Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
311 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 311 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? Δευ Νοε 29, 2010 6:46 am

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και γω εχω κανα διμηνο που την βαζω τιμωρια. Αλλα κατα κυριο λογω θελει πολύ κουβέντα. Της εξηγω με ηρεμω τροπο τι λαθος εχει κάνει. Προς το παρον εχει αποτελεσμα. Αργοτερα σιγουρα θα υπάρξει ενας συνδιασμος και στερησης πραγμάτων.

27ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? Δευ Νοε 29, 2010 10:17 am

ireneAG

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δοκιμασα την τιμωρια με τον τροπο τησ νταντασ που λεμε πιο πανω, μεσα στο σ/κ εκανε μια αταξια, των εβαλα στην καρεκλα εσκιψα και το ειπα πωσ πρεπει να κατσει εκει για 2 λεπτα και ναι ναι ναι το εκανε cheers
δεν πιστευα στα ματια μου......βεβαια ουτε και εγω ξερω πωσ συγκρατηθηκα να μη με πιασουν τα γελια ετσι που τον εβλεπα να με κοιτα με υφος συνεσταλμενο : αχ μανουλαμου συγνωμη δεν θα το ξανακανω... Very Happy Very Happy

28ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? Παρ Φεβ 04, 2011 2:50 am

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗ 17 ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Μ'ΑΥΤΟ? Η ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ Η ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?

29ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? Παρ Φεβ 04, 2011 2:55 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΗΣ!!!
ΤΗΝ ΕΔΕΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ Κ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΧΝΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ Κ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!
ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ!!!

30ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? Παρ Φεβ 04, 2011 3:08 am

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubouka έγραψε:ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗ 17 ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Μ'ΑΥΤΟ? Η ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ Η ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?

θα σου προτεινα να συνενοηθειτε με τον αντρα σου για καποιον ενδιαμεσο τροπο τιμωριας,μην τη βαλεις εσυ δλδ τιμωρια και παει εκεινος κ την βγαλει γιατι θα το χασεις το παιχνιδι μετα Shocked και για το κρεβατι της μην την βαλεις τιμωρια ποτε γιατι μετα θα εχεις προβλημα στον υπνο της....θα το βλεπει σαν το μερος της τιμωριας!!!!

31ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? Παρ Φεβ 04, 2011 6:06 am

ntalia!!

ntalia!!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 16ΜΗΝΩΝ!

32ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? - Σελίδα 2 Empty γεια σας Τετ Ιουλ 20, 2011 8:05 am

Velvet

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας ειμαι νέα στο φορουμ..

Εγω εχω δίδυμα και τα νεύρα τσατάλια..
Ειναι 16 Μηνων αγορι και κορίτσι..
Το κοριτσι μου βγαίνει λίγο υστερία γκρινιάζει και φωνάζει εαν δεν γίνει το δικο της και εαν δεν της δώσω κάτι..
Το αγόρι ειναι διαφορετικο.
Ειναι πιο ήσυχος αν και ζωηρος δεν εχει τα κλαμματα και τις υστεριες της μικρης...
Με την μικρη σκεφτομαι να αρχισω τιμωρια αλλα πως??
Προς το παρων αρχισα να την βαζω στο κρεβατακι (αλλα μαλλον θα το παρει αρνητικα στο τελος οπως διαβασα)
Ωχ δεν ξερω τι να κανω γιατι ειναι και δυο και γινεται ενας πανικος..
Θα λειτουργησει η τιμωρία και ποια τιμωρια ειναι η καλυτερη..
Ειναι και δυο οποτε το ενα με το αλλο μαλλωνουν φωναζουν κτλ..
Αν μπορειτε για βοηθήστε με..

Σας ευχαριστω Smile

33ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? Τετ Ιουλ 20, 2011 11:46 am

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μωρέ αν το μικρό είναι μεγαλύτερο από 24 μηνών καταλαβαίνει την έννοια της τιμωρίας...
Ο δικός μου ειναι παααρα πολυ ζωηρος και πεισματάρης. Καταλαβαίνει τα πάντα, περπαταει απο 9 μηνών αλλά στο "μη" και στο "οχι" παθαινει μερική κώφωση....Μπορει να του λεω συχνα όχι αλλα τι να κανω όταν μονίμως κάνει πράγματα που πρέπει να μην τα κάνει; οτι δει σε τραπεζι η καρεκλα το ριχνει κατω, χτυπαει την κρυσταλλιερα, τραβαει τα καλωδια... να μην πω οχι;;;
Είμαι σίγουρη πως αν τον βαλω τιμωρια (καρέκλα πχ) θα σηκωθεί και φυγει και θα τον κυνηγάω με την κοιλια στο στομα και στο τελος θα κουραστω και θα βαλω τις φωνες.
Τον εβαζα καποια περιοδο στην καρεκλα φαγητου, εκλαιγε, χτυπιοταν, τον αγνοουσα και μετα απο λιγο σταματουσε..
Αλλα δεν μπορω καθε 5 λεπτα να τον σηκωνω (γιατι για τετοια συχνοτητα μιλαμε) και να τον βαζω στην καρεκλα του....
Επισης οταν ειστε σε αλλο σπιτι..στη γιαγια η σε ξενο τι κανετε αντι αυτης της τιμωριας;

34ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? Τετ Ιουλ 20, 2011 2:03 pm

CHRISLA2216

CHRISLA2216
εχουμε εφαρμοσει και στα δυο μας παιδια την μεθοδο της νταντας απο το σκαι επι 3 χρονια και πραγματικα ηταν αποτελεσματικη!!
αλλα τον τελευταιο καιρο εφαρμοζουμε το συστημα επιβραβευσης-αφαιρεσης "μπραβο".
δηλαδη....ο μεγαλος μου ηταν πολυ πολυ ζωηρος στο σχολειο με αποτελεσμα καθε μερα που πηγαινα να τον παρω ελεγα θεε μου,τι θα ακουσω παλι σημερα.. το πασχα, ηθελε οπωσδηποτε να του παρουμε δωρο ενα ηλεκτρονικο παιχνιδι χειρος (στυλ game boy) κι ετσι σκεφτηκαμε κ του ειπαμε πως αν ακουει κ ειναι φρονιμο παιδι στο τελος της σχολικης χρονιας θα το εχει. καθε φορα λοιπον που του ζητουσαμε για παραδειγμα να μαζεψει το μπαχαλο με τα παιχνιδια του κ το εκανε, επαιρνε ενα μπραβο!! οταν για παραδειγμα, χτυπουσε τον μικρο του αδελφο η' εκανε κατι ασχημο στο σχολειο, η' πηγαιναμε στο σουπερ μαρκετ κ χανοταν απο διπλα μου κ τρελαινομουν, εχανε ενα μπραβο!! ο στοχος ηταν τα 10 μπραβο- αλλα πιστεψτε με δεν ειναι καθολου λιγα οταν το παιδι ειναι ανυπακουο!!! τελικα τα καταφερε κ το πηρε το παιχνιδι.. επειτα το συνεχισαμε το συστημα και με τα δυο παιδια μαζι, κ τωρα που εφτασαν παλι τον στοχο πηγαμε στα τζαμπο κ εφοδιαστηκαμε πραγματα για τις καλοκαιρινες διακοπες.. τον σεπτεμβρη ερχονται τα γενεθλια τους, κι επειτα "θα προκυψει κατι αλλο" ωστε να συνεχισουμε το συστημα...
συγνωμη για την μεγαλη απαντηση!!

35ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? Πεμ Ιουλ 21, 2011 2:28 am

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ενταξει εμενα ο γιοκας μου ειναι μικρουλης ακομα για τιμωρια, αλλα παιρνω ιδεες απο τις ντανταδες της τηλεορασης και μαθαινω. Αφου μερικες μανουλες εδω λενε οτι εχει αποτελεσμα οταν χρειαστει θα το εφαρμοσω. Αυτο που με προβληματιζει ειναι η συχνοτητα που μπορεις να το κανεις και η σοβαροτητα της αταξιας.. Μου φαινεται οτι αν το εφαρμοζω καθε φορα που θα κανει κατι που δεν πρεπει ανεξαρτητως της σοβαροτητας οτι θα αρχισει να το παιρνει σαν παιχνιδι και μετα θα χασει το νοημα. Οσες μανουλες το εχουν εφαρμοσει τι εμπειριες εχουν?

36ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?? Πεμ Ιουλ 21, 2011 2:29 am

alstxr

alstxr
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ.ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΑΣΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΩ ΜΕ ΤΟ "ΠΑΤΑΚΙ" ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ,ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 2.5 ΗΤΑΝ ΠΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ "ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΑΤΑΚΙ,ΦΕΥΓΕΙ,ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ".ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΙΑΝΕΙ,ΠΑΡΑΠΙΑΝΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΑΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΟΦΟΡΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ,ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις