Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

226Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Πεμ Νοε 08, 2012 10:51 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια απο το ηλιολουστο νοτιο διαμερισμα της πολης!Τι κανετε;Ωραια μερα για βολτα αλλα που να πας για βολτα με μειον το ταμειον;χαχαχα!

Κωνσταντινα κουραστηκα να λεω....ελπιζω να τα δει και μονος του καποια στιγμη!

jennia ναι κατεληξα!Πηγα σε πολλα και ειδα πολλα και στο ιντερνετ...θα τα παρω ολα απο το ΜΗΤΕΡΑ που βρισκεται στην Ακρωτηριου στο Ψαροφαϊ κοντα στον Αγιο Ανδρεα το νοσοκομειο!Εκει που ηταν παλια η συνεταιριστικη επιπλου ή κατι τετοιο τελος παντων!Οι τιμες ειναι πολυ καλες και αν το ζητησεις μπορει να γινουν και καλυτερες!Οσο για ποιοτητα σε κουνιες εχουν και ελληνικα προϊοντα αλλα και μαρκες οπως Pali, μεγαλη γκαμα σε τιμες σε καροτσια. Εμεις θα παρουμε απο εκει κουνια και σιφινιερα Pali και καροτσι 3 σε 1 Graco.A!και με το καλο η β επιπεδου!

227Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 1:11 am

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Ψώνια ακούω. Ευτυχώς εμένα μου έδωσαν πραγματάκια και μόνο τα βαριά έχουν μείνει να πάρω. Καρότσι, κούνια! (κι αυτά δανεικά, δεν το συζητώ). Τίποτα δεν αγόρασα παρά μόνο κάποια ρουχαλάκια, κουβερτούλες και τέτεια, αλλά είμαι τόσο προληπτική που ακόμα ούτε το δωμάτιο έχουμε φτιάξει, ούτε ξανοίγω τα ρούχα. Τα έχει πλύνει η μαμά μου, είναι έτοιμα, αλλά εγώ είδα μόνο κάποια κι αυτά επείδη μου τα έδωσε μια φίλη! Πόσο υπερβολική, ε;
Φιλάκια σε όλες!

228Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 3:39 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρα εμεις δυστυχως θα πρεπει να τα αγορασουμε ολα!Οχι δεν ειμαι προληπτικη εγω τουλαχιστον σε αυτο το θεμα!Δεν θα επηρεασει τον ερχομο του ενα δωματιο ε;

229Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 4:06 am

demmy29

demmy29
Όχι καλέ... Δεν το λέω έτσι. Δεν πάει αντίστροφα, δηλαδή ότι θα το επηρεάσει, αλλά να φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά και... Είμαι ώρες ώρες... Άστο!!! Φιλάκια πολλά γλυκιά μου!

230Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 4:26 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρα μου επειδη εχασα ηδη ενα για το οποιο ειχα τοσα ονειρα σκεφτομαι πως οτι ειναι να γινει θα γινει...Αν ηρθε να μεινει θα μεινει οτι κι αν γινει!

231Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 4:58 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!
Πώς είστε σήμερα? Ηλιόλουστη μέρα σήμερα αλλά προσοχή γιατί κάνει το κρύο του!!!
Εγώ πάλι Ιωάννα και Δήμητρα πότε είμαι φοβερά προοληπτική που δεν θέλω να μαθαίνει κανείς τίποτα για το πώς πάει η εγκυμοσύνη και πότε λέω "άντε μωρέ βλακείες ό,τι είναι να γίνει θα γίνει"...το μάτι πάντως το πιστεύω υπερβολικά!!!

Ιωάννα μου σ' ευχαιστώπολύ για τις πληροφορίες σου!Είσαι η πιο έγκυρη πηγή Smile Εγώ δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο να ψάξω τόσο αναλυτικά και με βοήθησες πολύ γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι πότε θα τα κάνω όλα!Έχω και τον άντρα μου που μου λέει μετά τις γιορτές θα τα κάνουμε οπότε καταλαβαίνεις!!!
Για τα καρότσια PERPEREGO τι γνώμη έχεις???

232Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:06 am

demmy29

demmy29
ioanna85 έγραψε:Δημητρα μου επειδη εχασα ηδη ενα για το οποιο ειχα τοσα ονειρα σκεφτομαι πως οτι ειναι να γινει θα γινει...Αν ηρθε να μεινει θα μεινει οτι κι αν γινει!
Έχεις δίκιο! Φιλάκια!

233Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:07 am

demmy29

demmy29
jennia έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!
Πώς είστε σήμερα? Ηλιόλουστη μέρα σήμερα αλλά προσοχή γιατί κάνει το κρύο του!!!
Εγώ πάλι Ιωάννα και Δήμητρα πότε είμαι φοβερά προοληπτική που δεν θέλω να μαθαίνει κανείς τίποτα για το πώς πάει η εγκυμοσύνη και πότε λέω "άντε μωρέ βλακείες ό,τι είναι να γίνει θα γίνει"...το μάτι πάντως το πιστεύω υπερβολικά!!!

Ιωάννα μου σ' ευχαιστώπολύ για τις πληροφορίες σου!Είσαι η πιο έγκυρη πηγή Smile Εγώ δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο να ψάξω τόσο αναλυτικά και με βοήθησες πολύ γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι πότε θα τα κάνω όλα!Έχω και τον άντρα μου που μου λέει μετά τις γιορτές θα τα κάνουμε οπότε καταλαβαίνεις!!!
Για τα καρότσια PERPEREGO τι γνώμη έχεις???
Γειά σου κορίτσι!!! Πολλά φιλιά και καλά ψώνια!

234Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:17 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia ναι οντως κανει ψυχρα!κι εγω πιστευω στο ματι αλλα δεν το αφηνω να επηρεασει την καθημερινοτητα μου!Μη με ευχαριστεις απλα εχω πολυ χρονο ελευθερο λογω ανεργιας!Κι ο δικος μου αντρας οταν του ελεγα να κανουμε καποιες κινησεις ακουγε τους δικους του και μου ελεγε ειναι νωρις!Οταν ομως του εξηγησα πως περα απο το γεγονος οτι μπορει το μωρο να γεννηθει νωριτερα εχω κατα τη διαρκεια των γιορτων αλλα και πιο πριν ενα σωρο δουλειες οπως χαλια, να στολισουμε, να κανουμε τη γιορτη του και τη δικη μου κλπ αλλαξε γνωμη!Εβαψα το δωματιο να στεγνωσει τωρα που εχει καλο καιρο!Βρηκα κουνια κλπ ασχετα αν θα τα παραγγειλω μετα τη β ουτε πολυ νωρις αλλα ουτε κι οταν βαρυνω και κουραζομαι πιο πολυ!

Δημητρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

235Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:33 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια θα με βοήθησετε πώς να βάλω κι εγώ κάτω από τα posts μου την εικόνα MY PREGNANCY!!!

236Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:35 am

Constantin@

Constantin@
Πως πάνε οι εγκυούλες της παρέας? Όλα καλά με τις εξετάσεις σας?
Δήμητρα μην ανησυχείς και μη σκέφτεσαι πως κάτι θα πάει στραβά. Θα κάνεις πάλι ντόπλερ ή όλα καλά με το βάρος της μπεμπούλας?

Ιωάννα όσο μείον και να είναι το ταμείο για τα μωράκια μας όλοι κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, οπότε καλά ψώνια! Μάθατε το φύλο?

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια, jennia και συνονόματη Κωνσταντίνα!

237Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:39 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα Κωνσταντίνα μου!!! Φιλάκια!!!

238Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:46 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia διαλεξε ποιο απο ολα οσα κυκλοφορουν σου αρεσει περισσοτερο και πατα πανω του!Θα σε οδηγησει στη σελιδα και συμπληρωνοντας τις δικες σου πληροφοριες θα σου βγαλει εναν κωδικο που θα τον αντιγραψεις στην υπογραφη του προφιλ σου!

Κωνσταντίνα ακομα δε μαθαμε το φυλο!Τη βολτα μου την εκανα κι εδωσα 4,5 € για ενα σιντι με μελωδιες για νανουρισματα!Να τα ακουει απο τωρα σιγα σιγα για να αρχισει να συνηθιζει!

239Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:46 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξέχασα να σας πω ... προχθές σας είχα γράψει ότι τα PRENATAL έχουν έκπτωση 30% σε ρούχα, σε κουβερτούλες, σεντονάκια κλπ. Πήγα χθες και τελικά η έκπτωση ισχύει μόνο για τα ρούχα (εγκυμοσύνης και παιδικά) μέχρι το Σάββατο.

240Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:47 am

Constantin@

Constantin@
Jennia πάτα πάνω στο τικεράκι που έχει η Ιωάννα και στη σελίδα που θα σου ανοίξει κάπου δεξιά έχει να βάλεις τη δική σου ημερομηνία τοκετού. Μετά πατάς "get the code", αντιγράφεις αυτό που θα σου βάλει και το κάνεις επικόλληση στο προφίλ σου εδώ στο φόρουμ εκεί που λέει υπογραφή.
Ελπίζω να βοήθησα.

Ιωάννα τώρα είδα ότι είχες ήδη βάλει τις οδηγίες...φιλιά!

241Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:50 am

Constantin@

Constantin@
Αχ τώρα που είπες νανουρίσματα, της αρέσει της μπέμπας τόσο πολύ ένα από τα λάχανα και χάχανα...τ' αστεράκια...έχω πάθει κι εγώ κι αυτή μεγάλη λατρεία με το συγκεκριμένο!
Τι γλυκιά που είσαι, εγώ τίποτα δεν της έβαζα όσο ήταν εμβρυάκι!

242Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:51 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia ευχαριστουμε!και τα benneton 20% στα εγκυμοσυνης δεν ξερω ομως μεχρι ποτε!

Κωνσταντινα τι κανει η μικρη; αυτη τη βδομαδα ειναι η βαφτιση;

243Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:52 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σ' ευχαριστώ Ιωάννα μου ... ελπίζω να το πέτυχα!!!

244Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:55 am

Constantin@

Constantin@
Μεθαύριο Ιωάννα μου και έχω μια αγωνία...πάντως την κοιτάζω και λέω ότι για μένα θα είναι η μπεμπούλα μου, το νινάκι μου...μου φαίνεται παράξενο που θα έχει όνομα. Δεν πάω καλά ε? Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 215994

245Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 5:59 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Kωνσταντινα με το καλο να παρει το ονοματακι της η μικρη!Να τη χαίρεστε!Ολες οι αλλαγες μας φαινονται καπως στην αρχη....αλλα για σενα παντα θα ειναι το μικρο σου!

246Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 09, 2012 6:30 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κωνσταντίνα με το καλό το ονοματάκι σας! Εύχομαι να είναι πάντα γερό και καλοφωτισμένο!!

247Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Νοε 12, 2012 7:57 am

demmy29

demmy29
Κωνσταντίνα μου έγινε η βάφτιση; Μάλλον ναι!!! Εγώ θα ευχηθώ πάντως να σας ζήσει!!! Να έχει όλα τα καλά του κόσμου! Εγώ προβλέπεται να γεννάω εκεί κάπου στην 37η εβδομάδα!!!

248Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Νοε 12, 2012 8:04 am

Constantin@

Constantin@
Δήμητρα έγινε, ναι. Σε ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά πήγαν, όμορφα μας είχαν βγει όλα, μας έκανε και καλή μέρα και ευτυχώς η ψυχούλα μου δεν έκλαψε πολύ, ήταν πολύ καλή.
Πλησιάζει ο καιρός και για σένα, μην αγχώνεσαι. Όλα καλά να πάνε εύχομαι!Έχεις διαστολή; Γιατί λες ότι θα γεννήσεις τότε; Εμένα είχε ξεκινήσει η διαστολή δυο εβδομάδες πριν και με είχε προετοιμάσει κάπως η γιατρός μου, αλλά όπως και να το κάνεις μόλις έσπασαν τα νερά ήταν ένα σοκ.

249Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Νοε 12, 2012 8:05 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κωνσταντινα να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου να σας ζησει το ονοματακι σας και το μωρακι σας!

Δημητρα αληθεια; αντε με το καλο να γεννησεις και μη φοβασαι τιποτα!Ολα τελεια θα πανε και σε 2 βδομαδουλες θα το κρατας αγκαλιτσα!

Σε ολα τα ον-λαιν κοριτσια...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

250Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Νοε 12, 2012 8:57 am

Constantin@

Constantin@
Σε ευχαριστώ και σένα Ιωάννα μου! Να γεννήσετε όλες με το καλό, να γνωριστούμε και από κοντά και να έχετε και τα μπεμπάκια σας μαζί. Φιλάκια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις