Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
674 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 674 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

601Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Δεκ 03, 2012 3:12 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Ιωαννα μου σκεφτομαι μηπως να μη τα παρεις ολα τωρα? μηπως σου φερει και κανεις απο του συγγενεις βρε τους κοντινους κατι απο αυτα..οπως το ριλαξ που λες η το παρκοκρεβατο!!! εχεις μιλησει με τους δικους σας τι δωρα θα σας κανουν? σας εχουν ρωτησει?ολο και κατι πιστευω θα παρουν γι αυτο το λεω! μη τα πληρωσετε ολα εσεις!!!αφου ξερω οτι δν σας περισσεύουν γι αυτο το λεω!!

Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 334590

ξερω τι λες και σε ευχαριστω αλλα οι γονεις μου τωρα ειδικα που βγαινει σε συνταξη ο πατερας μου θα μεινουν 1 χρονο χωρις εισοδημα και ξερω πως δεν εχουν "κομποδεμα"!Βεβαια η μαμα μου θα μου ραψει καποια πραγματα αλλα δε θελω να την επιβαρυνω ουτε οικονομικα αλλα ουτε κι απο θεμα υγειας-τωρα που χειροτερεψε!Τα πεθερικα θελουν να δωσουν καποιο ποσο μιας κι εχουν αλλη δυνατοτητα αλλα να πω την αληθεια δε θελω...Κι αν στο τελος δωσουν οντως θα χρειαστουμε αρκετα για την κλινικη που ειναι ιδιωτικη!Οι υπολοιποι δικοι μου συγγενεις το ταμειον μειον και του αντρα μου μετα το ξεπαραδιασμα που επαθαν απο 3 πρωτο ξαδερφαν που παντρευτηκαν μεσα σε 1 μηνα τωρα θα εχουν 3 γεννες σε 1 μηνα αρα δεν εχω απαιτησεις!
Δυσκολοι καιροι για πριγκηπες....και το μωρο ειδικα το πρωτο εχει τοσες αναγκες που ουτε ποτε το φανταζομουν!

602Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Δεκ 03, 2012 11:20 pm

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωαννακι μου οπως το ειπες δν ειναι καροι αυτοι τωρα να το παιξετε περιφανοι...αν ξερεις βεβαια οτι θα σας βοηθησουν επειδη σας αγαπουν και το θελουν και οχι για να σας το χτυπανε αργοτερα να δεχτεις να σας βοηθησουν οσο μπορουν!!γιατι εννοειται οτι δν θα τα φατε εσεις οτι σας δινουν αλλα κρατηστε τα για τις αναγκες του μωρου...γιατι εχω φιλικο ζευγαρι που δν μπορει να την βγαλει με τα χρηματα τους λογω του οτι δουλευει μονο ο ενας και ειναι χαμηλομισθος,αλλα δν καταδεχονται και καμια βοηθεια απο τους γονεις...και νομιζω απο την στιγμη που μπορουν, ειναι κριμα ..ας τα παιρνουν για το παιδι...
αν εχετε και κανενα να σας δωσει κατι που δν του χρειαζεται πια, δν χρειαζεται να ειναι ολα ολοκαινουρια που σιγουρα αυτο θελουμε για το παιδι μας ειδικα το πρωτο..αλλα νομιζω ειναι αλλα αυτα που προεχουν σε αυτη την φαση, που ολοι δυσκολευομαστε οικονομικα!!!

603Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 12:35 am

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα! Ήμουνα Ιωάννα μου, αλλά μόνο για έναν μήνα, καθώς η προσπάθεια μιας και μόνο φοράς έπιασε! Ούτε εγώ δεν το πίστευα! Ούτε και τώρα το πιστεύω, που έχω το μωράκι μου αγκαλίτσα! Κων/να μου δε μπορώ να με φανταστώ πως θα είμαι αν το παιδάκι μου ανεβάσει πυρετό, έστω και από τα εμβόλια! Σε νιώθω!
Όσον αφορά τα ψώνια για τα μωράκια αν δεν έχεις κάοιον να νσου δώσει είναι πακέτο. Εγώ ευτυχώς χρειάστηκε να αγοράσω πολύ λίγα. Και μας έκαναν δώρο και τα έπιπλα. Το καρότσι δανεικό... Μια χαρά. Αν δεν έχεις όμως να σου δώσουν;;;Μου αρέσουν τα Χριστούγεννα!!! santa

604Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 1:34 am

Constantin@

Constantin@
Καλημέρα! Ιωάννα μου καλορίζικα τα επιπλάκια σας. Να τα χαρεί η μπεμπούλα σας! Για το ρηλάξ που ρώταγες νομίζω ότι χρειάζεται. Η δική μου τώρα πια αποκοιμιέται εκεί γιατί της αρέσει η μουσική του, αλλά μέσα στη μέρα προτιμά το πάρκο με τα παιχνίδια της μέσα. Έχει στο jumbo οικονομικά και καλά, αλλά δε το χρειάζεσαι από την αρχή. Για τους πρώτους 5 μήνες όμως το ρηλάξ χρειάζεται...γνώμη μου πάντα...
Είχα πάρει αυτό στον ανηψιό μου και επειδή γίνεται κουνιστή καρεκλίτσα το έχει ακόμα και τώρα που είναι 3,5 χρονών.
http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=1155&osCsid=mikochiij84k4mlcs2hlcqsg36

Δήμητρα άσε, κάθε φορά με τα εμβόλια τα ίδια έχουμε. Δεν είναι τίποτα, αλλά δε μπορώ να τη βλέπω έτσι. Γέρνει στον ώμο μου και θέλει όλο αγκαλιές. Να είναι καλά τα μωράκια μας πάντα, αυτό λέω...

605Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 2:45 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!

Ελλη το ξερω αυτο που λες αλλα οσο μπορω θα βαδισω με τις πλατες μας απο εκει και περα βλεπουμε!Οι αναγκες του παιδιου ποτε δεν τελειωνουν!

Δημητρουλα ησουν τυχερη που ειχες βοηθεια!Και πανω απο ολα ατομα που ηταν κοντα σου προθυμα να σε βοηθησουν πραγματικα!

Κωνσταντινα σε ευχαριστουμε κοριτσακι μου!Ριλαξ δηλαδη απο νεογεννητο για να το εχεις κοντα σου; ποσο μπορει να κατσει εκει; μπορει να κοιμηθει κιολας σε αναγκη;να το ταισεις εκει και τετοια;

606Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 3:28 am

Constantin@

Constantin@
Ναι Ιωάννα μου, είναι πάρα πολύ βολικά τα ρηλάξ. Μετά τις 40 μέρες μας είχε πει ο παιδίατρος και να έχει τα ειδικά μαξιλαράκια για νεογέννητα. Κοιμάται, τρώει, κάθεται, το έβαζα πάνω στο τραπεζάκι στο σαλόνι, τώρα στον καναπέ, στο τραπέζι της κουζίνας όταν μαγειρεύω για να της μιλάω, γενικά όπου πάω την έχω μαζί. Το καρότσι δε με βόλευε για αυτή τη δουλειά. Κάτι ο όγκος, κάτι τα χαλιά τώρα το χειμώνα, κάτι που είναι μικρό στην αρχή και θέλει κι αυτό να νιώθει μαζεμένο. Ότι βολεύει την κάθε μαμά βέβαια, θα το βρεις κι εσύ αυτό που σας κάνει.

607Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 3:58 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Constantin@ έγραψε:Ναι Ιωάννα μου, είναι πάρα πολύ βολικά τα ρηλάξ. Μετά τις 40 μέρες μας είχε πει ο παιδίατρος και να έχει τα ειδικά μαξιλαράκια για νεογέννητα. Κοιμάται, τρώει, κάθεται, το έβαζα πάνω στο τραπεζάκι στο σαλόνι, τώρα στον καναπέ, στο τραπέζι της κουζίνας όταν μαγειρεύω για να της μιλάω, γενικά όπου πάω την έχω μαζί. Το καρότσι δε με βόλευε για αυτή τη δουλειά. Κάτι ο όγκος, κάτι τα χαλιά τώρα το χειμώνα, κάτι που είναι μικρό στην αρχή και θέλει κι αυτό να νιώθει μαζεμένο. Ότι βολεύει την κάθε μαμά βέβαια, θα το βρεις κι εσύ αυτό που σας κάνει.

Θα παω παλι στο Μητερα να ριξω καμια ματια!Πηγα φαρμακειο για αφολουτρακια και τετοια και μου αρεσαν της http://www.aveeno.gr/products/category/baby-care .Τα ξερεις; Και πολυ καλη τιμη!Αφρολουτρο και σαμπουαν 2 σε 1 14 € και με 3€ ακομα κρεμα συγκαματος!

608Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 4:17 am

Constantin@

Constantin@
Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει αυτά. Στην αρχή την έπλενα κλασικά με προδέρμ, τέλεια μυρωδιά! Μετά βάλαμε frezyderm, πολύ καλά και αυτά, αλλά πιο ακριβά και τώρα έχουμε mustela, τα οποία ε΄χουν καλές τιμές.
http://www.pharmacy295.gr/gr/el/catalog/brands_39/categories_127
Για το σύγκαμα μου είχε πει η παιδίατρος sudocream, αλλά και της frezyderm καλή ήταν.

609Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 4:20 am

Constantin@

Constantin@
Αν ψάχνεις τα του μπάνιου, να μην ξεχάσεις θερμόμετρο για το νερό και φυσικό σφουγγαράκι. Μπανάκι έχω πάρει από το γνωστό παιχνιδομάγαζο αυτό http://www.obydeals.gr/a/B004TQPLUK

610Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 4:35 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα λογια εχω ακουσει και για τη mustela! Tα frezyderm θα μου κοστισουν 38€ (αφρολουτρο-σαμπουαν-κρεμα συγκαματος) ενω αυτο που σου ειπα τα εχει προσφορα 17€ αυτες τις μερες!Μου ειπε πως τα συνιστουν πολλοι οι γιατροι!Να μην το ρισκαρω λες;Τη sudocream την ξερω αλλα μου ειπαν εχει αντιβιωση μεσα κι αναρωτιεμαι...
Σφουγγαρι της chicco για ο+; Θα παω jumbo μετα λεω!

611Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 5:17 am

Constantin@

Constantin@
Καλά θα είναι, αλλά αν έχεις αμφιβολία άσε και ρώτα πρώτα παιδίατρο. Για τη sudocream δεν το ήξερα αυτό, όπως σου είπα η γιατρός μας την είπε. Ναι, αυτό το σφουγγάρι εννοώ. Πάντως η λίστα για την περιποίηση του μωρού δεν έχει τελειωμό. Βούρτσα για τα μαλλιά και ψαλιδάκι θες επίσης. Σου εύχομαι να θηλάσεις αποκλειστικά για να μην χρειαστείς όλα αυτά που θέλει για το γάλα (αποστειρωτές, μπιμπερό, βουρτσάκια κλπ). Για όποια απορία πάντως εδώ είμαι.
Καλή βόλτα και καλά ψώνια, μακάρι να πήγαινα κι εγώ...

612Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 7:01 am

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια μου ιωαννα μου με χιλια τη sudocrem δεν προκειτε να σου παθει τιποτα κ αν σου κοκκινισει με το που θα του βαλεις στο επομενο αλλαγμα δεν θα υπαρχει τιποτα την χρησιμοποιησα κ στα 2 παιδια μου κ σε εμενα κ σε ολους ειναι πολυ καλη.στο jumbo εχει παρα πολλα να δεις για τα παιδια εγω μεχρι κ κορμακια πηρα απο εκει δεν τα προλαβαινα κ εχει κ παρκα κ ριλαξ το ριλαξ το προτεινω κ εγω βολευει απιστευτα

613Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 7:45 am

demmy29

demmy29
Η άσχετη: Τι είναι το ρηλάξ; Είναι σαν το κάθισμα αυτοκινήτου; Το πάρκο ευτυχώς ξέρω τι είναι!!! Embarassed Πότε εμφανίζονται τα συγκάματα; Εμένα φτου φτου μια χαρούλα είναι!

614Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 9:13 am

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το ριλαξ ειναι αυτο το ξαπλωτο καθισματακι που υπαρχει περιπου σαν του αυτοκινητου το μικρο καθισμα εγω να ρωτησω κατι αλλο τι ειναι ο θερμοπομπος το λεω σωστα?γιατι κ εμας δεν θα βαλουν στην πολυκατοικια πετρελαιο κ λεγαμε με τον αντρα μου για πελλετ

615Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 9:14 am

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α κ τα συγκαματα ειναι οταν ανοιγει το δερμα του μωρου συνηθως γινεται αν δεν δεχετε καποια πανα το δερμα η ακομα καποιες φορες αν εχεις ωρα να αλλαξεις το παιδι συνηθως απο κακα

616Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 9:59 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντινα λεω να τα παρω πριν γεννηθει να ειναι ετοιμα!Την sudocream μας την ειχαν πει στο νοσοκομειο που ειχαμε τον παππου για να μην τρυπησει!Πηγα τζαμπο και πηρα μπατονετουλες και βουρτσα με χτενα!Πιστευω ειτε θηλασεις αποκλειστικα ειτε οχι μπουκαλια πρεπει να εχεις!

KONI_27 αν ειναι θα παω να την παρω την αλοιφη!Κατι ξερετε παραπανω εσεις οι μανουλες!Ναι τα τζαμπο ειναι καταπληκτικα, χανεσαι εκει μεσα!

Δημητρα ριλαξ θα σου βαλω αυτο που μου εδωσε η Κωνσταντινα! http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=1155&osCsid=mikochiij84k4mlcs2hlcqsg36

617Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 10:31 am

Constantin@

Constantin@
Κόνι μου τι κάνουν τα αγοράκια σου? Κοντεύει να έρθει ο μπαμπάς σας? Ο θερμοπομπός είναι σαν λεπτό καλοριφέρ που κρεμάς στον τοίχο και εκπέμπει θερμότητα. Λειτουργεί με ρεύμα, έχει θερμοστάτη και λένε ότι είναι οικονομικοί και υγιεινοί. Τι να πω...κι εμείς ακόμα το ψάχνουμε.

Ιωάννα μου τα μπουκάλια χρειάζονται και για χαμομηλάκι που ίσως χρειαστεί το μωράκι ή για το δικό σου γάλα αν έχεις πολύ. Έχεις δίκιο. Πάντως αν θηλάζεις χρειάζεσαι σαφώς λιγότερα. Μου αρέσει που είσαι άνθρωπος που τα θέλει όλα έτοιμα και τακτοποιημένα από πριν. Η οργάνωση θα σε γλιτώσει από πολλά προβλήματα πιστεύω. Α, να πάρεις και γαζούλες γιατί τους καθαρίζουν τα ματάκια και φυσιολογικό ορό.

Δήμητρα δεν είναι ανάγκη να έχει σύγκαμα. Κάθε φορά με την αλλαγή της πάνας βάζεις κρεμούλα, σωστά?

618Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 10:58 am

demmy29

demmy29
Κων/να μου όχι! Δεν της βάζω τίποτα! Δε μου είπε κανείς να το κάνω... pale Θα ρωτήσω τον παιδίατρο! Αγχώθηκα τώρα!

619Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 11:44 am

Constantin@

Constantin@
Όχι παιδί μου, μην αγχώνεσαι. Εμένα έτσι μου είχε πει, σε κάθε αλλαγή πάνας να βάζω. Ρώτα τον, αλλά μην τρελαίνεσαι! Άμα έχει κάτι το μωρό θα το δεις. Όλες σιγά σιγά μαθαίνουμε Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 215994

620Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 12:07 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντινα μου σε ευχαριστω!Γαζες κι ορο δεν τα ειχα σκεφτει!Μου αρεσει η οργαωση!Θελω να τα εχω ολα σπιτι οταν θα τα εχω αναγκη κι οχι να τρεχουμε μετα!Φανταζομαι πως το μωρο θα μου σπαταλα ολο το χρονο στην αρχη μεχρι να μπουμε σε σειρα, ασε που δε θα βγαινω απο το σπιτι!
Θα παω τελικα να παρω της fredyderm αφρολουτρο και σαμπουαν και λοσιον για το κορμακι του, sudocream για το συγκαμα και πρεπει να παρω και ταλκ σε κρεμα για καθε φορα που το αλλαζω;

621Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 12:51 pm

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ταλκ σε κρεμα βαζεις θα βαζεις οταν την κανεις μπανακι στις δίπλες που κανει στα γονατακια απο πισω, στον λαιμο, σε τετοια πραγματα..οχι στον πωπο!! Very Happy
και να ξεχασεις κατι δν υπαρχει λογος για αγχος παντως.. θα στειλεις τον αντρουλη και θα παρει..τι να κανουμε?

622Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 12:58 pm

Constantin@

Constantin@
Το ταλκ είναι για να παίρνει την υγρασία, οπότε το βάζεις μετά το μπανάκι όπως είπε και η boubou. Και πιστεύω πως θα χρειαστεί και να βγεις, για παιδίατρο ας πούμε. Νομίζω ότι τον τομέα μπάνιο και φροντίδα τον κάλυψες. Ότι άλλο θυμηθώ θα σου πω πάντως.

623Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 12:59 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ταλκ σε κρεμα βαζεις θα βαζεις οταν την κανεις μπανακι στις δίπλες που κανει στα γονατακια απο πισω, στον λαιμο, σε τετοια πραγματα..οχι στον πωπο!! Very Happy
και να ξεχασεις κατι δν υπαρχει λογος για αγχος παντως.. θα στειλεις τον αντρουλη και θα παρει..τι να κανουμε?

Σε βρισκω πληρως ενημερωμενη!Ευχαριστω!Ναι λες και δεν τους ξερεις τους αντρες...σου βγαζουν την ψυχη μεχρι να πανε, οταν πανε σε παιρνουν 90 τηλεφωνα, κι οταν επιστρψουν εχουν φερει κατι ασχετο! tongue

624Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 1:00 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Constantin@ έγραψε:Το ταλκ είναι για να παίρνει την υγρασία, οπότε το βάζεις μετά το μπανάκι όπως είπε και η boubou. Και πιστεύω πως θα χρειαστεί και να βγεις, για παιδίατρο ας πούμε. Νομίζω ότι τον τομέα μπάνιο και φροντίδα τον κάλυψες. Ότι άλλο θυμηθώ θα σου πω πάντως.

το ξερω σε τρελανα!σε ευχαριστω πολυ! Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 35468

625Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 1:03 pm

Constantin@

Constantin@
Μη το ξαναπείς, άκου με τρέλανες. Χαίρομαι που σε βοήθησα έστω και λίγο, ειλικρινά. Αφού είχα ανοίξει το συρτάρι με τα πράγματα της μικρής και κοίταγα τι άλλο έχω να σου πω Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 25 215994
Αργότερα κατά τις εκπτώσεις θα αναλύσουμε τα ρουχάκια Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις