Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
590 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 590 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 39]

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια!!

Κουρεύτηκα!
Όχι πολύ, αλλά έκανα τις αφέλειες μου κι άλλαξε -επιτέλους- η μούρη μου!

Αθηνάκι η μικρούλα σου είναι καλύτερα σήμερα?
Έχει και καλό καιρό, κοιμηθήκατε και παρεϊτσα!
Είμαι σίγουρη ότι είναι καλύτερα!

καλησπέρα! σου έσω ένα νέο:.... και ο μικρός κουρεύτηκε! Razz Razz Razz την περασμένη εβδομάδα! χαχαχαχα δεν φαντάζεσαι τι έγινε πάλι! ο Σαμψών! Razz

με γεια το κούρεμα λοιπόν!

Αθηνά εμείς στολίσαμε! ναιιιιιιιι εχτές το βράδυ αλλά λείπουν κάτι στολίδια και θα πάμε να εφοδιαστούμε σήμερα να βάλουμε και τα φωτάκια μας στο δέντρο να ομορφήνει!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Αθηνάκι η μικρούλα σου είναι καλύτερα σήμερα?

Αυτή είναι καλά.Έχει και τον παππού και τον μπαμπά σήμερα και έχει σηκώσει τον κόσμο.Εμένα με βαρέθηκε φαίνεται. Crying or Very sad
Σήμερα δεν έχω εγώ κέφια.

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Tziz έγραψε:Αθηνάκι η μικρούλα σου είναι καλύτερα σήμερα?

Αυτή είναι καλά.Έχει και τον παππού και τον μπαμπά σήμερα και έχει σηκώσει τον κόσμο.Εμένα με βαρέθηκε φαίνεται. Crying or Very sad
Σήμερα δεν έχω εγώ κέφια.

έλα βρε παραπονιάρικο! έλα βρε μανούλα που σε έχει πιάσει η μελαγχολία! τι στεναχωριεσαι βρε κουτό! αφού έχεις εμάς! και πες στην κόρη ότι θα σε έχει ανάγκη για πολλάααααααααα χρόνια ακόμα! Laughing

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγγελική ξέχασα, άκου (ή μάλλον διάβασε).
Προχτές το βράδυ σε είδα στον ύπνο μου και ξέχασα να στο γράψω.
Είδα οτι έμενα στην ίδια πολυκατοικία με τη μαμά σου και πήγαινα προς το σπίτι μου και περνώντας έξω απο της μαμάς σου ήταν η εξώπορτα ανοιχτή και ήσασταν μαζί και σφουγγαρίζατε.Σε χαιρέτησα και σου είπα οτι θα πάω να πάρω κάτι εξετάσεις και θα έρθω να σε δω.
Τη Δευτέρα θα πάω να πάρω κάτι εξετάσεις μου...Λες να είναι τίποτα σημαδιακό;

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία είναι ροκάς ο μικρός...

Δε θέλει να έχει κοντό μαλλί, δεν το έχεις καταλάβει?
Άσε του μια ωραία χαίτη εκεί χάμω να βρείτε την υγειά σας.
Γουστάρω παιδάκια (αγοράκια) με κοτσίδες! Είναι και πολύ αντράκια!

Όσο για το στολισμό, εμείς βάζουμε πρώτα τα φωτάκια πάνω στο δέντρο και μετά τα στολίδια.
Είναι πιο εύκολο, να τοποθετήσεις τα φωτάκια ακριβώς εκεί που τα θες και ύστερα να βάλεις και τα στολίδια πάλι εκεί που τα θες...

Ρε κορίτσια άσχετο:
Εμείς στολίσαμε το προηγούμενο Σάββατο και βάλαμε και τα χαλιά μας.
Το ένα μου χαλί λοιπόν - το μπορντώ, τα άλλο είναι εκρού (είναι μάλλινα και τα έχω πάρει από τα ΙΚΕΑ), μυρίζει περίεργα. Όχι απαραίτητα άσχημα αλλά σε πιάνει λίγο ο λαιμός σου άμα κάθεσαι πολύ ώρα... Έχει περάσει λοιπόν μια βδομάδα κι ακόμα μου έρχεται αυτή η μυρωδιά κι ας έχω το σπίτι όλη μέρα ανοιχτό...
Τί είναι αυτό? Φάρμακο? Ή κάποιο αρωματικό που ρίχνουν στο χαλί? Και γιατί το άλλο -το εκρού- δε μυρίζει?
Ξέρει καμιά?

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Λες να είναι τίποτα σημαδιακό;

Λοιπόν:
Η αδερφή μου λέει -σας το είπα ήδη νομίζω- ότι αύριο (28) ή μεθαύριο (29) θα γεννήσω.
Λες όντως να γεννήσω τη Δευτέρα και να μου έρθεις?
Πλάκα θα έχει!

Εγώ πάλι λέω ότι τα έχεις κάνει κουλουβάχατα στο μυαλουδάκι σου και προσπαθείς να τα ξεμπλέξεις... Τι σου είναι το υποσυνείδητο...

Γιατί δεν είσαι καλά? Τι έχεις?
Έχει τόσο ωραία μέρα! Είναι Σάββατο, τα πουλάκια κελαηδούν, οι μυγούλες με έχουν ζαλίσει πέρα δώθε και δεν έχω και μυγοσκοτώστρα, τα χριστούγεννα πλησιάζουν...
Χαμογελάκια θέλω!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι εχεις συνονοματη?δεν εισαι καλα??????η μηπως περιμενουμε εξετασεις για κατι ευχαριστο????????

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε: και πες στην κόρη ότι θα σε έχει ανάγκη για πολλάααααααααα χρόνια ακόμα! Laughing

Εγώ το ξέρω.Έλα νατο πεις και σ'αυτή που όλο με μαλώνει εμένα.

Tziz έγραψε:Εγώ πάλι λέω ότι τα έχεις κάνει κουλουβάχατα στο μυαλουδάκι σου και προσπαθείς να τα ξεμπλέξεις... Τι σου είναι το υποσυνείδητο...

Ναι επειδή έχεις χεστεί εσύ απάνω σου δεν σου αρέσουν τώρα αυτά που σου λέμε εμείς και δεν τολμάς να το πιστέψεις οτι θα ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!
Very Happy Very Happy Very Happy

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:τι εχεις συνονοματη?δεν εισαι καλα??????η μηπως περιμενουμε εξετασεις για κατι ευχαριστο????????

Μπα όχι αδιαθέτησα χτες.
ΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΕ ΟΛΕΣ;;;;;;;

Αν και να σου πω επειδή πριν λίγες μέρες είχα κάτι ανακατωσούρες και ζαλάδες και είχαμε και ένα ελαφρύ ατυχηματάκι με τον άντρα μου κάτι μέρες πριν,είχαμε μία συζήτηση και μου είπε οτι αν τύχει κάτι τέτοιο δεν θα το κρατήσουμε γιατί ή το σπίτι θα φτιάξουμε ή παιδί θα κάνουμε και εγώ παρόλο που δεν θέλω ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ 2ο αυτή τη στιγμή το βράδυ που το σκεφτόμουνα έκλαιγα κρυφά.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Ναι επειδή έχεις χεστεί εσύ απάνω σου δεν σου αρέσουν τώρα αυτά που σου λέμε εμείς και δεν τολμάς να το πιστέψεις οτι θα ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!
Very Happy Very Happy Very Happy

Ρε Αθηνά πραγματικά όμως είναι φορές που νιώθω ότι διαβάζεις τη σκέψη μου... και την ψυχή μου...
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 37 215994

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:... και εγώ παρόλο που δεν θέλω ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ 2ο αυτή τη στιγμή το βράδυ που το σκεφτόμουνα έκλαιγα κρυφά.

Λογικό είναι βρε Αθηνά.
Είναι άλλο να λες από μόνη σου "Δε θέλω", άλλο να στο ξεκόβει ο άλλος "με το έτσι θέλω", άλλο να λες "αν προκύψει, ΟΚ πάω πάσο" κι άλλο να σκέφτεσαι ότι "αν προκύψει θα πρέπει να το ρίξω γιατί τώρα έχω άλλες προτεραιότητες".
Είναι πολύ μπερδεμένες όλες αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:Ευάκι ο μικρός δεν κάνει σε καθημερινή βάση εμετό, όπως πριν, κάνει αραιά και που, τι σου λέω και δεν έχεις φάει μωρέ ακόμα!!!!!!!!

δε χαμπαριαζω εγω,εξαλλου στη δουλεια βλεπω πολυυυυυυυυυυ χειροτερα πραγματα!!!!!! Razz Razz Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Μαρία έγραψε: και πες στην κόρη ότι θα σε έχει ανάγκη για πολλάααααααααα χρόνια ακόμα! Laughing

Εγώ το ξέρω.Έλα νατο πεις και σ'αυτή που όλο με μαλώνει εμένα.

ετσι κανουν μωρε μη στεναχωριεσαι!!!και με το πρωτο πονακι-χτυπημα-κρυωμα τους κανουν ολους περα και κουρνιαζουν στην αγκαλια μας! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 37 35468 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 37 35468 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 37 35468

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:

Μπα όχι αδιαθέτησα χτες.

Αν και να σου πω επειδή πριν λίγες μέρες είχα κάτι ανακατωσούρες και ζαλάδες και είχαμε και ένα ελαφρύ ατυχηματάκι με τον άντρα μου κάτι μέρες πριν,είχαμε μία συζήτηση και μου είπε οτι αν τύχει κάτι τέτοιο δεν θα το κρατήσουμε γιατί ή το σπίτι θα φτιάξουμε ή παιδί θα κάνουμε και εγώ παρόλο που δεν θέλω ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ 2ο αυτή τη στιγμή το βράδυ που το σκεφτόμουνα έκλαιγα κρυφά.

οταν ειχα υποψιες οτι μπορει να ειμαι εγκυος στη μικρη ο αντρας μου τρελλαθηκε....ελεγε πως θα τα βγαλουμε περα,μονοι με 2 μωρα με τοσα εξοδα και που το μαγαζι τωρα δεν εχει τοση δουλεια....μετα μου ελεγαν οτι σιγουρα θα πρεπει να το ριξω γιατι δεν εκανε να μεινω εγγυος τοσο συντομα λογω καισαρικης....το τι κλαμα ειχα ριξει.....ενιωθα οτι κανεις δεν ηθελε το παιδι μου και οτι θα εφερνε τι δυστυχια........κλαμα..........

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
Athin@ έγραψε:

Μπα όχι αδιαθέτησα χτες.

οταν ειχα υποψιες οτι μπορει να ειμαι εγκυος στη μικρη ο αντρας μου τρελλαθηκε....ελεγε πως θα τα βγαλουμε περα,μονοι με 2 μωρα με τοσα εξοδα και που το μαγαζι τωρα δεν εχει τοση δουλεια....μετα μου ελεγαν οτι σιγουρα θα πρεπει να το ριξω γιατι δεν εκανε να μεινω εγγυος τοσο συντομα λογω καισαρικης....το τι κλαμα ειχα ριξει.....ενιωθα οτι κανεις δεν ηθελε το παιδι μου και οτι θα εφερνε τι δυστυχια........κλαμα..........

δε πατε καλα μου φαινεται οι αθηνουλες σημερα!!!!το εχει το ονομα μου φαινεται... Razz Razz Razz

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνά
τέτοιο φατσόνι και δυστυχία
δεν πάνε μαζί...
Ελπίζω να το κατάλαβαν τώρα, έστω και εκ των υστέρων...

Το καρπούζι... αυτό το καρπούζι...
μας έχει κλέψει τις καρδιές....
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 37 417472

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Μαρία έγραψε:Ευάκι ο μικρός δεν κάνει σε καθημερινή βάση εμετό, όπως πριν, κάνει αραιά και που, τι σου λέω και δεν έχεις φάει μωρέ ακόμα!!!!!!!!

δε χαμπαριαζω εγω,εξαλλου στη δουλεια βλεπω πολυυυυυυυυυυ χειροτερα πραγματα!!!!!! Razz Razz Razz

μωρέ ναι δίκιο έχεις! ξέχασα με ποιον μίλαγα! τι να σου κάνουν εσένα οι μικροεμετοί? έχουν δει τα ματάκια σου.... πράγματα και θάματα! Laughing

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια ήρθε ο αντρούλης μου και θα με πάρει να πάμε βολτίτσα στο MALL
οπότε θα σας αφήσω τώρα.

Α! Η Χρυσή εννοείται πως δεν έχει στείλει κάνα μήνυμα ακόμα, αλλιώς θα σας το είχα πει...

Αύριο δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω γιατί θα έχω επισκέψεις, οπότε τα λέμε μάλλον από Δευτέρα.

Φιλιά πολλά, καλό ΣΚ, δε θέλω κλάματα, και κουράγιο σε όσες το χρειάζονται!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγγελικουλα....η αδερφη σου (αν θυμαμαι καλα)ειναι εγκυος....ποτε γενναει?????πλησιαζει και αυτη?

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα ομορφιές μου!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

μωρέ ναι δίκιο έχεις! ξέχασα με ποιον μίλαγα! τι να σου κάνουν εσένα οι μικροεμετοί? έχουν δει τα ματάκια σου.... πράγματα και θάματα! Laughing

cyclops cyclops cyclops cyclops Cool

γεια σου κουκλα!!!!
αγγελικη καλο σκ!και αθηνες συνελθετε!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μολις διαβασα τα παραπανω.... Και για μας ηταν τεραστιο σοκ οταν εμαθα στις 45 μερες οτι ημουν ξανα εγκυος!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου βρε Βιβιανάκι! πω πω εσύ έχεις χτυπήσει ρεκόρ σύντομης εγκυμοσύνης! χαράς το κουράγιο σου! αλλά βέβαια ανταμοίφθηκες μια χαρά, έχεις 2 αγγελούδια όλα τα λεφτά!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:γεια σου βρε Βιβιανάκι! πω πω εσύ έχεις χτυπήσει ρεκόρ σύντομης εγκυμοσύνης! χαράς το κουράγιο σου! αλλά βέβαια ανταμοίφθηκες μια χαρά, έχεις 2 αγγελούδια όλα τα λεφτά!

Μαρακι μου γλυκο σε ευχαριστώ πολυυυυυ!
Ρεκορ δεν λες τιποτα χαχα!!! Κουραζομαι πολυ αλλα σιγουρα αξιζει ο κοπος!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αξίζει Βίβιαν, αξίζει! και μόλις ΤΩΡΑ είδα και πόσο χρονών είσαι! και έχω πάθει πλάκα! θα είσαι μια μανούλα μετά στα 32 σου με ΔΥΟ παιδάκια ( σου εύχομαι και περισσότερα) κοντά στα 10! και μετά στα 42 σου με παιδάκια κοντά στα 20! τι ευτυχία! σαν τα μικρά σου αδερφάκια θα είναι! Very Happy flower ( και θα έχεις και τον γιο τον κούκλο που θα σε κοιτάνε στο δρόμο όσες δεν σε ξέρουν και θα σκάνε από την ζήλια τους γιατί σιγά να μην νομίζουν ότι είναι παιδί σου cyclops ) φτου φτου σκόρδα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις