26 Απ: δειτε τον 3ο πινακα μου! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Παρ Δεκ 17, 2010 12:15 pm
Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πολύ ωραίο! Μπράβο σου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
supermama έγραψε:Athin@ έγραψε:Είναι φανταστικός ο πινακάς σου!Ένας πίνακας που θα αγόραζα αν τον έβλεπα σε γκαλερί.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
ειλκρινα ευχαριστω! μου αρεσε αυτο με τη γκαλερι!
ολες σας ευχαριστω! μεσα στο σαββατοκυριακο θα κανω τους καινουργιους και θα σας τους δειξω. εν τω μεταξυ δε μου αρεσαν τα τοπια. η αρχικη ιδεα ηταν κατι σε ανθρωπο,σκια η κατι αφασια τελος παντων. τωρα πως μου κατσε το δεντρο δε ξερω.. σκεφτομαι να κανω κατι σε λουλουδι παραξενο. μια γραμμη και καλα με καποιον κυκλο ισως που να θυμιζει λουλουδι δε ξερω... ειδα κατι σχεδια στο ιντερνετ και θα τα κλεψω...ΜΗ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
αυτος που με ξεσηκωσε παντως ηταν αυτος... [IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img593/7848/ks0816.gif][/IMG]
τον ειχα κανει σε μπλογκ με τεμπερες και τα πηγα καλα. τωρα ομως φοβαμαι σε πινακα μη παει τζαμπα ο πινακας
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:supermama έγραψε:Athin@ έγραψε:Είναι φανταστικός ο πινακάς σου!Ένας πίνακας που θα αγόραζα αν τον έβλεπα σε γκαλερί.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
ειλκρινα ευχαριστω! μου αρεσε αυτο με τη γκαλερι!
ολες σας ευχαριστω! μεσα στο σαββατοκυριακο θα κανω τους καινουργιους και θα σας τους δειξω. εν τω μεταξυ δε μου αρεσαν τα τοπια. η αρχικη ιδεα ηταν κατι σε ανθρωπο,σκια η κατι αφασια τελος παντων. τωρα πως μου κατσε το δεντρο δε ξερω.. σκεφτομαι να κανω κατι σε λουλουδι παραξενο. μια γραμμη και καλα με καποιον κυκλο ισως που να θυμιζει λουλουδι δε ξερω... ειδα κατι σχεδια στο ιντερνετ και θα τα κλεψω...ΜΗ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
αυτος που με ξεσηκωσε παντως ηταν αυτος... [IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img593/7848/ks0816.gif][/IMG]
τον ειχα κανει σε μπλογκ με τεμπερες και τα πηγα καλα. τωρα ομως φοβαμαι σε πινακα μη παει τζαμπα ο πινακας
ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΑ ΔΩΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ..
ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ!!!
ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ... ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ...
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ????
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης