Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 3:18 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tzeni έγραψε:την μανουλα να την εχεις την ημερα αλλα το βραδυ πιστεψε με θα θελεις τον αντρουλη σου...ιδιως την πρωτη νυχτα που θα σας φαει η αυπνια απο την υπερενταση,θα εχετε τοοοσα να πειτε και δεν θα χορταινετε να βλεπετε το μωρο και να απορειτε...μα ειναι δικο μας???που χωρουσε εκει μεσα 9 μηνες και αλλα τετοια...στιγμες αξεχαστες που εκτος απο σενα θα θελει να τις ζησει κι αυτος..αχ τι ωραια!!!!!με το καλο
χαχαχαχχα!!!! ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΖΕΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ "ΘΑ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ.." ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!

27ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 3:29 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
litsakos έγραψε:
nikoleta έγραψε:Εγώ λέω τον αντρούλη σου για έναν και μόνο λόγο. Συμβαίνει κάτι μαγικό με τα μωρά... εκεί που λες ότι είσαι άσχετη και νομίζεις ότι δε θα τα καταφέρεις κάτι σε κάνει να νιώθεις σαν έμπειρη μαμά. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να φροντίσεις ένα μωράκι ειδικά τόσο μικρό. Φαγητούλι θέλει και αγκαλίτσα. Νομίζω ότι η εμπειρία της μαμάς σου θα επισκιάσει τις όμορφες αυτές στιγμές, έτσι κι αλλιώς κανείς δεν γεννιέται έμπειρος γονιός. Και στο σπίτι που θα πάτε, κάθε φορά άσχετοι θα νιώθετε και κάθε μέρα θα γνωρίζετε εσείς το μωράκι σας κι εκείνο εσάς. Είναι ωραίο τελικά να είσαι άσχετος γιατί έτσι νιώθεις κάθε στιγμή και γνωρίζεσαι καλύτερα με το μωρό.

μ αρεσαν αυτα που εγραψες nikoleta, συμφωνω μαζι σου. Εγω μετανιωσα που δεν εμεινε ο αντρας μου το πρωτο βραδυ μαζι μας,στο 1ο μου παιδι. Θα ενιωθα πιο ασφαλης, αφου η ευθυνη θα ηταν και των δυο, εξαλλου μονο με τον αντρα μας μοιραζομαστε ολα οσα εχουν να κανουν με τα παιδια μας, ολοι οι αλλοι οσο και να βοηθουν ποτε δεν μπορουν να εχουν λογο για τα παιδια μας.
Οποτε και γω τον μπαμπακα προτεινω για παρεα, να μοιραστειτε αυτες τις στιγμες, ασε που αυτος δικαιουται να ειναι εκει περισσοτερο απο καθε αλλο!

υγ καμια φορα, οι αλλοι (μαμαδες,πεθερες,θειες κτλ) μπορει να μας αγχωσουν αντι να μας βοηθησουν.
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.. ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗΤΡΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΓΧΩΣΟΥΝ! ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΩΡΑ....ΑΣΤΑ!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!!

28ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 3:33 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ireneAG έγραψε:καλημερα και με το καλο να ερθει το νινακι σου!
με οποιον θα νιωθεισ ποιο καλα για να φροντιεις το μωρο σου!
ασε που οπως προειπαν συμβαινει κατι μαγικο με το ''δικο σου μωρο'' ξαφνικα ξερεισ ακριβως πως να το περιποιηθεις!αν και ο αντρουλης σου θα τα παιξει αν δουλευει το πρωι..
εγω μερα ειχα τη μαμα νυχτα την πεθερα αλλα αυτο επηδη γεννησα με καισαρικη και δεν μπορουσα λογω καλωδιωσεων να φροντισω το νινακι μου τις πρωτες μερες Crying or Very sad
με το καλο και παλι!
ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!

29ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 3:39 am

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ όσες μέρες έμεινα στο μαιευτήριο είχα τη μαμά μου μαζί μου γιατί όσο να πεις κάτι παραπάνω ήξερε από εμάς Wink
Ήταν και δυο τα νεογέννητα οπότε ..

30ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 3:46 am

Pelio

Pelio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στο μαιευτήριο έμεινε η μαμά μου, που είναι σαφώς πιο πρακτική από τον Γιώργο. Είχα κάνει καισαρική και χρειαζόμουν βοήθεια τα 2 πρώτα βράδια! Μετά μόνη (έμενε ο Γιώργος μέχρι τις 2 και ερχόταν η μαμά μου Cool.
Όταν όμως γυρίσαμε στο σπίτι μετά από 5 μέρες ΜΟΝΟ ο άντρας μου. Δε χωράνε δυο νοικοκυρές μέσα σε ένα σπίτι!!!

31ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 3:47 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγώ τον αντρα σου θα πρότεινα να έχεις μαζί, εφόσον είναι εφικτό. Θα είσαι πιο άνετη μπροστά του, θα μπορείς να πεις τα πάντα, και πάνω απ'όλα, θα καταλάβετε ότι πλέον μεγαλώσατε την οικογένειά σας, και θα θελετε να το ζήσετε αυτό μαζί, χωρίς παρουσία τρίτων. Ακόμα κι αν ξενυχτήσετε να το κοιτάτε, και έιστε πτώματα την επόμενη μέρα, η πρώτη νύχτα με το μωρό σας είναι μαγική. Κι εφόσον θα είσαι στο μαιευτήριο, θα ξέρεις ότι πάντα υπάρχει κάποιος να σας βοηθήσει αν χρειαστεί. Όταν πάτε με το καλό σπίτι, ας έρθουν εκεί να μείνουν το βράδυ οι γιαγιάδες και οι πεθερές και οι αδελφές, αν χρειάζονται. Με το καλό το μωράκι σου!
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 893968

32ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 4:00 am

renaten

renaten
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σου κ απο μενα!!με το καλο... εγω προσωπικα γιατι κ οι δικοι μου ηταν μακρυα κ ο αντρας μου δουλευε προτιμησα την μανα μου στην κλινικη (λογω καισαρικης) κ ζητησα του αντρα μου να παρει αδεια για οταν παμε σπιτι γιατι τον ηθελα τοτε συνεχεια κοντα μου.. φιλακια με το καλοοοοο....

33ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 4:19 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Pelio έγραψε:Στο μαιευτήριο έμεινε η μαμά μου, που είναι σαφώς πιο πρακτική από τον Γιώργο. Είχα κάνει καισαρική και χρειαζόμουν βοήθεια τα 2 πρώτα βράδια! Μετά μόνη (έμενε ο Γιώργος μέχρι τις 2 και ερχόταν η μαμά μου Cool.
Όταν όμως γυρίσαμε στο σπίτι μετά από 5 μέρες ΜΟΝΟ ο άντρας μου. Δε χωράνε δυο νοικοκυρές μέσα σε ένα σπίτι!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!

34ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 4:20 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
renaten έγραψε:γεια σου κ απο μενα!!με το καλο... εγω προσωπικα γιατι κ οι δικοι μου ηταν μακρυα κ ο αντρας μου δουλευε προτιμησα την μανα μου στην κλινικη (λογω καισαρικης) κ ζητησα του αντρα μου να παρει αδεια για οταν παμε σπιτι γιατι τον ηθελα τοτε συνεχεια κοντα μου.. φιλακια με το καλοοοοο....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ!!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!

35ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 4:24 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Nena έγραψε:Κι εγώ τον αντρα σου θα πρότεινα να έχεις μαζί, εφόσον είναι εφικτό. Θα είσαι πιο άνετη μπροστά του, θα μπορείς να πεις τα πάντα, και πάνω απ'όλα, θα καταλάβετε ότι πλέον μεγαλώσατε την οικογένειά σας, και θα θελετε να το ζήσετε αυτό μαζί, χωρίς παρουσία τρίτων. Ακόμα κι αν ξενυχτήσετε να το κοιτάτε, και έιστε πτώματα την επόμενη μέρα, η πρώτη νύχτα με το μωρό σας είναι μαγική. Κι εφόσον θα είσαι στο μαιευτήριο, θα ξέρεις ότι πάντα υπάρχει κάποιος να σας βοηθήσει αν χρειαστεί. Όταν πάτε με το καλό σπίτι, ας έρθουν εκεί να μείνουν το βράδυ οι γιαγιάδες και οι πεθερές και οι αδελφές, αν χρειάζονται. Με το καλό το μωράκι σου!
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 893968
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ?? ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 328109 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

36ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 4:49 am

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="irini24 ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΣΩΣΤΑ Wink[/quote]

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Μην ανησυχείς μια χαρά θα τα πας. Δεν υπάρχουν συνταγές για αυτά. Αφού θες να έχεις κάποιον και σου δίνουν και κρεβάτι, πάρε όποιον νομίζεις. Εγώ πάντως θα διάλεγα τον άντρα μου.

37ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 5:11 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
giouli73 έγραψε:[quote="irini24 ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΣΩΣΤΑ Wink

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Μην ανησυχείς μια χαρά θα τα πας. Δεν υπάρχουν συνταγές για αυτά. Αφού θες να έχεις κάποιον και σου δίνουν και κρεβάτι, πάρε όποιον νομίζεις. Εγώ πάντως θα διάλεγα τον άντρα μου. [/quote] ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ!! Very Happy

38ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 5:46 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακομη δεν με εχουν πιασει αυτα... Ακομη πλεο σε λιμνες ευτυχιας οπως λεει και ο πατερας μου... Τα πελαγη θα ερθουν μετα.. Αλλα αυτο που ξερω για μενα επειδη ξερω οτι θα κανω καισαρικη εκ των προταιρων και επειδη θα γεννησω σε δημοσιο μου ειπε ο γιατρος οτι μπορει μονο γυναικα να μεινει μεσα τις 2 πρωτες νυχτες οποτε θα μεινει η μανα μου και μετα στο σπιτι θα κατσω στης μανας μου την πρωτη βδομαδα οσο δλδ για να παρω λιγο τα πανω μου και να μου δειξει 5 πραγματα θα ειναι μαζι μου και ο αντρας μου αλλα μονο για λιγο ολο αυτο μετα σπιτι μονοι μας... Κ ευελπιστω οτι θα τα παμε καλα γιατι βλεπω οτι οι γονεις μας και απο τις δυο πλευρες πολυ αχρηστους μας εχουν βγαλει σε μερικα θεματα κι εξοργιζομαστε.. Λες και οι γονεις μας ηταν τα super οντα... Και μεις θα τα καταφερουμε..
Ετσι δεν ειναι βρε κοριτσακια????
Μην τρελλαθουμε κι ολας..

39ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 5:59 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Ακομη δεν με εχουν πιασει αυτα... Ακομη πλεο σε λιμνες ευτυχιας οπως λεει και ο πατερας μου... Τα πελαγη θα ερθουν μετα.. Αλλα αυτο που ξερω για μενα επειδη ξερω οτι θα κανω καισαρικη εκ των προταιρων και επειδη θα γεννησω σε δημοσιο μου ειπε ο γιατρος οτι μπορει μονο γυναικα να μεινει μεσα τις 2 πρωτες νυχτες οποτε θα μεινει η μανα μου και μετα στο σπιτι θα κατσω στης μανας μου την πρωτη βδομαδα οσο δλδ για να παρω λιγο τα πανω μου και να μου δειξει 5 πραγματα θα ειναι μαζι μου και ο αντρας μου αλλα μονο για λιγο ολο αυτο μετα σπιτι μονοι μας... Κ ευελπιστω οτι θα τα παμε καλα γιατι βλεπω οτι οι γονεις μας και απο τις δυο πλευρες πολυ αχρηστους μας εχουν βγαλει σε μερικα θεματα κι εξοργιζομαστε.. Λες και οι γονεις μας ηταν τα super οντα... Και μεις θα τα καταφερουμε..

τατιανα επειδη βλεπω εισαι μικρη και απειρη θα σε κατατοπισω εγω!οι μαμαδες και ειδικα οι πεθερες ειναι σουπερ οντα!τα ηξεραν ολα απο παντα!οσοι πηγαν στα γεννητουρια τους πηγαν δωρο στις γιαγιαδες κορνιζες γιατι τα μωρα-πεθερες βγηκαν απο την κοιλια με πολλα πτυχια!!!μαγειρικης-καθαριοτητας-σιδερωματος πουκαμισων-μεγαλωματος παιδιων για να μην παω στα πιο προχωρημενα οικονομικα-διακοσμηση-οργανωση γαμων κ βαπτισεων-οδηγησης(μερικες αλλα ας μη το κανουμε θεμα!) και αλλα πολλα που ακομη δεν ξερω!!!!!!! εχουν εναν ειδικο εγκεφαλο που επεξεργαζεται τα παντα και οδηγειται σε συμπερασματα τοσο γρηγορα!!!ο πιο πανω εγκεφαλος ειναι αμεσα συνδεδεμενος με τους δακρυικους αδενες και γι'αυτο εφοδιασου με πολλα χαρτομαντηλα!!!επισης εχουν μια εμφυτη ταση να ξεχνουν οσα περασαν απο τα προηγουμενης γενια εξελιγμενα οντα και εννοειται πως το δικο σου φτωχο μυαλο δε μπορει να αντιληφθει την εννοια "του παιδιου μου το παιδι ειναι 2 φορες παιδι" και φυσικα η αγαπη τους θα ειναι τεραστια και οι γνωμες τους ακομη πιο τεραστιες!!!ολα αυτα βεβαια γινονται με μοναδικη εννοια την ξεκουραση της λεχωνας affraid και την ηρεμια της πανω απο ολα!!! affraid
θα συνιστουσα να μην εκνευριζεσαι γιατι στην τελικη σκεψου το κι αλλιως!!!οταν γεννηθηκες εσυ τι δωρα σου εφερναν?ζιπουνακια-καλτσακια-ρουχαλακια!!!περιτρανη αποδειξη για το οτι δε γεννηθηκες με πτυχια αρα δεν ανηκεις στα σουπερ εξελιγμενα οντα!!! Razz Razz Razz

40ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 6:31 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
tatijana έγραψε:Ακομη δεν με εχουν πιασει αυτα... Ακομη πλεο σε λιμνες ευτυχιας οπως λεει και ο πατερας μου... Τα πελαγη θα ερθουν μετα.. Αλλα αυτο που ξερω για μενα επειδη ξερω οτι θα κανω καισαρικη εκ των προταιρων και επειδη θα γεννησω σε δημοσιο μου ειπε ο γιατρος οτι μπορει μονο γυναικα να μεινει μεσα τις 2 πρωτες νυχτες οποτε θα μεινει η μανα μου και μετα στο σπιτι θα κατσω στης μανας μου την πρωτη βδομαδα οσο δλδ για να παρω λιγο τα πανω μου και να μου δειξει 5 πραγματα θα ειναι μαζι μου και ο αντρας μου αλλα μονο για λιγο ολο αυτο μετα σπιτι μονοι μας... Κ ευελπιστω οτι θα τα παμε καλα γιατι βλεπω οτι οι γονεις μας και απο τις δυο πλευρες πολυ αχρηστους μας εχουν βγαλει σε μερικα θεματα κι εξοργιζομαστε.. Λες και οι γονεις μας ηταν τα super οντα... Και μεις θα τα καταφερουμε..

τατιανα επειδη βλεπω εισαι μικρη και απειρη θα σε κατατοπισω εγω!οι μαμαδες και ειδικα οι πεθερες ειναι σουπερ οντα!τα ηξεραν ολα απο παντα!οσοι πηγαν στα γεννητουρια τους πηγαν δωρο στις γιαγιαδες κορνιζες γιατι τα μωρα-πεθερες βγηκαν απο την κοιλια με πολλα πτυχια!!!μαγειρικης-καθαριοτητας-σιδερωματος πουκαμισων-μεγαλωματος παιδιων για να μην παω στα πιο προχωρημενα οικονομικα-διακοσμηση-οργανωση γαμων κ βαπτισεων-οδηγησης(μερικες αλλα ας μη το κανουμε θεμα!) και αλλα πολλα που ακομη δεν ξερω!!!!!!! εχουν εναν ειδικο εγκεφαλο που επεξεργαζεται τα παντα και οδηγειται σε συμπερασματα τοσο γρηγορα!!!ο πιο πανω εγκεφαλος ειναι αμεσα συνδεδεμενος με τους δακρυικους αδενες και γι'αυτο εφοδιασου με πολλα χαρτομαντηλα!!!επισης εχουν μια εμφυτη ταση να ξεχνουν οσα περασαν απο τα προηγουμενης γενια εξελιγμενα οντα και εννοειται πως το δικο σου φτωχο μυαλο δε μπορει να αντιληφθει την εννοια "του παιδιου μου το παιδι ειναι 2 φορες παιδι" και φυσικα η αγαπη τους θα ειναι τεραστια και οι γνωμες τους ακομη πιο τεραστιες!!!ολα αυτα βεβαια γινονται με μοναδικη εννοια την ξεκουραση της λεχωνας affraid και την ηρεμια της πανω απο ολα!!! affraid
θα συνιστουσα να μην εκνευριζεσαι γιατι στην τελικη σκεψου το κι αλλιως!!!οταν γεννηθηκες εσυ τι δωρα σου εφερναν?ζιπουνακια-καλτσακια-ρουχαλακια!!!περιτρανη αποδειξη για το οτι δε γεννηθηκες με πτυχια αρα δεν ανηκεις στα σουπερ εξελιγμενα οντα!!! Razz Razz Razz

Ποοοοοοσο δικιο εχεις Ευακι... Χαχαχαχαχ... Με πεθανες στα γελια παντως... Μου φαινεται οτι πρεπει να το βουλωσω.. Μμμμ, ναι ετσι θα κανω!!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 215994

41ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 6:46 am

Pelio

Pelio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 215994 <--- Η μαμά μου κι εγώ όποτε έρχεται να βοηθήσει...(χωρίς τα χαμόγελα)

42ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 6:52 am

aniakouk79

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Στο Διαβαλκανικό που γέννησα εγώ δεν επέτρεπαν κανέναν να μείνει βράδι... Αν ήθελες βοήθεια είχες από κάποια μαία... Μόνο ο σύζυγος επιτρεπόταν όλη την ημέρα! Μαμάδες κ.λπ. μόνο στο επισκεπτήριο!!! Καλύτερα να μείνεις ψύχραιμη και να ξέρεις ότι το ένστικτο σε καθοδηγεί! Άλλωστε το μωράκι στην αγκαλιά σου θα είναι ήρεμο!Με το καλό και με έναν πόνο!

43ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 6:53 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pelio έγραψε: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 215994 <--- Η μαμά μου κι εγώ όποτε έρχεται να βοηθήσει...(χωρίς τα χαμόγελα)

Αααχ, Πελιο μου και εγω ετσι ειμαι με την μανα μου... Κατω απο την ιδια στεγη σκοτωνομαστε, απο μακρυα και ειδικα δια τηλεφωνου ειμαστε κολληταρια.. Θελει να παω να μεινω και απο κατω της για να μας προσεχει... Δε λες για να μας διαλυσει τα παντα?? Χαχαχαχ!!! Δεν τρελλαθηκα..

44ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 7:02 am

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ γέννησα πριν 13 μέρες με καισαρική. Στο δωμάτιο ήμουν εγώ και ο άντρας μου και με βοήθησε πολύ, τόσο που δε το περίμενα! Ειδικά τις δύο πρώτες μέρες που δε μπορούσα να κουνηθώ πολύ με φρόντιζε αυτός και μου έφερνε το μωρό για να το θηλάσω και γενικά με βοήθησε πολύ με το μωρό. Και φυσικά αν θέλαμε οτιδήποτε μας βοηθούσαν οι μαίες.
Και δε το μετανιωσα καθολου που ήμουν με τον αντρα μου, χαρηκα πολύ που ζήσαμε μαζί τις πρώτες μέρες του μωρού μας!!!

45ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 7:05 am

Pelio

Pelio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:
Pelio έγραψε: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 215994 <--- Η μαμά μου κι εγώ όποτε έρχεται να βοηθήσει...(χωρίς τα χαμόγελα)

Αααχ, Πελιο μου και εγω ετσι ειμαι με την μανα μου... Κατω απο την ιδια στεγη σκοτωνομαστε, απο μακρυα και ειδικα δια τηλεφωνου ειμαστε κολληταρια.. Θελει να παω να μεινω και απο κατω της για να μας προσεχει... Δε λες για να μας διαλυσει τα παντα?? Χαχαχαχ!!! Δεν τρελλαθηκα..

Εμείς πάνω κάτω μένουμε, αλλά από μακριά κι αγαπημένες. Μόλις έρχεται να με βοηθήσει (με κάθε καλή διάθεση) γίνεται σφαγή... Οπότε κάτι τέτοιο γίνεται μόνο σε περιπτώσεις πολύ έκτακτης ανάγκης Twisted Evil

46ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 10:34 am

ευουλα

ευουλα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ευτυχως δεν ειχα θεμα με το ποιος θα κατσει γιατι ο αντρας μου ηταν κομματια οποτε δεν εβλεπε την ωρα να παει για υπνο και ετσι ο κληρος επεσε στη μανα μου(αλλο που δεν ηθελε)!με το καλο να γεννησεις!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 215994 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 215994

47ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 12:03 pm

katval

katval
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσακι μου με το καλο να ερθει εκεινη η ωρα οταν γεννησα εγω εμεινε μαζι μου ο αντρας μου το μωρο βεβαια το ειχαν οι μαιες αλλα και οταν γυρισαμε σπιτι θελαμε να κανουμε ολα μονοι μας δεν θα ξεχασω για να κανουμε μπανιο το μωρο ψαχναμε βιντεο στο you tube ! εγω θα σου προτινα τον αντρα σου και οτιδηποτε χρειαστεις θα ρωτησεις μια μαια μην ξεχνας οτι στο σπιτι θα ειστε τα δυο σας οποτε καλο ειναι να μαθετε μαζι γιατι τα δυσκολα υθα ερθουν μετα και οχι στο μαιευτηριο !!!αααα και μην του στερησεις αυτη την εμπειρια

48ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 12:48 pm

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω ειχα την μανουλα μου τα βραδια και απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα ηταν ο αντρας μου.Με την μαμα μου ειμαστε πολυ δεμενες και με βοηθησε πολυ γιατι πρωτον με καθοδηγησε και ενιωσα γρηγορα ανετα με το παιδι(μπανιο,αλλαγμα κτλ) και με ξεκουραζε γιατι η μπεμπα δεν κοιμοταν σχεδον καθολου τα βραδια!!!!!!!!!οποτε καταλαβαινεις οτι μου ηταν απαραιτητη!με τον αντρα μου αφοσιωθηκαμε στο μωρο απο την μερα που γυρισαμε σπιτι!

Και τωρα που ερχεται το δευτερο μωρακι μου ,με το καλο την μανουλα μου θελω να με βοηθησει τα βραδια.Σου ευχομαι τα καλυτερα απο την καρδια μου.

49ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 12:50 pm

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχααχαχαχαχα καλο πολυ καλο!!!

50ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 12:55 pm

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ευουλα έγραψε:ευτυχως δεν ειχα θεμα με το ποιος θα κατσει γιατι ο αντρας μου ηταν κομματια οποτε δεν εβλεπε την ωρα να παει για υπνο και ετσι ο κληρος επεσε στη μανα μου(αλλο που δεν ηθελε)!με το καλο να γεννησεις!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 215994 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 2 215994
να "σαι καλα ευουλα μου και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις