151 Απ: ZΩΔΙΑ ΜΑΜΑΔΩΝ Παρ Σεπ 02, 2011 4:49 am
swsw
Η ψυχή της παρέας!
ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ Η ΜΩΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΖΥΓΑΚΙ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εγω και ο διονυσακης ΛΕΩΝ ΜΕ ΩΡΟΣΚ ΖΥΓΟ.ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟς κριοs fullchicken έγραψε:Εγώ είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Ταύρο, ο σύζυγος Κριός με ωροσκόπο Σκορπιό & το κοριτσάκι μου Λέων με ωροσκόπο Τοξότη
mama katerina έγραψε:ειμαι διδυμος και ο αντρας μου λεων..
η μεγαλη ειναι σκορπιος και η μικρη ταυρος!!! χαμος?? χαχαχα
chicken έγραψε:mama katerina έγραψε:ειμαι διδυμος και ο αντρας μου λεων..
η μεγαλη ειναι σκορπιος και η μικρη ταυρος!!! χαμος?? χαχαχα
πέστο πουλάκι μου τόση ώρα!
Δίδυμος ε?
aggeliki5579 έγραψε:Αννουλα....φανταζομαι τι θα γινεται μεσα στο σπιτι σας...χαχαχαχα...και το λεω γιατι ειμαι κι εγω Διδυμος με παρθενο και ξερω..εσεις ειστε και οι δυο...ο χαμος...χαχαχαχα...και γ@@@ω τα ζωδια ειμαστε παντως...
Olivia έγραψε:Τοξότης, η απόλυτη ζωδιάρα, χιχιχιχι!!!
βανια έγραψε:εγώ είμαι τοξότης (από εκεί έχω πάρει και το ελεύθερο πνεύμα και την αντίδραση και ωροσκόπο καρκίνο από εκεί βγαίνει η ευαισθησία και κάποιες φορές η απομόνωση .
Ο άντρας μου Τοξότης και αυτός με ωροσκόπο πάλι τοξότη . Ο Σταύρος είναι ιχθύς με ωροσκόπο ιχθύ
lidiaki έγραψε:Εγω κοριτσακια μου ειμαι Υδροχοος με ωροσκοπο Σκορπιο..Ο αντρουλης μου ειναι Κριος ωροσκοπο δεν ξερουμε γιατι η μαμα του δεν θυμαμαι τι ωρα τον γεννησε..τα παιδακια μου ειναι ο γιοκας μου Υδροχοος σαν την μανουλα με ωροσκοπο Υδροχοο και τα κοριτσακια μου βγηκαν Λιονταρινες με ωροσκοπο Ταυρο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης