Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
355 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 355 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ… ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ… ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ: ¨ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ??¨
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΟΚ, ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ, ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΥΧΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΥΧΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ… ΠΑΙΔΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ??? ΤΕΣΠΑ …. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ… ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ…
ΦΙΛΙΑ
φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 417472 φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 417472

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Γράφω εδώ για να μην ανοίξω καινούριο θέμα!Πήγα σήμερα για νστ και ήδη ξεκίνησαν συσπάσεις που κρατάνε 1-2' και μου είπε ο γιατρός ότι κάποια στιγμή απλώς θα συνεχίσουν και θα αυξάνουν.Επίσης ο τράχηλος μου είπε ότι έχει μαλακώσει αλλά δεν έπιασε το κεφαλάκι του μωρού ακόμη..Έχω τρομοκρατηθεί πάρα πολύ δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω,με έχει πιάσει πανικός γιατί φοβάμαι πάρα πολύ ότι δεν θα τα καταφέρω,ότι θα πανικοβληθώ και δεν θα μπορώ να σπρώξω,ότι θα γεννήσω μέσα στο Σκ και θα τρέχουμε και γενικότερα νομίζω πως δεν θα κοιμηθώ ξανά ως την Δευτέρα που θα πάμε στο ιατρείο του για υπέρηχο. Αν πόνεσα στην τραχηλική εξέταση πως στο καλό θα γεννήσω φυσιολογικά,μπορεί να μου πει κανείς??? φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787 φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787 φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787 φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787 φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787 φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787

Carrie μου δεν είναι τίποτα πραγματικά. Συγκεντρωσε το μυαλό σου στο αποτέλεσμα. Δεν θες να δεις το μωράκι σου; Δεν σε τρώει η περιέργεια; Εφόσον δεν έχεις ξαναγεννήσει δεν μπορείς να ξέρεις καν αν θα πονέσεις πολυ, λίγο ή καθολου! Αλλά και για τον πόνο υπάρχει η επισκληριδιος που μπορείς να την ζητήσεις όταν δεις ότι δεν αντέχεις. Και ο οποιωσδήποτε πόνος δεν ξεκινάει μπαμ και κάτω. Ξεκινάει από χαμηλά, πονας δηλαδή λίγο στην αρχή και όσο περναει η ώρα κλιμακώνεται οπότε έχεις όλο το χρόνο να αποφασίσεις εσύ που θες να τον σταματήσεις! Με τα μέσα που υπάρχουν τώρα δεν χρειάζεται ουτε να πονεσεις ούτε να φοβάσαι. Αυτό που θα σου συμβεί δεν είναι τραγικό, αλλά μαγικό θα έλεγα. Είναι πολύ περίεργο και σε τρομοκρατεί που θα βγει αυτό το μεγάλο πλάσμα απο μεσα σου απο την ίδια πόρτα που μπήκε! Όμως η φύση σου είναι τέτοια που αυτό είναι εφικτο. Εμπιστεύσου την λοιπον και σε διαβεβαιώ πως θα θαυμάσεις το σώμα σου και θα χαρείς που είσαι γυναίκα! Αν φοβάσαι ιδιαίτερα την στιγμή που θα βγαίνει το μωρό, σου λέω πως αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη στιγμή του τοκετού!!! Απλά εκείνη την στιγμή σε κατακλύζουν τόσες σκεψεις και τόσα συναισθήματα και σου φαίνεται τόσο σουρεάλ όλο αυτό που σου συμβαίνει που δεν εχεις χρόνο να πονέσεις! Με το καλό λοιπον! Όλα θα πάνε καλά, αρκει να καταφέρεις να θάψεις το φόβο σε ένα πίσω μέρος του μυαλού σου και να αφεθείς! Καθε σύσπαση και κάθε πόνος θα σε φέρνει όλο και πιο κοντά στο μωρό σου! Να το ζήσεις όσο και όπως μπορείς, να το χαρείς όσο μπορείς και να γεννήσεις γρήγορα! Εύχομαι όλα να σου πάνε κατ ευχήν!

Το οτι ο τράχηλος είναι μαλακός είναι πολύ καλό! Το ότι το μωράκι δεν έχει εμπεδωθεί δεν πρέπει να σε ανησυχεί! Εμένα ήταν διαγωνίως μέχρι την τελευταία στιγμή ο μικρός μου αλλά μια χαρά τον βρήκε τον δρόμο, χαχα! Μην φοβάσαι. Να είσαι υπάκουη σε ότι σου λένε όταν σε καθοδηγούν. Είσαι ανάμεσα σε γιατρούς. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, αυτό να το θυμάσαι. φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 334590

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΦΑΝΤΑΣΟΥ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΥΧΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΥΧΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ… ΠΑΙΔΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ???

Και εγώ το ίδιο!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση απλώς τώρα είμαι στην φάση του πανικού..Την είχα περάσει ξανά και μετά έφυγε από μόνη της αλλά σήμερα επανήλθε δυναμικά!!Φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρω, πως δεν θα χωρέσει το μωρό από την λεκάνη μου,πως κάτι θα πάει στραβά..Στεναχωριέμαι ακόμη περισσότερο που γίνομαι λιγόψυχη μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο θαύμα..

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για μένα η τραχηλική ήταν πιο δυσάρεστη από τον τοκετό, οπότε μη τα συγκρίνεις. Ίσως γιατί ήταν απότομη σε αντίθεση με τις ωδίνες, που όπως σου είπε και η Μαρία, έρχονται φυσικά με ρυθμό.

Με το καλό!!!!

ΥΓ Όλες λιγόψυχες ήμασταν… πίστεψέ με!
Rolling Eyes

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Neni έγραψε:

Rolling Eyes

Συμφωνώ και επαυξάνω! Καμία από όσες ξέρω εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει να λέει με χαρά, "τι ωραία που θα γεννήσω!". Όλες φοβόμαστε! Απλά μην αφήσεις τον φόβο να γίνει πανικός. Έλεγχέ τον όσο μπορείς. Απο την δικη μου εμπειρία, θα σου πω πως φοβομουν μέχρι την στιγμή που με έπιασαν πόνοι και κατάλαβα ότι γεννάω. Μετά δεν φοβόμουν γιατί σκεφτόμουν άλλα πράγματα. Ένα βήμα την φορά θα κάνεις. Αρχικά μετράς τις συσπάσεις με ψυχραιμία. Δεν ξέρω τι σου είπε ο γιατρο΄ς σου. Εμένα μου είπε να μην βιαστώ να πάω στο μαιευτήριο και έτσι έκανα. Ξεκίνησα να πονάω λίγο-λίγο 9 το βράδυ, 11 πέρασε απο το μυαλό μου ότι μπορεί και να γεννάω αλλά δεν ήμουν σίγουρη ακομα, χαχα! 12μιση πήρα τον γιατρό μου είπε να πάρω υπόθετο για να μαλακώσει ο τράχηλος και ότι θα τα πούμε το πρωί μάλλον... Πήρα και σταυρόλεξο να περάσει η ώρα αν δεν κατάφερνα να κοιμηθώ Cool , κοιμήθηκα λιγο, ξύπνησα μετά γιατί δεν βολευόμουν πια, γιατί με ενοχλούσε ο πόνος (υποφερτός όμως), έλυσα καναδυο σταυρόλεξα, κατά τις 3 το ξημέρωμα ξύπνησε ο άντρας μου, εμένα μου ήρθαν και καναδυο δυνατές συσπασούλες και τρόμαξε εκείνος (εγώ χαλαρή ήξερα τι συμβαίνει, το ένιωθα), είχα αρχίσει και να τρέμω γιατί στον τοκετό έχεις ένα τρέμουλο σαν να έχεις πάρκινσον (πολύ φάση, στο λέω για να μην ξαφνιαστείς και τρομάξεις) 5 έκανα ντουζ (πολύ χαλαρωτικό), 5μιση φύγαμε, στο δρόμο τον έσκασα γιατί ήθελα να πηγαίνει αργά στην εθνική οδό (60 χλμ.α.ω) γιατι φοβόμουν μην τρακάρουμε και δεν φτάσω (είναι που λένε πάω αργά για να φτάσω γρήγορα Razz ), 7μιση έφτασα ΙΑΣΩ με πόνους και διαστολάρα και 10:10 το πρωί βγήκε το παλικαράκι μου!

????????

Επισκέπτης
Carrie έγραψε:Γράφω εδώ για να μην ανοίξω καινούριο θέμα!Πήγα σήμερα για νστ και ήδη ξεκίνησαν συσπάσεις που κρατάνε 1-2' και μου είπε ο γιατρός ότι κάποια στιγμή απλώς θα συνεχίσουν και θα αυξάνουν.Επίσης ο τράχηλος μου είπε ότι έχει μαλακώσει αλλά δεν έπιασε το κεφαλάκι του μωρού ακόμη..Έχω τρομοκρατηθεί πάρα πολύ δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω,με έχει πιάσει πανικός γιατί φοβάμαι πάρα πολύ ότι δεν θα τα καταφέρω,ότι θα πανικοβληθώ και δεν θα μπορώ να σπρώξω,ότι θα γεννήσω μέσα στο Σκ και θα τρέχουμε και γενικότερα νομίζω πως δεν θα κοιμηθώ ξανά ως την Δευτέρα που θα πάμε στο ιατρείο του για υπέρηχο. Αν πόνεσα στην τραχηλική εξέταση πως στο καλό θα γεννήσω φυσιολογικά,μπορεί να μου πει κανείς??? φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787 φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787 φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787 φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787 φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787 φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787

Αχ, και εγω πονεσα στην τραχ εξεταση και νομιζω οτι εφταιγε ο γιατρος, οτι ηταν αγαρμπος Laughing !!!

Ελα καλε, εσυ φοβασαι πιο πολυ και απο μενα,που τρεμω Laughing !! Σκεψου το θετικο-θα γεννησουμε να τελειωνουμε!!! Δε μπορει να μεινει μεσα για παντα!! Μονο αυτο με παρηγορει λιγο!!! Very Happy

Εμενα να σου πω την αληθεια ξερεις τι με φοβιζει πιο πολυ;;Θα γελασεις!! Laughing Μην αρχισω να γενναω το πρωι που ειμαι μονη μου!! Θελω να γινει βραδυ, να ειναι και ο αντρας μου σπιτι, δε μπορω χωρις αυτον!!! φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787

????????

Επισκέπτης
MariaM έγραψε:
Neni έγραψε:

Rolling Eyes

Συμφωνώ και επαυξάνω! Καμία από όσες ξέρω εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει να λέει με χαρά, "τι ωραία που θα γεννήσω!". Όλες φοβόμαστε! Απλά μην αφήσεις τον φόβο να γίνει πανικός. Έλεγχέ τον όσο μπορείς. Απο την δικη μου εμπειρία, θα σου πω πως φοβομουν μέχρι την στιγμή που με έπιασαν πόνοι και κατάλαβα ότι γεννάω. Μετά δεν φοβόμουν γιατί σκεφτόμουν άλλα πράγματα. Ένα βήμα την φορά θα κάνεις. Αρχικά μετράς τις συσπάσεις με ψυχραιμία. Δεν ξέρω τι σου είπε ο γιατρο΄ς σου. Εμένα μου είπε να μην βιαστώ να πάω στο μαιευτήριο και έτσι έκανα. Ξεκίνησα να πονάω λίγο-λίγο 9 το βράδυ, 11 πέρασε απο το μυαλό μου ότι μπορεί και να γεννάω αλλά δεν ήμουν σίγουρη ακομα, χαχα! 12μιση πήρα τον γιατρό μου είπε να πάρω υπόθετο για να μαλακώσει ο τράχηλος και ότι θα τα πούμε το πρωί μάλλον... Πήρα και σταυρόλεξο να περάσει η ώρα αν δεν κατάφερνα να κοιμηθώ Cool , κοιμήθηκα λιγο, ξύπνησα μετά γιατί δεν βολευόμουν πια, γιατί με ενοχλούσε ο πόνος (υποφερτός όμως), έλυσα καναδυο σταυρόλεξα, κατά τις 3 το ξημέρωμα ξύπνησε ο άντρας μου, εμένα μου ήρθαν και καναδυο δυνατές συσπασούλες και τρόμαξε εκείνος (εγώ χαλαρή ήξερα τι συμβαίνει, το ένιωθα), είχα αρχίσει και να τρέμω γιατί στον τοκετό έχεις ένα τρέμουλο σαν να έχεις πάρκινσον (πολύ φάση, στο λέω για να μην ξαφνιαστείς και τρομάξεις) 5 έκανα ντουζ (πολύ χαλαρωτικό), 5μιση φύγαμε, στο δρόμο τον έσκασα γιατί ήθελα να πηγαίνει αργά στην εθνική οδό (60 χλμ.α.ω) γιατι φοβόμουν μην τρακάρουμε και δεν φτάσω (είναι που λένε πάω αργά για να φτάσω γρήγορα Razz ), 7μιση έφτασα ΙΑΣΩ με πόνους και διαστολάρα και 10:10 το πρωί βγήκε το παλικαράκι μου!

Καλα, τα περιγραφεις ολα τοσο χαλαρα!!! Λες και πηγες εκδρομη!!! Laughing
Εισαι φοβερη!!! Very Happy

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie μου ολα θα πανε γλυκια μου...μην αγχωνεσαι κ θα δεις,ολα θα κυλησουν ομαλα κ θα κρατησεις στην αγκαλια σου τον μπεμπη χωρις να το καταλαβεις....καπως ετσι ημουν κ εγω αγχωμενη ομως οσο πλησιαζουν οι μερες εχω χαλαρωσει τοσο πολυ που δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο εκτος απο το μωρακι που περιμενω να φερω στον κοσμο...!!!!!

antonia32

antonia32
SKATZOXOIROULA έγραψε:ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΤΡΕΛΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΕΡΕς ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕς ΕΒΔΟΜΑΔΕς ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΦΟΒΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΗΣΕ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΩΡΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟς ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟς Ο ΤΟΚΕΤΟς; Rolling Eyes pale

η μαμα μου εχει 4 κορες. Καθε τοκετος ειναι διαφορετικος, αλλα μην ανησυχεις οπως γεννησες τα αλλα τρια ετσι θα γεννησεις κ αυτο. τιποτα δε θα καταλαβεις. και στο λεω εγω που κι αν φοβομουν να γεννησω! περιμενουμε να μας πεις την εμπειρια σου! Αντε με το καλο!

http://stardustwork.blogspot.com

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
MariaM έγραψε:
Neni έγραψε:

Rolling Eyes

Σε ευχαριστώ! Χαλαρά θέλει, αλλιώς δεν παλεύεται γιατί προχωράνε όλα τόσο αργά που θα τρελαθείς απο την αγωνία. Ψυχραιμία να έχετε κορίτσια και τίποτα άλλο δεν χρειάζετε να κάνετε, πιστέψτε με! Μόνο ψυχραιμία. Όλα τα άλλα θα τα κάνει το σώμα σας μόνο του με ή χωρίς την συγκατάθεσή σας. Με το καλό και σε εσένα Etoile μου!

????????

Επισκέπτης
MariaM έγραψε:
etoile! έγραψε:
MariaM έγραψε:
Neni έγραψε:

Rolling Eyes

Σε ευχαριστώ! Χαλαρά θέλει, αλλιώς δεν παλεύεται γιατί προχωράνε όλα τόσο αργά που θα τρελαθείς απο την αγωνία. Ψυχραιμία να έχετε κορίτσια και τίποτα άλλο δεν χρειάζετε να κάνετε, πιστέψτε με! Μόνο ψυχραιμία. Όλα τα άλλα θα τα κάνει το σώμα σας μόνο του με ή χωρίς την συγκατάθεσή σας. Με το καλό και σε εσένα Etoile μου!

Σ ευχαριστω!!! I love you I love you I love you

Εγω παλι το ειχα φανταστει ως εξης:
12 σπανε τα νερα ή αρχιζουν τρελοι πονοι
12:10 φευγω απο το σπιτι
12:30 γενναω στο αυτοκινητο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ειλικρινα δε το περιμενα τοσο χαλαρα οσο περιγραφεις!! Παντα νομιζα οτι γεννας αμεσως!! Καλα λεει τελικα ο γιατρος μου οτι μπορει να κανεις και 2 μερες να γεννησεις!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία μου μια χαρά τα λες..Μακάρι να είμαι και εγώ τόσο ψύχραιμη..Αν κρατάει τόσο σταδιακά δεν θα το αναφέρω σε κανέναν μόνο στον καλό μου γιατί έχω και τους γονείς μου στο σπίτι που περιμένουν και βλέπω την μαμα μου να παθάινει χειρότερο πανικό από μένα!Εδώ με το κάθε κιχ που κάνω με ρωτάει τι έπαθα!! Shocked Shocked Shocked

mommy12585

mommy12585
Εμένα με είχε πιάσει το μεγάλο άγχος μια μέρα πρίν μπω στο νοσοκομείο..ήξερα την μέρα που θα έμπαινα, το σκεφτόμουν λες και θα πήγαινα στο εκτελεστικό απόσπασμα..αλλά τελικά όταν μπήκα το βράδυ ήμουν πολύ χαλαρή χαιρέτησα τους δικούς μου και γενικώς ήμουν μέσα στην τρελή χαρά που επιτέλους θα τελείωνα και θα έβλεπα το μωράκι μου..μετά που μπήκα μέσα και έκανα την προετημασία κλύσμα κλπ και με πήγαν στην αίθουσα τοκετού ήμουν μόνη μου (Δε μπορούσε να μείνει ο άντρας μου), ήμουν με την στολή αυτή που παίρνει αέρα ο πισινός σου Razz και κρύωνα λίγο...ένιωθα κάπως περίεργα, δε με αφήναν να σηκωθώ για τουαλέτα γιατί είχα βάλει ένα υπόθετο ειδικό για τον τράχηλο και συνέχεια κατουριόμουν και φώναζα τις νοσοκόμες με το γιογιο..δε μου άρεσε αυτό αλλά τελος πάντων..δε κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου αυτό το βράδυ, μέχρι την πρωί που ήρθε ο γιατρός μου και η μαία και ένιωσα κάπως καλύτερα..

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
MariaM έγραψε:
etoile! έγραψε:
MariaM έγραψε:
Neni έγραψε:

Rolling Eyes

Σ ευχαριστω!!! I love you I love you I love you

Εγω παλι το ειχα φανταστει ως εξης:
12 σπανε τα νερα ή αρχιζουν τρελοι πονοι
12:10 φευγω απο το σπιτι
12:30 γενναω στο αυτοκινητο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ειλικρινα δε το περιμενα τοσο χαλαρα οσο περιγραφεις!! Παντα νομιζα οτι γεννας αμεσως!! Καλα λεει τελικα ο γιατρος μου οτι μπορει να κανεις και 2 μερες να γεννησεις!!!

Αυτό μπορεί να συμβεί αλλά είναι πολύ σπάνιο,ειδικά σε πρώτη γέννα. Αλλά εγω το προτιμω αν το καλοσκεφτούμε γιατί γεννας τσάκα τσακα χωρίς να το παρεις χαμπάρι, χαχα!

Carrie έγραψε:Μαρία μου μια χαρά τα λες..Μακάρι να είμαι και εγώ τόσο ψύχραιμη..Αν κρατάει τόσο σταδιακά δεν θα το αναφέρω σε κανέναν μόνο στον καλό μου γιατί έχω και τους γονείς μου στο σπίτι που περιμένουν και βλέπω την μαμα μου να παθάινει χειρότερο πανικό από μένα!Εδώ με το κάθε κιχ που κάνω με ρωτάει τι έπαθα!! Shocked Shocked Shocked

Α καλα και η δικια μου!!! Αφου να φανταστείς όταν φύγαμε για το μαιευτήριο δεν ειδοποιησαμε ΚΑΝΕΝΑ!!! Φτάσαμε μπήκα εγω μεσα και μετά έκανε ο αντρας μου τα απαραίτητα τηλέφωνα... Όχι που θα είχα τον πόνο μου και θα είχα και τη μάνα μου να με αποσυντονίζει! Κοριτσια μεχρι και ο αντρας μου που οδηγουσε μου εσπαγε τα νευρα που με κοιτουσε! Δεν μιλουσε ο καημενος! Αν μπορουσα να παω μονη μου να γεννησω θα το έκανα. Όταν πονάω θέλω να είμαι μόνη μου. Ειδικά η ερώτηση 'πονας;" μου την δίνει απίστευτα! Εμένα γενικα ο πονος με εκανε τούρμπο, χαχα! 'Ενιωθα αφύσικα δυνατή! Το σώμα μου μάλλον δούλευε στο μαξιμουμ εκεινη την στιγμή γι' αυτό έχετε εμπιστοσύνη. Αφου λιγο πριν το τέλος (πριν γεννησω), με είχαν σε ένα κρεβατι και εσφιγγα ένα σίδερο μέχρι που μου έμεινε στο χέρι,χαχαχα! Τύφλα να έχει ο Κουταλιανός! Μετά μου έκαναν την επισκληριδιο και σε 40 λεπτά γέννησα! ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΘΗΚΑ και με το παραπάνω!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολες πιστευω φοβηθηκαμε οσο πλησιαζε ο καιρος.ακους και αυτα που λενε οτι ποναει.σιγα μωρε τιποτα δεν ειναι.εξαλλου ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα τον πονο.μην κλαις και μην αγχωνεσαι καθολου carrie,αν εισαι ετσι δεν θα μπορεσεις να συνεργαστεις για να βγει το αγορακι σου.εγω μολις γεννησα την 1η,ειπα "αυτο ηταν ολο?δεν πονασα και τοσο.ποτε θα κανω το 2ο?"και χωρις επισκληριδιο.ολα θα πανε καλα.μην φοβασαι τιποτα.να σκεφτεσαι το αγορακι σου που θα το δεις σε λιγες μερες.
ΥΓ.μονο εγω δεν πονεσα στην τραχηλικη εξεταση?εχω ακουσει πολλες να λενε οτι πονεσαν και ακουγα και πριν γεννησω και πηγαινα με φοβο,αλλα δεν καταλαβα τιποτα.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:εξαλλου ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα τον πονο.

Αυτό ξαναπές το!

minubaki

minubaki
καλη μου μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε...!!!
απο την εμπειρια μου κ απο αυτα που μου ειπε ο γιατρος θα σου πω οτι οσο πιο πολυ στρεσαρεσαι τοσο πιο πολυ θα σε παρει να γεννησεις...!!!
τον αυγουστο που γεννησα για δευτερη φορα λιγο πριν την γεννα μ'επιασε πανικος λογου καποιου ατυχου βιωματος στο παρελθον με αποτελεσμα να ανεβουν οι σφυγμοι μου παρα πολυ κ να μου βαλουν μασκα οξυγονου... εκει ειπα ηρεμησε κ με σωστη συνεργασια με τον γιατρο μου σε 5 λεπτα ηρεμησα μου βγαλαν τη μασκα κ σε μιση ωριτσα γεννησα... 2ωρες ηταν οι πονοι κ δεν εσμπρωξα καθολου η μικρη βγηκε μονη της...
το οτι εχει μαλακωσει ο τραχηλος σου ειναι πολυ καλο κ το οτι δεν εμπεδωθηκε δεν ειναι λογος να ανησυχεις κ εμενα ετσι ακριβως ηταν οταν πηγα για να γεννησω...
απλα θυμαμαι που μου ειχε πει ο γιατρος μου οσο πιο χαλαρη κ ηρεμη ειμαι τοσο πιο γρηγορα κ ευκολα θα γεννησω.. Μην φοβάσαι. οι γιατροι θα ειναι διπλα σου για να σε βοηθησουν κ να δεις που ολα καλα....
οχι αγχος... δεν χρειαζεται...

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καταρχάς χαλάρωσε! Όλα θα πάνε καλά! Είναι πολύ φυσιολογικό αυτό που νιώθεις.
Ο πόνος είναι κάτι υποκειμενικό.Είναι δυνατός-δεν αντιλέγω και καμιά δεν τον προσδοκά, αλλά διαφορετικός για κάθε γυναίκα! Κάποιες έρχονται στην αίθουσα τοκετού και ουρλιάζουν και άλλες δεν βγάζουν άχνα κατά την όλη διάρκεια του τοκετού!
Αυτό που θα θυμάσαι εσύ είναι ότι κάθε νέος πόνος σε φέρνει όλο και πιο κοντά στο νινί σου, αντί λοιπόν να παλεύεις με αυτόν,σκέψου θετικά και πήγαινε να γεννήσεις με όσο πιο καλή διάθεση μπορείς! Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό.

????????

Επισκέπτης
Κοριτσια εγω μεσα σε ολα εχω και αλλο αγχος τωρα... Μου ειπε ο αντρας μου οτι οταν ξεκινησουμε για το μαιευτηριο θα παρουμε και τη πεθερα μαζι!! Και δε θελω βρε κοριτσια. Ισως πρεπει να ερθει μαζι μας, δε ξερω, αλλα δε θελω να βλεπω τη μουρη της εκεινη την ωρα και να ακουω τις αηδιες της. Και δε μου βγαινει να του το πω και καταμουτρα!!! Πως να το αποφυγω φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 534787 ;;;;

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.
ΠΕΣ ΤΟΥ:
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΑΜΑ (ΜΗ ΧΕΣΩ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ (ΜΠΛΙΑΧ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ.
ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΑΣ.ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ "ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!!!!!" ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ. Smile

????????

Επισκέπτης
basilikaki έγραψε:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.
ΠΕΣ ΤΟΥ:
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΑΜΑ (ΜΗ ΧΕΣΩ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ (ΜΠΛΙΑΧ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ.
ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΑΣ.ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ "ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!!!!!" ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ. Smile

χαχαχαχα
με πεθανες!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Το θεμα ειναι οτι αυτη δεν εχει μεταφορικο μεσο και το μαιευτηριο ειναι μακρυα, γι αυτο θελει να την παρουμε. Δικιο εχει και αυτος. Αλλα εγω ΔΕ ΤΗ ΘΕΛΩ!!! Ειδικα αυτη τη μοναδικη για τη ζωη μου στιγμη!!! Δε μπορω να την ακουω και να τη βλεπω!! Ειναι και οι ορμονες και με τσιτωνει ακομα πιο πολυ!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
basilikaki έγραψε:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.
ΠΕΣ ΤΟΥ:

χαχαχαχα
με πεθανες!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Το θεμα ειναι οτι αυτη δεν εχει μεταφορικο μεσο και το μαιευτηριο ειναι μακρυα, γι αυτο θελει να την παρουμε. Δικιο εχει και αυτος. Αλλα εγω ΔΕ ΤΗ ΘΕΛΩ!!! Ειδικα αυτη τη μοναδικη για τη ζωη μου στιγμη!!! Δε μπορω να την ακουω και να τη βλεπω!! Ειναι και οι ορμονες και με τσιτωνει ακομα πιο πολυ!!!

Δεν υπάρχει κάποιος άλλος να την φέρει αργότερα; Πχ ο άντρας της ή οι γονείς σου.

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ Η ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΣΟΥ?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όλα τα είχαμε..η συμπεθέρα μας έλειπε!!!! φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 966307 φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 966307 φοβαμαι να παω να γεννησω.βοηθεια - Σελίδα 2 966307

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις