Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

626Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 1:05 pm

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
boubou έγραψε:ταλκ σε κρεμα βαζεις θα βαζεις οταν την κανεις μπανακι στις δίπλες που κανει στα γονατακια απο πισω, στον λαιμο, σε τετοια πραγματα..οχι στον πωπο!! Very Happy
και να ξεχασεις κατι δν υπαρχει λογος για αγχος παντως.. θα στειλεις τον αντρουλη και θα παρει..τι να κανουμε?

Σε βρισκω πληρως ενημερωμενη!Ευχαριστω!Ναι λες και δεν τους ξερεις τους αντρες...σου βγαζουν την ψυχη μεχρι να πανε, οταν πανε σε παιρνουν 90 τηλεφωνα, κι οταν επιστρψουν εχουν φερει κατι ασχετο! tongue

χαχαχ σε αυτο εχεις δικιο, αλλα το λεω να μην αγχωνεσαι κουκλιτσα μου!!!
εχουμε τον ανηψιο και οτι μου λεει η κουνιαδα μου το ρουφαω σαν το σφουγγαρι! χιχιχιχι

627Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 1:13 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντινα σε εβαλα σε δουλεια βραδιατικα;!Θα σε ρωτησω ξανα σιγουρα!

Ελλη σφουγγαρι μου εσυ!Σε ολα μεσα εισαι!

628Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 1:37 pm

Constantin@

Constantin@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ότι θες. Καληνύχτα κοριτσάκι! Τα λέμε αύριο..

629Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Δεκ 04, 2012 1:45 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Constantin@ έγραψε:Ότι θες. Καληνύχτα κοριτσάκι! Τα λέμε αύριο..

καληνυχτα κι ονειρα γλυκα! Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 502437

630Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 12:44 am

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω πουδρα δεν εβαλα καθολου μονο κρεμα σε καθε αλλαγμα κ δεν χρειαζετε τιποτα αλλο

631Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 2:19 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!Τι καιρος ειναι αυτο; Αυριο ξερετε τι καιρο θα κανει;

Κονι δε νομιζω πως χρησιμοποιουν πια την ταλκ σε σκονη αλλα μονο σε κρεμα γιατι δημιουργουσε αναπνευστικα νομιζω στα παιδια κι αλλα θεματακια!

632Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 6:45 am

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι να σου ιωαννα μου απο ταλκ δεν ξερω καθολου εγω μονο κρεμα του εβαζα αυτο μου ειχε πει ο παιδιατρος πολυ κρεμα κ μετα το μπανακι baby oil πουδρα ειχα παρει μια φορα γιατι την ειχε δωρο σε κατι που ειχα παρει ουτε που θυμαμαι να σκεφτεις την εχω ακομα σφραγισμενη να παρεις κ 1 θερμομετρο απο τα ψηφιακα που ειναι μαλακα μπροστα βεβαια αυτα θα σου τα πει ο παιδιατρος
χαλια ο καιρος σημερα δεν προκειτε να στεγνωσουν τα ρουχα με τιποτα κ εβαλε κ κρυουλακι.19 εχουμε γιορτη στον παιδικο κ ο μιχαλης μου θα ειναι καλικατζαρακι χιχι τωρα ελπιζουμε να τα προλαβει ο μπαμπας ακομα δεν ξερουμε ποτε θα επιστρεψει ακριβως 9 φτανουν σε λιμανι κ μετα μενει να δουμε ποτε θα μπουν κ ποτε θα τελειωσει μια επιθεωρηση που εχουν για να ερθει μακαρι να προλαβει εχει χασει τοσα πολλα

633Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 7:24 am

Constantin@

Constantin@
Πολύ βροχή κορίτσια, μουλιάσαμε. Και αύριο έτσι θα είναι νομίζω. Με έχει ρίξει αυτός ο καιρός, αλλά χειμώνας, τι να κάνουμε...
Κων/να καλικατζαράκι ο μικρός σου! Θα έχει ωραία στολή. Μακάρι να προλάβει ο μπαμπάς του να τον χαρεί.
Οι υπόλοιπες καλά είσαστε?

634Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 7:39 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KONI o πρωτοτοκος θα ντυθει καλικατζαρακι; ο αλλος ειναι ακομα μικρουλης ε; Μακαρι να προλαβει να ερθει συντομα για να χαρουν και τα παιδια αλλα κι εσυ!

Κωνσταντινα κι αυριο ετσι ο καιρος; Γαμωτο κι ηθελα να παω να δω για κουρτινες με τη μαμα μου!Αντε τωρα να ξαναρθει... Mad

635Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 9:49 am

Constantin@

Constantin@
Αν δε βρέχει πολύ όπως σήμερα να πας Ιωάννα μου, αφού αύριο μπορεί και η μαμά σου μη τη χάσεις την ευκαιρία.
Κι εμείς αλλάξαμε διαρρύθμιση στο παιδικό σήμερα κι έγινε ωραίο, αλλά κουράστηκα πολύ. Τώρα χαζεύω τον κατάλογο ικέα, κρίμα που δεν έχουμε κι εδώ, έχει ωραία πραγματάκια.

636Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 11:22 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες μου!Τι κάνετε???
Εγώ όλα καλά, στόλισαμε το σπίτι και πήγα για διάφορες εξωτερικές δουλειές με τη μαμά μου τώρα που είναι εδώ αν και ο καιρός σήμερα μας ταλαιπώρησε αρκετά!Και αύριο μια από τα ίδια απ' ότι είδα ... ήρθε ο χειμώνας κορίτσια!!!!
Κωνσταντίνα με το καλό να καμαρώσεις το γιόκα σου στην γιορτή και εύχομαι να είναι κι ο μπαμπάς σας μαζί!!
Ιωάννα,Δήμητρα,Κωνσταντίνα μου τι κάνετε???
Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 215994

637Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 11:26 am

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι ο μεγαλος μας 3,5 ο μικρος μας ειναι 2 κ τα δυο μια σταλια παιδια την δευτερα θα ξερω σιγουρα ποτε ερχετε κ θα ανεβω να τον υποδεχθω δεν θα τα παρω τελικα τα μικρα γιατι θα πρεπει να κατσουμε 2 μερες για να παει στην εταιρεια κ με τα παιδια δεν μπορεις.ωχ τετοιος καιρος κ αυριοδεν θα στεγνωσουν ποτε τα ρουχα κ οταν τα βαζω μεσα μου μυριζουν εσεις το παθαινετε?τελικα πηγατε για κουρτινες η αυριο?

638Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 11:31 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έτσι είπε θα είναι ο καιρός μέχρι το Σαββατοκύριακο...τώρα θα δούμε δε πέφτουν και πάντα μέσα!Εγώ τα βάζω καμιά φορά μέσα όταν είναι όμως λίγο νωπά για να αποφεύγω την υγρασία.

639Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 11:34 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωάννα πήγα στο ΜΗΤΕΡΑ για επιπλάκια κλπ.Με εξυπηρέτησε ένας Βασίλης ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός και κατατοπιστικότατος.Πολύ καλές τιμές!Είδα και για καρότσι το GRACO 3 σε 1, το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν αυξομειώνεται το ύψος του χερουλιού στο σκέλετο και αυτό το ύψος δε με πολυβόλευε.Αύριο θαπάω στα HONDOS και θα δω τιμή για τα frezyderm και θα σου πω.Πόσο τα βρήκες στο φαρμακείο?

640Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 11:43 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντινα μακαρι να κρατησει τουλαχιστον το πρωι!Να τελειωνω κι απο αυτο!Πηρα σημερα και το φωτιστικο μας
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080212&itmid=4557446
τσουχτερο αλλα οντως αξιζει τα λεφτα του!Ωραίο το δωματιακι σας ε;!Καλορίζικο!

Ζεννια στολισατε!Αντε και του χρόνου να ειστε καλα!καλες γιορτες!Εκμεταλλεσου τη μανουλα τωρα που μπορείς!Αυριο δε θα κρατήσει καθολου; Crying or Very sad Κι εμεις για ψωνια του μωρου γυρίζαμε!Ναι ο Βασιλης!Δεν ειναι πολυ καλος ανθρωπος; Και τη γνωμη του σου λεει κι οτι δωσεις ξερεις οτι θα παει σε οικογενειαρχη κι οχι εταιρεις απροσωπες!Το Graco παρηγγειλα, ειναι καροτσι ρε παιδι μου που θα σου μεινει και για το επομενο!Ειδες τις κουνιες; Σου αρεσε κατι; Του ζητησες καλυτερη τιμη;;

ΚΟΝΙ μια σταλιά δε λες τιποτα!Δαγκωσε τα μου!Εγω εχω τεντες μονιμα κατεβασμενες και τα απλωνω απο κατω, αν ειναι πολυ η βροχη τα βαζω στην απλωστρα!Οντως αν μεινουν πολλες μερες χανουν το αρωμα τους!Μεσα δεν τα βαζω λογω υγρασιας!Αυριο θα παω για κουρτινες στην λαικη της Αγιας Σοφιας αν κραταει ο καιρος!

641Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 11:50 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με γεια και το φωτιστικό σας Ιωάννα μου, πολύ όμορφο!Εσύ τα έχεις όλα έτοιμα βρε...μπράβο!Εγώ ακόμα όυτε το παιδικό δωμάτιο δεν έχω αδειάσει...ευτυχώς δε θέλει βάψιμο!Κούνιες μου άρεσε μία της PALI που είχε τρια σχέδια και άλλη μια πάλι της PALI που γίνεται κρεβάτι.Τιμή για την κούνια και αλλαξιέα μαζί μου είπε 450.Το καρότσι άρεσε πολύ στον άντρα μου,τιμή 430.Μόνος του είπε αυτές τις τιμές δεν ζήτησα κάτι καλύτερο...θέλω να ξαναπαω στα Λητω και μετά θα καταλήξω πιστεύω!

642Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 11:59 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζεννια ξερεις ποια πηρα; Αυτη με τα 3 σχεδια, το σχεδιο με τα 2 αρκουδακια!Και τη σιφινιερα με την αλλαξιερα δωρο και το μπανακι!Οντως σας εκανε καλες τιμες!Για τα Λητω αν ειναι μπες και στο σαιτ να παρεις μια ιδεα!Παντως τα 3 σε 1 τους ξεκινανε απο πολυ ψηλα...
http://www.letoshop.gr/?prOrder=3&prOrderBy=0&ct=10403&pg=7&pid=39&la=1

643Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 12:10 pm

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε κουκλίτσα κι εμένα αυτή μου άρεσε και πιστεύω ότι θα καταλήξω σε κουνιά μόνο καί όχι σε κούνια-κρεβάτι.Εσένα τι τιμές σου έδωσε για την κούνια και το καρότσι?
Είχα πάει στα ΛΗΤΩ, είναι όντως πιο άκριβα όλα τους!!!Μόνο για το καρότσι προβληματίζομαι...θα πάω πάλι Παρασκευή ή Σάββατο και θα σου πώ! Είχε και αποστειρωτή της CHICCO προσφορά 37 ευρώ αν σε ενδιαφέρει και απο μπουκάλια μου σύστησε μια μάρκα δεν τη θυμάμαι κάτι με Μrs.

644Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 12:14 pm

Constantin@

Constantin@
Πολύ ωραίο το φωτιστικό Ιωάννα και πραγματικά ελπίζω να κρατήσει ο καιρός να πας και για τις κουρτίνες. Θα γίνει πολύ ωραίο το δωμάτιο, είμαι σίγουρη.
Jennia κι εσύ για ψώνια με τη μαμά σου ε? Να τα έχετε όλα έτοιμα για τον μπομπιράκο σου. Στόλισες κιόλας, καλές γιορτές να έχετε.
Κων/να μου ελπίζω να μην αργήσει ο άντρας σου. Που να τα πας τα ζουζουνάκια 2 μέρες, βγαίνουν και από τη σειρά τους...θα δουν το μπαμπά στο σπίτι, καλύτερα.

645Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 12:18 pm

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα Κωνσταντίνα μου!Ναι στόλισα και αμέσως άλλαξε το κλίμα μες στο σπίτι!!!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!
Ναι με τη μαμά...είδες τι είναι η μαμά???Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν θα μπορώ να κάνω στο παιδί μου όλα όσα κάνει η μαμμά μου για μένα, τώρα εκτιμώ πολλά περισσότερα πράγματα στη μαμά μου και προσπαθώ να μη τη φωνάζω γιατί με πιάνουν τύψεις και σκέφτομαι ότι ούτε κι εγώ θα ήθελα να μου το κάνει το παιδί μου!!!Αλλάζει κου φαίνεται εντελώς η ψυχολογία!

646Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 12:20 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι τον πηρα ηδη τον αποστειρωτη απο εκει γιατι τον ειχε προσφορα, να σκεφτεις ο ιδιος στα jumbo εχει 50€!
Ναι τα Dr Brown, τα ξερω αυτα θα παρω!Εχω ανοιξει και θεμα τετοιο και ολες μου ειπαν πολυ καλα λογια!

Κωνσταντινα μου σε ευχαριστω!Προσπαθουμε να κρατησουμε οσο γινεται το θεμα φυση!

Ποια μου ειπε για Ικεα; Ναι οντως φοβερα πραγματα και σε καλες τιμες!Ολο λενε θα κλεισουν τα καρφουρ και θα ανοιξει εκει αλλα τιποτα ακομα!Εχω βαλει στο ματι κατι ραφιερες για το παιδικο μουρλια αλλα δεν εχω ποιος να μου τις κατεβασει.... Twisted Evil

647Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 12:21 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζεννια αυτο ξαναπες το!Θα λεμε σε λιγο κι εμεις αμα γινεις μανα θα καταλαβεις!χαχαχα!

648Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 12:25 pm

Constantin@

Constantin@
Κι εγώ κάτι ράφια για το παιδκό είδα και μια ροζ πολυθρόνα που γίνεται κρεβάτι που πολύ μου άρεσε, αλλά μακριά...
Πάντως αυτό με την ψυχολογία της μαμάς, πόσο δίκιο έχετε. Έχω δει τη μαμά μου με άλλο μάτι, ήμουν και δύσκολο παιδί και κάθε φορά που η μπέμπα δεν τρώει και με ταλαιπωρεί, πόσο μα πόσο την καταλαβαίνω.

649Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 12:30 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντινα ειδα αυτες...
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=29297
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82550
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=16674
και με καποιο ενθετο ξυλινο ή ακομα καλυτερο υφασματινο κουτι σε καποια αποχρωση του πρασινου ή κιτρινου ή πορτοκαλι σε μερικα κουτακια!Να βαζω φωτογραφιουλες, παραμυθακια στα κενα και στα κουτια καλτσακια κι αλλα μωρουδιακα!

650Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Δεκ 05, 2012 12:34 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να κατι τετοιο...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις