Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

401Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 7:12 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζεννια σπιτι ησυχα!Περιμενω τον αντρα μου να ερθει να φαμε μακαρονακια με κιμα!Εσυ;

402Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 7:28 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ σπίτι!Έχουμε και μαστόρους γιατί αλλάζω τις τέντες και γενικώς δουλίτσες!Εμείς φάγαμα κάτι ανάλογο ... παστίτσιο!Άστα διάβαζα και το θέμα ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ και αγχώνομαι τόσο γιατί δυστυχώς εγώ δεν προσέχω όπως πρέπει λόγω δουλειάς και καθημερινότητας, δηλαδή τρώω και βλακείες και όχι όλες τις θρεπτικές ουσίες που πρέπει και με πιάνουν φοβερές τύψεις όχι τόσο για τα κιλά αλλά για την υγεία του μωρού! Sad

403Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 7:32 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουτε εγω τρωω οτι θα επρεπε αλλα μπηκα σε αυτο το θεμα για να παιρνω καμια ιδεα ή κουραγιο να φτιαξω τη διατροφη μου!Κοιτα η αληθεια ειναι οτι το μωρο μεσω του πλακουντα φιλτραρει πολλα αλλα να ξερεις οτι το μωρο οτι ειναι να παρει απο θρεπτικα συστατικα θα τα παρει απο τις αποθηκες εσυ!Απλα αν δεν επαρκουν εσυ θα ταλαιπωρηθεις οπως πχ σιδηρο, ασβεστιο κλπ

404Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 7:38 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άφου ρε Ιωάννα να φανταστείς ώρες ώρες που το σκέφτομαι με πιάνουν κάτι κλάμματα!!!Ευτυχώς έχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ευελπιστώ τώρα που θα σταματήσω τη δουλειά να μπω σε σωστό πρόγραμμα!Άσε που τώρα συνειδητοποίησα ότι κάνω λάθος με το πρωινό:επειδή μόλις ξυπνάω πίνω νηστική το σίδηρο και φυλλικό οξύ δε τρώω τίποτα και μετά από μία ώρα που είμαι ήδη στη δουλειά τρώω ακατάστατα!Μάλλον πρέπει να το αλλάξω!Ευτυχώς δεν πίνω,δε καπνίζω και δεν πίνω καφέ και αναψυκτικά!!! Rolling Eyes

405Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 7:47 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia έγραψε:Άφου ρε Ιωάννα να φανταστείς ώρες ώρες που το σκέφτομαι με πιάνουν κάτι κλάμματα!!!Ευτυχώς έχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ευελπιστώ τώρα που θα σταματήσω τη δουλειά να μπω σε σωστό πρόγραμμα!Άσε που τώρα συνειδητοποίησα ότι κάνω λάθος με το πρωινό:επειδή μόλις ξυπνάω πίνω νηστική το σίδηρο και φυλλικό οξύ δε τρώω τίποτα και μετά από μία ώρα που είμαι ήδη στη δουλειά τρώω ακατάστατα!Μάλλον πρέπει να το αλλάξω!Ευτυχώς δεν πίνω,δε καπνίζω και δεν πίνω καφέ και αναψυκτικά!!! Rolling Eyes

Μην κανεις ετσι!Πιο πολυ κακο του κανεις κοριτσακι αν στεναχωριεσαι παρα με τη διατροφη σου!Κι εγω πειναω πολυ, τι να κανω; Να μεινω νηστικη; Θα φαω να παιρνει και το μωρακι μου ενεργεια να κανει φουρλες!
Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε νηστικη-1 ωρα πριν το φαγητο σιδηρο και φυλλικο!Με γεματο στομαχι μαγνησιο και ασβεστιο!Καλο ειναι το πρωινο να το τρως για να μπορεις να ανταπεξελθεις στη δουλεια σου, δεν ξερω ποια ειναι, αλλα θα εχει κι αυτη τις απαιτησεις της!
Εχουμε τοσα να μας αγχωνουν στην εγκυμοσυνη ας μην ειναι και τα κιλα μας ενα ακομα!Ε;τι λες;
Ασε μη σου πω αυριο θα παω ριο να παρω απο την καντινα ενα διπλο χοτ ντογκ με 4 σως! Wink

406Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 7:52 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ λιχούδω μου εσύ .... εγώ είμαι του γλυκούυυυυυυυυυ ... αν με στύψεις βγάζω τόνους ζάχαρη!!!Η δουλειά μου είναι δουλειά γραφείου και η αλήθεια είναι ότι τώρα έχω αρχίσει και κουράζομαι από την καθιστική ζωή...σήμερα πόναγα αρκετά θα έλεγα κάτω χαμηλά αλλά...υπομονή!Κι εμένα ακριβώς τα ίδια μου έχει πει για σίδηρο και ασβέστιο και επειδή το μεσημέρι δεν το πετύχαινα το σίδηρο 1 ώρα πριν το φαγητό είπα να το παίρνω το πρωί!
Αύριο πας για την Β Επιπέδου σου ε??όλα να πάνε κατ' ευχήν Ιωάννα μου αν και είμαι σίγουρη γιατί φροντίζεις τόσο πολύ το μωράκι σου που θα είναι κι αυτό πολύ καλό!!! Wink

407Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 8:34 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγνωμη που αργησα αλλα εβαλα φαγητο!Καλα εμενα μου λες για γλυκα; Πεθαινω!Οντως ειναι δυσκολο να δουλευεις στην εγκυμοσυνη!Πονοι στη μεση,πονοι στην κοιλια...πονοι γενικα!Βαλε αν ειναι υπενθυμιση στο κινητο σου μια ωρα πριν φυγεις απο τη δουλεια!
Ναι αυριο ειναι!Η αληθεια ειναι οτι εχω αγωνια!Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Embarassed

408Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 8:49 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλή όρεξη Ιωάννα μου!
Βλέπω και μερικές μόλις μείνουν έγκυος σταματάνε αμέσως τη δουλειά και καλά κάνουν!Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από το μωράκι σου ... μετανιώνω για διάφορα!Αυτό με την υπενθύμιση το έκανα αλλά δεν έπιασε γιατί δυστυχώς στη δουλειά όλο και κάτι τσιμπολογάμε και βρισκόμουν αντί με άδειο με γεμάτο στομαχι!

Μην μου έχεις αγωνία ... όλα θα πάνε καλά θα δεις!Μέχρι αύριο να σκέφτεσαι ότι θα δεις το μωράκι σου σε μεγέθυνση, θα ξεχωρίσεις χαρακτηριστικά του και θα γελάς όσο το βλέπεις σα χαζοχαρούμενη μανούλα!!Εγώ ξέρεις τι είπα στο γιατρό μόλις τελειώσαμε την εξέταση??? "Γίνεται να πάρω τον υπέρηχο στο σπίτι να βλέπω συνέχεια το μωρό????" Smile Είναι όντως φοβερό ειδικά η έγχρωμη φωτογραφία του μωρού!

409Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 9:00 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φαγαμε!Ευχαριστουμε!
Εγω ημουν ηδη ανεργη οταν εμεινα εγκυος και την 1η και τη 2η φορα, βλεπεις παει 1 χρονος που καθομαι σπιτι!Εγω παλι στη δουλεια δεν προλαβαινα να φαω...τοσο τρεξιμο που δεν ουτε τουαλετα δεν μπορουσα να παω!
Ναι ξερω ποσο ομορφη ειναι η β επιπεδου...ειχα δει τοσες πολλες που μου ερχεται να βαλω τα κλαματα τωρα που θα κανω τη δικια μου!χαζες ορμονες με κανατε κλαψιαρα...πιο πολυ απο οτι ημουν!

410Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 9:04 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοίτα...κάθε κατάσταση έχει τα καλά και τα κακά της,εγώ έτσι προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα!Και πάντα να σκέφτεσια περισσότερο τα θετικά!Έχεις τόσο χρόνο να είσαι ήρεμη και να χαίρεσαι το μικρό σου Very Happy

Όχι κλαψιάρα...ίσα ίσα πολύ γλυκιά με τρυφερά συναισθήματα!!! Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 334590

411Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 9:07 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι οντως χρονο εχω αλλα μια γυναικα για να εχει ισορροπια στη ζωη της χρειαζεται και τη δουλεια!

412Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 9:12 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όλα χρειάζονται έχεις δίκιο, προσπάθησε μονο να απολαύσεις τη φάση που είσαι τώρα και θα δεις θα έρθει και η δουλειά... καμιά φορά εκεί που δεν το περιμένεις!!Και στο εύχομαι!!
Φαντάζομαι τώρα δεν ψάχνεις κάτι?

413Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 10:17 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δημητρά μου επειδή θα λείπω λίγες μέρες και δεν θα έχω πρόσβαση σε ιντερνετ ήθελα να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!Μην έχεις φόβο γιατί η μικρουλα μας το νιώθει!!Άντε και περιμένω μόλις επιστρέψω από βδομάδα να μάθω τα ευχάριστα νέα σου!!!Ν α κάνεις τη μπέμπα σου μια μεγάλη αγκαλιά και από εμάς!!!
Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 15419 Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 15419 Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 15419

Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 334590

414Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 11:39 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζεννια και να εψαχνα τωρα ποιος θα με παρει με αυτη την κοιλουμπα;;;

415Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 12:18 pm

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έχεις δίκιο Ιωάννα μου αλλά είπαμε δεν τα σκεφτόμαστε τώρα αυτά!!!
Τί έκανες τελικά παρήγγειλες την κούνια?Εγώ λέω όλη την εβδομάδα ότι θα πάω να δω στο ΜΗΤΕΡΑ κι ακόμα πάω, αύριο φεύγω για Αθήνα οπότε τώρα την επόμενη εβδομάδα!

416Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 12:28 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν αυριο μου πει ο γιατρος ολα οκ τα παρηγγειλα απο την επομενη κιολας!

417Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 12:31 pm

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν κρατιέσαι και με το δίκιο σου!!! Wink

Πόσο καιρό σου είπε από την ημέρα που θα το παραγγείλεις για την παράδοση?Εγώ κοιτάω τώρα και για μοκέτα.Στην αρχή έλεγα να βάλω παιδικό χαλί με ζωγραφιές κλπ. αλλά θα είναι υπερβολικό πιστεύω και αυτοκόλλητα και κουρτίνα και χαλί με σχεδιάκια!!Οπότε μια ζεστή μοκέτα είναι ότι πρέπει πιστεύω!

418Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 12:36 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επειδη αυτη που θελω εγω ειναι μαρκα ιταλικη 20 με 30 ημερες!
Κοιτα εχω ακουσει πως στην αρχη δεν πρεπει να βαλεις χαλι ή κατι τετοιο!Αλλα ας ρωτησουμε καποια που να ξερει σιγουρα!

419Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 12:38 pm

Constantin@

Constantin@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε? Μόλις κοιμήθηκε η μικρούλα μου και είπα να δω τι κάνουν οι φιλενάδες μου. Για χαλάκια στο παιδικό λέτε? Μοκετούλα να μη βγάζει πολλά χνούδια και όχι μάλλινα γιατί προκαλούν αλλεργίες. Αν και μέχρι να μπουσουλήσουν δε χρειάζεται τίποτα...

420Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 12:40 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Constantin@ έγραψε:Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε? Μόλις κοιμήθηκε η μικρούλα μου και είπα να δω τι κάνουν οι φιλενάδες μου. Για χαλάκια στο παιδικό λέτε? Μοκετούλα να μη βγάζει πολλά χνούδια και όχι μάλλινα γιατί προκαλούν αλλεργίες. Αν και μέχρι να μπουσουλήσουν δε χρειάζεται τίποτα...

πως ειναι η μικρουλα σου; εμενα με εχει πιασει μια νυστα παλι αποψε....!κι εγω λεω να μη βαλω τιποτα αλλα δεν ξερω ακομα!

421Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 12:43 pm

Constantin@

Constantin@
Πολύ καλύτερα σήμερα. Ιωάννα μου αφού γεννάς Μάρτη δε νομίζω να χρειαστεί κάτι. Τον επόμενο χειμώνα που θα μπουσουλάει και θα παίζει στο πάτωμα, αποφασίζεις τότε.

422Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 12:50 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξερετε τι σκεφτομουν σημερα και γελουσα μονη μου σαν τη χαζη;
Ειμαι το πρωτο παιδι στην οικογενεια κι εχω γενεθλια κοντα στην ημερομηνια κι ιδιο ζωδιο με τον μπαμπα μου,κι αντρας μου το ιδιο με τον δικο του μπαμπα και το μικρο μας το ιδιο!Πλακα δεν εχει;με τι ασχολειτε ο αργοσχολος θα μου πειτε!χαχαχα!

423Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 12:50 pm

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα Κωνσταντίνα μου!Δεν το ήξερα αυτό για τα χαλιά και τις μοκέτες.'Ισως τότε δε βάλω τίποτα,να πω την αλήθεια έχω ξύλινο πάτωμα και είναι αρκετά ζεστό το δωμάτιο ακόμα και τώρα που δεν έχω τίποτα.
Ονειρα γλυκά στη μικρούλα σου!!!

424Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 12:55 pm

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είναι τόσο γλυκές αυτές οι σκέψεις!Εγώ έκανα άλλο συνδυασμό...σκέφτομαι ότι κάθε μήνα θα έχουμε γεννέθλια:εγώ 16 Φεβρουάριου, το μωρό το Μάρτιο με το καλό (17 μας έχει πει) και ο αντρας μου 17 Απριλιου!Και οι γιορτές μας πάλι κοντά γώ Δεκέμβρη,ο άντρας μου Ιανουάριο και το μωρό μάλλον Οκτώβρη!!!Από Οκτώβρη έως Απρίλη κάθε μήνα κάτι θα έχουμε!!!

425Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 21, 2012 12:57 pm

Constantin@

Constantin@
Είναι που συνέχεια σκέφτεσαι το μπεμπάκι σου...Τι ζώδιο είστε κορίτσια...ψαράκια? άσχετο ε? Εγώ σαν την κόρη μου, διδυμάκια να τρελάνουμε μαζί το μπαμπά μας!
Jennia κ εγώ ξύλινο έχω στις κρεβατοκάμαρες, αλλά θα βάλω μοκέτα φέτος γιατί ήδη έχει αρχίσει να χαζοκάθεται και δε βλέπω την ώρα να αρχίσουμε να παίζουμε στο πάτωμα. Πως θα τον πείτε το μπέμπη και θα γιορτάζει οκτώβρη? Δημήτρη?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις