Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
450 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 450 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τρι Νοε 16, 2010 4:53 am

Aurora

Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xrisafenia έγραψε:καλημέρα σας!!! σημερινή χοριακή 895 έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 654316 έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 654316 έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 654316 θα τρελλαθώ... κρατάω μια επιφυλαξη μέχρι Παρασκευη που θα πάω στο γιατρό για να με δει στον υπερηχο... μετα θα κανω παρτυ!!!!!!!!!!

Xrisafenia μου φτάνουν οι χοριακές τώρα ναι?? Laughing
Σουρωτήρι έγινες!

27έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τρι Νοε 16, 2010 6:17 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrisafenia έγραψε:καλημέρα σας!!! σημερινή χοριακή 895 έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 654316 έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 654316 έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 654316 θα τρελλαθώ... κρατάω μια επιφυλαξη μέχρι Παρασκευη που θα πάω στο γιατρό για να με δει στον υπερηχο... μετα θα κανω παρτυ!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια!!!μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!!! έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 893968

28έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τρι Νοε 16, 2010 6:25 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aurora έγραψε:Xrisafenia μου φτάνουν οι χοριακές τώρα ναι?? Laughing
Σουρωτήρι έγινες!

XA XA XA XA XA!!!!Καλά σου λέει παιδί μου!
Γιατρό τώρα να δει το φασόλι σου! Very Happy έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 417472

29έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τρι Νοε 16, 2010 9:40 pm

xrisafenia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 417472 σας ευχαριστω πολύ!!! ναι, τωρα περιμενω με αγωνια την Παρασκευη για να γνωρισω το σπορακι μας.. και ευχομαι να είναι όλα καλα!!!

30έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Νοε 17, 2010 3:16 am

markellajohny

markellajohny
με το καλοοοοο!!!!!
αντε απο δευτερα θα ξερω κι εγω τι γινεται κι αν γινεται!!!

31έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Νοε 17, 2010 3:17 am

sktv

sktv
markellajohny έγραψε:με το καλοοοοο!!!!!
αντε απο δευτερα θα ξερω κι εγω τι γινεται κι αν γινεται!!!
πες μου οτι εχεις καθυστερηση κ θα πας για χοριακη??????????

32έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Νοε 17, 2010 3:32 am

markellajohny

markellajohny
οχι δεν εχω ακομη καθυστερηση αλλα πιστευω οτι θα αποκτησω!!!
εσυ πως πας?

33έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Νοε 17, 2010 7:18 am

markellajohny

markellajohny
τελικα δεν ερχεται ο πελαργος, αδιαθετησα...

34έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τρι Δεκ 07, 2010 10:55 pm

xrisafenia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Να σας γράψω τα νέα μου.. που δυστυχώς δεν είναι ευχάριστα.. στο 1ο ραντεβού με τον γιατρό μου είδαμε ενα σακο άδειο, ο οποιος μου ειπε οτι ηταν πολυ καλοσχηματισμενος οποτε ησυχάσαμε λιγακι. Στο επόμενο ραντεβου την προηγουμενη εβδομαδα ειδαμε ένα σποράκι 3 χιλιοστα, τοοοσο δα, εμεις μεσα στην τρελλη χαρα, ανανεωσαμε το ραντεβου για προχθες Δευτέρα για να ακουσουμε την καρδούλα... πηγαμε με τοσο προσμονη και αγωνία. Δυστυχώς είχε σταματησει η ανάπτυξη του εμβρυου, ηταν σε μεγεθος όσο και την προηγουμενη εβδομαδα.. Ενω εκεινη την στιγμη ημουν ψυχραιμη, μολις φυγαμε και μεχρι σήμερα έχω πλανταξει στο κλάμα.. ένιωθα τοσο εγκυος κοριτσια, ειχα ναυτιες, εμετους, πως εγινε αυτό? μου ήρθε κεραμίδα.. Sad Παλινδρομη κύηση μου ειπε, συμβαινει σε μεγαλο ποσοστο και είναι ένας τροπος που η φυση προλαμβανει γεννησεις παιδιών με προβληματα.. Τωρα θα ξαναπαμε αυριο για να δουμε τι θα κανουμε, μαλλον αποξεση μου ειπε.. εχω τρελλαθεί, το πρώτο μας σπορακι που περιμεναμε με τοση χαρα.. Sad Sad Συγνωμη που σας τα γραφω αυτα πρωι πρωι, αλλα ειμαι να σκασω!

35έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τρι Δεκ 07, 2010 11:13 pm

GEODATOU

GEODATOU
xrisafenia έγραψε:Να σας γράψω τα νέα μου.. που δυστυχώς δεν είναι ευχάριστα.. στο 1ο ραντεβού με τον γιατρό μου είδαμε ενα σακο άδειο, ο οποιος μου ειπε οτι ηταν πολυ καλοσχηματισμενος οποτε ησυχάσαμε λιγακι. Στο επόμενο ραντεβου την προηγουμενη εβδομαδα ειδαμε ένα σποράκι 3 χιλιοστα, τοοοσο δα, εμεις μεσα στην τρελλη χαρα, ανανεωσαμε το ραντεβου για προχθες Δευτέρα για να ακουσουμε την καρδούλα... πηγαμε με τοσο προσμονη και αγωνία. Δυστυχώς είχε σταματησει η ανάπτυξη του εμβρυου, ηταν σε μεγεθος όσο και την προηγουμενη εβδομαδα.. Ενω εκεινη την στιγμη ημουν ψυχραιμη, μολις φυγαμε και μεχρι σήμερα έχω πλανταξει στο κλάμα.. ένιωθα τοσο εγκυος κοριτσια, ειχα ναυτιες, εμετους, πως εγινε αυτό? μου ήρθε κεραμίδα.. Sad Παλινδρομη κύηση μου ειπε, συμβαινει σε μεγαλο ποσοστο και είναι ένας τροπος που η φυση προλαμβανει γεννησεις παιδιών με προβληματα.. Τωρα θα ξαναπαμε αυριο για να δουμε τι θα κανουμε, μαλλον αποξεση μου ειπε.. εχω τρελλαθεί, το πρώτο μας σπορακι που περιμεναμε με τοση χαρα.. Sad Sad Συγνωμη που σας τα γραφω αυτα πρωι πρωι, αλλα ειμαι να σκασω!
ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΆ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΦΤΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ

36έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τρι Δεκ 07, 2010 11:36 pm

erwtoulis

erwtoulis
xrisafenia mou , den pirazei , min stenaxoriese k pano apola min to bazeis kato. K ego eixa mia tetoia egkimosini,eixa ola ta simptomata, kathisterisi ktl... kano tin proti xoriaki ola ok. Eklega apo sugkinisi otan eixa mathei oti eimoun egkios. Dustixos stin deuteri ta posa den diplasiastikan oso eprepe me apotelesma na to xaso. emeina ksana meta apo ena 3mino kai tora exo enan paidaro pou den ton alazo me tipota. ola ginontai gia kalo. kouragio.

37έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Δεκ 08, 2010 12:00 am

sktv

sktv
ολα ειναι θελημα θεου!ο οργανισμος το αποβαλει νωρις γιατι θα ηταν δυσκολο να επερνες εσυ μετα την αποφαση!περασα το ιδιο τον απριλιο που μας περασε,ειναι δυσκολο το ξερω αλλα τωρα ειμαι 11εβδομαδων,εχω ακομη καποιες επιφυλαξεις γιατι φοβαμαι αλλα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!
ηρεμησε κ θα δεις οτι συντομα η κοιλιτσα σου θα γεμισει,οπως κ η αγκαλια σου μετα απο 9μηνες!

38έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Δεκ 08, 2010 12:15 am

xrisafenia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση σας, κι εγω νομίζω ότι έγινε, έγινε για καλό.. απλά είναι ότι ξεκινάς διάφορα όνειρα για το παιδί σου, πως θα είναι.. και ξαφνικά τιποτα. Είναι και οι μέρες τέτοιες, την Κυριακή στόλισα το δέντρο και έβαλε την κορυφή το εμβρυάκι μας.. τι να λεω, πάλι θα αρχισω να κλαιω.. και είμαι και στην δουλειά Sad Sad Μακάρι να μην το ξαναπεράσει κανένας ΠΟΤΕ αυτό!!

39έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Δεκ 08, 2010 1:23 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
xrisafenia έγραψε:σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση σας, κι εγω νομίζω ότι έγινε, έγινε για καλό.. απλά είναι ότι ξεκινάς διάφορα όνειρα για το παιδί σου, πως θα είναι.. και ξαφνικά τιποτα. Είναι και οι μέρες τέτοιες, την Κυριακή στόλισα το δέντρο και έβαλε την κορυφή το εμβρυάκι μας.. τι να λεω, πάλι θα αρχισω να κλαιω.. και είμαι και στην δουλειά Sad Sad Μακάρι να μην το ξαναπεράσει κανένας ΠΟΤΕ αυτό!!

Μη στενοχωριεσαι κοριτσι μου!!!!
ο Θεος μας δοκιμαζει....βλεπει ποσο δυνατες και ικανες μανουλες θα γινουμε και θα μας δωσει το δωρακι μας!!! ομορφο και γερο!!!! I love you

40έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Δεκ 08, 2010 1:42 am

linmak88

linmak88
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Να ρωτήσω κάτι; Η χοριακή σου - όπως παρατήρησα αυξάνονταν καθημερινά υπερβολικά! Έδειχναν όλα τέλεια δηλαδή! Μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις τη γνώμη και ενός 2ου γιατρού; Μήπως το μωράκι είναι μια χαρά και για κάποιο τεχνικό λόγο δεν ακούγεται η καρδούλα του; Δεν μοιράζω ψεύτικες ελπίδες αλλά σιγουρέψου πρωτού προχωρήσεις σε απόξεση! Πολλά έχουν ακούσει τα αυτιά μας και έχουν δει τα μάτια μας!

41έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Δεκ 08, 2010 2:24 am

erwtoulis

erwtoulis
xrisafenia έγραψε:σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση σας, κι εγω νομίζω ότι έγινε, έγινε για καλό.. απλά είναι ότι ξεκινάς διάφορα όνειρα για το παιδί σου, πως θα είναι.. και ξαφνικά τιποτα. Είναι και οι μέρες τέτοιες, την Κυριακή στόλισα το δέντρο και έβαλε την κορυφή το εμβρυάκι μας.. τι να λεω, πάλι θα αρχισω να κλαιω.. και είμαι και στην δουλειά Sad Sad Μακάρι να μην το ξαναπεράσει κανένας ΠΟΤΕ αυτό!!
kai mena tetoies meres itan otan to ematha,pano pou legame oti pirame to kalitero doro to xristougenon, to eixame anakoinosi kiolas stous goneis mas.... kai 22 dekembri to exasa. De leo kai ego eixa plantaksi sto klama, alla den to ebala kato, sinexisa tis prospathies ospou ta katafera.To lathos mou meta otan ksanameina itan oti eixa ton fobo eos ton 4 mina min to ksanaxaso, alla blakies, giati perasa tous kaliterous mines gemati anxos.

42έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Δεκ 08, 2010 2:48 am

sktv

sktv
[quote="erwtoulis"]
xrisafenia έγραψε:To lathos mou meta otan ksanameina itan oti eixa ton fobo eos ton 4 mina min to ksanaxaso, alla blakies, giati perasa tous kaliterous mines gemati anxos.
αχ βρε erwtouli κ γω αυτο εχω παθει!αυτο ελεγα στη μαμα μου χθες,δεν μπορω να χαρω αυτη την εγκυμοσυνη!

43έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Δεκ 08, 2010 2:54 am

erwtoulis

erwtoulis
[quote="sktv"]
erwtoulis έγραψε:
xrisafenia έγραψε:To lathos mou meta otan ksanameina itan oti eixa ton fobo eos ton 4 mina min to ksanaxaso, alla blakies, giati perasa tous kaliterous mines gemati anxos.
αχ βρε erwtouli κ γω αυτο εχω παθει!αυτο ελεγα στη μαμα μου χθες,δεν μπορω να χαρω αυτη την εγκυμοσυνη!
Na min se niazei tipota, na eisai xalari. Ksero pos einai diskolo na to kaneis , alla kai ego otan eimoun egkios mou elegan "na xareis oso pio polu mporeis tin egkimosini sou" kai elega apo mesa mou , pos na xaro me toses blapsimies, tosa problimata, tetoio anxos. Alla tora to exo metaniosei, kai leo stin deuteri otan tha balo mpos me to kalo tha prospathiso na tin peraso oso pio kalutera mporo, an kai den nomizo.... giati tha prepei me to pou matho oti eimai egkios na fugo sto eksoteriko gia na me parakolouthoun oi giatroi ekei....giati distixos den exoume ekseligmenous iperixous stin ellada.

44έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Δεκ 08, 2010 3:29 am

momirene

xrisafenia έγραψε:Να σας γράψω τα νέα μου.. που δυστυχώς δεν είναι ευχάριστα.. στο 1ο ραντεβού με τον γιατρό μου είδαμε ενα σακο άδειο, ο οποιος μου ειπε οτι ηταν πολυ καλοσχηματισμενος οποτε ησυχάσαμε λιγακι. Στο επόμενο ραντεβου την προηγουμενη εβδομαδα ειδαμε ένα σποράκι 3 χιλιοστα, τοοοσο δα, εμεις μεσα στην τρελλη χαρα, ανανεωσαμε το ραντεβου για προχθες Δευτέρα για να ακουσουμε την καρδούλα... πηγαμε με τοσο προσμονη και αγωνία. Δυστυχώς είχε σταματησει η ανάπτυξη του εμβρυου, ηταν σε μεγεθος όσο και την προηγουμενη εβδομαδα.. Ενω εκεινη την στιγμη ημουν ψυχραιμη, μολις φυγαμε και μεχρι σήμερα έχω πλανταξει στο κλάμα.. ένιωθα τοσο εγκυος κοριτσια, ειχα ναυτιες, εμετους, πως εγινε αυτό? μου ήρθε κεραμίδα.. Sad Παλινδρομη κύηση μου ειπε, συμβαινει σε μεγαλο ποσοστο και είναι ένας τροπος που η φυση προλαμβανει γεννησεις παιδιών με προβληματα.. Τωρα θα ξαναπαμε αυριο για να δουμε τι θα κανουμε, μαλλον αποξεση μου ειπε.. εχω τρελλαθεί, το πρώτο μας σπορακι που περιμεναμε με τοση χαρα.. Sad Sad Συγνωμη που σας τα γραφω αυτα πρωι πρωι, αλλα ειμαι να σκασω!
Καλη μου σταματα να κλαις!
Εγω επαθα το ιδιο στο πρωτο μου μωρο και εκλαιγα 9 μηνες! ΕΛΕΟΣ ειχα καταντησει αηδια! Το θετικο ειναι οτι μπορεις να μεινεις εγκυος. Το δευτερο θετικο ειναι οτι μετα απο μια παλλινδρομη μενεις πολυ πιο ευκολα εγκυος γιατι εχεις αυξημενες ορμονες, ο οργανισμος σου ειναι ετοιμος. Αν κανεις και αποξεση οπως εκανα κι εγω ακομα καλυτερα γιατι θα σε καθαρισουν καλα. Θα σου ειπε φανταζομαι ο γιατρος σου οτι μετα απο εναν κυκλο περιοδου μπορεις να ξαναμεινεις. Η παλλινδρομη δεν ειναι σαν τις αλλες αποβολες.
Λοιπον στοπ τα κλαματα και βουρρρρρ για το επομενο! έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 536304
Εγω τωρα εχω εναν αγγελο 2 ετων!

45έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Δεκ 08, 2010 3:56 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ Κ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΕ..ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ... έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 654316 έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 654316 έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 654316 !

46έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Δεκ 08, 2010 4:15 am

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
erwtouli na se rwtisw kati giati egrapses pio panw oti an pas gia 2 tha prepei na pas sto ekswtwriko?

47έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Δεκ 08, 2010 4:29 am

xrisafenia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αχ σας ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολυ! Λίνα θα ξαναπάμε αυριο να το δουμε μια τελευταια φορά στο υπέρηχο πριν προχωρήσουμε σε αποξεση, το θέμα είναι ότι η ανάπτυξη του σταμάτησε την προηγούμενη εβδομάδα.. Sad . Ο γιατρος μου μου ειπε οτι εκτος απο αποξεση μπορω να παρω και χαπια για να αποβαλλω, αλλά εγω φοβαμαι και τα δυο παρα πολυ, η αποξεση ειναι με ναρκωση σας χειρουργείο (φανταζομαι), αλλά γινετε καλος καθαρισμός ενώ με τα χάπια γίνετε? κι αν προκαλεσουν καμια παρενέργεια?? μακαρι να τελειωναν όλα απο μονα τους αλλά δεν το βλέπω δεν έχω ούτε πονάκια ούτε αίμα...

48έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Δεκ 08, 2010 4:36 am

momirene

xrisafenia έγραψε:αχ σας ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολυ! Λίνα θα ξαναπάμε αυριο να το δουμε μια τελευταια φορά στο υπέρηχο πριν προχωρήσουμε σε αποξεση, το θέμα είναι ότι η ανάπτυξη του σταμάτησε την προηγούμενη εβδομάδα.. Sad . Ο γιατρος μου μου ειπε οτι εκτος απο αποξεση μπορω να παρω και χαπια για να αποβαλλω, αλλά εγω φοβαμαι και τα δυο παρα πολυ, η αποξεση ειναι με ναρκωση σας χειρουργείο (φανταζομαι), αλλά γινετε καλος καθαρισμός ενώ με τα χάπια γίνετε? κι αν προκαλεσουν καμια παρενέργεια?? μακαρι να τελειωναν όλα απο μονα τους αλλά δεν το βλέπω δεν έχω ούτε πονάκια ούτε αίμα...
Εγω εκανα αποξεση. Ναι ειναι με ναρκωση. Την ιδια μερα πονας σαν να εχεις περιοδο και εχεις αιμα αλλα την επομενη εισαι περδικη (σωματικα) ψυχολογικα θα εισαι παλι χαλια αλλα νομιζω πως ειναι καλυτερα απο χαπια. Γνωμη μου παντα με βαση αυτο που εκανα εγω.

49έρχεται ο Πελαργός?? - Σελίδα 2 Empty Απ: έρχεται ο Πελαργός?? Τετ Δεκ 08, 2010 6:15 am

erwtoulis

erwtoulis
zouzounaki 24 έγραψε:erwtouli na se rwtisw kati giati egrapses pio panw oti an pas gia 2 tha prepei na pas sto ekswtwriko?

Giati o gios mou exei genetiki anomalia. Dld piragmeni i alisida tou dna kai isos kapio apo ta xromosomata tou ( akoma den exo parei tis apantiseis). Kata tin diarkia tis egkimosinis mou den megalose to ena tou mataki ( blepei mono apo to ena mataki), prama pou den fenotan stous iperixous pou exoume edo stin ellada. Tora auto akoma i epistimi den kserei pou ofilete k to psaxoun. Teleutaia fora pou piga to paidi mou stin agglia dioti ekei pigenoume gia to mataki tou , ego , o antras mou kai to paidi kaname eksetaseis gonidiakes gia na doun an to klironomise apo emas tous goneis i egine kapio lathos kata tin diaspasi ton gonidion-xromosomaton tou stin anaptiksi. Iparxi mia pithanotita kai to deutero paidi pou tha kano na exei to idio prama. Kai mou eipan oti tha mporesei na fanei eos tin 12 ebdomada tis kuisis se kati iperixous pou exoun stin agglia k oxi stin ellada. oste na prolabo na kano ektrosi an xriastei. Auta ta paidia pou exoun microphtalmia ( etsi legete) sunithos den exoun to mataki mono alla kai alla problimata. Emena eutixos einai mono to mataki k to ena tou routhounaki klisto ( atresia tis rinikis xoanis). Alla paidia pou exo dei exoun to mataki, einai autistika, exoun problima stin anaptiksi tous, stin omilia , sto perpatima kai alla polla. Exoun dei polla ta matia mou mesa sta nosokomeia pou euxaristo to theo pou mou edose auto to plasmataki kai exei mono auta ta 2 problimata.Ta opoia paleuoume na ta diorthosoume.
Episeis otan tha pao ekei tha eimai se parakolouthisi kai apo genetistes , einai kapoia boithia sto ergo tous, isos mporesoun na broun tin aitia k na prolaboun k alla morakia. Tora tha mou peis den to exoun brei tosa xronia , tora tha to broun? Den exo na xaso kati ego. Einai k to proto paidi pou pige ekei apo tin ellada me micropthalmia.
Elpizo katalabes ton logo, an exeis opoiadipote alli aporia rotame kai polu euxaristos na sou apantiso Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις