1 Φυσιολογικος αποθηλασμος Τρι Δεκ 07, 2010 1:35 pm
aqua
Σιωπηλή δύναμη
Προσπαθω εδω και ωρα να βρω εδω στο Φορουμ κατι σχετικα για τον φυσιολογικο αποθηλασμο,αλλα δυστυχως δεν βρηκα κατι.Βασικα ουτε ξερω αν πρεπει να το βαλω σ'αυτη τη ενοτητα,αλλα δεν εβρισκα σε ποια ενοτητα να το γραψω.
Ειμαστε ηδη 13+ μηνων και μεχρι σημερα θηλαζω πρωι και βραδυ.Τα βραδινα ξυπνηματα μερικες μερες ξεπερνανε και τις 5-6 φορες.Επειδη εχω αποφασισει να αποθηλασω κα δεν θελω να παρω χαπια,μου προτεινε ο παιδιατρος μας να αποθηλασω φυσιολογικα.
Δηλ. Να του δωσω αρχικα 50μλ γαλα Νουλακ και 150μλ νερο.
Εγω επειδη δεν του εχω ξαναδωσει ποτε ξενο γαλα εχω τις εξης αποριες:
1. Πρεπει να του αγορασω αλλα μπουκαλια,απο αυτα που του δεινω το νερακι?
2. Εσεις ποσα μπουκαλια εχετε για τα μωρακια σας (εχω 3 για νερο μεχρι τωρα)Να αγορασω και αλλα?
3. Το Νουλακ ειναι καλο γαλα για να ξεκινησω?
Εχετε να μου δωσετε ιδεες πως να κοπει το γαλα σταδιακα?
Πρεπει μετα απαραιτητα να παω σε γυναικολογο ή να κανω καποιες συγκεκριμενες εξετασεις στο στηθς για να δω αν εχει μεινει γαλα στο στηθος για να μην εχω αργοτερα καποιο προβλημα??
Σας ευχαριστω και παλι εκ των προτερων και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και τις πολλες αποριες μου!
Ειμαστε ηδη 13+ μηνων και μεχρι σημερα θηλαζω πρωι και βραδυ.Τα βραδινα ξυπνηματα μερικες μερες ξεπερνανε και τις 5-6 φορες.Επειδη εχω αποφασισει να αποθηλασω κα δεν θελω να παρω χαπια,μου προτεινε ο παιδιατρος μας να αποθηλασω φυσιολογικα.
Δηλ. Να του δωσω αρχικα 50μλ γαλα Νουλακ και 150μλ νερο.
Εγω επειδη δεν του εχω ξαναδωσει ποτε ξενο γαλα εχω τις εξης αποριες:
1. Πρεπει να του αγορασω αλλα μπουκαλια,απο αυτα που του δεινω το νερακι?
2. Εσεις ποσα μπουκαλια εχετε για τα μωρακια σας (εχω 3 για νερο μεχρι τωρα)Να αγορασω και αλλα?
3. Το Νουλακ ειναι καλο γαλα για να ξεκινησω?
Εχετε να μου δωσετε ιδεες πως να κοπει το γαλα σταδιακα?
Πρεπει μετα απαραιτητα να παω σε γυναικολογο ή να κανω καποιες συγκεκριμενες εξετασεις στο στηθς για να δω αν εχει μεινει γαλα στο στηθος για να μην εχω αργοτερα καποιο προβλημα??
Σας ευχαριστω και παλι εκ των προτερων και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και τις πολλες αποριες μου!