1 καουτσουκ η σιλικονη? Κυρ Δεκ 12, 2010 10:32 am
φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια να σας ρωτησω εχω μια απορια τι πιπιλες χρησιμοποιειται για τα μωρακια σας?κ εννοω κ για της θηλες απο τα μπιμπερο αλλα κ τις πιπιλες !
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
nena1988 έγραψε:μπραβο σου που το εθεσες ερωτημα,το ειχα σαν απορια γιατι θα αρχισω να τα περνω και αυτα σιγα σιγα,για πες τι πιπιλα να παρω-μαρκα και υλικο-απο τι στιγμη που θα θηλασω -πρωτα ο θεος-ποσα μπιμπερο να παρω και τι μαρκα?Επισης τι υλικο να ειναι το μπιμπερο?
φωτεινουλα έγραψε:Σας ρωταω γιατι επειδη εχω ενα κολλημα μετα δονται (πειδη τα δικα μου ειναι προς τα εξω επιειδη χρισημοποιουσα πολυ πιθπιλα)εχω ρωτησει ειδικους παιδοοδοντιατρους κ μου εχουν πει μονο καουτσουκ γιατι μπορει να τραυματισει τα ουλα (γιατι αυτο με τα πεταχτα δοντακια φταιει το ουλο κ οχι το δοντι!) κ αυτο σημαινει πεταχτα δοντακια ακομα κ χωρις δοντια αλλαζει τηνν φορα τον ουλων η κατι τετοιο!Απλα επειδη βεπω οτι χρησιμοποειται αρκετα απο πολλους η σιλικονη!
ΔώραΝι25 έγραψε:Λοιπόν κορίτσια καλημέρα...Έχω τις πληροφορίες που θέλουμε για τον μεγάλο μας γρίφο....
Σε αντίθεση με τη σιλικόνη, το λάτεξ (φυσικό καουτσούκ) διαθέτει ιδιότητες που δεν διαθέτει μέχρι σήμερα κανένα άλλο πλαστικό. Οι πιπίλες από λάτεξ είναι ανθεκτικές στο πιπίλισμα και δεν σκίζονται εύκολα ενώ έχουν μεγάλη ελαστικότητα και ευελιξία. Για τα μωρά που έχουν ήδη δοντάκια, χρησιμοποιήστε μόνο πιπίλες από λάτεξ, καθώς μπορούν να σκίσουν τις πιπίλες από σιλικόνη με τα δοντάκια τους και να καταπιούν τα κομματάκια της πιπίλας ή να τα αναρροφήσουν. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να ελέγχουμε την πιπίλα του μωρού τακτικά για σημάδια φθοράς ή καταστροφής του υλικού. Σταματήστε να την χρησιμοποιείτε εάν η θηλή αποκτήσει κολλώδη υφή, έχει φουσκώσει ή σκάσει.
Η διάρκεια ζωής μιας πιπίλας είναι 2-3 μήνες.
Rinoula έγραψε:ΔώραΝι25 έγραψε:Λοιπόν κορίτσια καλημέρα...Έχω τις πληροφορίες που θέλουμε για τον μεγάλο μας γρίφο....
Σε αντίθεση με τη σιλικόνη, το λάτεξ (φυσικό καουτσούκ) διαθέτει ιδιότητες που δεν διαθέτει μέχρι σήμερα κανένα άλλο πλαστικό. Οι πιπίλες από λάτεξ είναι ανθεκτικές στο πιπίλισμα και δεν σκίζονται εύκολα ενώ έχουν μεγάλη ελαστικότητα και ευελιξία. Για τα μωρά που έχουν ήδη δοντάκια, χρησιμοποιήστε μόνο πιπίλες από λάτεξ, καθώς μπορούν να σκίσουν τις πιπίλες από σιλικόνη με τα δοντάκια τους και να καταπιούν τα κομματάκια της πιπίλας ή να τα αναρροφήσουν. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να ελέγχουμε την πιπίλα του μωρού τακτικά για σημάδια φθοράς ή καταστροφής του υλικού. Σταματήστε να την χρησιμοποιείτε εάν η θηλή αποκτήσει κολλώδη υφή, έχει φουσκώσει ή σκάσει.
Το διάβασα κι εγώ το κειμενάκι που παρέθεσες! Δες τώρα αυτό:
Both silicone and latex pacifier nipples have advantages, and the choice usually comes down to baby's preference. Silicone is sturdy, doesn't retain odors, cleans up easily and is harder for baby to bite through. Silicone is not as soft on baby's mouth, though. Latex is soft in baby's mouth and baby may like the way it retains scents, but latex doesn't hold up as well to repeated cleanings and little teeth can quickly chew through it.
Είναι από το about.com και λέει το αντίθετο. Βγάζεις άκρη?
ΔώραΝι25 έγραψε:Rinoula έγραψε:ΔώραΝι25 έγραψε:Λοιπόν κορίτσια καλημέρα...Έχω τις πληροφορίες που θέλουμε για τον μεγάλο μας γρίφο....
Το διάβασα κι εγώ το κειμενάκι που παρέθεσες! Δες τώρα αυτό:
Both silicone and latex pacifier nipples have advantages, and the choice usually comes down to baby's preference. Silicone is sturdy, doesn't retain odors, cleans up easily and is harder for baby to bite through. Silicone is not as soft on baby's mouth, though. Latex is soft in baby's mouth and baby may like the way it retains scents, but latex doesn't hold up as well to repeated cleanings and little teeth can quickly chew through it.
Είναι από το about.com και λέει το αντίθετο. Βγάζεις άκρη?
Sorry αλλά επειδή είναι στα αγγλικά δεν τα πολύ καταλαβαίνω....Αλλά επειδή στο τέλος λες πως είναι το αντίθετο κατάλαβα....Ωραίαααα και τι κάνουμε τώρα....? Τι δίνουμε στα παιδιά μας που δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί τι τους γίνετε??? Ιδού η απορίααααα
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:κοριτσια μια ερωτηση!!! μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα μπιμπερο και στο δευτερο παιδακι μας???
μηπως γνωριζετε????
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης