26 Απ: Full time mommy............. Δευ Ιαν 17, 2011 2:10 pm
gogi
Πανταχού παρούσα!
και εγω σπιτι τωρα με 2 παιδια δεν εχω καποιον να τα κρατησει
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Maya έγραψε:Κι εγω μια απο τα ιδια, αλλα μεχρι τον Σεπτεμβρη, που εχω αδεια μητροτητας. Δε με χαλαει καθολου ομως που δε δουλευω, μακαρι να μη χρειαζοταν να γυρισω πισω. Βεβαια ειμαι ολη μερα με την κορη μου γιατι δεν εχουμε βοηθεια απο συγγενεις αλλα ειναι τελεια. Το πρωι λιωνουμε στις βολτες, το μεσημερι υπνος, το απογευμα εκπαιδευτικα παιχνιδια. Μεγαλωνω το παιδι μου οπως εγω θελω, ξερω τι τρωει, τι μαθαινει, τι ερεθισματα δεχεται. Τρεμω στην ιδεα οτι οταν θα παω για δουλεια θα ειναι με καποιον τριτο που δεν ξερω τι θα κανουν μαζι ολες αυτες τις ωρες.. Ουτε καν στους γονεις μου δεν εχω εμπιστοσυνη να τη φυλαξουν.. ειμαι υπερβολικη???
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΜΑΜΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ.ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΟΜΩΣ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ[ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ]ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ?ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ.ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΚΙΓΙΑΖ,Ν ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΖΑΜΕΣMariaM έγραψε:Kαι εγω θα ηθελα να ασχοληθω με κατι δημιουργικο και ειμαι σε σκεψεις. Φτιαχνω πολλα για τον μικρο μου (πχ. dvd με φωτογραφιες, βιντεο μουσικη κτλ) τωρα ασχολουμαι και με την βαπτιση του, τα Χριστουγεννα εφτιαχνα κατι δεντρακια με πουρναρια, χρυσοσκονη και διακοσμητικα και γενικα η κλιση μου ειναι εκει. Η ουσια ειναι οτι μολις τελειωσω κατι ασχολουμαι με κατι αλλο. Ειναι και ψυχοθεραπευτικο νομιζω.
Κριμα που σπουδασα κατι που με αφηνει εντελως αδιαφορη και εχασα τοσο χρονο σε αυτο... Παρασυρθηκα απο τους καθηγητες και τους γονεις ενω ηξερα οτι ημουν για αλλα πραγματα.
και εγώ το ίδιο αισθάνομαι. δεν έχω σε κανέναν τυφλή εμπιστοσύνη εκτός από τον άντρα μου...σε 3 μήνες που επιστρέφει στη δουλειά και εκείνος μου φαίνεται ότι θα πάθω κατάθλιψηMaya έγραψε:Κι εγω μια απο τα ιδια, αλλα μεχρι τον Σεπτεμβρη, που εχω αδεια μητροτητας. Δε με χαλαει καθολου ομως που δε δουλευω, μακαρι να μη χρειαζοταν να γυρισω πισω. Βεβαια ειμαι ολη μερα με την κορη μου γιατι δεν εχουμε βοηθεια απο συγγενεις αλλα ειναι τελεια. Το πρωι λιωνουμε στις βολτες, το μεσημερι υπνος, το απογευμα εκπαιδευτικα παιχνιδια. Μεγαλωνω το παιδι μου οπως εγω θελω, ξερω τι τρωει, τι μαθαινει, τι ερεθισματα δεχεται. Τρεμω στην ιδεα οτι οταν θα παω για δουλεια θα ειναι με καποιον τριτο που δεν ξερω τι θα κανουν μαζι ολες αυτες τις ωρες.. Ουτε καν στους γονεις μου δεν εχω εμπιστοσυνη να τη φυλαξουν.. ειμαι υπερβολικη???
καθολου υπερβολικες δεν ειστε.πουθενα δεν αφηνω το παιδι μου εκτος απο τον αντρα μου και αυτο αναγκαστηκαlenaki1982 έγραψε:και εγώ το ίδιο αισθάνομαι. δεν έχω σε κανέναν τυφλή εμπιστοσύνη εκτός από τον άντρα μου...σε 3 μήνες που επιστρέφει στη δουλειά και εκείνος μου φαίνεται ότι θα πάθω κατάθλιψηMaya έγραψε:Κι εγω μια απο τα ιδια, αλλα μεχρι τον Σεπτεμβρη, που εχω αδεια μητροτητας. Δε με χαλαει καθολου ομως που δε δουλευω, μακαρι να μη χρειαζοταν να γυρισω πισω. Βεβαια ειμαι ολη μερα με την κορη μου γιατι δεν εχουμε βοηθεια απο συγγενεις αλλα ειναι τελεια. Το πρωι λιωνουμε στις βολτες, το μεσημερι υπνος, το απογευμα εκπαιδευτικα παιχνιδια. Μεγαλωνω το παιδι μου οπως εγω θελω, ξερω τι τρωει, τι μαθαινει, τι ερεθισματα δεχεται. Τρεμω στην ιδεα οτι οταν θα παω για δουλεια θα ειναι με καποιον τριτο που δεν ξερω τι θα κανουν μαζι ολες αυτες τις ωρες.. Ουτε καν στους γονεις μου δεν εχω εμπιστοσυνη να τη φυλαξουν.. ειμαι υπερβολικη???
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|