226 Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Πεμ Σεπ 08, 2011 5:05 am
βανια
Πρωταγωνιστής!!
μπορείτε να το φτιάξετε και με τη δική σας συνταγή για μποφτέκια αλλά αυτή είναι δοκιμασμένη αν θέλεις τα μπιφτέκια η το ρολό αφράτο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Βάνια, τύπωσα την συνταγή και μόλις πάω σπίτι θα την δώσω στον άντρα μου να μου την ετοιμάσει το Σ/Κ.
Φαίνεται πολύ νόστιμο.
Ελπίζω να μου πει ένα ευχαριστώ για την συνταγή που βρήκα ...με τα χεράκια μου.
μαμακα μου έγραψε:...ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΓΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΘΕΛΩ ΜΠΥΡΑ -ΜΠΥΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ-ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ ...
Ζητώ την άδεια να πάρω DNA απο τον αντρα σου και να τον κλωνοποιήσω, πιο πολύ για να βλέπει κι ο δικός μου ότι ναι ρε, και οι άντρες μαγειρεύουν. (ο δικός μου δεν στρώθηκε ποτέ να μαγειρεψει, αλλά όποτε μαγειρεύω σχολιάζει/συμβουλεύει "το λεμόνι στο τέλος να το βάζεις" "μη βάζεις πολύ αλάτι" "οι φακές θέλουν πολύ λάδι" "μην τσιγαρίζεις το κρεμμύδι, να το αχνίζει πρώτα για να μη ρουφάει λάδι" )desT έγραψε:...την Κυριακή θα έχουμε κι εμείς ρολό Βάνιας, χα, χα... ο άντρας μου υποσχέθηκε να μου το κάνει. Ενδεχομένως να κάνω και μία παραλλαγή και να βάλω λιαστή ντομάτα μέσα. Το Πάσχα έκανε ο άντρας μου γεμιστό κατσικάκι με γραβιέρα, φέτα και λιαστή ντομάτα και ήταν ΤΕΛΕΙΟ. Φέτος έχουμε και δικές μας λιαστές να μην το εκμεταλλευτούμε;
Nena έγραψε:Ζητώ την άδεια να πάρω DNA απο τον αντρα σου και να τον κλωνοποιήσω, πιο πολύ για να βλέπει κι ο δικός μου ότι ναι ρε, και οι άντρες μαγειρεύουν. (ο δικός μου δεν στρώθηκε ποτέ να μαγειρεψει, αλλά όποτε μαγειρεύω σχολιάζει/συμβουλεύει "το λεμόνι στο τέλος να το βάζεις" "μη βάζεις πολύ αλάτι" "οι φακές θέλουν πολύ λάδι" "μην τσιγαρίζεις το κρεμμύδι, να το αχνίζει πρώτα για να μη ρουφάει λάδι" )desT έγραψε:...την Κυριακή θα έχουμε κι εμείς ρολό Βάνιας, χα, χα... ο άντρας μου υποσχέθηκε να μου το κάνει. Ενδεχομένως να κάνω και μία παραλλαγή και να βάλω λιαστή ντομάτα μέσα. Το Πάσχα έκανε ο άντρας μου γεμιστό κατσικάκι με γραβιέρα, φέτα και λιαστή ντομάτα και ήταν ΤΕΛΕΙΟ. Φέτος έχουμε και δικές μας λιαστές να μην το εκμεταλλευτούμε;
Εμείς σήμερα έχουμε γεμιστα απο τη μαμά μου, και χυλοπίτες από την πεθερά μου. ή όλα ή τίποτα θα είμαστε...
Κορίτσια δοκιμάστε baby πατάτες στον φούρνο με πάπρικα!!despoina_vaggelhs έγραψε:αχ ναι!! τι πραγμα ειναι αυτες οι πατατες... τοσο συνιθισμενες αλλα συδυαζονται κ μαγειρευονται με τοσους διαφορετικους τροπους!!!
fratzolaki έγραψε:Κορίτσια δοκιμάστε baby πατάτες στον φούρνο με πάπρικα!!despoina_vaggelhs έγραψε:αχ ναι!! τι πραγμα ειναι αυτες οι πατατες... τοσο συνιθισμενες αλλα συδυαζονται κ μαγειρευονται με τοσους διαφορετικους τροπους!!!
Το καλό με τις μικρές τις πατατούλες είναι ότι δεν θέλουν ξεφλούδισμα και για αυτό είναι ακόμα πιο νόστιμες. Τις πλένετε καλά, λαδάκι λίγο, αλάτι και μπόλικη γλυκιά πάπρικα!!!!Μούρλια!!!!Δοκιμάστε τις με γιαούρτι!!!Είναι τέλεις για συνοδευτικό σε ψητό!!!Εμείς αύριο αυτό θα φάμε, με ψητό κοτοπουλάκι και μανιταράκια ψητά.Διαιτιτικά γιατί σήμερα τις τσάκισα πάλι τις σοκολατίτσες μου η γουρούνα!!!
despoina_vaggelhs έγραψε:αχ λαθος κοπελα!! στο fratzolaki πηγαινε!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης