26 Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Δεκ 13, 2010 12:39 pm
xazomammy
Πανταχού παρούσα!
Πατριωτάκια πως πάει? Τι κάνουν τα μωρούλια μας?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
marilu33 έγραψε: HALLO XAZOMAMMY!TO DIKO MOY STRIFOGIRIZEI DIARKOS PANTOS!TORA DEN VOLEVETAI EKEI MESA,TI NA PO!MALLON ETOIMAZEI TIS VALITSES TOY GIA TIN EXODO,XI,XI!
papaki mou! έγραψε:Βασουλα καλημερα!Για τον αντωνακη οντως εχω ξανακουσει καλα λογια.Τι να πω ρε κοριτσια ειμαι και μπερδεμενη.Αυτη η εγκυμοσυνη ηρθε κεραυνος εν αιθρια.Τετοια μερα περυσι ειχα μπει στον ενατο και περιμενα να γεννησω.. Ειμαι ακομα μουδιασμενη.Εχω και ενα μπεμπη 11 μηνων και ολα μου φαινονται βουνο.Απο την αλλη και για το ολυμπιον δεν ακουσα πολυ καλα λογια και το ριο ειναι αθλιο.Γεννησε η κουμπαρα μου το δεκεμβριο και κυνηγουσε ο κουμπαρος μου τις μαιες να πλυνουν το μωρο και να της δειξουν θηλασμο.
papaki mou! έγραψε:Eβινιολι καλημερα και καλωςηρθες.Πραγματικα με αγχωσες λιγο για τον αντωνακη γιατι αυριο εχω το πρωτο ραντεβου μαζι του.Πηγαινω συστημενη σε αυτον απο εναν ενδοκρινολογο του ριου που με παρακολουθουσε παλια στις πολυκυστικες.Βασικα εχω ακουσει και απο αλλου ασχημα λογια για το χαρακτηρα του αλλα και απο αλλους καλα.π.χ. μια ξαδερφη μου που γεννησε σε αυτον(και αυτη συστημενη) μου ειπε καλα λογια και οτι ο ιδιος τη ξεγεννησε.Τελος παντων θα τον δω αυριο και θα σου πω γιατι και εγω αγχωμενη ειμαι.Το κοστος του Ολυμπιον ειναι τεραστιο και μολις πριν 11 μηνες γεννησα παλι σε ιδιωτικη κλινικη και καταλαβαινεις 2 γεννες μας γονατισαν.
Εβινιόλι έγραψε:καλημερα κοριτσια
Με λενε Μαρια κ δεν ειμαι απο Πατρα αλλα ζω εδω περιπου 5 χρονια..
θα χαρω πολυ να σας γνωρισω κ να μας γνωρισετε εμενα κ το Εβινακι μου(σχεδον 23,5 μηνων)
για τον Αντωνακη εγω παντως δεν εχω να πω κ τα καλυτερα...
σαν γιατρο δεν προλαβα να τον μαθω αλλα σαν ανθρωποςειναι απαραδεκτος...στην πρωτη επισκεψη μ φερθηκε λες κ ημουν κρεας...+οτι δεν ειναι δεδομενο οτι θα σε αναλαβει ο ιδιος κατα την γεννα...αλλα η ομαδα του.
Τα καλυτερα εχω να πω για την Οικονομου,πολυ σωστη γιατρος αλλα κ ανθρωπος!
xazomammy ευχαριστω πολυ!Αστα κεραμιδα..αλλα τουλαχιστον ειχε αισια καταληξη το επαγγελματικο μου.Βρε συ αφου μενεις χρονια πατρα ξερεις κανα καλο γιατρο?Εχω ραντεβου σημερα στον αντωνακη(συστημενη) αλλα εχω ακουσει οτι ειναι αποτομος.Εχω μπερδευτει εδω με τη πατρα αλλα μου ειναι δυσκολο οικονομικα να παω ολυμπιον.Γεννησα το γιο μου σε ιδιωτικο στη θεσσαλονικη και τωρα 2 γεννες και βαφτισια καπακι μου πεσανε πολυ.xazomammy έγραψε:papaki mou! έγραψε:Eβινιολι καλημερα και καλωςηρθες.Πραγματικα με αγχωσες λιγο για τον αντωνακη γιατι αυριο εχω το πρωτο ραντεβου μαζι του.Πηγαινω συστημενη σε αυτον απο εναν ενδοκρινολογο του ριου που με παρακολουθουσε παλια στις πολυκυστικες.Βασικα εχω ακουσει και απο αλλου ασχημα λογια για το χαρακτηρα του αλλα και απο αλλους καλα.π.χ. μια ξαδερφη μου που γεννησε σε αυτον(και αυτη συστημενη) μου ειπε καλα λογια και οτι ο ιδιος τη ξεγεννησε.Τελος παντων θα τον δω αυριο και θα σου πω γιατι και εγω αγχωμενη ειμαι.Το κοστος του Ολυμπιον ειναι τεραστιο και μολις πριν 11 μηνες γεννησα παλι σε ιδιωτικη κλινικη και καταλαβαινεις 2 γεννες μας γονατισαν.
Papaki με το καλό βρε κορίτσι!!! Τώρα που διάβασα πιο προσεχτικά είδα ότι είσαι πάλι έγκυος!!!
Τέλεια νέα, μακάρι να έμενα κ εγώ τώρα, αλλά επειδή ακόμα θηλάζω η περίοδος, μου έχει έρθει μόνο μια φορά από όταν γέννησα πριν 2 περίπου μήνες. Μέχρι να αποθηλάσει η μικρή θα είναι λίγο δύσκολο, αλλά μακάρι...
Σου εύχομαι μια υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ με το καλό να αγκαλιάσεις κ το δεύτερο σου παιδάκι!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης