426 Απ: Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 Πεμ Ιαν 13, 2011 4:03 am
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
Ο μικρός μου πριν λίγο έκανε το πρώτο του βήμα εντελώς μόνος του!!! Τι χαρά που κάνει η μάμα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
MariaM έγραψε:Ο μικρός μου πριν λίγο έκανε το πρώτο του βήμα εντελώς μόνος του!!! Τι χαρά που κάνει η μάμα!!!
manoula2010 έγραψε:Καλημέρα μανούλες!!!!Τι κάνετε εμείς καλά είμαστε έχουμε βγάλει 4 δοντάκια και συνεχίζουμε ευτυχώς δεν έχει γκρίνια παρόλο που τα βγάζει όλα μαζί το μόνο που θέλει έιναι να θηλάζει πιο συχνά!!!!!!!!
Σας παραθέτω το link οπου μπορείτε να δείτε φωτογραφιούλες μας από τα γενέθλια μας!!!!
https://www.facebook.com/album.php?aid=283657&id=704116117&l=2b156ff32b
MariaM έγραψε:Ο μικρός μου πριν λίγο έκανε το πρώτο του βήμα εντελώς μόνος του!!! Τι χαρά που κάνει η μάμα!!!
Μπράβο το αντράκι!!!!
Αντα καλό τρέξιμο!!!!!!!!!
ωωωωωω, καλες βόλτες και καλο κυνήγι στη μαμα
κι εμείς μαλλον δεν θα αργήσουμε, αν και προς το παρον προτιμαμε να μπουσουλάμε. διότι ετσι βρίσκουμε ένα σωρό σκ@τ@ και τα τρώμε, παιχνίδια, την άκρη από το ριχτάρι, το σίδερο από το παρκοκρέβατο τα πατάκια της κουζίνας, τα πόδια του τραπεζιου..
Vikoukou έγραψε:Κοριτσάκια μου γειά σας!!!
Σήμερα είναι σπουδαία μέρα για εμάς και για αυτούς που μας αγαπάνε...
Η Αναστασία μας έχει γενέθλια!!!!
Χρονια πολλα και απο εδω να τη χαιρεστε να ειναι παντα ευτυχισμενη στη ζωη της να εχει μονο χαρες και πανω απο ολα υγεια!!!!!!!!!!!!!!Vikoukou έγραψε:Κοριτσάκια μου γειά σας!!!
Σα χθες μου φαίνεται που τη κράτησα πρώτη φορά αγκαλιά!!!
Να ζήσεις αγάπη μου να είσαι γερή και ευτυχισμένη!!!
Μόνο χαρές να έχει η ζωή σου και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου!!!!
manoula2010 έγραψε:Καλημέρα μανούλες!!!!Τι κάνετε εμείς καλά είμαστε έχουμε βγάλει 4 δοντάκια και συνεχίζουμε ευτυχώς δεν έχει γκρίνια παρόλο που τα βγάζει όλα μαζί το μόνο που θέλει έιναι να θηλάζει πιο συχνά!!!!!!!!
Σας παραθέτω το link οπου μπορείτε να δείτε φωτογραφιούλες μας από τα γενέθλια μας!!!!
Vikoukou έγραψε:Κοριτσάκια μου γειά σας!!!
Σα χθες μου φαίνεται που τη κράτησα πρώτη φορά αγκαλιά!!!
Να ζήσεις αγάπη μου να είσαι γερή και ευτυχισμένη!!!
Μόνο χαρές να έχει η ζωή σου και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου!!!!
και του χρονου με υγεια!!!!!τελεια η τουρτα και το συνολακι σου!!!!!! ειδες που ανυσηχουσες για τα δοντακια???εμεις τελικα μειναμε στα 3 χαχαχαχα μας περασατε...manoula2010 έγραψε:Καλημέρα μανούλες!!!!Τι κάνετε εμείς καλά είμαστε έχουμε βγάλει 4 δοντάκια και συνεχίζουμε ευτυχώς δεν έχει γκρίνια παρόλο που τα βγάζει όλα μαζί το μόνο που θέλει έιναι να θηλάζει πιο συχνά!!!!!!!!
Πού ειναι ο μπαμπάς σας? Λείπει ταξίδι ή απλά επειδή πάει στη δουλειά???litsakos έγραψε:καλημερα!
ποτε ειναι η επομενη αργια?ποτε ειναι οι αποκριες? μας λειπει ο μπαμπας, τον ψαχνουμε καθε πρωι με παραπονο.
Nena έγραψε:Πού ειναι ο μπαμπάς σας? Λείπει ταξίδι ή απλά επειδή πάει στη δουλειά???litsakos έγραψε:καλημερα!
ποτε ειναι η επομενη αργια?ποτε ειναι οι αποκριες? μας λειπει ο μπαμπας, τον ψαχνουμε καθε πρωι με παραπονο.
litsakos έγραψε:...Του τηλεφωνω για να μιλησουν,ουτε καλημερα δεν του λεει μονο "να φερεις πλαστελινες".. βαζω κ το μικρο βλαχακι να του μιλησει "νιαιαιαιαι...τατατατα". Ειναι φτωχος ο διαλογος βεβαια..
Nena έγραψε:Λιτσακο, άσχετο, αλλά στη φώτο που έχεις στο προφίλ τώρα ο μικρός είναι ίδιος με σένα σε μια φωτο που έχεις στο facebook, εκει στα χιόνια με την κουκούλα..
εσυ τουλάχιστον δεν κοιμόσουν ...
Να τα εκατοστήσετεεεεεεεεεεε!!!!!!!!athina24 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???????ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης