Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
142 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 142 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Τρι Νοε 23, 2010 4:22 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όπως λένε και τα κορίτσια αν δεν είστε παντρεμένοι και δεν το έχει αναγνωρίσει θα σου πάρει μια μάντρα μην πω τώρα τι....
Αν σε πάει δικαστικά προλαβαίνεις να βρεις δουλειά και τότε χαιρετήσματα πες του...
Και τέλος πάντων να στο πάρει να το κάνει τι;Αφού τώρα "δεν προλαβαίνει" ούτε για βόλτα να έρθει και η μάνα του δεν σκίζεται κιόλας,τι θα το κάνει;
Όσο γι'αυτό δεν πιστεύω να έχεις κάποιον φόβο.Απλά βρες δουλειά για να φτιάξουν τα οικονομικά σου.

52Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Τρι Νοε 23, 2010 4:41 am

selini-giorgos

selini-giorgos
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για να σου παρει το παιδι πρεπει να αποδειξει οτι εισαι χρηστης ουσιων,αλκοολικη και γενικα εξαρτημενη και ανημπορη να μεγαλωσεις το παιδι.Αν δεν συμβαινει τιποτα απο ολα αυτα δεν μπορει να σου παρει το παιδι.Τα δικαστηρια ειναι καταπελτης στις αποφασεις,το παιδι παει με την ΜΑΝΑ.

53Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Τρι Νοε 23, 2010 4:51 am

ireneAG

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
florentiab έγραψε:
errika έγραψε:koritsia sas euxaristw oles gia tis sumvoules k ola auta dn kserw akoma pws na apantw se kathemia sas apo katw (an mporei kapoia na m pei )
den eimaste pantremenoi
proxthes eixame ena kavga k uponoouse pws tha m parei to paidi
fovamai dn thelw na m parei to paidi tha trelathw
k skeftomai pws mporei gt egw dn douleuw k oute menw s kana megalo spiti
dn exw xwrisei dn kserw fovamai ...epishs oute me th mana m ginete na meinw gia polu kserete pws einai auta olo k kapoion tsakomo exw k me authn genika h atmosfaira me olous einai kapws ...

1. το παιδί είναι τόσο μικρό που δεν νομίζω οτι μπορεί να στο πάρει.
2. χωρισέ τον με συνοπτικές διαδικασίες. δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να σε χτυπάει και κατά κανόνα αυτοί που χτυπούν τη γυναίκα τους χτυπάνε και τα παιδιά τους και μάλιστα πολύ άσχημα.
3. κάνε λίγο υπομονή σε σχέση με τη μάνα σου. ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου. όλες τα ίδια περνάμε με τις μανάδες μας, αλλά αυτή τη στιγμή μόνο αυτήν έχεις να στηριχτείς και σίγουρα δεν θέλει το κακό σου

συμφωνω απολυτα,
αρχικα οταν διαβασα το πρωτο ποστ κρατησα ουδετερη σταση αλλα οχι βρε κοριτσι μου, ολα να τα συζητησεισ αλλα τη βια?
ειναι πραγματικα....αχ δεν εχω λογια
ασ εκφραστω κοσμια,ειναι τραγικο να ανεχεσε κατι τετοιο και εσυ και το παιδακι σου, λυπαμε πραγματικα για αυτο που ειναι αλλα νομιζω δεν σου αξιζει, ουτε σε καμια γυναικα δλδ.

54Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Τρι Νοε 23, 2010 6:37 am

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
errika έγραψε:koritsia sas euxaristw oles gia tis sumvoules k ola auta dn kserw akoma pws na apantw se kathemia sas apo katw (an mporei kapoia na m pei )
den eimaste pantremenoi
proxthes eixame ena kavga k uponoouse pws tha m parei to paidi
fovamai dn thelw na m parei to paidi tha trelathw
k skeftomai pws mporei gt egw dn douleuw k oute menw s kana megalo spiti
dn exw xwrisei dn kserw fovamai ...epishs oute me th mana m ginete na meinw gia polu kserete pws einai auta olo k kapoion tsakomo exw k me authn genika h atmosfaira me olous einai kapws ...
ερρικα απλα να ξερεις πως και εμεις οι γυναικες ειμαστε καπως μετα την γεννα !! ηρεμησε οσο μπορεις και αν σου λεει και κατι η μαμα σου να μην θυμωνεις με την μια !! κοιτα εκει να το παιξεις διπλωματικα και να τα εχεις καλα με ολους για δικο σου συμφερον και φυσικα και του παιδιου για να σου δινει κανα φραγκο για τα απαραιτητα του μωρου ο μπαμπας και να μπορεις να μενεις με την μαμα σου χωρις εντασεις ! σιγουρα θα ηταν καλητερο να μενεις με το μπεμπακι σου καπου  και να  εχεις ηρεμια αλλα αυτο προς το παρον δεν γινεται !! θα ερθει η  στιγμη που θα σταθεις στα ποδια σου !! τωρα κοιτα να ξεκουραζεσαι και να ευχαριστηθεις το μπεμπακι !!! μην αναλωνεσαι σε χαζομαρες ! 

55Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Τρι Νοε 23, 2010 6:47 am

marilu33

marilu33
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
re koritsia signomi pera ap tin anagnorisi ,ap tin stigmi pou einai viaios me tin mana, poio dikastirio tha tou dosei paidi;;;

56Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Τρι Νοε 23, 2010 7:09 am

Lia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
δεν μπορει να το αποδείξει τι έγινε... αν έχει η άλλη πλευρά καλό δικηγόρο πολλά θέματα ξεπερνιούνται... όλα μα όλα είναι θεμα δικηγόρου. το θέμα είανι η έρρικα να καταλάβει τις ευθύνες της γιατί είναι πολλές και από δω και πέρα θα αυξάνονται μέρα με την μέρα!

57Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Τρι Νοε 23, 2010 7:27 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.metataxeis.gr/index.php?topic=56111.0 για ριξε μια ματια εδω μικρη Ερρικα...ΚΑι ας ψαξουμε γενικα ολες μας τι μπορουμε να βρουμε για τα παντα γιατι μονη της θα πελαγωσει και αμα ο αλλος εχει δικηγορο με αρχ: της το παιρνουν στο πι και φι...

58Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Τρι Νοε 23, 2010 8:20 am

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν της το παιρνει το παιδι.....Αν κανει χρηση ουσιων ή αν πληρωνεται για να κανει ερωτα..μονο αυτα κοιτα το δικαστηριο..ειναι παντα υπερ τησ μανας ολοι οι δικαστες ασχετα με το ποσο καλος δικιγορο εχει ο κυριος και ασχετα με το αν το εχει αναγνωρισει.Και εγω δεν ειμαι παντρεμενη και επειδη ειχαμε καποιες εντασεις (να ναι καλα η πεθερουλα μ που βαζει το χερακι της κ ανακατευει)το εψαξα το θεμα γιατι ειχα φρικαρει και ηθελα να σηκωθω να φυγω και να μην εχει κανενα δικαιωμα στο παιδι.Ψαξε ομως Ερρικα μου στο internet ολο και κατι θα βρεις αν δεν εχεις γνωστο δικηγορο.

59Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Τρι Νοε 23, 2010 8:41 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΘεονιΜ* έγραψε:Δεν της το παιρνει το παιδι.....Αν κανει χρηση ουσιων ή αν πληρωνεται για να κανει ερωτα..μονο αυτα κοιτα το δικαστηριο..ειναι παντα υπερ τησ μανας ολοι οι δικαστες ασχετα με το ποσο καλος δικιγορο εχει ο κυριος και ασχετα με το αν το εχει αναγνωρισει.Και εγω δεν ειμαι παντρεμενη και επειδη ειχαμε καποιες εντασεις (να ναι καλα η πεθερουλα μ που βαζει το χερακι της κ ανακατευει)το εψαξα το θεμα γιατι ειχα φρικαρει και ηθελα να σηκωθω να φυγω και να μην εχει κανενα δικαιωμα στο παιδι.Ψαξε ομως Ερρικα μου στο internet ολο και κατι θα βρεις αν δεν εχεις γνωστο δικηγορο.
Ουτε εγω ειμαι παντρεμενη.. Το μωρο σου εχει και τα δυο επωνυμα??? Οσο για την Ερρικα αμα ειναι σε τετοια ψυχολογικη κατασταση νομιζω δε ξερω βεβαια οτι μπορει και να της το παρει...ΠΡΕΠΕΙ να ορθοποδησει και ειδικα ψυχολογικα..

60Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Τετ Νοε 24, 2010 3:56 am

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:
ΘεονιΜ* έγραψε:Δεν της το παιρνει το παιδι.....Αν κανει χρηση ουσιων ή αν πληρωνεται για να κανει ερωτα..μονο αυτα κοιτα το δικαστηριο..ειναι παντα υπερ τησ μανας ολοι οι δικαστες ασχετα με το ποσο καλος δικιγορο εχει ο κυριος και ασχετα με το αν το εχει αναγνωρισει.Και εγω δεν ειμαι παντρεμενη και επειδη ειχαμε καποιες εντασεις (να ναι καλα η πεθερουλα μ που βαζει το χερακι της κ ανακατευει)το εψαξα το θεμα γιατι ειχα φρικαρει και ηθελα να σηκωθω να φυγω και να μην εχει κανενα δικαιωμα στο παιδι.Ψαξε ομως Ερρικα μου στο internet ολο και κατι θα βρεις αν δεν εχεις γνωστο δικηγορο.
Ουτε εγω ειμαι παντρεμενη.. Το μωρο σου εχει και τα δυο επωνυμα??? Οσο για την Ερρικα αμα ειναι σε τετοια ψυχολογικη κατασταση νομιζω δε ξερω βεβαια οτι μπορει και να της το παρει...ΠΡΕΠΕΙ να ορθοποδησει και ειδικα ψυχολογικα..

Οταν γεννησα το παιδι πηρε αυτοματα το ονομα μου μιας και δεν ημουν παντρεμενη και μετα απο λιγες μερες την αναγνωρισε κανονικα ο μπαμπας της...
Παρεπιπτοντως..τι ''ασχημη'' διαδικασια η αναγνωριση..ποσο αθλια αισθανθηκα με αυτα που γραφουν..Τελικα δεν ειμαι τοσο ανοιχτο μυαλο οσο πιστευα!!! χαχαχα albino

61Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Τετ Νοε 24, 2010 5:48 am

selini-giorgos

selini-giorgos
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kι εγω οταν γεννησα την κορη μου δεν ημουν παντρεμενη αλλα επειδη την αναγνωρισε ο μπαμπας πηρε το επιθετο του.Οπως ειπε και η Θεονι αν δεν το αναγνωρισει ο πατερας τοτε παιρνει αυτοματα το δικο σου επιθετο.
Εγω παλι δεν εδωσα καθολου σημασια σ'αυτο το χαρτι της αναγνωρισης γιατι ηξερα οτι θα μου σπασει τα νευρα με αυτα που θα γραφει Laughing Laughing

62Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Τετ Νοε 24, 2010 7:02 am

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
selini-giorgos έγραψε:Kι εγω οταν γεννησα την κορη μου δεν ημουν παντρεμενη αλλα επειδη την αναγνωρισε ο μπαμπας πηρε το επιθετο του.Οπως ειπε και η Θεονι αν δεν το αναγνωρισει ο πατερας τοτε παιρνει αυτοματα το δικο σου επιθετο.
Εγω παλι δεν εδωσα καθολου σημασια σ'αυτο το χαρτι της αναγνωρισης γιατι ηξερα οτι θα μου σπασει τα νευρα με αυτα που θα γραφει Laughing Laughing
Εμενα μου το διαβασε η συμβολαιογραφος δυνατα.. Sad

63Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Κυρ Νοε 28, 2010 7:43 pm

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dn pame kala tha m dhmiourghsei psuxologika k dn ftaiei s tpt to mwro
eixame ena kavga tis proalles k to vradu p milhsame sto til ekane sa na mhn egine pote mia xara m milouse k thn epwmenh mera dn mou milhse katholou k otan phge na fugei gia douleia pali ton rwthsa gt dn mou mila k ti ton epiase pali sta kala kathoumena efoswn eixame milhsei kanonika to prwigoumeno vradu k h apanthsh t htan pws dn hmoun monos m giauto s milhsa kanonika k shkwthke k efuge k ekleise k to kinhto t
frikara me epiase krisei phga n tou petaksw t rouxa eutuxws htan h mana m k tou ta mazepse paizei me thn psuxologia m twra p mai lexona k p tha prepe na me katanoei ..
aurio paw grhgora k as mhn exw 40hsei na grapsw to paidi sto onoma m twra dn kserw ti tha ginei k kata poso tha diekdhkhsei to paidi alla tha to palepsw me nuxia k dontia dn tha to epitrepsw ...
m e exei kanei na mhn mporw na thulasw ap ta neura k ap ta tsigara ktl ktl anexthka polla tha tn steilw paketo sth mama t gt prepei na hremhsw k gt me exei dedomenh k me kanei oti theelei ta xw parei me ton eauto m p to epetrepsa olo auto ...

64Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Κυρ Νοε 28, 2010 10:37 pm

pipika

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα Ερικα ευχομαι σημερα να ξυπνησετε και να εισαι γεματη δυναμη για να συνεχισεις.Ξερεις δεν εχει σημασια αν ειμαστε 18,21,35 οταν τρωμε ενα μεγαλο χαστουκι απο τη ζωη ιδιαιτερα οταν ειμαστε μητερες.Σου μιλαω σαν ενας ανθρωποςπου χει φαει πολλα σκ@,...(μπαρδον για την εκφραση) στη ζωη του και τα περισσοτερα οντας μητερα.Δε θα μπω στη διαδικασια να σου πω τι θα κανεις η τι δε θα κανεις αυτη την αποφαση θα την παρεις ΕΣΥ και μονον εσυ, ουτε η μανα σου,ουτε οι φιλες σου ουτε ο αντρας σου η οποιοσδηποτε.Απλα θα σου θυμισω καποια πραγματα που ισως εχεις ξεχασει...Εισαι λεχωνα ομως εισαι υγιης λεχωνα αναπνεεις μονη σου,περπατας,μπορεις να θηλασεις το μωρο σου απο το στηθος και πανω απο ολα το μωρακι σου ειναι υγιεστατο.Εχεις σκεφτει ποσα μωρακια στην ηλικια του δικου σου παλευουν σε θερμοκοιτιδες και ποσες μανουλες απο εξω κλαινε και προσευχονται να μη γινει το μωρακι τους αγγελουδι?Ξερεις ποσες λεχωνες ειναι αρρωστες και μετα κανουν χειρουργεια επι χειρουργειων για να ζηοσυν να μεγαλωσουν τα μωρα τους? Ειναι δυσκολο οτι περνας...κι εγω σου υπογραφω εχω περασει δυσκολα πηγα να πεθανω στη λοχεια μου ομως...αντλησα δυναμη απο το θαυμα που μου χαρισε ο Θεος το κοιταξα στα ματια κ ειπα θα ζησω...οταν εγινα 2η φορα μητερα παλι τα ιδια μονο που το μωρο μου ηταν αρρωστο πολυ και προωρο...ομως σηκωθηκα απο την εντατικη εβγαλα καθετηρα για να παω να το δω...πηγαινα μονη καθε μερα 2 φορες τη μερα ...η μανα μου κ μενα ειναι στον κοσμο της κ μεις ειχαμε προβληματα με τον αντρα μου κ εγω εμεινα μονη με 2 παιδια μετα απο χειρουργειο δικο μου....Τωρα καπως παει να φτιαξει η ζωη μου δεν το ξερω...κι εγω μερικες μερες λεω πωπω δεν την παλευω με τα μωρα ομως παιρνω δυναμη απο αυτα...Πρωτα θα τελειωσεις με τα γραφειοκρατικα κοιταξε το παιδι που θα γραφτει,μεριδες ιστοριες κτλ σε αυτο μπορεις να βοηθηθεις να πατε πχ με ενα δικο σου ανθρωπο .Θες να μη ξαναδεις τον "αντρα σου"και πατερα του παιδιου?πολυ ωραια υπαρχει και ο νομος κουκλα ειναι λιγο ακριβος ο δικηγορος αλλα υπαρχουν κεντρα που σε συμβουλευουν δωρεαν συνηγορος του παιδιου ψαξε στο google .Ενημερωσου κανε την καρδια πετρα αφησε πισω τις αρνητικες σκεψεις,τα τσιγαρα, θηλασε θα σε διευκολυνει απιστευτα .Εισαι μαμα πλεον πρεπει και εχεις υποχρεωση να εισαι καλα για το μωρο σου.Σιγουρα δεν εισαι πια ελευθερη οπως παλια να δεις φιλες να πας για δουλεια κτλ ομως σε λιγο το μωρο θα μεγαλωσει μπορεις να πας να δουλεψεις λιγες ωρες και να μεινει με καποιον δικο σου. Κρυβουμε δυναμεις που δεν ξερουμε απλα καλουμαστε να τις φανερωσουμε οταν γινεται κατι τετοιο ....Δυναμη σου ευχομαι...καλη δυναμη...Η μητροτητα,η συζυγικη ζωη κοριτσακι μου δεν ειναι οπως τα εργα ουτε η ιδια η ζωη....και να θεωρεις τον εαυτο σου τυχερο γιατι ο Θεος σε ευλογησε να φερεις μια ζωη στον κοσμο...Καποτε θα θυμασαι αυτες τις ασχημες μερες δε θα γελας σιγουρα ομως ξερεις τι? θα σε κανει πιο δυνατη...και το παιδι σου θα ναι περηφανο για σενα και οσοι σε περιβαλλουν. Αν δε μπορεις να κανεις πραγματα για σενα επειδη εχεις φρικαρει να λες μεσα σου το κανω για το παιδι μου....Σε λιγο καιρο θα αρχισει να σου χαμογελαει να επικοινωνει και θα κερδιζεις καθε μερα το μεγαλυτερο δωρο....Ο Θεος δε μας δινει περισσοτερα απο οσα μπορουμε να αντεξουμε....Καλη δυναμη

http://distortedwonderland.blogspot.com

65Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Κυρ Νοε 28, 2010 10:53 pm

sofy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΕΡΡΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ, ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ Σ'ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΙ 2 ΣΑΣ! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!

66Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Δευ Νοε 29, 2010 12:09 am

erwtoulis

erwtoulis
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Errika exeis skeftei mipos pirazei ton antra sou to oti menete me tin mama sou ? Allios einai na einai to zeugari mono tou k allon me enan trito mesa sto spiti.Exo akousei polles files mou pou me to pou emeinan egkios ksekinisan ta problimata me ton suntrofo tous. Anxononte pisteuo k den kseroun pos na antidrasoun. Emas etoixe ena sobaro problima sto paidi to opoio to mathame akribos molis genithike, kata tin diarkia tis egkimosinis mou den fenotan tipota .Megalone mono to ena tou mataki. To sok itan megalo, san zeugari irthan oi kontres. Me oles tis stenaxories pou pernaga stin arxi eixa san apotelesma na mou kobete to gala, epiana to paidi na to thilaso k plantaza sto klama. To ebgaza bolta k ta matia tou kosmou itan ola pano mas. Mexri tora opou pao mou lene se thimomaste apo to paidi. Pistepse me iparxoun polu pio sobara problimata apo to na kathese k na stenaxoriese gia auta. Na xerese pou exeis ena ugeiestato moraki k na mi se niazei tipota allo, na kaneis to pan mono k mono gia to glukouli sou, auto mas menei, einai kommati mas eno oi antres oxi. Sunexizo k ego k exo problimata alla den me niazei tipota. xeromai pou den exei kapoio allo problima to paidi mou kai koitao mono k mono auto.

67Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Δευ Νοε 29, 2010 12:58 am

Νικολέττα

Νικολέττα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ερρικα σου ευχομαι πολλή δυναμη γιατι την χρειαζεσαι αυτον τον καιρό.
Θα δεις ομως οτι θα τα καταφερεις και οτι αυτη η φαση θα περασει και η ζωη θα συνεχιστει.

Η συμβουλη μου ειναι να ψαξεις ανθρωπους που θα σε στηριξουν. Υπάρχουν πολλοι τετιοι ανθρωποι, απλά δεν τους βλέπεις γιατι εισαι συγχισμένη και τρομαγμένη.

Αρχισε απ αυτους που μπορεις να βρεις ευκολότερα: οργανωσεις για κακοποιημένες γυναικες, συνηγορο του παιδιού κλπ.
Μην ντρεπεσαι να πας σε τετοιες οργανώσεις. Δεν χρειαζεται να εχεις φτασει στα ορια για να πας σ αυτούς.
Πηγαινε και ρωτα πληροφοριες, πιασε φιλίες. Σε τετοιες οργανώσεις οι ανθρωποι εχουν μεγαλη εμπειρια απο καταστασεις παρομοιες με την δική σου και μπορούν να σε βοηθήσουν εμπρακτα-οχι θεωρητικά οπως κάνουμε εμείς.
Πρεπει να δρασεις! Ειναι αναγκη!! Πρεπει να βγεις απο αυτην την δυσκολη κατασταση οσο το δυνατον γρηγοροτερα!!

68Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Δευ Νοε 29, 2010 1:24 am

Νικολέττα

Νικολέττα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
...και μια ακόμα συμβουλή:

Να μιλάς πολύ στο μωρό και να το έχεις οσο γινεται περισσότερο επάνω σου!! ( εχω ενα μαρσιππο που δεν τον χρειαζομαι πια, αν θελεις να στον στειλω γραψε μου προσωπικο μηνυμα!)
Αν νοιώθεις εσύ μοναξιά και ανασφάλεια σκέψου πως θα νοιώθει αυτό, που αντικρύζει για πρώτη φορά τον κόσμο!!! Λες οτι δεν εχεις κανέναν, ομως εχεις το μωρό σου!!! Αυτή ειναι η οικογένεια σου τωρα και μαζι θα τα αντιμετωπίσετε όλα.
Οταν εισαι συγχισμένη, θυμωμένη η απογοητευμένη εξήγησε τα ολα αυτά στο μωρό σου. Πες του οτι δεν φταιει αυτό για ολα αυτά, και πως οτι και να γινει θα το αγαπάς και θα το προστατεύεις.

69Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Δευ Νοε 29, 2010 2:58 am

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ερικα μου, το παιδι δεν στο παίρνει που να χτυπιέται..
Αλλά διαβάζοντάς σε, δεν νομίζω ότι είναι εκεί το θέμα σου.. Το θέμα σου είναι ότι τον αγαπάς και τον θέλεις, αυτό μου έρχεται, τώρα που σε διαβάζω..
Αν είναι έτσι λοιπον, θα πρέπει να συζητήσετε μεταξύ σας ειλικρινά και να τα βρείτε.
Αν δεν θέλει, τότε θα πρέπει να σφίξεις τα δόντια σου και να προχωρήσεις. Στην αρχή θα δυσκολευτείς αλλά μετά θα δεις ότι θα είσαι πολύ καλύτερα.
Στην δευτερη περίπτωση, πάρε την ζωή σας στα χέρια σου και θα δεις ότι θα τα καταφέρεις.
Θα ψάξεις, θα βρεις βοήθεια και όλα θα πάνε καλα..
Αλλά πρώτα από όλα ξεκαθάρισε το…
Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 417472

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

70Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Παρ Δεκ 03, 2010 6:14 am

popi.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Διάβασα τόσα πολλά και έχω τρελαθεί πραγματικά! Δεν ξέρω τι ψυχική δύναμη πρέπει να έχει μια γυναίκα για να μπορεί να αντέξει όλα αυτά τα τέρατα...
Πρώτον: πιστεύω ότι πρέπει να ηρεμήσεις γιατί έχοντας νευρα και ένταση ούτε εσύ μπορείς να χαλαρώσεις ούτε το μωρό σου. Για το παιδί σου πρέπει να κανεις υπομονή...
Δεύτερον: η μάνα μας είναι το μόνο άτομο που μπορούμε να πουμε πολλά και να μας συγχωρέσει. Όταν σε νευριάζει βάλε τον εαυτό σου στη δική της θέση, μάνα είσαι κι εσύ τώρα. Δικαιολόγησε την συμπεριφορά της γιατί θέλει μόνο το καλό σου. Δε νομίζω να μη σε θέλει μαζί της,αποκλείεται!
Τρίτον: γιατί χαραμίζεσαι με αυτόν τον άνθρωπο; ΓΙΑΤΙ;;; Δεν σου αξίζει, δεν σου ταιριάζει, δεν κάνει για σενα. Μπορεί να είμαι απόλυτη αλλά δεν πιστεύω ότι άνθρωπος με τέτοια συμπεριφορά θα αλλάξει ποτέ. Αγαπάς αυτόν περισσότερο από τον εαυτό σου και το παιδί σου; Όσο για το αν μπορεί να σου το πάρει δεν πιστεύω ότι μπορεί αλλά και ότι θέλει κατι τέτοιο. Μου φαίνεται πολύ βολεμένος στην ζωούλα του, κοιτάει μόνο την πάρτη του...που καιρός για τέτοιες ευθύνες και "βαρη";;;
Μίλησε με ειδικούς, ψυχολόγους, δικηγορους, ακόμα και γυναίκες σε παράμοια θέση... πάρε φίλους σου και ζήτα την υποστηριξή τους. Αν σκέφτεσαι ότι δεν θα σε θέλουν στην παρέα τους και δεν κάνεις μια κίνηση, τότε δεν θα μάθεις ποτέ πως νιώθουν για σένα, αν σε σκέφτονται, αν σε νοιάζονται ακόμα. Κάνε κουράγιο για το παιδί σου, έχε το κοντά σου και μίλα του. Πρέπει να νιώθει ασφάλεια και αγάπη...
Εμείς όλες θα είμαστε εδώ για σενα. Ξέρω ότι δεν είναι αρκετό αλλά τουλάχιστον να σκέφτεσαι ότι όσο μπορούμε θα σε βοηθήσουμε και θα σε στηρίξουμε.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω...σκέφτομαι τόοοοσα πολλά και προσπαθω να μπω στη θεση σου (πράγμα δυσκολο) αλλά δεν ξέρω πως να εκφράσω τόσες σκέψεις και γνώμες...απλα φύγε μακριά του! Σ'αυτό είμαι απόλυτη στην άποψή μου...τα ψέματα, η απιστία, η αδιαφορία δεν θα τελειώσουν ποτέ.

71Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Παρ Δεκ 03, 2010 6:26 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:Δεν διαβασα τις απαντήσεις των άλλων κοριτσιών για να μην επηρεαστούν τα συναισθήματα που δημιούργησα.(θα τις διαβάσω μετά)
Έχω 3 απορίες:
1.Έχετε παντρευτεί;
2.Αυτά που λες σε εμάς του τα έχεις πει ποτέ;
3.Η μητέρα σου τι λέει για όλα αυτά;

Λοιπόν η άποψή μου -που βασίζεται ΜΟΝΟ σε αυτά που διάβασα- είναι οτι αν τον παρατήσεις θα βγάλεις απο το κεφάλι σου ένα πρόβλημα.Αυτή τη στιγμή θεωρείς οτι τον έχεις και κάθε φορά που σας γειώνει εσύ απογοητεύεσαι.Αν τον βγάλεις απο τη ζωή σου θα μάθεις να ζεις με αυτό και θα οργανώσεις τη ζωή σου καλύτερα.
Όσο για τη δουλειά που λες,πως θα δουλεύεις,ποιος θα κρατάει το παιδί κλπ δεν είσαι η μόνη αγάπη μου.Τόσες και τόσες μητέρες το περνάνε δυστυχώς,και οι βρεφοκόμοι τι θα κάνουν;Κλέφτες θα γίνουν;Άλλωστε τι νομίζεις κι εγώ που είμαι με τον άντρα μου, όταν θα πάω για δουλειά το ίδιο (σχεδόν) πρόβλημα θα έχω.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ:Σαν μητέρα πλέον και όχι σαν Αθηνά την απιστία μπορώ να τη συγχωρέσω ΑΛΛΑ άνθρωπος που θα σηκώσει χέρι πάνω μου έχει πεθάνει για μένα.ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;;;;;;;;;;
Δεν καταλαβαίνω την έκφραση "τον αγαπάω".Αγαπάμε έναν άνθρωπο για όλα αυτά που έχουμε περάσει μαζί,τα καλά και τα κακά αλλά ΜΑΖΙ.
Όταν ηρεμήσουν οι ορμόνες σου και καταφέρεις να συνηθίσεις την καινούρια σου ζωή πάτα στο έδαφος πιο γερά,σκέψου και αποφάσισε σαν άνθρωπος υπεύθυνος πλέον και για την τύχη της καινούριας ζωής που έφερες εσύ στον κόσμο.Και μην ακούσω καμιά βλακεία του στυλ μα πρέπει να έχει και τον πατέρα της.(κοριτσάκι δεν είναι;scratch )Είναι χειρότερα μια μη υγιείς οικογένεια.
Εύχομαι να πάρεις την πιο σωστή για σένα και το παιδί σου απόφαση και μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα και να αγνοήσεις αυτά που σου έγραψα. I love you Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 417472 Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 417472 Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 417472
me kalipse pliros... an deis to post mou sto as gnwristoume 8a deis oti kai egw me ton adra mou eimai asta na pane einai mazh mou sinexia alla pada einai alou alla kai egw ton piesa toso oste kai aftos na adidraei etsi emena o adras mou milage me gomenes sto fb ka8e mera kai den elega tipota ospou ta pira sto kranio alla ola hremisan apo thn stigmh pou hremisa kai egw kai den ton piezw toso...koitaxe na hremiseis prwta kai me hremo mialo 8a deis ti 8a kaneis kai sou efxomai olla na pane kala mhn xehnas exeis kai ena mwro egw den exw akoma kai afto htan to provlima mu pou eixa ginei toso bich

72Den antexw allo kourasthka psuxologika ... - Σελίδα 3 Empty Απ: Den antexw allo kourasthka psuxologika ... Παρ Δεκ 03, 2010 6:48 am

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αγάπη μου πάρε αγκαλιά το μωρό σου και στάσου μπροστά απο έναν καθρέφτη πάρε βαθιές και κοίτα το στα μάτια,δεν φαντάζεσαι πόση δύναμη θα αντλήσεις απο αυτό το μικρό πλασματάκι.
Πάρε την ζωή στα χέρια σου έναν τέτοιον άνθρωπο δεν τον έχεις ανάγκη. Αυτή την στιγμή μπορεί να σου μοιάζει βουνό αλλά θα δείς οτι είναι πιο εύκολα τα πράγματα όταν σκεφτείς καθαρά.
κάνε καινούργιους φίλους αν θεωρείς οτι οι παλιοί δεν σε καλύπτουν μίλα μαζί μας που μένεις? Αν μένεις Αθήνα κάνε μια ανοιχτή πρόσκληση να μαζευτούμε για καφεδάκι!
είχα και εγώ προβλήματα όταν γέννησα και ακόμα έχω με είχε πάρει απο κάτω κάποια στιγμή σκέφτηκα οτι δεν μπορώ να σέρνομαι άλλο δεν ήμουν μόνη μου.
τώρα είμαι πολύ καλύτερα χαλάρωσα και απολαμβάνω κάθε στιγμή με το μικρό μου γιατί είναι και αυτό πιο ήρεμο.
Ξεκαθάρισε τι θέλεις μίλα με την οικογένειά σου και μετά μαζί του δες τι θέλει και αυτός και μετά αποφάσισε τι είναι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις