Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
567 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 567 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 1:00 pm

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
katval έγραψε:κοριτσακι μου με το καλο να ερθει εκεινη η ωρα οταν γεννησα εγω εμεινε μαζι μου ο αντρας μου το μωρο βεβαια το ειχαν οι μαιες αλλα και οταν γυρισαμε σπιτι θελαμε να κανουμε ολα μονοι μας δεν θα ξεχασω για να κανουμε μπανιο το μωρο ψαχναμε βιντεο στο you tube ! εγω θα σου προτινα τον αντρα σου και οτιδηποτε χρειαστεις θα ρωτησεις μια μαια μην ξεχνας οτι στο σπιτι θα ειστε τα δυο σας οποτε καλο ειναι να μαθετε μαζι γιατι τα δυσκολα υθα ερθουν μετα και οχι στο μαιευτηριο !!!αααα και μην του στερησεις αυτη την εμπειρια
ΣΤΟ YOU TUBE???? ΕΕΕΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ!!!!

52ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 1:02 pm

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
purple έγραψε:Εγω ειχα την μανουλα μου τα βραδια και απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα ηταν ο αντρας μου.Με την μαμα μου ειμαστε πολυ δεμενες και με βοηθησε πολυ γιατι πρωτον με καθοδηγησε και ενιωσα γρηγορα ανετα με το παιδι(μπανιο,αλλαγμα κτλ) και με ξεκουραζε γιατι η μπεμπα δεν κοιμοταν σχεδον καθολου τα βραδια!!!!!!!!!οποτε καταλαβαινεις οτι μου ηταν απαραιτητη!με τον αντρα μου αφοσιωθηκαμε στο μωρο απο την μερα που γυρισαμε σπιτι!

Και τωρα που ερχεται το δευτερο μωρακι μου ,με το καλο την μανουλα μου θελω να με βοηθησει τα βραδια.Σου ευχομαι τα καλυτερα απο την καρδια μου.
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

53ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 1:06 pm

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
aniakouk79 έγραψε:Στο Διαβαλκανικό που γέννησα εγώ δεν επέτρεπαν κανέναν να μείνει βράδι... Αν ήθελες βοήθεια είχες από κάποια μαία... Μόνο ο σύζυγος επιτρεπόταν όλη την ημέρα! Μαμάδες κ.λπ. μόνο στο επισκεπτήριο!!! Καλύτερα να μείνεις ψύχραιμη και να ξέρεις ότι το ένστικτο σε καθοδηγεί! Άλλωστε το μωράκι στην αγκαλιά σου θα είναι ήρεμο!Με το καλό και με έναν πόνο!
ΕΛΠΙΖΩ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!! Wink Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

54ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Τετ Νοε 03, 2010 1:13 pm

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευάκι έγραψε:
tatijana έγραψε:Ακομη δεν με εχουν πιασει αυτα... Ακομη πλεο σε λιμνες ευτυχιας οπως λεει και ο πατερας μου... Τα πελαγη θα ερθουν μετα.. Αλλα αυτο που ξερω για μενα επειδη ξερω οτι θα κανω καισαρικη εκ των προταιρων και επειδη θα γεννησω σε δημοσιο μου ειπε ο γιατρος οτι μπορει μονο γυναικα να μεινει μεσα τις 2 πρωτες νυχτες οποτε θα μεινει η μανα μου και μετα στο σπιτι θα κατσω στης μανας μου την πρωτη βδομαδα οσο δλδ για να παρω λιγο τα πανω μου και να μου δειξει 5 πραγματα θα ειναι μαζι μου και ο αντρας μου αλλα μονο για λιγο ολο αυτο μετα σπιτι μονοι μας... Κ ευελπιστω οτι θα τα παμε καλα γιατι βλεπω οτι οι γονεις μας και απο τις δυο πλευρες πολυ αχρηστους μας εχουν βγαλει σε μερικα θεματα κι εξοργιζομαστε.. Λες και οι γονεις μας ηταν τα super οντα... Και μεις θα τα καταφερουμε..
Ετσι δεν ειναι βρε κοριτσακια????
Μην τρελλαθουμε κι ολας..

τατιανα επειδη βλεπω εισαι μικρη και απειρη θα σε κατατοπισω εγω!οι μαμαδες και ειδικα οι πεθερες ειναι σουπερ οντα!τα ηξεραν ολα απο παντα!οσοι πηγαν στα γεννητουρια τους πηγαν δωρο στις γιαγιαδες κορνιζες γιατι τα μωρα-πεθερες βγηκαν απο την κοιλια με πολλα πτυχια!!!μαγειρικης-καθαριοτητας-σιδερωματος πουκαμισων-μεγαλωματος παιδιων για να μην παω στα πιο προχωρημενα οικονομικα-διακοσμηση-οργανωση γαμων κ βαπτισεων-οδηγησης(μερικες αλλα ας μη το κανουμε θεμα!) και αλλα πολλα που ακομη δεν ξερω!!!!!!! εχουν εναν ειδικο εγκεφαλο που επεξεργαζεται τα παντα και οδηγειται σε συμπερασματα τοσο γρηγορα!!!ο πιο πανω εγκεφαλος ειναι αμεσα συνδεδεμενος με τους δακρυικους αδενες και γι'αυτο εφοδιασου με πολλα χαρτομαντηλα!!!επισης εχουν μια εμφυτη ταση να ξεχνουν οσα περασαν απο τα προηγουμενης γενια εξελιγμενα οντα και εννοειται πως το δικο σου φτωχο μυαλο δε μπορει να αντιληφθει την εννοια "του παιδιου μου το παιδι ειναι 2 φορες παιδι" και φυσικα η αγαπη τους θα ειναι τεραστια και οι γνωμες τους ακομη πιο τεραστιες!!!ολα αυτα βεβαια γινονται με μοναδικη εννοια την ξεκουραση της λεχωνας affraid και την ηρεμια της πανω απο ολα!!! affraid
θα συνιστουσα να μην εκνευριζεσαι γιατι στην τελικη σκεψου το κι αλλιως!!!οταν γεννηθηκες εσυ τι δωρα σου εφερναν?ζιπουνακια-καλτσακια-ρουχαλακια!!!περιτρανη αποδειξη για το οτι δε γεννηθηκες με πτυχια αρα δεν ανηκεις στα σουπερ εξελιγμενα οντα!!! Razz Razz Razz
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ..!! ΕΓΩ ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!!!!

55ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Πεμ Νοε 04, 2010 1:36 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irini24 έγραψε:

ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ..!! ΕΓΩ ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!!!!

Μια βδομαδα νομιζω οτι αντεχομαστε.... Αν ομως μου βγαλει την ψυχη εχω παρει το μωρο κι αντε γεια,δε καταλαβαινω.. Αλλα η αληθεια ειναι οτι ναι,μανα και πεθερα ειναι... Ασε,μην αναφερθω....

56ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Πεμ Νοε 04, 2010 2:24 am

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεννησα στην euromedica στη θεσσαλονικη κ απαγορευοταν να καθισει κπ το βραδυ μονο στο επισκεπτηριο,τον μπαμπα τον ειχαμε ολη τη μερα ομως,αν διαλεγα κπ αυτος θα ταν ο αντρας μου γιατι πρεπει να τα μαθουμε ολα απο την αρχη μαζι κ να μην μπαινει κπ τριτος αναμεσα μας!

57ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Πεμ Νοε 04, 2010 2:41 am

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ηθελα τον αντρα μου..με βοηθησε πολυ η μαμα(2 νυχτες) και η πεθερα(1 νυχτα) φυσικα,να μηνειμαι κ αχαριστη,αλλα οταν εφευγε ο αντρας μου πλανταζα στο κλαμμα,μιλαμε εκλαιγα με αναφιλητα..

58ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Πεμ Νοε 04, 2010 3:08 am

maria1982

maria1982
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
EGW DEN ηΘΕΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ!!!ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 4 ΜΕΡΕΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ!!!!!

59ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Πεμ Νοε 04, 2010 3:43 am

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου. Εγώ γέννησα με καισσαρική και επισκληρίδιο την πρώτη μέρα ήταν μαζί μου η μαμά μου, η πεθερά και φυσικά ο σύζυγος εννοείται ότι πέρασε και το σόι και φίλοι για επίσκεψη. Το μωράκι μου το είχαν στο θάλαμο νεογνών όπως όλα τα μωράκια στα περισσότερα ιδιωτικά νοσοκομείο μόνο στα δημόσια τα έχουν δίπλα τους. Τις νύχτες δεν έμενε κανείς. ο άντρας μου θα πήγιανει δουλειά την επομένη έκατσε μαζί μου ως αργά και μετά έφυγε... Γενικά τις 4 μέρες και 3 νύχτες που έμεινα μέσα δεν έμενε κανένας κοντά μου πολλές ώρες και να πω την αλήθεια το προτιμούσα ήθελα να ηρεμήσω και να ξεκουραστώ. Μετά στο σπίτι έμειναν μαζί μας οι γονείς μου για 3 - 4 μέρες ευτυχώς όμως δεν τους χρειάστηκα για κάτι και μετά έφυγαν βέβαια μένουν δίπλα μου όποτε μ΄ ενα τηλεφώνημα η μαμά ήταν κοντά μου σε δευτερόλεπτα..... Τώρα στο 2ο επειδή θα γεννήσω παρασκευή και θα μείνω μέσα ΣΚ σίγουρα τις μέρες θα έχω πολύ κόσμο αλλά όχι τη μαμά μου που θα είναι στο σπίτι με την κοράκλα μου. Τη νύχτα πάλι μόνη θα είμαι και το προτιμώ για να σας πω και την αλήθεια..... Αφού η μαμά μου δεν μπορεί ναναι μαζί μου, θα έχω βέβαια τον αντρούλη μου αλλά όχι όλη νύχτα θα φεύγει για να πάει και λίγο σπίτι να ξεκουραστεί και να δει και το μωρό μας τι κάνει να μην μας χάσει και τους δύο για 4 μέρες.....

60ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Πεμ Νοε 04, 2010 11:32 am

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!!!!!!!!!

61ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Πεμ Νοε 04, 2010 2:38 pm

μιμή

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΝ ΚΛΑΨΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΘΕ ΜΑΜΑ ΞΕΡΕΙ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΙΕΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΕΓΩ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΩ ΕΙΠΑ '' ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ''.ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

62ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Πεμ Νοε 04, 2010 3:15 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τον αντρουλη δαγκωτο δεν νομιζω να με βοηθαγε κανενας αλλος καλυτερα στη κορη μου με βοηθαγε και ακομη με βοηθαει χαιρομαι παρα πολυ και νιωθω πολυ τυχερη που εχω αυτο τον αντρα!!!!!!!!!! και οταν γεννησω και το δευτερο με το καλο εννοειται πως θα ειναι εκεινος μαζι μου!!!!!!! με το καλο σου ευχομαι!!!!!!!!!

63ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Πεμ Νοε 04, 2010 11:28 pm

tolazarakimou!

tolazarakimou!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η οικογένειά σου είσαι εσύ και ο άντρας σου (και το μωρό, με το καλό). Εννοείται ο άντρας σου θα μείνει μέσα! Τη μαμά σου θα την έχεις και όταν θα επιστρέψεις στο σπίτι;; Άλλωστε το μωρό δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας!

64ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Πεμ Νοε 11, 2010 9:48 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣΑ!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΩΑ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 654316 ΑΣΤΕΙΑΚΙ!!! ΝΑ 'ΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ,ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 417472

65ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Πεμ Νοε 11, 2010 10:25 am

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tolazarakimou! έγραψε:Η οικογένειά σου είσαι εσύ και ο άντρας σου (και το μωρό, με το καλό). Εννοείται ο άντρας σου θα μείνει μέσα! Τη μαμά σου θα την έχεις και όταν θα επιστρέψεις στο σπίτι;; Άλλωστε το μωρό δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας!

Συμφωνώ.
..και τις περισσότερες φορες οι μανούλες μας, είναι που μας αγχώνουν, ειδικά τις πρώτες μέρες.

Η καλύτερηκαι ουσιαστικότερη βοήθεια είναι μετά στο σπίτι.

66ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Πεμ Νοε 11, 2010 10:58 am

fouskopsaro

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!!!!...ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΕΣ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ Very Happy

67ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Παρ Νοε 12, 2010 2:25 am

Depy23

Depy23
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καταρχήν σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου το αγγελούδι σου!Εγώ ψηφίζω την μανούλα σου!Εγώ γέννησα φυσιολογικά και ειδικά την πρώτη μέρα και νύχτα ήμουν εξαντλημένη.Αν δεν είχα την μανούλα μου δίπλα μου δεν ξέρω πως θα τα είχα καταφέρει γιατί όταν ξυπνούσε ο μικρός και τον τάϊζα μετά τον κοίμηζε αυτή για να ξεκουραστώ και εγώ.Αυτή σε καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα πίστεψε με!Δεν ξέρω τι θα κάνω την επόμενη φορά αλλά την πρώτη φορά χρειαζόμουν την βοήθεια ενός ανθρώπου με εμπειρία.

68ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Παρ Νοε 12, 2010 3:59 am

ZHNAKI

ZHNAKI
ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΑΓΚΩΤΟ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ...ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΚΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ....

69ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Παρ Νοε 12, 2010 5:03 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυστυχώς εγώ θα γεννήσω σε ιδιωτικό και από όσο ξέρω δεν αφήνουν "επισκέπτες".
Αν ήταν καθαρά και μόνο στο χέρι μου φυσικά και θα διάλεγα τη μαμά μου για τους λόγους που περιγράφει η Depy23.

Επειδή όμως ξέρω ότι και ο άντρας μου θα ήθελε να μείνει, τότε θα τους άφηνα να αποφασίσουν μεταξύ τους.

Κάποιοι άντρες, όσο κι αν θέλουν να είναι κοντά στο μωράκι και να έχουν αυτό που λένε "ενεργό ρόλο", δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά - κακά τα ψέματα.

Για μένα είναι ουτοπικό το γεγονός να σε βοηθήσει ο άντρας σου, να θηλάσεις, να αλλάξεις το μωρό, να το πλύνεις, να το νανουρίσεις, ΌΟΟΟΟΟΣΟ καλός κι αν είναι. Κάποια στιγμή θα βαρεθεί, θα νυστάξει, θα κουραστεί, θα σε αφήσει μόνη για να βγει για τσιγάρο... Η μανούλα ποτέ. Είναι οι φρουροί μας.
Κι ύστερα άσε το μωρό. ΕΣΕΝΑ. Ποιος θα σε βοηθήσει? Μόνο οι μανούλες μας μας αγαπάνε, μας προσέχουν και μας φροντίζουν ανιδιοτελώς... ΕΜΑΣ, γιατί εμείς είμαστε τα "μωρά" τους, όχι τα μωρά μας.

Ελπίζω να έγινα κατανοητή και να μην παρεξηγήθηκα.

70ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Παρ Νοε 12, 2010 5:10 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Κάποια στιγμή θα βαρεθεί, θα νυστάξει, θα κουραστεί, θα σε αφήσει μόνη για να βγει για τσιγάρο... Η μανούλα ποτέ. Είναι οι φρουροί μας.
Κι ύστερα άσε το μωρό. ΕΣΕΝΑ. Ποιος θα σε βοηθήσει? Μόνο οι μανούλες μας μας αγαπάνε, μας προσέχουν και μας φροντίζουν ανιδιοτελώς... ΕΜΑΣ, γιατί εμείς είμαστε τα "μωρά" τους, όχι τα μωρά μας.

Αχ μη το λες...εμένα η μανούλα μου καπνίζει σαν αράπης... Very Happy Very Happy Very Happy
Πάντως είχα τον αντρούλη μου το μεσημέρι που επιτρεπόταν ένας, γιατί το πρώτο μεσημέρι που πήγε σπίτι τον "έβαλε" η μαμά μου για ύπνο κι αυτός καθόταν όλη την ώρα με το κινητό και κοίταζε στη φωτογραφία τη μικρή και μου έστελνε μηνύματα.Και μετά που έμενε με πρόσεχε πάρα πολύ.Με κράταγε αγκαλίτσα όταν πόναγα,με χάιδευε για να κοιμηθώ,μου έφερνε τη μικρή να την θηλάσω (βέβαια είχα και τη μαία μου εκείνες τις ώρες),την έπαιρνε αγκαλίτσα (τη μπέμπα όχι τη μαία)και γενικά τον ήθελα εκεί.Και όταν πήγαινε να φάει έκανε και τσιγάρο,αλλά πήγαινα μαζί του για παρέα.Δεν ξεκόλλαγα.Το είπα και παραπάνω,όταν έφευγε έκλαιγα. Crying or Very sad

71ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ...... Παρ Νοε 12, 2010 5:23 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:....την έπαιρνε αγκαλίτσα (τη μπέμπα όχι τη μαία)

Laughing Laughing Laughing

Athin@ έγραψε:και γενικά τον ήθελα εκεί.Και όταν πήγαινε να φάει έκανε και τσιγάρο,αλλά πήγαινα μαζί του για παρέα.Δεν ξεκόλλαγα.Το είπα και παραπάνω,όταν έφευγε έκλαιγα. Crying or Very sad

Μα κι εγώ τον θέλω εκεί!
Περισσότερο από όσο θέλω τη μαμά μου!

Πέρα από αυτό, έχει και το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να είναι εκεί!
Είναι ο πατέρας!

Αλλά προσπαθώ να μην είμαι τόσο "συναισθηματική".
Ύστερα σκέφτομαι ότι μπορεί από κοντά να έρθει και η πεθερά, για να μην είναι ο γιόκας μόνος όσο εγώ θα κοιμάμαι (δικαιολογίες του κω... δηλαδή) κι άλλα τέτοια... Τα έχω δει και τα έχω ακούσει αρκετές φορές να γίνονται...
Στην τελική, είπα ότι μάλλον δε θα έχω κανέναν - ούτε το μωρό αφού το κρατάνε στο θάλαμο με τα υπόλοιπα μπεμπάκια και στο φέρνουν μόνο για να φάει, πράγμα που, ίσως, μετά από ώριμη σκέψη, να με ικανοποιεί περισσότερο τελικά. Τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες. Θα έχω λίγη ησυχία, και ανησυχία ταυτόχρονα (με την καλή έννοια)...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις