Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
668 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 668 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
franita έγραψε:
Nena έγραψε:Όχι, πείτε μου, δεν θα σας έπιανε ένα κάτι τις αν το μωρό σας φορούσε το ολόσωμο φορμάκι Dior με τα μεταξωτά κεντήματα και την σι-θρου οργαντίνα στο γιακα και το ξερνούσε με φρουτόκρεμα και θα έπρεπε να το βάλετε στο βράσιμο για να βγεί, και ως γνωστόν η οργαντίνα δεν μπαίνει στο βράσιμο, άρα αχρηστεύτηκε το φορμάκι των 150 ευρω..
affraid affraid affraid

ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 262737 Να θυμηθώ να αγοράσω και την πιπίλα με τα διαμάντια...

μα δεν θα το λερωνε...θα του ειχα φορεσει την χρυση του σαλιαρα...

Και δεν θα τη λέρωνε τη χρυσή σαλιάρα???
Και αν, Θεός φυλάξοι, εχεζόταν το παιδί και έβγαιναν και λίγα έξω (ή μόνο σε μας συμβαίνει αυτό???) και λέρωναν το φορμάκι??? Το Dior, με τα μεταξωτά κεντήματα και την οργαντίνα????? ΣΥΜΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑ....

Πέραν της πλάκας, πριν κανένα μήνα είχα παέι σε γενέθλια & μας έδωσαν στο τέλος,σαν ευχαριστήριο δωράκι, ένα σετ με μαρκαδόρους και κηρομπογιές και μπλόκ ζωγραφικής,και όλα τα παιδάκια άρχισαν να ζωγραφίζουν.Και μια μαμά άρχισε να τσιρίζει στη δίχρονη κόρη της "Μην τολμησεις να λερώσεις τα ρούχα σου, άσε κάτω τους μαρκαδόρους γρήγορα, αυτά δε βγαίνουν με το πλύσιμο". Και κοίταξε τον δικό μου ο οποίος είχε γίνει σαν πίνακας του Πόλοκ, μούτρα, μπλούζα, μέχρι και τα παπούτσια του είχε λερώσει, έλεος... "Καλα, μου λέει, πώς το αφήνεις να λερώνεται έτσι? Κι αν δεν βγούν με το πλύσιμο???"...
Κι εδώ κολλάει το φορμάκι Dior...

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xrysa7 έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:
franita έγραψε:
Nena έγραψε:Όχι, πείτε μου, δεν θα σας έπιανε ένα κάτι τις αν το μωρό σας φορούσε το ολόσωμο φορμάκι Dior με τα μεταξωτά κεντήματα και την σι-θρου οργαντίνα στο γιακα και το ξερνούσε με φρουτόκρεμα και θα έπρεπε να το βάλετε στο βράσιμο για να βγεί, και ως γνωστόν η οργαντίνα δεν μπαίνει στο βράσιμο, άρα αχρηστεύτηκε το φορμάκι των 150 ευρω..
affraid affraid affraid

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Να θυμηθώ να αγοράσω και την πιπίλα με τα διαμάντια...

μα δεν θα το λερωνε...θα του ειχα φορεσει την χρυση του σαλιαρα...

Shocked Shocked affraid [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Razz Razz Razz Razz Razz

ante kale to moro tha iksere apo genisimioytoy savoir vivre kai den tha ksernovolagie!!!!hahahahahahahaha Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz
είστε απίθανες!!!!!
Respect Respect Respect

lenaki1982

lianikos έγραψε:
Αυτό με τις αλλαγές το είχα κάνει κι εγώ και ο άντρας μου με μάλωνε, γιατί εκείνος είναι της άποψης ότι αυτό που θα σου φέρουν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις!! Εγώ όμως βολεύτηκα μέχρι 2.5 χρονών, αφού οι περισσότεροι δεν υπολόγιζαν καν το μέγεθος! Αυτό που τους άρεζε έφερναν, και πολλά μεγέθη ήταν κόντρα στη σεζόν που θα τα χρειαζόμασταν!!
εμένα αυτό το είχε η πεθερά μου. ότι και να μας έφερναν :"πάρα πολύ ωραίο,πλύνε το να το βάλεις στο συρτάρι", "γιατί να το αλλάξεις?".στην αρχή που ήμουν στο νοσοκομείο μας έφερναν όλο κουβέρτες και εγώ δεν άνοιγα τα δώρα,και τα έπερνε σπίτι. εκεί ο κουνιάδος μου τα άνοιγε και εκείνη τα έπλενε χωρίς να με ρωτήσουν αν τα θέλουμε ή αν τα αλλάξουμε!! Shocked Shocked
και το μετάνιωσα που δεν άλλαξα και άλλα ρουχα.
πολλο μας έπερναν ρούχα για 9-12 μηνών χειμωνιάτικα, ενώ το μωρό γεννήθηκε αύγουστο και αυτά θα του έκαναν το καλοκαίρι...ί

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παντως εμεις μαρκες δεν αγορασαμε κατι που θα φορεθουν απειρες φορες αγορασαμε κ πηραμε κ ρουχα απο τις κολλητες μου τα ουδετερα μιας κ δεν ξερουμε τι ειναι το μωρο το μονο που θελω να του παρω ειναι οταν γεννηθει κοντος ψαλμος αλληλουια να παω να του παρω μια φορεσια χριστουγεννιατικη

http://www.gatospito.com

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ladycat έγραψε:παντως εμεις μαρκες δεν αγορασαμε κατι που θα φορεθουν απειρες φορες αγορασαμε κ πηραμε κ ρουχα απο τις κολλητες μου τα ουδετερα μιας κ δεν ξερουμε τι ειναι το μωρο το μονο που θελω να του παρω ειναι οταν γεννηθει κοντος ψαλμος αλληλουια να παω να του παρω μια φορεσια χριστουγεννιατικη
Λογικά θα σου φέρουν και πολλά πραγματάκια στο μαιευτήριο! Αν δε σου χρειάζονται, τα αλλάζεις όπως είπαν τα κορίτσια και παίρνεις πιο μεγάλα.
Χριστουγεννιατικη στολη θα παρω κι εγώ σίγουρα! Έχει το Mothercare ωραίες!

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι πηγα στα μοδερ κεαρ κ ρωτησα μου ειπαν απιο της 15 του νοεμβρη κ μετα θα φερουν χεχεχεεχε ελπιζω να προλαβω καμια γιατι τοτε ειναι ο καιρος που γενναω

http://www.gatospito.com

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εχω τρελα με τα ρουχα και τα παπουτσια του γιου μου!ρουχα εχω να του ψωνισω πολυ καιρο γιατι η ξαδερφη μου μου εχει δωσει πολλα ρουχα (εχει 2 γιους μεγαλυτερους απο τον δικο μου) οπου τυχαινει να ειναι τα περισσοτερα μαρκες πανακριβες.δε νιωθω ασχημα που τα φοραω στο παιδι μου και ουτε με ενδιαφερουν οι μαρκες.αλλα κοριτσια τα παπουτσια του ειναι ολα ενα και ενα.τρελαινομαι!!!!!αυτη τη στιγμη εχει ενα ζευγαρι αθλητικα nike ενα ζευγαρι timberland ενα ζευγαρι camber για πιο καλα και ενα ζευγαρι μποτακια που δεν τα εχουμε βαλει ακομη γιατι δεν κανει κρυο.θελω να ντυνω το παιδι μου πολυ ομορφα ασχετως αν γινεται σαν το γυφτακι καθε φορα!

mummy

mummy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ωραίο θέμα...
δυστυχώς πέφτω πολύ εύκολα στην παγίδα, αγοράζω διάφορα ρουχαλάκια για την μικρή χωρίς να τα χρηάζεται απαραίτητα! όχι ακριβά βέβαια, συνήθως στα Jumbo όλο και κάτι θα πάρω. το κακό είναι ότι είναι δίππλα μας κ πηγαίνω τακτικά!!!
έχω κάνει κι εγώ αλλαγές ρούχων από δωράκια, γιατί άλλωστε να μην το κάνουμε???

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ μάλιστα άλλαζα τα μωρουδιακά κι έπαιρνα για μένα, από Benneton, premama, zara και τέτοια... Ποιος ο λόγος να κρατήσω 15 τζιν σορτσάκια ενω μπορώ να πάρω κάτι για μένα, που ως γνωστό πρέπει να αλλάξω γκαρνταρόμπα διότι δεν μου κάνει τίποτα πλέον... Razz Razz Razz

Nata

Nata
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια άμα ασχολείστε με κατέβασμα ταινιών κλπ
ψάξτε να βρείτε ένα ντοκυμαντέρ
λέγεται: consuming kids
είναι πολύ ενδιαφέρον και ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα Wink

ntalia!!

ntalia!!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια οντως μας εχει φαει η πολυτελεια να τα εχουμε ολα στο παιδακι μας και ειδικα στο πρωτο!! Wink εγω αυτη τη στιγμη του εχω 3 καινουρια παπουτσια το ενα το πηρε ο κουνιαδος μου δωρο και εννοειτε ολα μαρκες!!μη σας πω οτι τα ζηλευω και τα ρουχαλακια και του παιρνω αρκετα!περισσοτερες μαρκες εχει το παιδι παρα εμεις!! Razz εχω και την αδερφη μου που του παιρνει guess,benetton αστα να πανε!το ιδιο και ο κουνιαδος μου πως να μην μαθουν μετα τα παιδακια? confused flower

Olivia

Olivia
Admin
Admin
litsakos έγραψε:σημερα στο παρκο ειδα ενα κοριτσακι, με ugg μποτουλες (τρισχαριτωμενες δε λεω) ροζ κ polo φορεμα, μικρο το κοριτσακι. Τωρα αυτο δεν ηταν η χαρα της μαμας να ντυνει κοριτσι ηταν το ψωνιο της μαμας να δειξει. Η φιρμα ηταν καραμπαμ...γιατι να τα κανουμε ψωνια? οταν ενα παιδακι πριν τα 2 ντυνεται ετσι, στα 18 τι θα ζηταει?

Τώρα είδα το θέμα για αυτό και απαντώ...

Να με συγχωρείς, αλλά της Αθηνάς της έφεραν δώρο UGG μπότες αλλά και polo φόρεμα με ασορτί βρακί (μην χε... χεχε!). Πήγα να τα αλλάξω και έπρεπε να δώσω τουλάχιστον 30 Ευρώ παρά πάνω για να πάρω κάτι ΑΠΛΟ που δεν ήταν τίγκα στην πούλια και την μάρκα. Ε και τι να κάνω; Της τα φόρεσα. Από ποιότητα τουλάχιστον και τα δυο σκίζουν, ειδικά τα μποτάκια τα φοράει πια 4 μήνες (έχει και μικρό πόδι!) και θα συνεχίσει...

Αλλά ναι στο όλο θέμα εννοείται πως συμφωνώ και ας χαλβαδιάζω συνέχεια τα μικρούτσικα γλυκούτσικα τζιτζιμπράγκαλα! Από μακριά και αγαπημένοι, χεχε!

http://www.eimaimama.gr

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε συγχωρω λοιπον Smile
και οχι,το κοριτσακι που λεω το βλεπω συχνα,η γκαρνταρομπα του ειναι "ολα τα λεφτα" κυριολεκτικα.Αν κ πια εχουμε γνωριστει οι μαμαδες κ μπορω να πω οτι ειναι νορμαλ ατομο η μανα- βγαζει κ αυτη 2 παιδια μονη οπως εγω για βολτα.
Ξερεις τι εχω αναθεωρησει?Οτι αν αυτη η γυναικα εχει μεγαλωσει σε ευπορο σπιτι ισως γι αυτην να μην ειναι θεμα ψωνιου αλλα ρουτινας να ντυνει ετσι το βλασταρι της ή να πιστευει οτι ολα τα 2χρονα εχουν κανει καμια 10αρια ταξιδια στο εξωτερικο (ναι ζει λιγο στον κοσμο της αλλα ειναι γλυκος ανθρωπος χαχα.Κατι σαν την Μαρια Αντουανετα κ το παντεσπανι-το σκεπτικο εννοω)
Μετα ηρθε κ το πακετο δωρο στον γιο μου με τα Polo ρουχα κ καπως το ψιλομουκωσα Razz

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτα τα μποτακια ugg πολυ μου άρεσαν, ευτυχως που δεν έχω κόρη...
Πάντως εγώ ψωνίζω αρκετα ρούχα από τη λαϊκή, τα μπεμπε φορμάκια τα έχουν 1μισι-2 ευρώ και είναι 100% βαμβακι, και καμια διαφορά δεν είδα με τα αντίστοιχα γνωστου πολυκαταστήματος και γνωστών μαρκών.. Και στους 90 τα έπλυνα, ουτε έπαθαν τίποτα, και για το δίμηνο που τα φόρεσε το καθένα μια χαρά είναι. Ακόμα και ρούχα για μένα..
Ξέρω ότι η λαϊκή ακούγεται "κάπως" και όντως μερικά προϊόντα είναι ντιπ για πέταμα, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Κανείς δεν θα σε υποχρεώσει να πάρεις το παρτάλι.. Αρνούμαι όμως να μπω στο τριπάκι του στυλ "το παιδί μου πρέπει να φοράει μάρκες όλη μέρα κάθε μέρα" γιατι στ'αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πρεπει σωνει και καλα να φοράει φόρμες χλιδάτες όταν την ίδια ταλαιπωρία θα φάνε και τα δύο.

mamadimi

mamadimi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτήν την συζήτηση είχα χθες με τον άντρα μου, αλλά για τα παιχνίδια. Δεν έχω ψώρα με τα ρούχα αλλά με τα παιχνίδια και αν μπορούσα θα ήθελα να του πάρω τα πάντα!!! Προσπαθώ να συγκρατούμαι και σκεφτόμουν όταν μεγαλώσει και ζητάει τι κάνω? Τα αγοράζω για να μην τον πληγώσω ή τα περιορίζω. Καταλήξαμε ότι ίσως το καλύτερο θα ήταν κάπου στην μέση. Να του παίρνουμε αυτό που θέλει αλλά να τον μάθουμε να περιμένει, να μην τρέχουμε αμέσως δηλαδή με το που μας το ζητάει. Αν μπορέσω να το κάνω βέβαια γιατί εγώ χαίρομαι πιο πολύ με τα παιχνίδια του Very Happy

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για τα παιδια εχω παρομοιο σκεπτικο οταν ψωνιζω.Αλλαζουν νουμερο τοσο συχνα που δεν μπαινω στον κοπο ιδιαιτερα,κ θα παρω ρουχα απο φιλες μαμαδες κ θα αγορασω φτηνο ρουχακι,δεν θα βαλω πλαστικουρα ποτε,θα βαλω καλο βαμβακι,κ θα χαζεψω το σουπερ ρουχακι κ παπουτσακι κ ισως να το αγορασω κιολας. Ομως εδω που μενω εχω απεναντι εργατικες πολυκατοικιες.Μενουν κυριως μεταναστες,φτωχοι ανθρωποι. Οταν παιζουν τα παιδια μας δεν μου χτυπαει καλα στο ματι αλλα κ στην ψυχη να βλεπω παιδακι με καλτσουλα κ σανδαλι χειμωνα κ το δικο μου με το πανακριβο παπουτσι. Ετσι κι αλλιως δεν μ αρεσει να βλεπω παιδακια ετσι,αλλα το βρισκω καπως προκλητικο.Δεν θα βαλω σανδαλι κ στο δικο μου παιδι αλλα δε θα του βαλω κ ενα σουπερ αθλητικο μποτακι Hilfiger που ειχα μπανισει.Και ας φοραει πολυ πιο ακριβο παπουτσι απο το εν λογω Hilfiger...δεν κανει μπαμ ομως.
Τα δωρα που μας κανουν ειναι αλλο θεμα,δεν τα επιλεξαμε μας τα εφεραν.κ ειμαστε ευγνωμονες οποτε μας σκεφτονται κ μας κανουν δωρο κατι φτηνο/ακριβο δεν με νοιαζει.
Ειναι πως το βλεπει ο καθενας,πως σκεφτεται για τον εαυτο του κ πως επιλεγει γενικα στη ζωη του να κινειται,με τον ιδιο τροπο θα επιλεξει κ για το παιδι του,ετσι φανταζομαι οτι ισχυει.

Olivia

Olivia
Admin
Admin
mamadimi έγραψε:Αυτήν την συζήτηση είχα χθες με τον άντρα μου, αλλά για τα παιχνίδια. Δεν έχω ψώρα με τα ρούχα αλλά με τα παιχνίδια και αν μπορούσα θα ήθελα να του πάρω τα πάντα!!! Προσπαθώ να συγκρατούμαι και σκεφτόμουν όταν μεγαλώσει και ζητάει τι κάνω? Τα αγοράζω για να μην τον πληγώσω ή τα περιορίζω. Καταλήξαμε ότι ίσως το καλύτερο θα ήταν κάπου στην μέση. Να του παίρνουμε αυτό που θέλει αλλά να τον μάθουμε να περιμένει, να μην τρέχουμε αμέσως δηλαδή με το που μας το ζητάει. Αν μπορέσω να το κάνω βέβαια γιατί εγώ χαίρομαι πιο πολύ με τα παιχνίδια του Very Happy

Αυτό με τα παιχνίδια το έχω και εγώ... Με τα χίλια ζόρια συγκρατούμαι. Βασικά είμαι λάτρης των παιχνιδιών η ίδια. Πρώτα παίζω εγώ και μετά η κόρη μου. Παλιμπαιδισμός στο φουλ!!!!

http://www.eimaimama.gr

tzef

tzef
UGG ΜΠΟΤΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΥΧΑΤΗΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ

mariposa

mariposa
κοριτσια πρεπει να διδαξουμε στα παιδια μας απο μικρα οτι την ευτυχια δεν την φερνουν τα υλικα αγαθα,οι μποτες,το φορεμα,το παντελονι κτλ.εγω στον μικρο μου τα παντα τα παιρνω με μετρο,τα μονα που εχουμε πολλα στο σπιτι ειναι τα παιχνιδια γιατι οταν ερχεται καποιος ολο και κατι φερνει παρα τις αντιρρησεις μου

mamadimi

mamadimi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Olivia έγραψε:
mamadimi έγραψε:Αυτήν την συζήτηση είχα χθες με τον άντρα μου, αλλά για τα παιχνίδια. Δεν έχω ψώρα με τα ρούχα αλλά με τα παιχνίδια και αν μπορούσα θα ήθελα να του πάρω τα πάντα!!! Προσπαθώ να συγκρατούμαι και σκεφτόμουν όταν μεγαλώσει και ζητάει τι κάνω? Τα αγοράζω για να μην τον πληγώσω ή τα περιορίζω. Καταλήξαμε ότι ίσως το καλύτερο θα ήταν κάπου στην μέση. Να του παίρνουμε αυτό που θέλει αλλά να τον μάθουμε να περιμένει, να μην τρέχουμε αμέσως δηλαδή με το που μας το ζητάει. Αν μπορέσω να το κάνω βέβαια γιατί εγώ χαίρομαι πιο πολύ με τα παιχνίδια του Very Happy

Αυτό με τα παιχνίδια το έχω και εγώ... Με τα χίλια ζόρια συγκρατούμαι. Βασικά είμαι λάτρης των παιχνιδιών η ίδια. Πρώτα παίζω εγώ και μετά η κόρη μου. Παλιμπαιδισμός στο φουλ!!!!

χα χα έτσι είναι! Καμιά φορά φεύγει απο το δωμάτιο και εγώ συνεχίζω να παίζω ασυναίσθητα!!!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις