26 Απ: Μαμάδες με μωράκια Νοεμβρίου 2010! Πεμ Μάης 19, 2011 1:48 am
moroulou
Πανταχού παρούσα!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΜΑΔΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ?? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ?ΤΡΩΤΕ??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
ΟΥΤΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΦΡΟΥΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΡΙΖΑΛΕΥΡΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΙ??Chrisi έγραψε:Εδώ είμαστε Εμείς αρχίσαμε να τρώμε ριζάλευρο και επειδή τελικά οι κόρες μου δεν είναι μόνο στη φάτσα ίδιες αλλά και στις παραξενιές και στα πάντα, φρούτα τριμμένα δεν τα τρώμε γι΄ αυτό ξεκινήσαμε χθες και φρουτόκρεμα. Οι υπόλοιπες μαμάδες τι κάνουν;
moroulou έγραψε:ΟΥΤΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΦΡΟΥΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΡΙΖΑΛΕΥΡΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΙ??Chrisi έγραψε:Εδώ είμαστε Εμείς αρχίσαμε να τρώμε ριζάλευρο και επειδή τελικά οι κόρες μου δεν είναι μόνο στη φάτσα ίδιες αλλά και στις παραξενιές και στα πάντα, φρούτα τριμμένα δεν τα τρώμε γι΄ αυτό ξεκινήσαμε χθες και φρουτόκρεμα. Οι υπόλοιπες μαμάδες τι κάνουν;
ΝΑΙ ΒΑΝΙΛΙΑ Κ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ 2-3 ΜΑΡΚΕΣ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΛΑΚΙ.ΝΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ Κ ΜΕΤΑ??Chrisi έγραψε:ΝΑΙ ΒΑΝΙΛΙΑ Κ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ 2-3 ΜΑΡΚΕΣ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑmoroulou έγραψε:ΟΥΤΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΦΡΟΥΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΡΙΖΑΛΕΥΡΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΙ??Chrisi έγραψε:Εδώ είμαστε Εμείς αρχίσαμε να τρώμε ριζάλευρο και επειδή τελικά οι κόρες μου δεν είναι μόνο στη φάτσα ίδιες αλλά και στις παραξενιές και στα πάντα, φρούτα τριμμένα δεν τα τρώμε γι΄ αυτό ξεκινήσαμε χθες και φρουτόκρεμα. Οι υπόλοιπες μαμάδες τι κάνουν;
Ναι τον ρώτησα για τη φρουτόκρεμα και μου είπε ότι είναι εντάξει να τρώει. όσο για τα γιαουρτάκια εμένα ο γιατρός δεν μ΄ αφήνει να τρώει από τόσο νωρίς. Μετά τον 8ο μήνα το γιαουρτάκι. Της δίνεις το ριζάλευρο με βανίλια; Εμένα όταν γέννησα την πρώτη μου κόρη μου έδωσε μια λίστα με το τι θα τρώει το μωρό ανάλογα με την ηλικία του
ΝΑΙ ΒΑΝΙΛΙΑ Κ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ 2-3 ΜΑΡΚΕΣ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΛΑΚΙ.ΝΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ Κ ΜΕΤΑ??[/quotChrisi έγραψε:
ΘΗΛΑΖΕΙΣ?ΜΕ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΕΖΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΤΡΑΒΑ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 2-3 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ.ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ...refaki έγραψε:εμεις κοριτσια σημερα βγαλαμε το πρωτο μας δοντακι
ακομα δεν της εχω ξεκινησει φρουτακια αυριο λεω γιατι με το ρυζαλευρο δε τα παει ΚΑΘΟΛΟΥ καλα κανουμε αγωνα για να φαμε! ευχομαι με τα φρουτα να ναι πιο ευκολα τα πραγματα...
moroulou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ,ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΡΩΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΡΙΖΑΛΕΥΡΟ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΡΕΜΑ???ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΤΑ ADNANCE ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ?? ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΞΑΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ...
refaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου! και γω γεννησα την πριγκηπεσσα μου στις 23/11/10... εμεις ειμαστε τοξοτακια
Crazy έγραψε:Χοπ.. χοπ.. να'μαι κι εγώ στο παρεάκι!!!refaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου! και γω γεννησα την πριγκηπεσσα μου στις 23/11/10... εμεις ειμαστε τοξοτακια
Κι ο δικός μας πρίγκιπας 23/11/10 γεννήθηκε!!!!
Στο ιασώ γέννησα, εσύ;;;
Με τα ζώδια δεν ξέρω πολλά πράγματα... μόνο ότι ήταν η πρώτη μέρα του τοξότη!
Είδα που λέτε για διατροφή. Τον θηλάζω σχεδόν αποκλειστικά (έχει πιεί λίγο συμπλήρωμα μέχρι τους 4 μήνες αλλά τώρα πολύ σπάνια του δίνω, μόνο αν τύχει να τον αφήσω για αρκετές ώρες στη μαμά μου)
Όταν έκλεισε τους 5 μήνες αρχίσαμε κρέμα βανίλια το απόγευμα και φρουτάκια το πρωί. Από την αρχή έτρωγε χωρίς πρόβλημα, δε μ' έχει δυσκολέψει ευτυχώς! Φτου φτου!!
Συνεχίζουμε ακόμα μ'αυτά και τώρα που θα κλείσει τους 7 μήνες, μου'πε να τον αρχίσω μπισκοτόκρεμα και φαρίν λακτέ.
Τώρα είναι σχεδόν 8 κιλά και 70 πόντους. Και τσαμπουκάς και φωνακλάς και ναζιάρης και... και ... και.. κουκουβά-κουκουβά-κουκουβά!!
Κι εμένα διαμαρτύρεται όταν φεύγω από το οπτικό του πεδίο... συνεννοημένα είναι όλα;;;;
trilly έγραψε:EVAKI75 γεννησαμε την ιδια μερα! που γεννησες? εμεις λοιπον τρωμε με πολυ ορεξη το ρυζαλευρο αν και στην αρχη δεν το ηθελε και πολυ πρωι βραδυ γαλα στις 10 αλεσμενο μηλο και αχλαδι αλλα δεν ειναι και πολυ fan κιεχει και 2 μερες που ξεκινησαμε πατατα καροτο σελινο αλλα δεν θελει ουτε να το μυρισει! ελπιζω καπως να γινει και να αρχισει να τρωει καλυτερα....
ασχετο: βρε κοριτσια εσεις π[ου ειστε ειδικες επι των ζωδιων πειτε μου κι εμενα το ωροσκοπιο. ειναι σκορπινα ημ γεννησης 12 11 2010 στις 11.04 το πρωι.
θενκς!
Pelio έγραψε:Γεια σας μανούλες Νοεμβρίου!
Η Ελεάννα γεννήθηκε στις 24/11 και παρόλο που ταλαιπωρείται με βηχαλάκια γιατί πέρασε βρογχιολίτιδα μόλις σαράντησε είναι ένα πολύ καλό μωρό. Το μόνο της πρόβλημα είναι ότι δεν γουστάρει γάλα ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!!!
Άρχισε να αντιδρά όταν ήταν 4 μηνών καθώς το συνέδεσε με κολικούς και σε κάποια φάση είχα ανησυχήσει πολύ πολύ. Η παιδίατρος ήταν καθησυχαστική και είχε δίκιο, γιατί μόλις μπήκε η στερεά τροφή ξεσκίστηκε να τρώει. Πίνει γάλα μόνο κοιμισμένη μεσημέρι και βράδυ, αλλά τρώει επίσης μία κρέμα, ένα φαγητό (λαχανικά, κρέας, φακές) και δυο φορές φρούτα (κατά μέσο όρο ημερισίως μια μπανάνα, ένα πορτοκάλι, ένα βερίκοκο, δυο μήλα, δυο αχλάδια)... Είναι 8μιση κιλά και 73 πόντους!
Κλαίει σπάνια, κοιμάται 12ωρα (από δυο μηνών), γελάει και παίζει με τον αδελφο της!!!
Το Σάββατο βαφτίζεται!!!
Φιλιά και καλά κουράγια σε όλες!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Crazy στις Τρι Ιουν 14, 2011 2:46 pm, 1 φορά
το πρωι κατα τις 6.30 πινουμε 180γρ γαλα.στις 10 τρωμε μισο μηλο,μισο αχλαδι,μιση μπανανουλα κ πινουμε σχεδον μισο χυμο πορτοκαλι(με το κουταλακι ομως γιατι αλλιως δεν το πινει).κατα τις 2 τρωμε κρεατοσουπα με διαφορα λαχανικα(τα τρωει ολα δεν εχει προβλημα με τις γευσεις).6 το απογευμα, 200γρ κρεμουλα ρυζαλευρο βανιλια κ στις 10 το βραδυ,κοιμισμενος,τρωει αλλα 180 γρ γαλατακι.σημερα εχουμε παιδιατρο κ νεες οδηγιες.απλα εχει 2 βδομαδουλες που αρχισαμε την γκρινια για τα δοντακια.ποτε θα αρχισουν τα ατιμα.θα σας πω νεοτερα το μεσημεριEVAKI75 έγραψε:Roulaki(crazy) ti kaneis??? Megalosate kai eseis vlepw
Na sas rotisw kati vre koritsia????
Posa gevmata kanete thn hmera?? Emeis kanoume sinithos 4 kai den prolavenoume na fame kamia krema..
Proi vradi gala kai endiamesa froutokrema kai fagaki...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης