1 βλαστοκυτταρα Σαβ Ιαν 15, 2011 2:12 pm
nancyvarva
Σιωπηλή δύναμη
ξερει κανεις τι ειναι καλυτερο?αξιζει να δωσεις και αν ναι δημοσια ή ιδιωτικη τραπεζα φυλαξης?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
princess 05/05/10 έγραψε:αν δε γίνουμε δωρητές οταν έρθει η σειρά μας (παναγια μου να μην ερθει ποτε)πως θα υπάρχει μοσχευμα η αίμα για εμάς ?αν ολοι γινόμασταν δωρητές αντι να τα πετάμε στα σκουπίδια (βλεπε ομφάλιο αιμα)τοτε δε θα περιμέναμε τη σειρά μας ...αν κάνω λάθος διορθώστε με απλα έτσι το βλέπω εγώ..
και ερωτημα 2..αν κλεισει η οποιαδήποτα ιδιωτική που δε συνεργάζετε με τη παγκοσμια τι γίνετε με τα βλαστοκύτταρα και με τα λεφτά μασ?
γέννησα πρόσφατα και δεν έδωσα μία στην Ακαδημία Αθηνών για τα βλαστοκύτταρα...είναι εντελώς δωρεάν!!πήγε ο άντρας μου, τους τα άφησε και έφυγε...τα 1200 ευρώ που λες είναι για κάτι άλλο ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ...η Ακαδημία δεν σου ζητάει τίποτα.stefy έγραψε:princess 05/05/10 έγραψε:αν δε γίνουμε δωρητές οταν έρθει η σειρά μας (παναγια μου να μην ερθει ποτε)πως θα υπάρχει μοσχευμα η αίμα για εμάς ?αν ολοι γινόμασταν δωρητές αντι να τα πετάμε στα σκουπίδια (βλεπε ομφάλιο αιμα)τοτε δε θα περιμέναμε τη σειρά μας ...αν κάνω λάθος διορθώστε με απλα έτσι το βλέπω εγώ..
και ερωτημα 2..αν κλεισει η οποιαδήποτα ιδιωτική που δε συνεργάζετε με τη παγκοσμια τι γίνετε με τα βλαστοκύτταρα και με τα λεφτά μασ?
Θα συμφωνούσα 100% μαζί σου αν επρόκειτο για "δωρεά" αλλά όταν σου ζητανε 1200 ευρώ από τη δημόσια τράπεζα δεν το λές δωρεά. Έτσι δεν είναι? Δεν μπορεί η δωρεά να στοιχίζει περισσότερο από τη φύλαξη σε ιδιωτικη εταιρεία.. Εγώ ας πούμε που θα γεννήσω στο Μητέρα πρώτα ο Θεός η ιδιωτική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται πλεόν το Μητέρα και το Λητώ θα μου στοιχίσει 900 ευρώ. Ε δεν μπορεί το να κάνω δωρέα να μου στοιχίζει παραπάνω. Δεν συμφωνείτε βρε κορίτσια? Δενε ιναι υπερβολικά αυτά τα χρήματα? Το αίμα ειναι δωρεάν, διευκρίνηση...
stefy έγραψε:princess 05/05/10 έγραψε:αν δε γίνουμε δωρητές οταν έρθει η σειρά μας (παναγια μου να μην ερθει ποτε)πως θα υπάρχει μοσχευμα η αίμα για εμάς ?αν ολοι γινόμασταν δωρητές αντι να τα πετάμε στα σκουπίδια (βλεπε ομφάλιο αιμα)τοτε δε θα περιμέναμε τη σειρά μας ...αν κάνω λάθος διορθώστε με απλα έτσι το βλέπω εγώ..
Θα συμφωνούσα 100% μαζί σου αν επρόκειτο για "δωρεά" αλλά όταν σου ζητανε 1200 ευρώ από τη δημόσια τράπεζα δεν το λές δωρεά. Έτσι δεν είναι? Δεν μπορεί η δωρεά να στοιχίζει περισσότερο από τη φύλαξη σε ιδιωτικη εταιρεία.. Εγώ ας πούμε που θα γεννήσω στο Μητέρα πρώτα ο Θεός η ιδιωτική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται πλεόν το Μητέρα και το Λητώ θα μου στοιχίσει 900 ευρώ. Ε δεν μπορεί το να κάνω δωρέα να μου στοιχίζει παραπάνω. Δεν συμφωνείτε βρε κορίτσια? Δενε ιναι υπερβολικά αυτά τα χρήματα? Το αίμα ειναι δωρεάν, διευκρίνηση...
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΤΛ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜ.ΝΟΣΟΚ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 7οΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!!!
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!
ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ???
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ..
ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!
stefy έγραψε:Όλο το θέμα είναι πολύπλοκο και επειδή παιζονται πολλά παιχνίδια πίσω από αυτή την ιστορία πραγματικά αν δεν είσαι γνώστης εκ των έσω δεν μπορείς να ξέρεις ποιός σου λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα. Το ψάχνεις όσο καλύτερα μπορείς και κάνεις αυτό που πιστεύεις οτι είναι καλύτερο για το παιδί σου όχι για την "πάρτη σου"! Έγω ας πούμε από αυτα που έχω ακούσει σε ένα άλλο "ντοκυμαντέρ" τα βλαστοκύτταρα του παιδιού σου μπορεί να μην το καλύπτουν όντως για κάποιες αρρώστιες άλλα για τις περισσότερες το καλύπτουν. Και σε αυτές που δεν καλύπτουν το ίδιο το παιδί καλύπτουν το αδερφάκι του ή κάποιον από την οικογένεια. Διαχωρίζω λοιπόν τη δωρεά αίματος που είναι τσάμπα κι όλοι μπορούμε να το κάνουμε και να το παίξουμε και μεγαλόψυχοι...(λές και αυτες που το λένε αυτο εχουν κάνει ποτέ δωρεά αίματος οι ίδιες) και τη φύλαξη ομφαλιου λωρου που αν πας να το κανεις σε δημόσια τραπεζα σου ζητάνε 1200 ευρω αυτή τη στιγμη διασταυρωμένο κι οχι προαιρετικα φυσικά! Είμαι τελείως αντίθετη με αυτό. Το θεωρώ ακριβώς την ίδια εκμετάλλευση που γίνεται και από ιδιωτικές εταιρείες κι ακόμη χειρότερη. Νομίζω οτι έχω το δικαίωμα να έχω αυτή την άποψη χωρις να είμαι υποχρεωμένη να διαβάζω μετά σχόλια που θα με κατακρίνουν γι αυτή. Μια κοπέλα που θα διαβάσει αργότερα αυτό το θέμα είναι σωστό να διαβάσει όλες τις απόψεις επι του θέματος.
stefy έγραψε:Όλο το θέμα είναι πολύπλοκο και επειδή παιζονται πολλά παιχνίδια πίσω από αυτή την ιστορία πραγματικά αν δεν είσαι γνώστης εκ των έσω δεν μπορείς να ξέρεις ποιός σου λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα. Το ψάχνεις όσο καλύτερα μπορείς και κάνεις αυτό που πιστεύεις οτι είναι καλύτερο για το παιδί σου όχι για την "πάρτη σου"! Έγω ας πούμε από αυτα που έχω ακούσει σε ένα άλλο "ντοκυμαντέρ" τα βλαστοκύτταρα του παιδιού σου μπορεί να μην το καλύπτουν όντως για κάποιες αρρώστιες άλλα για τις περισσότερες το καλύπτουν. Και σε αυτές που δεν καλύπτουν το ίδιο το παιδί καλύπτουν το αδερφάκι του ή κάποιον από την οικογένεια. Διαχωρίζω λοιπόν τη δωρεά αίματος που είναι τσάμπα κι όλοι μπορούμε να το κάνουμε και να το παίξουμε και μεγαλόψυχοι...(λές και αυτες που το λένε αυτο εχουν κάνει ποτέ δωρεά αίματος οι ίδιες) και τη φύλαξη ομφαλιου λωρου που αν πας να το κανεις σε δημόσια τραπεζα σου ζητάνε 1200 ευρω αυτή τη στιγμη διασταυρωμένο κι οχι προαιρετικα φυσικά! Είμαι τελείως αντίθετη με αυτό. Το θεωρώ ακριβώς την ίδια εκμετάλλευση που γίνεται και από ιδιωτικές εταιρείες κι ακόμη χειρότερη. Νομίζω οτι έχω το δικαίωμα να έχω αυτή την άποψη χωρις να είμαι υποχρεωμένη να διαβάζω μετά σχόλια που θα με κατακρίνουν γι αυτή. Μια κοπέλα που θα διαβάσει αργότερα αυτό το θέμα είναι σωστό να διαβάσει όλες τις απόψεις επι του θέματος.
EvaggeliaV έγραψε:Κοριτσία Καλησπέρα.. να κάνω μια ερώτηση ο γιατρός μου, μου είπε οτι τα βλαστοκυταρρα θα τα κρατησει και οτι τα έχει βάλει μες την τιμή που μου είπε.. Άλλα δεν ξερώ μέτα τι γίνεται τα πληρώνεις με τον χρόνο..?
mama katerina έγραψε:βρε κοριτσια θελω και εγω να τα κανω δωρεα στη δημοσια τραπεζα που θα απευθυνθω για ενημερωση???
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης