26 Απ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ..? Τρι Δεκ 28, 2010 5:44 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Ολες μαζι για χωριακη αυριοοοοοο...Χαχαχα.....Αντε να πατε να δειτε να σας φυγει ρε κοριτσακια μου....Να ξερετε...Εγω ουτε λεπτο δε θα περιμενα..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
kellina έγραψε:Έκανα τη χοριακή μου πήρα και το αποτέλεσμα που είναι αρνητικό.
Το πιθανότερο είναι ότι η μήτρα μου έχει ξανά βγάλει πολύποδα.
natali- maria εσύ όμως δεν μας είπες. Τελικά τι έγινε;
kellina έγραψε:Θεωρώ ότι δεν κάνεις σωστά.
Μια πες αν είσαι στις εκατό, ξέρεις ότι πρέπει να προσέχεις πολύ;Εννοώ η αρχή μιας εγκυμοσύνης είναι μεγάλη υπόθεση.
natali-maria έγραψε:kellina έγραψε:Θεωρώ ότι δεν κάνεις σωστά.
Μια πες αν είσαι στις εκατό, ξέρεις ότι πρέπει να προσέχεις πολύ;Εννοώ η αρχή μιας εγκυμοσύνης είναι μεγάλη υπόθεση.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!ΟΜΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?
ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΖΑΛΑΔΕΣ ΝΑΥΤΙΕΣ Κ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ.. ?ΤΙΠΟΤΑ!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!
Ευάκι έγραψε:natali-maria έγραψε:kellina έγραψε:Θεωρώ ότι δεν κάνεις σωστά.
ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΖΑΛΑΔΕΣ ΝΑΥΤΙΕΣ Κ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ.. ?ΤΙΠΟΤΑ!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!
δεν εχεις δικιο σε αυτο!εγω στη δευτερη εγκυμοσυνη μου δεν ειχα κανενα απολυτως συμπτωμα!και ηταν και διδυμη-το ενα παλινδρομησε-αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι παρολο που οι ορμονες ηταν στα υψη λογω της διδυμης δεν ειχα κανενα μα κανενα συμπτωμα!!!το μονο που ειχα αν μπορει να θεωρηθει συμπτωμα ειναι τον αντρα μου να με γυροφερνει και να μου λεει πριν καν να εχω καθυστερηση "αντε κανε ενα τεστακι να δουμε"!
natali-maria έγραψε:Ευάκι έγραψε:natali-maria έγραψε:kellina έγραψε:Θεωρώ ότι δεν κάνεις σωστά.
δεν εχεις δικιο σε αυτο!εγω στη δευτερη εγκυμοσυνη μου δεν ειχα κανενα απολυτως συμπτωμα!και ηταν και διδυμη-το ενα παλινδρομησε-αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι παρολο που οι ορμονες ηταν στα υψη λογω της διδυμης δεν ειχα κανενα μα κανενα συμπτωμα!!!το μονο που ειχα αν μπορει να θεωρηθει συμπτωμα ειναι τον αντρα μου να με γυροφερνει και να μου λεει πριν καν να εχω καθυστερηση "αντε κανε ενα τεστακι να δουμε"!
ΑΧ!ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ!!Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Κ 2-3 ΜΕΡΕΣ!Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕ ΤΕΣΤ Κ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ!ΛΕΣ?
natali-maria έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ!ΑΡΝΗΤΙΚΟ.. !
Ευάκι έγραψε:natali-maria έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ!ΑΡΝΗΤΙΚΟ.. !
δε θελω να νομιζεις οτι παιζω με το αγχος σου αλλα κι εμενα 2 τεστ ηταν αρνητικα και ημουν εγκυος!παρολα αυτα συμφωνω νε την τατιανα,μη σας παρει απο κατω!το καλο πραγμα αργει να γινει!!!!
tatijana έγραψε:natali-maria έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ!ΑΡΝΗΤΙΚΟ.. !
Αγαπαρα μην σε παρει απο κατω....Απολαυσε τον ερωτα και σκεψου μονο αυτο κι οχι οτι το κανετε για το νινι....Αλλιως θα εχετε συνεχεια αγχος..
zouzounaki 24 έγραψε:mipws pera apo to test pou ekanes kalo tha itane na kaneis kai mia xwriaki?????
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΠΙΑ...
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΣΩΣΤΑ ΛΕΝΕ!!!
Η ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΡΩΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΥΣΤΟΥΛΕΣ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!
ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης