Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 18]

326Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 2:34 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμεις μπριζολιτσες με πατατες στο φουρνο!! Ο ανδρας μου ο κρεατοφαγος φταιει για ολα!!! pig pig pig pig pig pig pig pig

327Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 2:40 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μας μειναν γεμιστα απο χθες και για τα παιδια εβαλα ψαροσουπα!

328Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 2:42 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολυ ρεβυθι σημερα! Εχετε καμια καλη συνταγη.... δεν εχω φτιαξει ποτε? Θα τα προτιμουσα λεμονατα νομιζω. Ξεκινηστε ομως απο το μηδεν. Τι προετοιμασια θέλουν τα ρεβύθια? Ειναι γρηγορο φαι?

329Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 3:32 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολυ ρεβυθι σημερα! Εχετε καμια καλη συνταγη.... δεν εχω φτιαξει ποτε? Θα τα προτιμουσα λεμονατα νομιζω. Ξεκινηστε ομως απο το μηδεν. Τι προετοιμασια θέλουν τα ρεβύθια? Ειναι γρηγορο φαι?

Τα μουσκεύεις απο το προηγουμενο βραδυ να μαλακώσουν, αλλιώς μετα θα πρέπει να τα βραζεις 5 ωρες Razz
Την άλλη μερα τα ξεπλένεις, και πασπαλίζεις λίγη μαγειρική σόδα πάνω τους, τα ανακατεύεις και τα αφήνεις κανενα μισάωρο. Μετα ξεπλένεις πολύ καλα τη σόδα (το μονο δύσκολο σημείο της όλης διαδικασίας, να μη μεινει σοδα πάνω στα ρεβιθια) τα βαζεις στην κατσαρόλα με νερο να σκεπάζονται και τα δίνεις ένα βράσιμο, στη διάρκεις του οποίου θα πρέπει να ξαφρίζεις συνεχώς ( Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad )
Εγω μετά προσθέτω κρεμμυδάκι κομμένο, σκόρδο, λάδι, πιπέρι και ρίγανη και τα δίνω ένα ακόμα βράσιμο. Όταν σιγουρευτεις οτι μαλάκωσαν αρκετα και ειναι για φαγωμα, στίψε μισο λεμόνι (και ενα, ανάλογα πόσο ξινο το θες) ανακάτεψέ το με μια κουταλιά κορν-φλάουρ και ρίξτο μέσα στα ρεβυθια. Ετσι χυλώνουν. Αν δε θες χυλωμένα ρεβιθια, απλά ρίξε μόνο το λεμόνι.

Στο τέλος βάζεις το αλάτι. Εγω ετσι τα κάνω και μου αρεσουν πάαααααρα πολύ!
Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 417472 Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 417472 Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 417472

330Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 3:33 am

stefanakos

stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
stefy έγραψε:Πολυ ρεβυθι σημερα! Εχετε καμια καλη συνταγη.... δεν εχω φτιαξει ποτε? Θα τα προτιμουσα λεμονατα νομιζω. Ξεκινηστε ομως απο το μηδεν. Τι προετοιμασια θέλουν τα ρεβύθια? Ειναι γρηγορο φαι?
επρεπε να τα ειχεσ μουλιασει απο εχθες αν ηθελες να τα φτιαξεις σημερα

http://hawk-girl.blogspot.com/

331Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 3:38 am

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ τα ρεβύθια τα μαγειρεύω ως εξής....τα μουσκεύω από το βράδυ,ρίχνωντας μπόλικο αλάτι(περίπου 10 φορές περνάω κυκλικά το μπουκάλι πως λέγεται..).
Το πρωί τα ξεπλένω καλά και τα ρίχνω στην κατσαρόλα με λαδάκι.
Τα δοκιμάζω στο αλάτι ,συνήθως ρίχνω άλλο λίγο.
Όταν είναι έτοιμα,να έχουν πιει και το νερό(όσο θέλει ο καθένας) και να είναι μαλακά, τα σερβίρω με μπόλικο λεμονάκι.

332Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:09 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α εγώ τα κάνω μόνο κοκκινιστά. Έχετε δοκιμάσει? Πολύ ωραία είναι.

333Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:12 am

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Α εγώ τα κάνω μόνο κοκκινιστά. Έχετε δοκιμάσει? Πολύ ωραία είναι.

Βάζεις και ντοματούλα μέσα????

334Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:14 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Α εγώ τα κάνω μόνο κοκκινιστά. Έχετε δοκιμάσει? Πολύ ωραία είναι.

Mονο κοκκινιστα τα κανω κι εγω..Προσφατα ακουσα οτι μαγειρευονται κι ασπρα.

Εγω τα μουσκευω απο βραδυς σκετα,γτ το αλατι τα σκληραινει κι δν κανει,κι το πρωι τα βαζω στην κατσαρολα η στην χυτρα να βρασουν,μολις βρασουν ριχνω μεσα,ψιλοκομμενες ντοματες,συνηθως 2-3 φτανουν,κρεμμυδι ψιλοκομμενο κ μαιντανο ψιλοκομμενο.Αλατι προς το τελος μαζι με μπολικο ελαιολαδο,κι στο τελος αφηνω σ πολυ χαμηλη φωτια κ ανακατευω συχνα για να ψιλοχυλωσουν.Μουρλια γινονται.
Α που κ που βαζω κ κανα κυβο,αλλα σπανια.

Α να προσθεσω οτι οταν τα βαλω να βρασουν αλλαζω το νερο που μουσκευαν.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την manoula_24xr στις Παρ Σεπ 30, 2011 4:32 am, 1 φορά

335Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:23 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ευχαριστω πολυ κοριτσια. Θα φτιαξω καποια στιγμη. Για σημερα ειμαι οκ. Αλλα ηθελα καιρο να τα δοκιμασω. Δεν εχω φαει ΠΟΤΕ στη ζωη μου ρεβυθια! Αρνιομουν πεισματικα να τα δοκιμασω. Αλλα του αντρα μου του αρεσουν και μου εχει φαει τα μισα να του φτιαξω! Ε θα του φτιαξω να τα φαει να ησυχασω! Κι ισως να αρεσουν κι σ εμενα αν βαλω πολυυυυ λεμονι.

336Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:25 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εχετε φαει ρεβυθαδα Σιφνου? Λουκουμι τα ρεβυθια! Φτιαχνει η γιαγια του αντρα μου -ειναι Σιφνια- τα ψηνουν σε ξυλοφουρνο αλλα και στον φουρνο στο σπιτι παλι γινονται τελεια. Θελει μονο να εχετε την γαστρα (ρεβυθαδα) ,τα αφηνετε ωρες να ψηνονται σε χαμηλη θερμοκρασια. Ειναι εδεσμα!

http://e-sifnos.com/sifnos-information/sifnos-recipes.html

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

επαθα ζημια τωρα...αντε να βρω ρεβυθια.. Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Παρ Σεπ 30, 2011 4:27 am, 1 φορά

337Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:27 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρεβυθοκεφτε εχω φαει δεν θυμαμαι που. Νομιζω στη Σαμο και ηταν ΑΠΑΙΧΤΟΣ !

Litsakos δεν εχω δοκιμασει αυτο που λες αλλα μου ανοιξες την ορεξη με την περιγραφή σου!

338Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:28 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο αντρας μου τωρα εδω και μερες με εχει πρηξει με τα ρεβυθια με χοιρινο.. Εχει κάνει καμια σας??

339Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:29 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Ρεβυθοκεφτε εχω φαει δεν θυμαμαι που. Νομιζω στη Σαμο και ηταν ΑΠΑΙΧΤΟΣ !

Litsakos δεν εχω δοκιμασει αυτο που λες αλλα μου ανοιξες την ορεξη με την περιγραφή σου!

μ αρεσουν και οι ρεβυθοκεφτεδες,εχουν κατι συνταγες οι νησιωτες...
αξιζει να εχεις την γαστρα σπιτι,εκτος απο ρεβυθια μπορεις να ψησεις και αλλα φαγητα. Εμεις κανουμε ολα τα κρεατικα εκει...ξελιγωθηκαμε μεσημεριατικα! Laughing

340Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:30 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Ο αντρας μου τωρα εδω και μερες με εχει πρηξει με τα ρεβυθια με χοιρινο.. Εχει κάνει καμια σας??

πως γινεται αυτο Νενοπομ?

341Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:30 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωρες ωρες αναρωτιεμαι πως θα ηταν οι αντρες αν εμεναν εγκυος!!!!!!!!!!!! Ο δικος μου στην εγκυμοσινη μου ειχε περισσοτερες λιγουρες απο εμενα!

342Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:30 am

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματίνα και μανούλα,κοκκινηστά δεν έχω φάει,ποτέ!!!Είναι ,για μένα,μάλλον θέμα συνήθειας.Έτσι τα έκανε η μαμά!!!!
Για το αλάτι το έχω ξανακούσει,αλλά εμένα μια χαρά μου γίνονται.
Στέφυ,δεν έχεις φάει ποτέ???Να τα δοκιμάσεις,έστω,μπορεί να σου αρέσουν!!!
Λίτσα.....μου άνοιξες την όρεξη!!!!Υπάρχει ειδική γάστρα για τα ρεβύθια ή μπορούμε να τα βάλουμε σε κανονική γάστρα???

343Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:30 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχα, ρεβύθια!
Σκεφτόμουν και εγώ για σήμερα αλλά έπρεπε να τα είχα βάλει από πριν να μαλακώσουν και έτσι (για ακόμα μια φορά) με έσωσε η ....μαμά με τις φακιές της.
Είναι η εβδομάδα που μαγειρεύει εκείνη.
Την άλλη θα βάλω τον άντρα μου. Cool

Τα ρεβύθια, εγώ κορίτσια (ναι μαγειρεύω και εγώ που και που) αφού πρώτα τα πλύνω καλά τα βάζω να μουσκέψουν από βραδύς και την επόμενη ρίχνω στο ίδιο νερό ένα κρεμμυδάκι, αλάτι, λίγο λάδι και όποτε έχω λίγο δυόσμο και τα βράζω στη χύτρα (για εξοικονόμηση χρόνου και ηλεκτρικού) κανένα μισάωρο. Όταν τα ανοίξω προσθέτω ρίγανη και λίγο λάδι ακόμα και τα ρίχνω ακόμα μία βράση με ανοιχτό καπάκι για να χυλώσουν. Το λεμόνι το βάζει ο καθένας στο πιάτο του στο σερβίρισμα.
Αν καμιά φορά δεν προλάβω να τα μουσκέψω τα βάζω κανα μισάωρο στη σόδα τα ξεπλένω καλά (για να μη μυρίζουν) και κάνω την ίδια διαδικασία στη χύτρα πάντα. Υπ' όψιν με τη σόδα παίρνουν ένα χρώμα πρασινωπό.
Στον άντρα μου αρέσουν με ντομάτα έτσι πολλές φορές ρίχνω μέσα στην κατσαρόλα και λίγη ρεντισμένη ντομάτα και μαγειρεύω με τον ίδιο τρόπο.
Αϊ στο καλό μου άνοιξε η όρεξη (ώρα που είναι)!

344Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:34 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
Λίτσα.....μου άνοιξες την όρεξη!!!!Υπάρχει ειδική γάστρα για τα ρεβύθια ή μπορούμε να τα βάλουμε σε κανονική γάστρα???

ειναι σαν αυτη που εβαλα στη φωτο. Πηλινη,λιγο πιο ψηλη απο τις κανονικες.Την λενε ρεβυθαδα.Αλλα φανταζομαι και σε απλη γαστρα θα γινονται καλα. Τωρα αντε να βρει κανεις ευκολα πηλινη γαστρα θα μου πεις...

345Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:36 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ στον ξυλοφουρνο τα κανει η πεθερα της ξαδερφης μου στο χωριο κ ειναι μουρλια τρελαινομαι.
Τα κανα κ γω μια φορα στη γαστρα αλλα δν εγιναν ιδια.
Τους ρεβυθοκεφτεεδες τους λεμε πιταρουδια εμεις,κι ειναι πανευκολοι,αμα βρω συνταγη θα σας στειλω.

346Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:38 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυοσμος στα ρεβυθια!! Γουαου, δεν το ειχα σκεφτει! ειναι must για την επόμενη φορά!! Θενκς κορίτσι!!

Λιτσα, δεν εχω ιδέα πώς γίνεται το χοιρινο με ρεβύθια, ο άντρας μου είχε φάει στη λέσχη στο πανεπιστήμιο προ αμνημονεύτων.. και μου το κοπανάει κάθε φορα που κάνω ρεβυθια... ντιπ ανεπροκοπη, μια φορα δεν εφτιαξα κι εγω, τι θα πει δεν ξέρω τη συνταγη, ανοιξε το γουγλη και βρες το...

Άσχετο, αυτες τις μέρες μαγειρεύω για τον μπαμπά μου και για την πεθερά μου μεταξυ των υπολοίπων, η μάνα μου πήγε στο χωριό της βόλτα και άφησε έμένα μαγειρισσα του αντρός της.. Και εισέπραξα επαίνους για τις προχτεσινές φακές και για το χτεσινο μινεστρόνε απο την πεθερα!!!!!
Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 536304 Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 328109 Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 536304 Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 328109 Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 536304
Μου το είπε ο άντρας μου σήμερα!! Βέβαια δεν του είπα ότι το μυστικό στις φακές μου το έχει πει η πεθερά μου Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 4872 Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 4872 Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 4872 Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 4872

347Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:45 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα μυστικα δεν λεγονται Cool

δυοσμο στα ρεβυθια?η Δεσποινα τα κανει ετσι? για να το δοκιμασουμε και αυτο (μαζι με την μακαροναδα με μελιτζανες που εβαλε η crazymama).

348Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:47 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να βαλω κι γω μια γρηγορη συνταγη για μακαροναδα??Κι πεντανοστιμη!

349Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:50 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Να βαλω κι γω μια γρηγορη συνταγη για μακαροναδα??Κι πεντανοστιμη!

για δωσε πραμα! Very Happy

350Tι μαγειρεύουμε σήμερα? - Σελίδα 14 Empty Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 30, 2011 4:51 am

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
αλικακι έγραψε:

ειναι σαν αυτη που εβαλα στη φωτο. Πηλινη,λιγο πιο ψηλη απο τις κανονικες.Την λενε ρεβυθαδα.Αλλα φανταζομαι και σε απλη γαστρα θα γινονται καλα. Τωρα αντε να βρει κανεις ευκολα πηλινη γαστρα θα μου πεις...

Α,ναι,κατάλαβα.Σ'ευχαριστώ!!!!
Έχω δει σε πανηγύρια μόνο.Στο επόμενο που θα γίνει θα αγοράσω.Και για άλλα φαγητούλια εννοείται!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 18]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις