Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
578 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 578 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η αδερφη μου ειχε αυτη την κακη συνηθεια ("ειχε" γιατι τωρα εχει φουλαρει τις καρτες και τρεχει και δε φτανει), ψωνιζε ασυστολα για τα ανηψια μου, καποια στιγμη στην 3η γεννα της ειχα ανεβει να την βοηθησω με το σιδερο....μετα φορεσα επιδεσμο στο χερι, ειχε τοσα πολλα ρουχα, και τα περισσοτερα ηταν γνωστες φιρμες, καταναλωτικη μανια σε ολο της το μεγαλειο!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tolazarakimou! έγραψε:
Αυτό πήγα να πω και εγώ. Εκεί τη ρωτάς στεγνά: "Και τι κάνετε στο λεωφορείο και δεν έχετε σωφέρ να σας πηγαινοφέρνει!" Αχ! γιατί δεν μου τυχαίνουν εμένα τέτοια να διασκεδάσω λίγο!...

Laughing Laughing Laughing
Ετσι πήγα να πω καποια στιγμή αλλά η κουβέντα εξελιχθηκε στο πόσα δόντια έχουν τα μωρά μας, και της είπα ότι μόλις βγάλαμε 2 δόντια (το παιδί μου ήταν 8 μηνών) και μου είπε "μόνο 2????? εμείς έχουμε 16!" και της είπα "λογικό είναι, μια και είστε 20 μηνών!!!" και από εκει κατάλαβα ότι η γυναίκα ήταν λίγο... κάπως... καταλάβατε... Ξέρετε, "εμάς περπατάει από 7 μηνων, το δικό σας 8 και ούτε στέκεται???" τέτοιο στυλ..
Βασικά, εγώ της είπα ότι παίρνω και φορμάκια από τη λαϊκή, αυτά τα κοντομάνικα τα βαμβακερά, που κάνουν 2 ευρώ το ένα.. Έπρεπε να δείτε το βλέμμα της, λες και τα έπαιρνα από τα λασπόνερα και τα φορούσα στο παιδί μου άπλυτα...
affraid affraid affraid
Πρέπει να πήγε στην κόρη της και να της είπε "που να δεις πως ζουν εκει πάνω, στην επαρχία, οι πτωχοί, ο Μπίθουλας..." Razz Razz Razz

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που τον θυμηθηκες τον Μπυθουλα nena!αχ πως γελασα! Laughing

"Μπονζούρ και μπονσουάρ σε όλους... Επανέρχομαι μετά από ένα διάστημα 2+ μηνών -- άθλια τα δίκτυα του Μπύθουλα, αντιλαμβάνεσθε..."- Μανταμ Σουσου!

Laughing

tolazarakimou!

tolazarakimou!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nena έγραψε:
Ετσι πήγα να πω καποια στιγμή αλλά η κουβέντα εξελιχθηκε στο πόσα δόντια έχουν τα μωρά μας, και της είπα ότι μόλις βγάλαμε 2 δόντια (το παιδί μου ήταν 8 μηνών) και μου είπε "μόνο 2????? εμείς έχουμε 16!"

"Αααα, μπράβο σας να τα εκατοστήσετε!!!!!" (τερατάκι το παιδί!)

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγώ της έχω αρκετά ρουχάκια αλλά ψωνίζω συνήθως από Zara και Mothercare. Δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσω πολλά χρήματα για κάτι που θα φορεθεί μόνο 3 μήνες και αν. Τώρα αν δω κάτι και πέσω ξερή, θα σκεφτώ να το αγοράσω κι ας είναι πιο ακριβό. Με τα ρούχα του Zara όπου και να πάω μου λένε πως είναι πολύ ωραία ντυμένη, και είναι αρκετά οικονομικά.
Πάντως δικαίωμα της κάθε μαμάς να αγοράσει στο παιδί της ό,τι θέλει ακόμα και "Μπούρμπερι". Στο κάτω κάτω υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τα πληρώσουν, οπότε γιατί να μην τα πάρουν. Αλλά το να κοκορεύεσαι όπως αυτη η κυρία είναι που κάνει τα παιδιά ψώνια, το να τα αγοράζεις σαν να είναι κάτι φυσιολογικό νομίζω τους δείχνει ότι δεν έχει σημασια. Ενώ αν τονίζεις τη μάρκα που αγοράζεις όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, τους δείχνεις ότι είναι κάτι σπουδαίο.

tarzanaki

tarzanaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια πολυ δικιο βρισκω σ αυτα που λετε.
και εγω πριν γεννησω εβλεπα στο διαδικτυο διαφορα απο μπιμπερο ντιορ, μπερμπερι, και διαφορα αλλα αξεσουαρ με απιστευτες τιμες. ελεγα οτι ολο και κατι θα παρω.
αλλα τελικα καταλαβα οτι το μονο που θελουν ειναι τα μπιμπερακια τα απλα, τα λειτουργικα, ας πουμε της νουκ, και πολλη πολλη αγαπη.
ολα τα αλλα τα μοδατα, φιρματα ειναι για εφε τελικα!
το κακο με την κυρα στο λεωφορειο ειναι οτι κατι τετοιες περνανε στα παιδακια τους αυτα τα μηνυματα και δημιουργουμε νεα γενια (ο θεος να τους κανει) νεοπλουτων.
ψωνισμενα παιδακια που βρισκουν νοημα στις φιρμες.
το απιστευτο κακο ειναι οτι νιωθουν υπερανω των αλλων παιδιων!
τρελαινομαι μονο στην σκεψη!
αγαπη κοριτσια!
η αγαπη μας ειναι και δωρεαν!! ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 2 417472

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα αν δω κάτι και πέσω ξερή, θα σκεφτώ να το αγοράσω κι ας είναι πιο ακριβό. Με τα ρούχα του Zara όπου και να πάω μου λένε πως είναι πολύ ωραία ντυμένη, και είναι αρκετά οικονομικά.
Πάντως δικαίωμα της κάθε μαμάς να αγοράσει στο παιδί της ό,τι θέλει ακόμα και "Μπούρμπερι". Στο κάτω κάτω υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τα πληρώσουν, οπότε γιατί να μην τα πάρουν. Αλλά το να κοκορεύεσαι όπως αυτη η κυρία είναι που κάνει τα παιδιά ψώνια, το να τα αγοράζεις σαν να είναι κάτι φυσιολογικό νομίζω τους δείχνει ότι δεν έχει σημασια. Ενώ αν τονίζεις τη μάρκα που αγοράζεις όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, τους δείχνεις ότι είναι κάτι σπουδαίο.[/quote]

Συμφωνω κ γω απολυτα μαζι σου.εχω καταβολευτει τα ζαρα,κ ειδικα σε εποχη εκπτωσεων οι τιμες ειναι τραγικα χαμηλες.πηρα της κορης μ μοντερνο γιλεκο με 1.99,τιμες κατω του κοστους.

n@n@

n@n@
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με νευριάζουν πολύ τα άτομα που επιδεικνίουν με κάθε τρόπο πόσα λευτά έχουν.Μια φορά είχα παέι στα zara να ψωνίσω και ήταν ένα κοριτσάκι που ούρλιαζε γιατί ήθελε ένα μπουφανάκι.Σε κάποια φάση η μαμά του αρχίζει να φωνάζει και του λέει"Εμείς δε ψωνίζουμε από τέτοια κολομάγαζα.Εδώ ήρθαμε να πάρουμε δώρο" Twisted Evil

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στον γιο μου ομολογώ ότι το είχα παρακάνει με όλα! Τώρα δίνω στην κουμπάρα μου πουκάμισα, μπουφάν, παντελόνια και παπούτσια αφόρετα σχεδόν, επώνυμα για τους γιους της αφού έκανα κορίτσι και έτσι δεν μπορεί να φορέσει σχεδόν τίποτα από αυτά που έδωσα μια περιουσία να τα αποκτήσω. Νομίζω πως πλέον έβαλα μυαλό και έτσι για την καθημερινότητά τους, τους ψωνίζω από zara, H&M αφού μεγαλώνουν ραγδαία!!! Βέβαια υποκύπτω και σε πειρασμούς για κάτι να έχουν για καλό αλλά όχι όπως πριν.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε όλα τα θέματα καλό ειναι να υπάρχει ενα μετρο-
το αν η μαμα -ή ο υπόλοιπος περιγυρος του μωρου θελει να το ντύνει 'επώνυμα' ...σκασίλα του μεγαλη του μωρου...-
τα μωρα -μονο αγαπη θελουν.
οταν ομως μεγαλωσουν κ εχουν ηδη μαθει στην πλυθωρα πραγματων χωρις ουσια- πολυ πιθανο να μεινουν εκει κ να γινουν κ ανθρωποι χωρις περιεχομενο.

Έχουμε χάσει το νόημα...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="n@n@""Εμείς δε ψωνίζουμε από τέτοια κολομάγαζα.Εδώ ήρθαμε να πάρουμε δώρο" Twisted Evil [/quote]

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑ

xazomammy

xazomammy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maya έγραψε:
florentiab έγραψε:
Maya έγραψε:Συμφωνω και ειμαι κατα του υπερκαταναλωτισμου οσον αφορα τα μωρα. Και ιδιαιτερα με κατι μαρκες τυπου burberry που ενα τοσο δα παλτουδακι κανει 200ε. Παρ'ολ αυτα στο μαιευτηριο περασαν 50 συγγενεις και φιλοι που ολοι εφεραν ρουχα με αποτελεσμα να βρεθουμε με παρα πολλα. Τα αλλαξα ολα και καλυφθηκα απο ρουχα μεχρι 2 χρονων! Ομως εχουμε 3 ζευγαρια παπουτσια αγκαλιας. Ενα αθλητικα που μας τα 'δανεισε' ενα αλλο κοριτσακι, ενα ζευγαρι ροζ μπαλαρινες που μας το εκαναν δωρο και εγω εχω παρει μονο ενα ζευγαρι λευκες μποτουλες με γουνιτσα απο τα jumbo με 5ε..

και είμαι σίγουρη οτι το παιδάκι σου είναι τοσο χαρούμενο με το μποτάκι των 5 ευρώ όσο θα ήταν και αν φορούσε μποτάκι UGG των 150 ευρώ.

σιγα, ουτε για μενα δε θα το επαιρνα!!! οι μαρκες μου ειναι παντελως αδιαφορες!!!

Θα συμφωνίσω κ εγω.

Κάποια στιγμή ρώτησα την μητέρα μου γιατί δεν μου έπαιρνε περισσότερα όταν ήμουν μικρή (κ γενικά μου ψώνιζε τα απαραίτητα και χωρίς υπερβολές) εφόσον είχαν σαφέστατα την οικονομική άνεση (είχαν εργοστάσιο) και μου είπε το εξής ..Εγω με τον πατέρα σου ειχαμε την δυνατότητα να σου δώσουμε 10 αλλά σου δίναμε 1, γιατί αύριο-μεθαύριο που θα κάνεις δική σου οικογένεια μπορεί να μην έχεις 10, αλλά 1 κ πρέπει να είσαι χαρούμενη κ να ζεις καλά κ με τα λίγα, στα πολλά μαθαίνεις στο λεπτό, στα λιγότερα είναι το ζόρι.

Για την μικρή μου έχω ψωνίσει ίσως λίγο παραπάνω, αλλά αρκετά έξυπνα. Όταν βρίσκω κάτι σε καλή ποιότητα (οι μάρκες μου ειναι παντελώς αδιάφορες), σε πολύ καλή τιμή το αγοράζω και για αργότερα . Στις εκπτώσεις ψωνίζω τα περισσότερα Wink . Στα παιχνίδια, νομίζω ότι το έχω παρά κάνει, αλλά σιγά σιγά που θα αρχίσει να καταλαβαίνει περισσότερο θα συμμαζευτούμε. Γενικά πάντως δεν χρειάζονται οοοολααα αυτά που ψωνίζουμε, καθώς επίσης δεν χρειάζεται επειδή είμαστε ξετρελαμένοι με τα παιδάκια μας, να μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

mariposa

mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμενα εχει μαγαζι με παιδικα ρουχα η αδελφη μου και ποτε δεν του εχω αγορασει τιποτα μου δινει συνεχεια ρουχαλακια η αδελφουλα μου να ειναι καλα γιατι κοστιζουν και δεν εχουμε την ανεση να του ψωνιζουμε συνεχεια πραγματα.Οσο για τα παπουτσια ηδη του εχει παρει η νονα τα πρωτα του και μολις περπατησει θα του τα φορεσω.Οι εποχες ειναι δυσκολες για να ξοδευουμε ενα σωρο χρηματα σε τετοια αγαθα.Τα παντα με μετρο!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:μου λέει "Αααα, τέτοια φοράτε? Εμείς φοράμε Κενζο και Πράντα και Μπούρμπερι" (έτσι το είπε αλήθεια, μου ήρθε να πω στάχτη και μπούρμπερη?)

XA XA XA XA XA!!!!!!!!!!!! ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 2 215994
ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 2 328109 ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 2 328109 ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 2 328109 ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 2 536304 ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 2 536304 ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 2 536304 Respect Respect Respect

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι, πείτε μου, δεν θα σας έπιανε ένα κάτι τις αν το μωρό σας φορούσε το ολόσωμο φορμάκι Dior με τα μεταξωτά κεντήματα και την σι-θρου οργαντίνα στο γιακα και το ξερνούσε με φρουτόκρεμα και θα έπρεπε να το βάλετε στο βράσιμο για να βγεί, και ως γνωστόν η οργαντίνα δεν μπαίνει στο βράσιμο, άρα αχρηστεύτηκε το φορμάκι των 150 ευρω..
affraid affraid affraid

ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 2 262737 Να θυμηθώ να αγοράσω και την πιπίλα με τα διαμάντια...

franita

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Nena έγραψε:Όχι, πείτε μου, δεν θα σας έπιανε ένα κάτι τις αν το μωρό σας φορούσε το ολόσωμο φορμάκι Dior με τα μεταξωτά κεντήματα και την σι-θρου οργαντίνα στο γιακα και το ξερνούσε με φρουτόκρεμα και θα έπρεπε να το βάλετε στο βράσιμο για να βγεί, και ως γνωστόν η οργαντίνα δεν μπαίνει στο βράσιμο, άρα αχρηστεύτηκε το φορμάκι των 150 ευρω..
affraid affraid affraid

ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 2 262737 Να θυμηθώ να αγοράσω και την πιπίλα με τα διαμάντια...

μα δεν θα το λερωνε...θα του ειχα φορεσει την χρυση του σαλιαρα...

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
franita έγραψε:
Nena έγραψε:Όχι, πείτε μου, δεν θα σας έπιανε ένα κάτι τις αν το μωρό σας φορούσε το ολόσωμο φορμάκι Dior με τα μεταξωτά κεντήματα και την σι-θρου οργαντίνα στο γιακα και το ξερνούσε με φρουτόκρεμα και θα έπρεπε να το βάλετε στο βράσιμο για να βγεί, και ως γνωστόν η οργαντίνα δεν μπαίνει στο βράσιμο, άρα αχρηστεύτηκε το φορμάκι των 150 ευρω..
affraid affraid affraid

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Να θυμηθώ να αγοράσω και την πιπίλα με τα διαμάντια...

Shocked Shocked affraid [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Razz Razz Razz Razz Razz

xrysa7

xrysa7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μιλουπακι έγραψε:
franita έγραψε:
affraid affraid affraid

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Να θυμηθώ να αγοράσω και την πιπίλα με τα διαμάντια...

Shocked Shocked affraid [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Razz Razz Razz Razz Razz

ante kale to moro tha iksere apo genisimioytoy savoir vivre kai den tha ksernovolagie!!!!hahahahahahahaha Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysa7 έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:
franita έγραψε:
affraid affraid affraid

ante kale to moro tha iksere apo genisimioytoy savoir vivre kai den tha ksernovolagie!!!!hahahahahahahaha Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz

XAXAXAXAXA είστε απίθανες!!!! ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

lianikos

lianikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maya έγραψε:Συμφωνω και ειμαι κατα του υπερκαταναλωτισμου οσον αφορα τα μωρα. Και ιδιαιτερα με κατι μαρκες τυπου burberry που ενα τοσο δα παλτουδακι κανει 200ε. Παρ'ολ αυτα στο μαιευτηριο περασαν 50 συγγενεις και φιλοι που ολοι εφεραν ρουχα με αποτελεσμα να βρεθουμε με παρα πολλα. Τα αλλαξα ολα και καλυφθηκα απο ρουχα μεχρι 2 χρονων! Ομως εχουμε 3 ζευγαρια παπουτσια αγκαλιας. Ενα αθλητικα που μας τα 'δανεισε' ενα αλλο κοριτσακι, ενα ζευγαρι ροζ μπαλαρινες που μας το εκαναν δωρο και εγω εχω παρει μονο ενα ζευγαρι λευκες μποτουλες με γουνιτσα απο τα jumbo με 5ε..

Αυτό με τις αλλαγές το είχα κάνει κι εγώ και ο άντρας μου με μάλωνε, γιατί εκείνος είναι της άποψης ότι αυτό που θα σου φέρουν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις!! Εγώ όμως βολεύτηκα μέχρι 2.5 χρονών, αφού οι περισσότεροι δεν υπολόγιζαν καν το μέγεθος! Αυτό που τους άρεζε έφερναν, και πολλά μεγέθη ήταν κόντρα στη σεζόν που θα τα χρειαζόμασταν!!
Και όσον αφορά το θέμα μας, κι εγώ συγκρατούμαι και όταν θέλω απαραιτήτως να πάρω κάτι που όχι μόνο μου άρεσε αλλά το θεωρώ και συμφέρουσα αγορά, το αγοράζω ένα μέγεθος μεγαλύτερο για να το βάλουμε του χρόνου. Βέβαια, αυτό θέλει καλό υπολογισμό, γιατί πέρσι που το έκανα μου έφεραν και πολλά δώρα που άλλαξα και φέτος βρεθήκαμε με ΠΑΡΑ πολλά ρούχα. Αλλά τα βάζουμε όλα ανεξαιρέτως και πλέον στον παιδικό δεν του φοράω μόνο φόρμες (ειδικά αφού το παιδί μου το έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι νιώθει όμορφα όταν φοράει τζιν). Και ξέφυγα -φέτος που μπορώ- από τη νοοτροπία "Αυτο είναι "καλό" ρούχο, ας μην του το βάλω και το χαλάσει!!". Αφου του χρόνου δε θα του κάνει, γιατί να μην το χαρεί το παιδί; Οκ, θα κρατήσω και μια αλλαξιά για εξαιρετικές περιπτώσεις, αλλά στα υπόλοιπα θα τους δώσω να καταλάβουν!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
franita έγραψε:
affraid affraid affraid

Laughing ειστε πολυ μπροστα στυλιστικα κοριτσια Laughing Laughing

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lianikos έγραψε:
Αλλά τα βάζουμε όλα ανεξαιρέτως και πλέον στον παιδικό δεν του φοράω μόνο φόρμες (ειδικά αφού το παιδί μου το έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι νιώθει όμορφα όταν φοράει τζιν). Και ξέφυγα -φέτος που μπορώ- από τη νοοτροπία "Αυτο είναι "καλό" ρούχο, ας μην του το βάλω και το χαλάσει!!". Αφου του χρόνου δε θα του κάνει, γιατί να μην το χαρεί το παιδί; Οκ, θα κρατήσω και μια αλλαξιά για εξαιρετικές περιπτώσεις, αλλά στα υπόλοιπα θα τους δώσω να καταλάβουν!

αυτό κάνω και εγώ. της τα φοράω όλα. στον παιδικό της φοράω όλα της τα ρούχα. ειδικά το καλοκαίρι αυτά τα φουστανάκια μας είχαν βολέψει πολύ, ειδικέ με τις ζέστες.

lianikos

lianikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
florentiab έγραψε:
αυτό κάνω και εγώ. της τα φοράω όλα. στον παιδικό της φοράω όλα της τα ρούχα. ειδικά το καλοκαίρι αυτά τα φουστανάκια μας είχαν βολέψει πολύ, ειδικέ με τις ζέστες.

Το κακό με τα αγοράκια είναι ότι η εναλλακτική μας δεν είναι κολανάκια και φορεματάκια, αλλά τζινάκια!! Ο δικός μου φέτος έμαθε να τα κουμπώνει και να τα ξεκουμπώνει και πάλι μερικές φορές προτιμάει να τα κατεβάζει κουμπωμένα. Άσε που τα άτιμα κουμπώνουν με τρεις διαφορετικούς τρόπους (κουμπί κανονικό, πατητό και κόμψα) και το παιδί κάθε φορά μπερδεύεται. Προχθές που τον έστειλα με το τζινάκι του η δασκάλα μου έστειλε μήνυμα -μέσω του παιδιού, όχι κατ' ιδίαν- να του φοράω παντελόνια φόρμας για να μπορεί να αυτοεξυπηρετείται! Στο σπίτι μια χαρά αυτοεξυπηρετείται και με το τζιν.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lianikos έγραψε:
florentiab έγραψε:

Το κακό με τα αγοράκια είναι ότι η εναλλακτική μας δεν είναι κολανάκια και φορεματάκια, αλλά τζινάκια!! Ο δικός μου φέτος έμαθε να τα κουμπώνει και να τα ξεκουμπώνει και πάλι μερικές φορές προτιμάει να τα κατεβάζει κουμπωμένα. Άσε που τα άτιμα κουμπώνουν με τρεις διαφορετικούς τρόπους (κουμπί κανονικό, πατητό και κόμψα) και το παιδί κάθε φορά μπερδεύεται. Προχθές που τον έστειλα με το τζινάκι του η δασκάλα μου έστειλε μήνυμα -μέσω του παιδιού, όχι κατ' ιδίαν- να του φοράω παντελόνια φόρμας για να μπορεί να αυτοεξυπηρετείται! Στο σπίτι μια χαρά αυτοεξυπηρετείται και με το τζιν.

αυτά είναι τα τυχερά των κοριτσιών. οι πολλές επιλογές.

lianikos

lianikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
florentiab έγραψε:

αυτά είναι τα τυχερά των κοριτσιών. οι πολλές επιλογές.

αυτά είναι τα κακά των παιδικών: οι δασκάλες που βαριούνται να κουμπωσουν ένα κουμπί!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις