Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 39]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:οταν ειχα υποψιες οτι μπορει να ειμαι εγκυος στη μικρη ο αντρας μου τρελλαθηκε....ελεγε πως θα τα βγαλουμε περα,μονοι με 2 μωρα με τοσα εξοδα και που το μαγαζι τωρα δεν εχει τοση δουλεια....μετα μου ελεγαν οτι σιγουρα θα πρεπει να το ριξω γιατι δεν εκανε να μεινω εγγυος τοσο συντομα λογω καισαρικης....το τι κλαμα ειχα ριξει.....ενιωθα οτι κανεις δεν ηθελε το παιδι μου και οτι θα εφερνε τι δυστυχια........κλαμα..........

Μα αν είναι δυνατόν.Καλά ο άντρας σου, αλλά οι υπόλοιποι τι ζόρι τραβάγανε;Εμείς φταίμε ακούμε τον κάθε άσχετο που θα πει τη βλακεία του.Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 38 522194 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 38 403793

Ευάκι έγραψε:αθηνες συνελθετε!!!

Εντάξει μωρέ κι εσύ.Μια κρίση μας έπιασε και πέρασε.Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 38 228222

Vivian έγραψε:Μολις διαβασα τα παραπανω.... Και για μας ηταν τεραστιο σοκ οταν εμαθα στις 45 μερες οτι ημουν ξανα εγκυος!!!

Γειά σου Βιβιανάκι!
Καλά για σας κι αν ήταν σοκ.
Φαντάσου οτι εγώ ακόμα δε θέλω άλλο, όχι τότε στην αρχή που είχα ένα αίσθημα "επιτέλους τελείωσε κι αυτό" (αυτό=εγκυμοσύνη)
Αλλά το δεν θέλω πάει στο "δε θα μείνω έγκυος προγραμματισμένα",αν όμως "τύχει" και δεν καταφέρω να τον πείσω να το κρατήσουμε νομίζω πως θα πεθάνω απο τη στεναχώρια μου.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααααααα!! ακουει καμια; Smile

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακουω μιλου μου!καλησπερα!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα ευακι μου τι κανεις;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:καλησπερα ευακι μου τι κανεις;

τι να κανω μωρε!υπομονη!!! Razz
τους κοιμησα και τους 3 εκανα αποτριχωση στο 1 ποδι μου (το αλλο το ειχα κανει την τεταρτη αλλα πονουσε και δεν εκανα κουραγιο για το 2ο Embarassed ) και μετα το μπανακι μου απολαμβανω τα φιλαρακια στο σταρ!!!
εσυ τι κανεις?τι κανει η ζουζου σου περπαταει?η δικη μου αυτη τη βδομαδα το πηρε αποφαση!εχει πολυ γελιο σα παπιουλα παει!!! Laughing

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ευακι μου περπατει καιρο τωρα κανα διμηνο εκει, ο μικρος μου εκανε πυρετο σημερα θα δειξει πως θα παει, εχω κουραστει αρρωσταινει εδω και 1,5 μηνα μια μερα μπαμ και μετα τιποτα μονο τον ακους μπουκωμενο και εκει που παει να το ξεπερασει παλι κατω τι να πω, να κλεισει το νηπιο τωρα για δεκεμβρη μπας και ησυχασουμε, ευτιχως η μικρη την πρωτη φορα κολησε και ανωδυνα και δεν ξανακολησε απο αυτον παλι καλα

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα να σε εβλεπα με το ενα ποδι μωρε μονο, το ενα βελουδο και το αλλο οχι Razz Razz Razz Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε λεει να σταθεροποιηθει κι αυτος ο καιρος!τωρα δε ξερεις πως να το ντυσεις!το πρωι κρυο,στο σχολειο σκανε και μετα βγαινουν στο κρυο.εχω κ τον δικο μου του εφεραν κατι μποτες nikeκαι θελει να τις βαλει και καθε μερα λεμε τα ιδια,οταν κανει κρυο θα τις βαλεος κτλ και ποτε δε κανει κρυο!
συνηθως αυτο το παθαινω με τα φρυδια μου,κανω το ενα το πρωι κ το αλλο το βραδυ με τα ποδια σπανια το κανω αλλα ηταν θεικο επρεπε να τα βγαλω φωτο Razz

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενω το φρυδι δεν ειναι ; χαχαχαχα απο την μια μερια αλλη εκφραση πιο ανοικτο το ματι και απο την αλλη οχι χαχαχα, το ειχα παθει μια φορα με το φρυδι που προλαβα να βγαλω το ενα και επρεπε να βγω εξω μετα Razz ασε τι να σου λεω

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να κανουμε μωρε οι δολιες μανες?!αμα κλαψει αμα χτυπησει το παιδι παει και το φρυδι παει και το ποδι(καλα στο ποδι εκλαψα η δολια μανα αλλα ας μη το κανουμε θεμα!) Laughing
σκεφτηκες καθολου τι δωρακι να παρεις τα παιδια για χριστουγεννα?εχω κολλησει με του μεγαλου,δε ξερω τι να παρω κατι εκπαιδευτικο που να μην εχει μικρα κομματια.για τη μικρη δε σκοτιζομαι!οτι και να της παρω του μεγαλου θα θελει αυτο ειναι δεδομενο!μηπως να δωσω στον καθενα το δωρο του αλλου μπας και στο τελος παιξει με το σωστο ο καθενας??? Laughing

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα αυτο ειναι ενα θεμα, οντως το ενα θελει του αλλου, κοιτα στην δουλεια του αντρα μου δινουν δωρα στα παιδια καθε χριστουγεννα και μεχρι τωρα μας αρεσαν, οποτε μαλλον δεν θα παρουμε κατι εξτρα εμεις, πεφτουν και τα γενεθλεια του μικρου δεκεμβρη οποτε θα παρει δωρακια, ειναι και δυσκολες εποχες, στην μικρη εχω μπανισει τον παραμυθα τον γοινι η μικυ που λεει παραμυθια αλλα θα δειξει, αυτη βαριεται γενικα παιζει λιγο και τα παρατα, εδω το σκυλακι που μιλαει οπου το πατας ο γιος μου το ειχε ξεσκισει και ολα τα παιδακια και αυτη λιγο και δεν ασχολειται τι να πω

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασε χθες τι εκανε το πλασμα!εχει ο μεγαλος μια κιθαρα με πληκτρα που παιζουν μουσικη και πηγε πηρε το μικροφωνο και ελεγε βαβαβα(κουκουβα).αμα βγαζαμε το βυσμα του μικροφωνου απο την κιθαρα το καταλαβαινε και θυμωνε.το ξαναβαζαμε και τραγουδαγε!
εμας πριν 3 χρονια εκανε γιορτη η δουλεια μας και δωσαμε 16 ευρω (10 το παιδι κι απο 3 εμεις)και πηρε πολυ μαπα παιχνιδι.φετος θα δω,ο αντρας μου εχει αναλαβει την εκδηλωση κ αμα ειναι της προκοπης θα παμε αν οχι δε δινω 26 ευρω χωρια βενζινες περα δωθε στο κιλκις.του μεγαλου του αρεσε ενα walkie-talkie toy story που το ενα εναι γουντυ και το αλλο μπαζ.δε ξερω θα δω Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 38 911307 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 38 911307 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 38 911307

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι εμας δεν δινουν λεφτα ουτε κανουν εκδηλωση απλα μια συγκεκριμενη μερα τους πανε τα δωρα στη δουλεια και τα φερνει ο αντρας μου σπιτι αφου εχουν ρωτησει πριν την ηλικια τους και ετσι τα βαζουμε στο δεντρο και αυτα οποτε μια χαρα μας ερχεται

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φετος μου ειπε ο αντρας μου θα δωσουν 10 ευρω δωροεπιταγη σε καθε παιδι για τα τζαμπο.αλλα δε παμε,πρωτον εχει υπηρεσια εκεινη τη μερα και δευτερον αν ειναι να καψω 15ευρω βενζινες για να παρουν απο ενα χαρτακι στα χερια τους και να μη χαρουν καθολου τι να το κανω.τα παιδια χαιρονται να σκιζουν χαρτι να βλεπουν αγιο-βασιληδες!οποτε μαλλον γυριζω στο σχεδιο αναζητησης δωρου!!!
ξυπνησαν ολοι,παω να κανω καφεδακια και γαλατακια!!!φιλακια!!!

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!καλη εβδομαδα!
χθες στις 12+το βραδυ τελειωσαμε με το στολισμα του δεντρου κ ο μικρος εκει παρον κ ντουρασελ να κρεμαει στολιδια!

Ήρια

Ήρια
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!! Καλημέρα!!!! Που ειναι το κρυο κοριτσια?!! Καταλαβενει καμια τι ερχονται Χριστουγεννα?!! με αυτον το καιρο εγω καθολου παντως!!!

sktv

sktv
μπα πιο πολυ κανει για ανοιξη παρα για χειμωνα,εχει κ ενα καιρο σημερα με ηλιο κ φυσαει κ ενα ζεστο αερακι αλλο πραγμα!να δουμε πως θα κανουμε χριστουγεννα κ πρωτοχρονια! Laughing

thenia

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalimera!!Pinw kafedaki sto magazi,o kairos einai poly kalos kai h diathesi mou episis!!!!!Kali evdomada na exoume koritsia!!!!!

Ήρια

Ήρια
Καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι!!!! Αφηστε εμεις λεμε τι ωραιος ειναι ο καιρος γιατι μας βολευει και μας αρεσει αλλα δυστυχως αυτος ειναι ο πιο αρρωστος καιρος που υπαρχει!!!!!

thenia

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ήρια έγραψε:Καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι!!!! Αφηστε εμεις λεμε τι ωραιος ειναι ο καιρος γιατι μας βολευει και μας αρεσει αλλα δυστυχως αυτος ειναι ο πιο αρρωστος καιρος που υπαρχει!!!!!

Nai ayto einai alitheia

smor

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!! Πίνω καφεδάκι στη δουλειά και σκέφτομαι ότι νωρίς μάζεψα τα καλοκαιρινά φέτος....μήπως να έβγαζα κάποια κομμάτια;;;χαχαχαχαχα Κορίτσια πέρα από την πλάκα πολύ επικίνδυνος ο καιρός για ιώσεις και γρίπες.....

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!καλη εβδομαδα!τι κανετε?????χθες ειχαμε ενα σπιτι ανω κατω.....στολισαμε!!!!!το δεντρο παντως δεν το βλεπω να επιζει για του χρονου.......η μικρη μου πολυ το ζαχαρωνει......

sktv

sktv
κ γω που τον φοβομουνα μηπως το γκρεμισει μια χαρα καθεται κ το κοιταει κ μας λεει αυτο το εβαλε ο ανδρεας εκεινο το εβαλε ο μπαμπας,αντε παλι απο την αρχη!

smor

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!καλη εβδομαδα!τι κανετε?????χθες ειχαμε ενα σπιτι ανω κατω.....στολισαμε!!!!!το δεντρο παντως δεν το βλεπω να επιζει για του χρονου.......η μικρη μου πολυ το ζαχαρωνει......

χαχαχαχα γειτόνισα.... και του χρόνου!!!! Φαντάζομαι την μικρή τι χαρές κάνει!!!! Εμείς ακόμα ούτε τα χριστουγεννιάτικα δεν έχουμε κατεβάσει από το πατάρι....το σ/κ μάλλον θα κάνουμε την αρχή!!!

GEODATOU

GEODATOU
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΝΙΩΘΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ.ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΘ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΤΗΣ!!!!!ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις