326 Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 2:34 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Εμεις μπριζολιτσες με πατατες στο φουρνο!! Ο ανδρας μου ο κρεατοφαγος φταιει για ολα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Πολυ ρεβυθι σημερα! Εχετε καμια καλη συνταγη.... δεν εχω φτιαξει ποτε? Θα τα προτιμουσα λεμονατα νομιζω. Ξεκινηστε ομως απο το μηδεν. Τι προετοιμασια θέλουν τα ρεβύθια? Ειναι γρηγορο φαι?
επρεπε να τα ειχεσ μουλιασει απο εχθες αν ηθελες να τα φτιαξεις σημεραstefy έγραψε:Πολυ ρεβυθι σημερα! Εχετε καμια καλη συνταγη.... δεν εχω φτιαξει ποτε? Θα τα προτιμουσα λεμονατα νομιζω. Ξεκινηστε ομως απο το μηδεν. Τι προετοιμασια θέλουν τα ρεβύθια? Ειναι γρηγορο φαι?
mamamatina έγραψε:Α εγώ τα κάνω μόνο κοκκινιστά. Έχετε δοκιμάσει? Πολύ ωραία είναι.
mamamatina έγραψε:Α εγώ τα κάνω μόνο κοκκινιστά. Έχετε δοκιμάσει? Πολύ ωραία είναι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την manoula_24xr στις Παρ Σεπ 30, 2011 4:32 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Παρ Σεπ 30, 2011 4:27 am, 1 φορά
stefy έγραψε:Ρεβυθοκεφτε εχω φαει δεν θυμαμαι που. Νομιζω στη Σαμο και ηταν ΑΠΑΙΧΤΟΣ !
Litsakos δεν εχω δοκιμασει αυτο που λες αλλα μου ανοιξες την ορεξη με την περιγραφή σου!
Nena έγραψε:Ο αντρας μου τωρα εδω και μερες με εχει πρηξει με τα ρεβυθια με χοιρινο.. Εχει κάνει καμια σας??
αλικακι έγραψε:
Λίτσα.....μου άνοιξες την όρεξη!!!!Υπάρχει ειδική γάστρα για τα ρεβύθια ή μπορούμε να τα βάλουμε σε κανονική γάστρα???
manoula_24xr έγραψε:Να βαλω κι γω μια γρηγορη συνταγη για μακαροναδα??Κι πεντανοστιμη!
litsakos έγραψε:αλικακι έγραψε:
Λίτσα.....μου άνοιξες την όρεξη!!!!Υπάρχει ειδική γάστρα για τα ρεβύθια ή μπορούμε να τα βάλουμε σε κανονική γάστρα???
ειναι σαν αυτη που εβαλα στη φωτο. Πηλινη,λιγο πιο ψηλη απο τις κανονικες.Την λενε ρεβυθαδα.Αλλα φανταζομαι και σε απλη γαστρα θα γινονται καλα. Τωρα αντε να βρει κανεις ευκολα πηλινη γαστρα θα μου πεις...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης