;;;;;;;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sktv έγραψε:αθηνα τι λες τωρα?μεσουλιτ?φερνει αρυθμιες στην καρδια και οτι σχετιζεται με την καρδια!το νορτζεσικ ειναι σουπερ!ειναι μυοχαλαρωτικο!καλε γιαυτο ο ανθρωπος θα ειναι μεσα στην τσιτα!

norgesic!!!!!!!!!!τι μου θυμησες τωρα!!!καπου 11 χρονων με πιανει τρελος πονος (εχω αυχενικο απο τα 7 συνεπεια συμπιεσης σπονδυλων σε τροχαιο) και ειμαστε στο χωριο!γραφει και ο γιατρουδακος ο δολιος να παιρνω 3 την μερα!τοσο ηξερε ο καημενος!!!και ημουν ολη μερα drunken drunken drunken
αααααχχχχ ωραιες μερες!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 31 4872
οσο για το mesulid κατι εχει παρει το αυτι μου αλλα στη δουλεια δε το χρησιμοποιουμε!απο μορφινη και κατω ειναι παιδικα παιχνιδια για εμας!!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 31 606100 Razz

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:
Chrisi έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια μου τι μου κάνετε; Εγώ ακόμη εδώ. Vivian μου μετράω τις ώρες μέχρι την Παρασκευή που θα φέρω στον κόσμο την κοράκλα μου. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Αγγελικούλα θα σου στείλω σίγουρα μυν για να σας πω τα νέα μου Very Happy Very Happy Very Happy

Εννοείς εμένα και της Αγγελικής όχι μια εβδομάδα διαφορά απ΄ ότι φαίνεται

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Chrisi έγραψε:
Vivian έγραψε:

Οχι βρε με την Μοδεστινα εννοω!!!!

Εννοείς εμένα και της Αγγελικής όχι μια εβδομάδα διαφορά απ΄ ότι φαίνεται

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:

Οχι βρε με την Μοδεστινα εννοω!!!!

Εννοείς εμένα και της Αγγελικής όχι μια εβδομάδα διαφορά απ΄ ότι φαίνεται[/quote][/quote]

Α ΟΚ καλά το είπα ξανά ότι είμαι ξανθιά ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Οχι θα έχουν γενέθλια με δύο μερες διαφορά. Της Μοδεστίνας είναι αύριο 24/11 και το μωρό θα έχει 26/11

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια!!! Τι κάνετε κορίτσια?
Χρυσή να χαίρεσαι τη Μοδεστίνα και με το καλό να έρθει η μπέμπα!
Εγώ πίνω καφεδάκι και σερφάρω!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!τι κανετε???????chrisi να χαιρεσαι τη Μοδεστινα!χιλιοχρονη!αντε και με το καλο να κρατησετε και τη μικρη αγκαλια!!!!!!!

GEODATOU

GEODATOU
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ.ΧΡΥΣΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ!!!!ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΝΙΓΟΜΑΙ.ΕΠΕΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΥΚΑΘΙΣΩ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάρες μου τι μου κάνετε; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και εσείς να χαίρεστε τα ζουζούνια σας Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ireneAG

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!!!!!τι μου κανετε?
ζεστος ζεστος ηλιος παλι σημερα!!!!
χρυση να τη χαιρεσαι τη μικρουλα σου και με το καλο μεθαυριο και το δευτερο ζουζουνι σου!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα οοολη μερα !! 

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:καλημερα οοολη μερα !!

και με ηλιο η με βροχη να ειναι παντα καλη μερα ως το πρωι Razz
ΧΡΥΣΗ μου να σου ζησει η κορη χρονια της πολλα και καλα!!!

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάρες μου φεύγω. Ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας τόσο για την Μοδεστίνα μου όσο και για την γέννα μου της Παρασκευής. Δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε. Θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω έχω ήδη συνεννοηθεί με την Αγγελικούλα και θα τα πούμε. Φιλάκια Πολλά Σας ευχαριστώ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Chrisi έγραψε:Κοριτσάρες μου φεύγω. Ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας τόσο για την Μοδεστίνα μου όσο και για την γέννα μου της Παρασκευής. Δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε. Θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω έχω ήδη συνεννοηθεί με την Αγγελικούλα και θα τα πούμε. Φιλάκια Πολλά Σας ευχαριστώ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ελπίζω να σε πρόλαβα κοριτσάκι μου!!! Να χαιρεσαι την Μοδεστινα σου και με το καλο το δευτερο θαυματακι σου!!!!! Θα μου λειψεις πολυ!!!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσή μου σε πρόλαβα???

Γαμώτο είχα την πεθερά πάλι να με τραβολογάει δεξιά κι αριστερά!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΟΔΕΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!!

Ότι επιθυμείς να στο φέρει ο καινούριος χρόνος που έρχεται! Και η μικρή σου να είναι γουρλού!!

Θα μας λείψεις πολύ!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με το καλο Χρυση μου και η γιορτη και να γεννησεις, και εσυ Αγγελικη με το καλο να γεννησεις ενα υγιες μωρο, σας φιλω, γεωργια και μαρακι εμεις τα λεμε φεις, πολλα φιλια! σε ολες..

GEODATOU

GEODATOU
KAΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ.ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ???ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΑ!!!!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΕΑ??ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ???

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!τι κανετε??????

sktv

sktv
καλημερα,εχει αρκετο κρυο σημερα!
η χρυση μας αφησε?παει για να γεννησει?δεν την προλαβα....δεν μπηκα χθεςημουνα στο γιατρο.
η μαριτσα που παει κ μας φιλαει κ μας χαιρεταει?μαλλον δεν καταλαβα εγω ε? scratch

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι σου ειπε ο γιατρος σοφακι???????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις