1 ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΑΚΙ!!! Κυρ Οκτ 31, 2010 9:51 pm
nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ 8 ΜΗΝΩΝ Κ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ...ΑΧΧΧ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
ΔώραΝι25 έγραψε:Εεεεεπιτέλους ρε Νομικούλα...Άντε με το καλο και το δεύτερο δοντάκι χεχεχε
marizakismom έγραψε:
μπραβο!!!!αντε να ηρεμησει κι αυτο το ζουζουνι σιγα σιγα..εμας τιποτα ακομη..αλλα που θα παει!!
ΝΟΜΙΚΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!?nomikoula έγραψε:ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ 8 ΜΗΝΩΝ Κ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ...ΑΧΧΧ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑ...
aniakouk79 έγραψε: Να της πάρεις ένα φανελάκι λευκό! Έτσι λέμε στα μέρη μου! Για να έρθουν γρήγορα και τα άλλα!!!
argyro 2 έγραψε:ΝΟΜΙΚΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!?nomikoula έγραψε:ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ 8 ΜΗΝΩΝ Κ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ...ΑΧΧΧ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑ...
Rinoula έγραψε:Μπράβο σας! Άντε και στα δικά μας, που τυραννιόμαστε! Ποιο είναι? Από τα κάτω?
Με το καλό και τα υπόλοιπα!
stella. έγραψε:ΣΤΗΣ 27 ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ 8ΜΗΝΑ..ΑΚΟΜΑ ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ!!!
marion έγραψε:Αχ ωραίαααα,άντε με το καλό και τα υπόλοιπα!Πρίν το δόντι υπάρχουν συγκεκριμένα συμπτώματα?Και αν ναι πόσο καιρό πριν?Η μπέμπα μας είναι 5μηνών και τελευταία γκρινιάζει αρκετά και ψάχνει πράγματα με λίγο άγρια υφή και τα βάζει στο στόμα της και με νεύρα τα μαγκώνει στα ούλα κ κάνει σα να θέλει να τα σκίσει!Πώς κάνουν τα σκυλάκια?Κάπως έτσι...Έχω αρχίσει να ανησυχώ!Το κάνει κ με όλα τα παιχνίδια της αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσα νεύρα και λέω μπας και ετοιμάζεται κανένα δόντι?Πότε βγαίνουν τα δόντια???
Τι να πω?
Ευχαριστώ πολύ! Όντως από μικρή στα βάσανα!kallia28 έγραψε:Τέλεια με το καλό και στα επόμενα!!! Καθόλου δεν αργησε πάντως, ο γιός μου εβγαλέ το πρώτο 10 μηνών.....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης