Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ εχω αρχισει και ανησυχω που αργω να το νιωσω.αν και που και που σαν να αντιλαμβανομαι κατι εσωτερικα αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο 'η ειναι η ιδεα μου γαιτι ειναι πολυ αχνο...μωρε προχθες το βραδυ στραβοκαθομουν στον καναπε και οταν σηκωθηκα ενιωσα μαγνωμενη εσωτερικα και δεν περασε ευκολα,εκανε κανα τεταρτο,αφου το αριστερο ποδι με ποναγε στο μηρο στην αρθρωση οταν περπαταγα και σηκωνα το ποδι.ξαπλωσα κια το πρωι δεν ποναγα καθολου με εγαιρεση καποιες κινησεις που ενιωθα ενα πιασιμο.ρωτησα τον γιατρο μου,λεει δεν εχει θεμα το μωρακι με αυτο,αγυμνασια ειναι πιαστηκες.σημερα που ξυπνησα παλι κατι νιωθω και οσο κανω δουλειες τοσο νιωθω πιο πιασμενη αριστερα .χαμηλα στην κοιλια,και γενικα στην λεκανη.σαν τραβηγμα εντονο σαν μαγκωμα σαν πονος,αλλα οχι πονος.ειδικα οταν καθομαι και μετα σηκωνομαι το νιωθω πιο εντονα.τι λετε κοριτσια?να ανησυχω?το συνδεω στο μυαλο μου με το οτι δεν εχω αρχισει να νιωθω κανονικα το νωρακι μου και αγχωνομαι.η κοιλια βεβααια καθε λιγο και λιγακι την νιθω μεγαλυτερη.σε μια δυο βδομαδες εκανε μπαμ...

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ποσων εβδομαδων εισαι elenaki85?εγω το πρωτο μου το αισθανθηκα αρκετα νωρις γυρω στις 16-17εβδομαδες ηταν υπερκινητικος μεχρι το τελος το ιδιο ειναι κ τωρα που ειναι εξω απο την κοιλια.αυτο τωρα ειμαι 22+ ρβδομαδες αλλα αμν κανω για να το νιωσω μαλλον θα κοιμαται ολη μερα!χαχαμην ανυσηχεις μπορει να κινειται κ να μην το καταλαβαινεις!
οσο για τα τραβηγματα εμενα μου χε πει ο γιατρος οτι βγαινει η μητρα απο τα κοκαλα της λεκανης κ γιαυτο ενιωθα τετοιο πονο.

alexmina83

alexmina83
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 18-20 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ! Very Happy ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ 13-14 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ! Very Happy

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ρωτησα παλι τον γιατρο μου για ολα οσα νιωθω και μου εβαλε τις φωνες για τα καλα που συνεχεια εχω αμφιβολιες κια φοβους... Embarassed
μου ειπε οτι εχω μια απο τις καλυτερες εγκυμοσυνες και δεν εχω λογο να παραπονιεμαι.παντα ετσι κανω τρομοκρατουμαι με διαφορα περιστατικα που θα διαβασω στο ιντερνετ,και παω στον γιατρο μου,βλεπουμε οτι ολα ειναι καλα και υποσχομαστε με τον αντρα μου να μην ξανακανουμε ασχημες σκεψεις αφου δεν υπαρχει λογος...αυριο λοιπον εχω το προγραμματισμενο ραντεβου με τον γιατρο μου!θα δουμε την μπεμπα μου να ησυχασω...πριν 2 βδομαδες βεβαια την ειχαμε ξαναδει και ηταν ολα τελεια!ανυπομονω να την απολαυσω,μακαρι να ειναι ξυπνια και να την ξαναδω να κλοτσαει! Ποτε θα ..."ακουσω" το μπεμπε μου;;;; - Σελίδα 2 215994 Ποτε θα ..."ακουσω" το μπεμπε μου;;;; - Σελίδα 2 215994 Ποτε θα ..."ακουσω" το μπεμπε μου;;;; - Σελίδα 2 215994

kati

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΙΣΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 22 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΤΣΙΑ Η ΤΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΜΠΕΛΙΚΟ?
ΑΠΟ ΚΑΤΙ pale pale

lelitsa

lelitsa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

ΑΧ!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗΤΑ ΤΙ ΑΓΧΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 18 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΛΟΤΣΗΣΕΙ!ΣΟΚ ΕΓΩ!
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ?ΡΩΤΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ 21 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΕΔΕΙΡΕ!ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΛΟΤΣΑΕΙ!!
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 22η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ POST ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ...
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!ΦΙΛΙΑ!

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mpravo manoula gia to mwraki sou!!!sou eipe manoula edw eimai,kathe mera tha sou lew poso polu s'agapw kai anipomonw na se gnwrisw...ax kai egw peimenw na tin akousw tin mpempa mou,18 kai 5 eimai...alla den agxwno mai pleon giati den tin akouw mipws den einai kala,giati proxthes imastan ston giatrouli mas kai to eidame to zouzouni mas akoma diaforetiko,megalitero kai olo nazakia kai kounimata!einai polu zoiri i glikia mou,anipomonw na tin niwsw! I love you I love you I love you

XRYSPA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
TO PRWTO SAN APEIRH TO NIOSA 21-22 BDOMADES TO DEYTERO 17.

inky

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας,ειμαι 15 εβδομαδων, ξερω οτι ειναι νωρις να το καταλαβω το μωρακι μου. ηθελα να ρωτησω, απο τη στιγμη που το καταλαβαινουμε για πρωτη φορα μετα συνεχεια το καταλαβαινουμε. θελω να πω οτι αμα δεν το ακουσω μια δυο μερες παει κατι στραβα? απο ποτε πρεπει να το ακουμε συνεχεια?

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
inky έγραψε:γεια σας,ειμαι 15 εβδομαδων, ξερω οτι ειναι νωρις να το καταλαβω το μωρακι μου. ηθελα να ρωτησω, απο τη στιγμη που το καταλαβαινουμε για πρωτη φορα μετα συνεχεια το καταλαβαινουμε. θελω να πω οτι αμα δεν το ακουσω μια δυο μερες παει κατι στραβα? απο ποτε πρεπει να το ακουμε συνεχεια?
inky γεια σου...εγω ακουσα το μωρακι μου για πρωτη φορα οταν ειμουν 19εβδ κ 3ημερ,τις επομενες μερες δεν τον ακουγα καθε καθε μερα ...αλλα παιρνοντας ο καιρος και οι εβδομαδες εγινε μερος της καθημερινοτητας μου πλεον!!θα ξετρελαθεις!!εγω ανυπομωνουσα μεχρι που ανοιξα αυτην την ενοτητα για να ρωτησω τις εμπειρες μανουλες...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις