Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
734 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 734 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Κυρ Νοε 28, 2010 9:16 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια το καθε φυλο εχει την χαρη του...Εγω θελω να αποκτησω και ευχομαι και κοριτσακι...Κυοφορω αγορακι...Μακαρι το επομενο να ειναι κοριτσακι....Ειναι δωρο θεου οτι και να εχουμε...

27κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Κυρ Νοε 28, 2010 11:21 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΣΑ ΤΡΕΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Laughing ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΤΥΧΕΙΑ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!! κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 328109 κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 328109

28κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Κυρ Νοε 28, 2010 12:13 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτά όλα τα κατάλοιπα μιας άλλης εποχής κ δυό πράγματα υποδηλώνουν.
---αμορφωσιά αν πιστευεις οτι το ενα φυλο ειναι προτιμοτερο/ανωτερο απο το άλλο
--- αγένεια το να δηλώνεις ανοιχτά την προτιμηση σου ...

affraid

29κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Κυρ Νοε 28, 2010 12:20 pm

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω κοριτσια οταν γεννησα τον γιο τρελαθηκα!!!ερωτευτηκα!!!!!!!!ελεγα δε θα αγαπησω αλλο μωρο!οταν εμαθα οτι η μικρη ειναι κοριτσακι χαλαστηκα,ηθελα να εχει παρεα το ενα το αλλο,μ'αρεσε η ευκολια του αγοριου(ουτε κοτσιδακια-καλσονακια-χρωματακια ουτε τιποτα)και βαθια μεσα μου ηξερα τον πολεμο που θα εκανε η πεθερα μου για να μπει το ονομα της... Twisted Evil
ομως μολις την ειδα(την μικρη οχι την πεθερα)αποτρελαθηκα!!!εχω ξετρελαθει με τα χτενισματα και τα καλσον!πιανω τον εαυτο μου να χαιδολογαει μονο την μικρη ή να σκεφτομαι την μικρη στη δουλεια και να χαμογελαω.ειχαμε κι ενα θεματακι υγειας δε λεω και μας λαχταρησε αλλα θελω να πιστευω οτι αυτη η λατρεια ειναι γιατι ειναι το μικρο μας κι οχι γιατι ειναι κοριτσακι!!!! κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 215994

30κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Κυρ Νοε 28, 2010 2:40 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ ήθελα ένα αγοράκι και δύο κοριτσάκια, με αυτή τη σειρά. Και όταν έμαθα ότι και το δεύτερο είναι αγοράκι, εντάξει, δε στεναχωρέθηκα, αλλά μου φάνηκε κάπως! Ακόμα θέλω να κάνω κοριτσάκι, έχουν άλλη χάρη με τα μαλλάκια τους, τα κοκαλάκια τπυς, τα ναζάκια τους, να ράψω και κανένα φορεμα για τη μπάρμπι βρε! Αλλά τα αγόρια που έχω δεν τα αλλάζω με τίποτα, ούτε με 1000 κορίτσια. Ειδικά ο μικρός, ίσως επειδή είναι μωρό ακόμα, ενώ ο άλλος έχει αρχίσει να μεγαλώνει, ειδικά ο μικρός λέω, έχει μια ζουζουνιάρικια φάτσα, τον έχω κατσιάσει με τα φιλιά και τις αγκαλιές! Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα ήταν αν δεν τον είχα, και είχα κορίτσι που ήθελα... Θα είχα τρελαθεί και με το κορίτσι, σίγουρα, αλλά δεν μπορώ να το σκεφτώ!!!

31κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Κυρ Νοε 28, 2010 2:57 pm

erwtoulis

erwtoulis
Tora pou to les Nena k ego den mporo na skefto pos tha eimoun an eixa to koritsaki pou ithela, giati me exei trelani o giokas mou. Elpizo otan balo mprosta gia to deutero na kano k mia koroula, alla oti k na einai to deutero na sou po den me pirazei , to idio tha to agapo.

32κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Κυρ Νοε 28, 2010 9:53 pm

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
ειναι πολλες γυναικες που οταν μεινουν εγκυες θεωρουν το παιδι δεδομενο και αναλωνονται στο αν ειναι αγορι η κοριτσι.

αυτο εκανα κι εγω πριν μαθω τι φυλλο ειναι και ομολογω πως οταν εμαθα οτι ειναι αγορι στην αρχη τα εχασα λιγο αλλα μετα ελεγα 'ο γιος μου και ο γιος μου'

το βασικο ειναι να ειναι γερο.
μπορει να το λεμε ετσι αλλα εχει μεγαλη σημασια.
εγω γεννησα στις 31 εβδομαδες,παραλιγο να το χασω,παραλιγο να χαθω κι εγω.....το μωρακι μου γεννηθηκε και περασε πολλα απο θεμα υγειας.γιατροι,νοσοκομεια,εξετασεις και ακομη και τωρα που ειναι 29 μηνων κανουμε επαναλληπτικες.

μολις μπηκα σαυτο το λουκι καταλαβα την ουσια της φρασης 'γερο παιδι να ειναι και οτι να ναι'
το ενιωσα καλα.....απο τοτε αναθεωρησα πολλα πραγματα και τσαντιζομαι πραγματικα οταν λενε για αγορι η κοριτσι....τι σημασια εχει??

σημασια εχει να γεννηθει με το καλο και να ειναι υγιες!!!!!
η πεθερα μου οταν εμαθε το φυλλο ελεγε 'μα εγω κοριτσι ηθελα' αντε καντο της ειπα κι εγω
εεεελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ειτε αγορι ειναι ειτε κοριτσι αν παθει κατι σου κοβεται η ζωη σου αυτο ξερω εγω

33κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Δευ Νοε 29, 2010 1:58 am

sktv

sktv
γιαυτο δεν ηθελα να μαθω τι φυλο ειναι!δεν με ενδιεφερε αρκει να ναι γερο με νευριαζανε που μου λεγανε με ενα αγορι!η γιαγια μου παλι ελεγε να κανεις κοριτσακι ειναι αλλη η σχεση με τη μανα!ο γιος θα φυγει!τελικα εκανα αγορι,οταν ρωταω τη γιαγια ποια η γνωμη σου τωρα μου λεει δεν τον αλλαζω με κανενα κοριτσακι,αρκει να ζησω κανα 15αρια χρονια ακομη να δω που θα τον κυνηγανε τα κοριτσια Shocked affraid κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 688264 ........
αλλα γενικως ολοι εχω καταλαβει οτι ειναι πολυ πισω στο μυαλο κ οχι μονο μεγαλοι αλλα κ ατομα της ηλικιας μας!

34κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 11:56 am

gogokotr

gogokotr
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Το ξέρω ότι το θέμα είναι παλιό αλλά το βρήκα πριν λίγο τυχαία.
Είμαι έγκυος και πρόσφατα έμαθα ότι έχω αγοράκι. Εμένα πάντως μου έχει συμβεί το αντίθετο, δηλαδή κοπέλες που γνωρίζω και έχουν κοριτσάκια συνέχεια μου λένε ότι τα αγόρια είναι χαζά, αργούν να μιλήσουν, να περπατήσουν, να αυτοεξυπηρετηθούν και γενικότερα να μεγαλώσουν. Επίσης, μου τονίζουν ότι δεν έχεις ωραίες επιλογές στο ντύσιμο, δεν μπορείς να τα αγκαλιάζεις και να τα φιλάς συχνά όπως τα κορίτσια και πιο σύντομα πρέπει να σταματήσεις τα πολλά χάδια κτλ γιατί θα σου βγει μαμμόθρεφτο ή γκέι.
Οι γνωστές μου που έχουν αγόρια δεν έχουν εκδηλωθεί.
Α! και πρέπει να επισημάνω ότι μια από αυτές που μου έχουν πει τα παραπάνω έχει και αγόρι και κορίτσι και πολλές φορές τα συγκρίνει πάντα λέγοντας τα χειρότερα για τον γιο της.
Ξέχασα να προσθέσω ότι στην εφηβεία θα μου πει "παράτα μας ρε μάνα και θα μου κλείσει την πόρτα στην μούρη" ενώ με την κόρη θα μπορώ να πηγαίνω για ψώνια και για καφέ μαζί της.

35κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 12:01 pm

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kopela moy min ta pisteyeis ayta poy lene.kai egw agoraki perimenw.ola ta mwra einai exsypna.to thema einai n asxolitheis mazi toys .eite einai agorakia eite koritsakia.an asxolise me to paidi mia xara exsypno tha einai kai grigora tha milisi.exw diavasei polla vivlia gia ta mwra

36κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 12:02 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogokotr έγραψε:Το ξέρω ότι το θέμα είναι παλιό αλλά το βρήκα πριν λίγο τυχαία.
Είμαι έγκυος και πρόσφατα έμαθα ότι έχω αγοράκι. Εμένα πάντως μου έχει συμβεί το αντίθετο, δηλαδή κοπέλες που γνωρίζω και έχουν κοριτσάκια συνέχεια μου λένε ότι τα αγόρια είναι χαζά, αργούν να μιλήσουν, να περπατήσουν, να αυτοεξυπηρετηθούν και γενικότερα να μεγαλώσουν. Επίσης, μου τονίζουν ότι δεν έχεις ωραίες επιλογές στο ντύσιμο, δεν μπορείς να τα αγκαλιάζεις και να τα φιλάς συχνά όπως τα κορίτσια και πιο σύντομα(σε σχέση με τα κορίτσια) πρέπει να σταματήσω τα πολλά χάδια κτλ γιατί θα μου βγει μαμμόθρεφτο ή γκέι.
Α! και πρέπει να επισημάνω ότι μερικές από αυτές που μου έχουν πει τα παραπάνω έχουν και αγόρι και κορίτσι και πολλές φορές τα συγκρίνουν πάντα λέγοντας τα χειρότερα για τον γιο.

με το καλο να ερθει στον κοσμο το αγορακι σου να ειναι γερο και ευτυχισμενο ! εγω δεν πιστευω οτι τα αγορια ειναι χαζα και αχαρα !! ηθελα δυο παιδια και αγορια αλλα .... εχω 2 κορες !! δεν πειραζει γερα να ειναι ολου του κοσμου τα παιδακια !!

37κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 12:09 pm

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia ayta poy lene oti to koritsi tha se ferei kai enapotiri nero,tha se koitaxsei sta geramata.vlakeies einai ta exw zisi poly kala kai sto perivalon moy alla kai stin doyleia moy.eimai nosokoma.1) i pethera i synxwremeni e2paidia ekane koritsi kai agori.apo to koritsi den eide tipota apolytws.enw o antras moy etrexe synexeia opote ton xreiazotan i pethera moy.koritsi na itan den tha tin prosexe toso poly.2) eimai kai nosokoma doyleya se gyrokomeio. toys goneis toys efrnan oi kores stoys sto gyrokomeio poy doyleya giati den toys ithelan.

38κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 12:12 pm

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ολα αυτα ειναι αηδιαες..οταν τα ακουω μου σηκωνεται η τριχα ..εμεις ολοι στην οικογενεια θελαμε κοριτσι αλλα βγηκε ο ταρζαν μου τελικα ..οταν ξανεμεινα εγκυος λεγαμε να τωρα θα κανουμε την κορακλα μας και οΘεουλης μας εφερε 2 κορακλες!!!! Ολα εχουν την χαρη τους ογιοκας μου ειναι τωρα 2 χρονων και ειναι ολο αγκαλιτσες και φιλακια και ετσι θα γινουν και οι τσουραπες μου!!!!
Μην ακους κανεναν , η κακια του κοσμου ειναι απιστευτη απλα μαλλον ηθελε κοριτσι η κυρια και ζηλευει ....ή πολυ απλα δεν γουσταρει τις γυναικες και θα γινει στριγκλα πεθερα!!!!

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

39κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 12:20 pm

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lidiaki exeis dikio.egw otan emeina tin prwti fora egkyos kai ekana anagkastika ektrwsi den to pisteya oti tha xsanameinw egkyos.otan emeina egkyos to ono poy mas enoiaze meton antra moy itan to fillo toy paidioy.oloi mas rwtagan ti thelete agori i koritsi? kai emeis toys legame den mas nioazei katholoy ti tha einai.arkei na einai gero kai dynato.to kathe paidi exei tin xari toy.kai ola ta paidia den einai to idio.

40κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 12:25 pm

????????

Επισκέπτης
litsakos έγραψε:φωτεινουλα αφου δε λεει "εγω εχω παιδι και αυτη εχει κοριτσι" παλι καλα να λες,ειστε σε καλο δρομο Laughing Laughing

ΧΑΧΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!!!!!!!

41κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 12:29 pm

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stella7778 yparxoyn merikoi poy to lene kai ayto eneti 2012.gera na einai ta paidia mas.mono ayto.tipota allo.

42κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 12:30 pm

????????

Επισκέπτης
χαχα ντο ξερω παιδι μου,απο πειρα το λεω

ευτυχως εκανα δυο παιδια

αν και ηθελα κοριτσια η αχρηστη.......

43κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 12:33 pm

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stella7778 ta paidia eina xara,eytixia.egw twra perimenw to prwto moy kai anypomono na gennithi.vlepw kapoies pws ta feronte kai trelonome

44κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 12:36 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είμαι έγκυος και πρόσφατα έμαθα ότι έχω αγοράκι. Εμένα πάντως μου έχει συμβεί το αντίθετο, δηλαδή κοπέλες που γνωρίζω και έχουν κοριτσάκια συνέχεια μου λένε ότι τα αγόρια είναι χαζά, αργούν να μιλήσουν, να περπατήσουν, να αυτοεξυπηρετηθούν και γενικότερα να μεγαλώσουν. Επίσης, μου τονίζουν ότι δεν έχεις ωραίες επιλογές στο ντύσιμο, δεν μπορείς να τα αγκαλιάζεις και να τα φιλάς συχνά όπως τα κορίτσια και πιο σύντομα πρέπει να σταματήσεις τα πολλά χάδια κτλ γιατί θα σου βγει μαμμόθρεφτο ή γκέι.
Α! και πρέπει να επισημάνω ότι μια από αυτές που μου έχουν πει τα παραπάνω έχει και αγόρι και κορίτσι και πολλές φορές τα συγκρίνει πάντα λέγοντας τα χειρότερα για τον γιο της.
Ξέχασα να προσθέσω ότι στην εφηβεία θα μου πει "παράτα μας ρε μάνα και θα μου κλείσει την πόρτα στην μούρη" ενώ με την κόρη θα μπορώ να πηγαίνω για ψώνια και για καφέ μαζί της.

Το οτι μιλανε πιο αργα απο τα κοριτσακια ναι,ετσι λενε,αλλωστε κ εμεις οι γυναικες δεν λεμε οτι ο αντρας ωριμαζει πιο μετα απο την γυναικα?Κι αν...Οποτε δεν ειναι χαζα..
Τον γιο μου τον ντυνω πολυ σουπερ,ναι δεν εχεις τρελλες επιλογες αλλα αμα γουσταρεις τον κανεις γαματο...
Οσο για τα χαδια κ τα φιλια...Δυο μαντραχαλους μεσα σε τετοιες γλυκες μεγαλωσε η μανα μου κ εχουν γινει πιο αντρες απο αντρες...Η αγαπη ποτε δεν εβλαψε κανεναν.
Μην ακους τιποτα,με το καλο κι ολα ομορφα..

45κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 12:45 pm

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
symfwnw apolyta.i agapi den evlapse kanenan

46κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 1:27 pm

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:

Το οτι μιλανε πιο αργα απο τα κοριτσακια ναι,ετσι λενε,αλλωστε κ εμεις οι γυναικες δεν λεμε οτι ο αντρας ωριμαζει πιο μετα απο την γυναικα?Κι αν...Οποτε δεν ειναι χαζα..
Τον γιο μου τον ντυνω πολυ σουπερ,ναι δεν εχεις τρελλες επιλογες αλλα αμα γουσταρεις τον κανεις γαματο...
Οσο για τα χαδια κ τα φιλια...Δυο μαντραχαλους μεσα σε τετοιες γλυκες μεγαλωσε η μανα μου κ εχουν γινει πιο αντρες απο αντρες...Η αγαπη ποτε δεν εβλαψε κανεναν.
Μην ακους τιποτα,με το καλο κι ολα ομορφα..

Ολα σχετικα ειναι αν θα μιλησει και περπατησει ενα παιδι αργα ή γρηγορα ειναι καθαρα θεμα του παιδιου κι οχι του φιλου του...εμενα ο γιος μου περπατησε 12 μηνων και τωρα που ειναι 2 μιλαει πολυ καλα κανει προτασεις και συννενοησε κανονικα μαζιτου...της κολλητης μου περπατησε 10 μηνων και ειναι κι αυτος παρλαπιπις ..η βαπτιστηρα μου που ειναι κοριτσακι περπατησε 16 μηνων και αργησε να μιλησει μιλησε μετα τα 2...και εχω κι αλλα παραδειγματα ..Γερα να ειναι τα καμαρια μας ..Τατιανακι υπαρχουν ντυσιματα και για τα αγορια super κι εσυ τον κουκλο τον εχεις πολυ τουμπανο!!!!! κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 379767 κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 379767 κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 379767 κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 379767 κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 379767 κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 379767

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

47κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 2:31 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:

Τατιανακι υπαρχουν ντυσιματα και για τα αγορια super κι εσυ τον κουκλο τον εχεις πολυ τουμπανο!!!!! κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 379767 κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 379767 κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 379767 κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 379767 κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 379767 κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 379767

Mε τετοια μανα τι περιμενες???Χαχαχαχ....Ευχαριστω κουκλαρα μου κι ολας...Να χαιρομαστε τα ομορφα μωρα μας και να τους δινουμε απιστευτη αγαπη και πολλα χαδια...

48κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 3:08 pm

gogokotr

gogokotr
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας!! Δεν προβληματίζομαι καθόλου, άλλωστε έχω και εγώ έναν μικρότερο αδερφό. Σαν παιδάκι όντως άργησε σε όλα σε σχέση με μένα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τον πεις χαζό. Απλώς τα έγραψα όλα αυτά επειδή αυτά που μου ανέφεραν εμένα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που αντιμετώπισε η φωτεινουλα. Γενικά ο κόσμος θα πει το κοντό του και το μακρύ του χωρίς να υπολογίσει τι μπορεί να νιώθει ο άλλος. Εγώ πάντως σαν μέλλουσα μαμά ήδη το αγαπάω το αγοράκι μου. Και το φύλο δεν μετράει καθόλου, το θέμα είναι να είναι γερό!!!

49κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 3:18 pm

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πάντως εμένα ο αδερφός μου μίλησε απο 8 μηνών και περπάτησε πολύ γρηγορότερα από εμένα!! έτσι για να δείτε ότι ολα σχετικά είναι!!!
καλά να είναι τα καμάρια σας να τα χαίρεστε και αφήστε τον κόσμο να λέει.... είναι γεγονός ότι το καλύτερο για τον καθένα είναι το παιδί του!!!

και θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για ένα γονιό να ξεχωρίζει τα παιδιά του(θεωρώντας ότι το ένα απο τα παιδιά του είναι καλύτερο απο τα άλλα παιδιά του εννοώ!)...και δυστυχώς υπάρχουν ακόμη τέτοιοι γονείς!!!!

50κοριτσακι vs αγορακι - Σελίδα 2 Empty Απ: κοριτσακι vs αγορακι Παρ Φεβ 17, 2012 4:56 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι οντως χαζομαρες ολα αυτα .. εγω εχω 2 κοριτσακια που δεν θα αλλαζα με τιποτα στον κοσμο ...θα ηθελα κι ενα αγορακι αλλα αν μου τυχει εγκυμοσυνη και ειναι παλι κοριτσι θα χαρω παρα πολυ! σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερο το ενα φυλλο απο το αλλο ..και τα 2 εχουν τη χαρη τους ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις