Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
455 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 455 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Τρι Δεκ 28, 2010 5:44 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολες μαζι για χωριακη αυριοοοοοο...Χαχαχα.....Αντε να πατε να δειτε να σας φυγει ρε κοριτσακια μου....Να ξερετε...Εγω ουτε λεπτο δε θα περιμενα..

27Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 12:03 am

kellina

kellina
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Έκανα τη χοριακή μου πήρα και το αποτέλεσμα που είναι αρνητικό.
Το πιθανότερο είναι ότι η μήτρα μου έχει ξανά βγάλει πολύποδα.
natali- maria εσύ όμως δεν μας είπες. Τελικά τι έγινε;

28Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 2:07 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kellina έγραψε:Έκανα τη χοριακή μου πήρα και το αποτέλεσμα που είναι αρνητικό.
Το πιθανότερο είναι ότι η μήτρα μου έχει ξανά βγάλει πολύποδα.
natali- maria εσύ όμως δεν μας είπες. Τελικά τι έγινε;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Smile Smile Smile !!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ!!ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ Κ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΙΠΟΤΑ Crying or Very sad !ΟΥΤΕ ΠΟΝΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΔΙΚΑ?

29Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 2:16 am

kellina

kellina
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Θεωρώ ότι δεν κάνεις σωστά.
Μια πες αν είσαι στις εκατό, ξέρεις ότι πρέπει να προσέχεις πολύ;Εννοώ η αρχή μιας εγκυμοσύνης είναι μεγάλη υπόθεση.

30Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 2:25 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kellina έγραψε:Θεωρώ ότι δεν κάνεις σωστά.
Μια πες αν είσαι στις εκατό, ξέρεις ότι πρέπει να προσέχεις πολύ;Εννοώ η αρχή μιας εγκυμοσύνης είναι μεγάλη υπόθεση.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!ΟΜΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?
ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΖΑΛΑΔΕΣ ΝΑΥΤΙΕΣ Κ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ.. Crying or Very sad ?ΤΙΠΟΤΑ!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!

31Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 2:29 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:

ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΖΑΛΑΔΕΣ ΝΑΥΤΙΕΣ Κ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ.. Crying or Very sad ?ΤΙΠΟΤΑ!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!

δεν εχεις δικιο σε αυτο!εγω στη δευτερη εγκυμοσυνη μου δεν ειχα κανενα απολυτως συμπτωμα!και ηταν και διδυμη-το ενα παλινδρομησε-αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι παρολο που οι ορμονες ηταν στα υψη λογω της διδυμης δεν ειχα κανενα μα κανενα συμπτωμα!!!το μονο που ειχα αν μπορει να θεωρηθει συμπτωμα ειναι τον αντρα μου να με γυροφερνει και να μου λεει πριν καν να εχω καθυστερηση "αντε κανε ενα τεστακι να δουμε"! Razz

32Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 4:28 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
natali-maria έγραψε:

δεν εχεις δικιο σε αυτο!εγω στη δευτερη εγκυμοσυνη μου δεν ειχα κανενα απολυτως συμπτωμα!και ηταν και διδυμη-το ενα παλινδρομησε-αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι παρολο που οι ορμονες ηταν στα υψη λογω της διδυμης δεν ειχα κανενα μα κανενα συμπτωμα!!!το μονο που ειχα αν μπορει να θεωρηθει συμπτωμα ειναι τον αντρα μου να με γυροφερνει και να μου λεει πριν καν να εχω καθυστερηση "αντε κανε ενα τεστακι να δουμε"! Razz

ΑΧ!ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ!!Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Κ 2-3 ΜΕΡΕΣ!Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕ ΤΕΣΤ Κ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ!ΛΕΣ?

33Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 6:54 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
natali-maria έγραψε:

ΑΧ!ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ!!Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Κ 2-3 ΜΕΡΕΣ!Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕ ΤΕΣΤ Κ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ!ΛΕΣ?

Μικρη μου η καθε εγκυμοσυνη διαφερει με την αλλη....Εγω δεν ειχα κανενα συμπτωμα περα απο το στηθος που κι αυτο καθε μηνα τουμπανο μου γινοτανε.....Τρεχααααααααα!!! Razz

34Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 11:33 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ!ΑΡΝΗΤΙΚΟ.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad !

35Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 11:44 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ!ΑΡΝΗΤΙΚΟ.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad !

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? - Σελίδα 2 315810
Αγαπαρα μην σε παρει απο κατω....Απολαυσε τον ερωτα και σκεψου μονο αυτο κι οχι οτι το κανετε για το νινι....Αλλιως θα εχετε συνεχεια αγχος..

36Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 11:55 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ!ΑΡΝΗΤΙΚΟ.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad !

δε θελω να νομιζεις οτι παιζω με το αγχος σου αλλα κι εμενα 2 τεστ ηταν αρνητικα και ημουν εγκυος!παρολα αυτα συμφωνω νε την τατιανα,μη σας παρει απο κατω!το καλο πραγμα αργει να γινει!!!! Laughing

37Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 11:59 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:

δε θελω να νομιζεις οτι παιζω με το αγχος σου αλλα κι εμενα 2 τεστ ηταν αρνητικα και ημουν εγκυος!παρολα αυτα συμφωνω νε την τατιανα,μη σας παρει απο κατω!το καλο πραγμα αργει να γινει!!!! Laughing

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ!ΙΣΑ ΙΣΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.. Very Happy Very Happy ..ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ.. Very Happy Very Happy Very Happy !ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΝΑ!!ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.. Very Happy Very Happy Very Happy !ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΥΠΟΜΟΝΗ!!

38Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 12:03 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? - Σελίδα 2 315810
Αγαπαρα μην σε παρει απο κατω....Απολαυσε τον ερωτα και σκεψου μονο αυτο κι οχι οτι το κανετε για το νινι....Αλλιως θα εχετε συνεχεια αγχος..

ΑΧΧΧΧ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ Wink Wink !!ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΙΑΡΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ.. Embarassed Embarassed Embarassed !!ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ..?ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΑΠΟ ΣΕΝΑ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΚΙ..!!Κ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Very Happy Very Happy !!

39Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 1:11 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

natali ξερω πως το θελεις πολυ και εγω ετσι ημουνα στο δευτερο εκανε 8μηνες να ερθει.. εχε υπομονη και οχι αγχος..προσπαθησε να βρεις τη μερα σου χαλαρα ομως..στο λεω επειδη εχεις μεγαλο κυκλο λογικα εχεις και αργα οωρρηξια...θα ερθει να εισαι σιγουρη και στο ευχομαι με ολη την ψυχη μου!!!!

40Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Πεμ Δεκ 30, 2010 1:29 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Very Happy !!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!!

41Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Κυρ Ιαν 02, 2011 9:55 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!Κ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ Κ ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩ!!!ΑΥΤΑ Very Happy Very Happy !

42Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Κυρ Ιαν 02, 2011 11:19 am

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mipws pera apo to test pou ekanes kalo tha itane na kaneis kai mia xwriaki?????

43Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Κυρ Ιαν 02, 2011 11:39 am

kallia28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zouzounaki 24 έγραψε:mipws pera apo to test pou ekanes kalo tha itane na kaneis kai mia xwriaki?????

συμφωνω!!!

http://www.savetheplanet.gr

44Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Δευ Ιαν 03, 2011 1:49 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΕΣΤ Κ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ Κ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?

45Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Δευ Ιαν 03, 2011 3:08 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΠΙΑ...
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΣΩΣΤΑ ΛΕΝΕ!!!
Η ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΡΩΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΥΣΤΟΥΛΕΣ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!
ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

46Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Δευ Ιαν 03, 2011 4:14 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω θα σου ελεγα να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος σου αλλωστε αυτος ειναι που θα σου πει τι να κανεις για να βρεις την οωρρηξια και γενικα αυτον να εμπιστευτεις και εγω καποια στιγμη που ειχα τετοια καθυστερηση χαπια μου εδωσε!

47Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Δευ Ιαν 03, 2011 4:55 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΠΙΑ...
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΣΩΣΤΑ ΛΕΝΕ!!!
Η ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΡΩΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΥΣΤΟΥΛΕΣ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!
ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ!ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ?ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΩΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ?ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΙΠΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΓΕΙ ΤΟΣΟ 47 ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ 43-45.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ!ΜΑΛΩΣΑ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Γ@@@ΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ 2:30 Κ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.Κ ΡΕΠΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΜΗΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ!ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΤΕ.

48Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Δευ Ιαν 03, 2011 5:09 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ Κ ΣΕ ΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ...
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ 2 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Κ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΩ Κ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ!!!!

49Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Δευ Ιαν 03, 2011 5:14 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΙΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Κ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΕΛΙΚΑ!

50Σημαντικό! Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Δευ Ιαν 03, 2011 5:19 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΤΡΩΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!! ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ!!!20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΣΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΩ...ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ!!!
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Κ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις