Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
427 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 427 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 5:44 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα Στέφυ που είσαι!!??

Τι έγινε εσύ με το δικό σου το θεματάκι?
Σου έδωσε αντιβίωση ο γιατρός ή όχι?

Το φύλο το μάθαμε?

27Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 5:53 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Έλα Στέφυ που είσαι!!??

Τι έγινε εσύ με το δικό σου το θεματάκι?
Σου έδωσε αντιβίωση ο γιατρός ή όχι?

Το φύλο το μάθαμε?

Μου εδωσε αντιβίωση και την εχω ξεκινήσει. Εχθες έκανα την αυχενική και όλα πολύ καλα!!! Το περιμενω και τις απαντησεις αίματος για διασταύρωση!!! Και ο δικός μου ο γιατρός και αυτός που μου έκανε την αυχενική είπαν μάλλον για κοριτσάκι!!! Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 328109 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 328109 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 328109 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 328109 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 328109 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 328109 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 328109 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 328109 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 328109

28Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 6:08 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο!!!

Πολύ χαίρομαι! Εσύ? Κοριτσάκι ήθελες?

Ξέρεις τι λένε ε?

Της καλομάνας το παιδί το πρώτο να 'ν' κορίτσι!!

Με το καλό!

29Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 6:12 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Μπράβο!!!

Πολύ χαίρομαι! Εσύ? Κοριτσάκι ήθελες?

Ξέρεις τι λένε ε?

Της καλομάνας το παιδί το πρώτο να 'ν' κορίτσι!!

Με το καλό!

Κοριτσακι είχα προτίμηση ναι... βεβαια κι αν στην πορεια μου πεταχτει και κανενα τσουτσουνακι απο το πουθενα πάλι ευτυχυσμένη θα μαι!!! Αρκεί να είναι καλα το μωράκι μου!!
Με εμετους ταλαιπωριέμαι πολυ .... εχω φτασει τους 6 ημερισίως και εχω αρχίσει να ανησυχω γιατι σιγα σιγα έπρεπε να εχουν σπάσει... Αλλα μετά βλέπω κι αυτα του Γ 3 μήνου και αγχώνομαι
affraid affraid affraid affraid affraid

30Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 8:30 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στέφυ μου σου εύχομαι όσο χάλια είσαι με τους εμετούς τώρα, τόσο καλό και ήσυχο να είναι και το 2ο και το 3ο τρίμηνο.

Δεν είναι για όλες χάλια. Εγώ πέρα από κάτι καουρίτσες κι αυτές όχι κάθε μέρα, ανάλογα τι έχω φάει, δεν έχω άλλη ενόχληση.
Το αμέσως επόμενο είναι τα κοκαλάκια μου που πονάνε στη λεκάνη και ανάμεσα στα πόδια, αλλά κι αυτό με λίγο περπάτημα και κίνηση διορθώνεται.

Ο ανήρ τι λέει για το φύλο?
Στα-να-χω-ρή-θη-κε?
Ή έτσι κι έτσι?

31Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 8:53 am

Crazy

Crazy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εμένα έχει συχνά λόξυγγα και το καταλαβαίνω στο ίδιο σημείο. Και μάλιστα, κάποιες μέρες είχε λόξυγγα σχεδόν την ίδια ώρα!! χαχαχαχα

Κάπου διάβασα ότι ο λόξυγγας των εμβρύων είναι πολύ καλή ένδειξη ότι αναπτύσσονται οι πνεύμονες και ετοιμάζονται για την αναπνευστική λειτουργία. Wink

Με το καλό!!

32Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:01 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Crazy έγραψε:Κι εμένα έχει συχνά λόξυγγα και το καταλαβαίνω στο ίδιο σημείο. Και μάλιστα, κάποιες μέρες είχε λόξυγγα σχεδόν την ίδια ώρα!! χαχαχαχα

Κάπου διάβασα ότι ο λόξυγγας των εμβρύων είναι πολύ καλή ένδειξη ότι αναπτύσσονται οι πνεύμονες και ετοιμάζονται για την αναπνευστική λειτουργία. Wink

Με το καλό!!

Πολύ καλό αυτό!!!
Χαίρομαι ιδιαιτέρως!
Με το καλό τα νινάκια μας!

33Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:05 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικη η crazy ειναι η φιλη μου που θα γεννησει ιασω αντε κλειστε μια ημερομηνια να σας συνδιασω μαζι Razz

34Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:08 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ωραία και ήθελα να τη γνωρίσω!

Σε δυο βδομάδες ε?
Άντε να δούμε!

35Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:14 am

Crazy

Crazy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αύριο έχουμε ραντεβού στο γιατρό.
Την προηγούμενη φορά, πριν δυο βδομάδες, μου'χει ότι με βλέπει να'χω γεννήσει μέχρι τις 15 το αργότερο.. αλλά για να δούμε τι θα μας πει αύριο!!!!

36Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:20 am

Crazy

Crazy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλώντας για λόξυγγα... μόλις τον έπιασε!! Laughing

37Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:21 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πριν τις 26 δεν το βλέπω με την καμία...

Όπως είπα σε άλλο θέμα, χθες μας είπε ότι δεν είναι ακόμα καλές οι συνθήκες για τοκετό (είναι ακόμα κλειστός ο τράχηλος και δεν έχω ούτε καν ψευτοσυσπάσεις, έκατσα 20λ. στον καρδιοτοκογράφο).

Για να δούμε... Είμαστε αρκετές που γεννάμε τώρα κοντά ε?
Καλό αυτό γιατί σίγουρα θα χρειαστώ τη βοήθειά σας όταν με το καλό έρθει η μπουμπούκα μου!!

38Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:22 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Crazy έγραψε:Μιλώντας για λόξυγγα... μόλις τον έπιασε!! Laughing

Έχεις κάποιο "κόλπο" για να σταματάει ή απλά περιμένεις?

39Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:25 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξερω τι θα κανετε εγω μεσα σε δυο εβδομαδες δεν μπορω να πηγαινω δυο φορες ιασω θα με αποκληρωσει ο αντρας μου, συνενοηθειται να γεννησετε μαζι τελος Razz Razz Razz

40Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:31 am

Crazy

Crazy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:
Crazy έγραψε:Μιλώντας για λόξυγγα... μόλις τον έπιασε!! Laughing

Έχεις κάποιο "κόλπο" για να σταματάει ή απλά περιμένεις?

Εμμμμ... αν σηκωθώ και περπατήσω λίγο, συνήθως σταματάει.
Αλλά δε μ' ενοχλεί.. Smile Έχει την πλάκα του...

Μιλού, μήπως να μας έλεγες ποια μέρα και ποια ώρα θα σε βόλευε να γεννήσουμε για να το κανονίσουμε;;; Laughing Laughing Laughing

41Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:32 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και τι σε νοιάζει αν σε αποκληρώσει?

1)Θες να πληρώνεις πάλι δεκαχίλιαρα στην εφορία?
και
2)Ως μάνα των παιδιών του έτσι κι αλλιώς θα έχεις δικαίωμα στην περιουσία -φαντάζομαι δηλαδή- τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθούν....
Χαχαχαχαχα!

Για να μην ξεχάσω επίσης πως ότι αποκτηθεί μετά το γάμο ανήκει και στους δύο.

Σε ότι έχει να κάνει με τη μεταφορά σου στο ΙΑΣΩ ένα έχω να σου πω:

Τ Α Ξ Ι

Κλέφτες θα γίνουν κι αυτοί?
Razz Razz Razz

42Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:36 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμ αυτο δεν με συμφερει αγγελικη μου γιατι εγω απεκτησα πραγματα εντος γαμου και οχι αυτος, χριστε μου ταπι θα με αφησει Razz Razz Razz

43Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:37 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οποτε αυτος θα μου τα φαει και οχι εγω τα δικα του, απαπα Razz Razz Razz Razz

44Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:42 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είδες?

Αφού τα περισσότερα είναι δικά σου, πρέπει εσύ να απαιτείς κι αυτός να εκτελεί! Razz Razz Razz

45Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:45 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ποσο πια ειναι αγιος ανθρωπος αλλα να μην ξεφτιλιζουμε και την καλοσυνη του! αχ καλο ειναι το μωρο μου

46Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:47 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:ε ποσο πια ειναι αγιος ανθρωπος αλλα να μην ξεφτιλιζουμε και την καλοσυνη του! αχ καλο ειναι το μωρο μου

Πάντα ευτυχισμένοι να είστε!

Θα γίνει κι αυτός νονός ή μόνο εσύ?

47Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 9:58 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω καλε εκεινος ειχε βαπτιση παλια εξαλλου ο ενας θα πρεπει να ειναι με τα παιδια

48Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 10:18 pm

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγγελικούλα επιτέλους βρήκα κάποια που με καταλαβαίνει.Σε ένα άλλο θέμα που ρώταγε μια κοπέλα πως είναι ο λόξυγγας ήμουνα η μόνη που έγραφα οτι το έβρισκα εκνευριστικό και είχα αρχίσει να νοιώθω κακιά.Μα την έπιανε πάντα ότα πήγαινα για ύπνο.Κράταγε κανένα 20 λεπτο αν θυμάμαι καλά και μου την έδινε πολύ στα νεύρα.Είχα που είχα αϋπνίες. Mad Laughing Very Happy

49Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 11:47 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Στέφυ μου σου εύχομαι όσο χάλια είσαι με τους εμετούς τώρα, τόσο καλό και ήσυχο να είναι και το 2ο και το 3ο τρίμηνο.

Δεν είναι για όλες χάλια. Εγώ πέρα από κάτι καουρίτσες κι αυτές όχι κάθε μέρα, ανάλογα τι έχω φάει, δεν έχω άλλη ενόχληση.
Το αμέσως επόμενο είναι τα κοκαλάκια μου που πονάνε στη λεκάνη και ανάμεσα στα πόδια, αλλά κι αυτό με λίγο περπάτημα και κίνηση διορθώνεται.

Ο ανήρ τι λέει για το φύλο?
Στα-να-χω-ρή-θη-κε?
Ή έτσι κι έτσι?

Ε όχι και να στεναχωρηθεί!!!! Αν τον δεις πως κανει με την βαφτιστήρα μας θα καταλάβεις... Απλά κι αυτός είχε μια προτίμηση για αγοράκι... πιο πολύ έτσι για να μου πάει κόντρα. Ασε που ακόμα λέει είναι νωρίς... μπορεί και να είναι αγόρι... και δεν έχει κι άδικο... ίσως είναι έτσι... Ασ τον να ελπίζει.... χι χι χι !!!
Ειδικά τον 1ο γιατρό δεν τον πίστεψε με τίποτα... όταν μας το είπε κι ο 2ος κάπως το ψιλοπήρε απόφαση αλλα και πάλι έχει τις αμφιβολίες του!!

Άσε που εμεις έχουμε και προιστορία με αυτά... Όταν παραγγείλαμε να μας βρουν ένα κουταβάκι πριν 2 χρόνια περίπου ζητήσαμε ενα αρσενικό κουτάβι της ράτσας που θέλαμε. Μας παίρνουν λοιπόν μετα απο κάποιες μέρες απο το pet shop και μας λένε βρήκαμε κουταβάκι αλλα θηλυκό. Λέμε και εμείς εντάξει δεν πειράζει και μας έφεραν αυτό!!! Το ονομάσαμε Μαριλού!!!! Χάρες με τη Μαριλού εμείς.. Μετά από λίγες μέρες παρατηρώ εγώ κατι ανάμεσα στα ποδαράκια της Μαριλούς για τα οποία φημίζοντε μόνο οι άντρες οτι διαθέτουν...
Embarassed Embarassed Embarassed του λέω λοιπόν. ... Ρε μωρό... αυτό ... εσένα σου κάνει για γυναικείο παργματάκι? Ναι ναι μου λέει... παιδί μου γυναικάρα είναι δεν βλέπεις και τις βυζάρες τις??? Είδε και βυζιά το μωρό μου.... Να μην στα πολυλογώ 2 μέρες αργότερα πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος απόρησε γιατί αρσενικό σκυλάκι το φωνάζουμε Μαριλού!!!!!! Ρόμπαααααααα! Μάλλον κι από το pet shop είχαν κάνει λάθος... γιατι ακόμα δεν είχαν κατέβει τα μπαλάκια του κουταβιού... Κι έτσι η Μαριλού έγινε Βίτο Κορλεόνε... Πολίτισμικό σοκ ειχε πάθει το σκυλι... μπερδευόμασταν κι εμεις και μία τον φωνάζαμε Μαριλού μία Βίτο!!! Ασ τα να πάνε....!!!
Οπως καταλαβαίνεις μας έχει μείνει και είμαστε λίγο παραπάνω επιφυλακτικοί!!! Μην κάνουμε και τα ίδια με το μωρό... Μέχρι να μας πουν 100% το φύλο αναφερόμαστε σε αυτό σαν το μωράκι μας το μπεμπάκι μας κτλ...

Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 265569 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 265569 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 265569 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 265569 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 265569 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 265569 Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 265569

50Ρυθμικά χτυπήματα - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρυθμικά χτυπήματα Τρι Νοε 09, 2010 11:51 pm

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Tziz έγραψε:Πάρτε και μια πρόσφατη φωτό μου

https://2img.net/r/ihimizer/i/30102010.gif/
κουκλα εισαι αγγελικη μου!φτανει ο καιρος κ θα την αποχωριστεις,γιαυτο οσο μπορεις απολαυσε τη!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις