Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
744 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 744 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 3 ΜΗΝΩΝ!!!
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΖΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! ΟΙ ΘΕΙΟ-ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΘΕΙΟΙ, ΣΑΝ ΝΟΝΟΙ ΑΛΛΑ Κ ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ!!!
ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ Κ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!!!
ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!! I love you

mariposa

mariposa
εμενα τον ζουζουκο μου τον βαφτισε η ανηψια μου που ειναι 13 χρονων.Το ηθελα πολυ πρωτον γιατι ειναι ανηψια μου και δευτερον γιατι σκεφτηκα πως θα ηταν ωραιο να ειχαν μικρη διαφορα ηλικιας μεγαλωνοντας.Οσο για το αν ειναι παρουσα σαν νονα δεν εχω παραπονο κανενα.Παντα ερχεται,παντα του φερνει δωρα και τον αγαπα πολυ το πιο σημαντικο!

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markellajohny έγραψε:
Tora zitanei k enas paidikos filos tis manas mou na mpei, kai eimai se polu asximi thesi giati den ton thelo k den ksero ti na kano. Proxtes eipe stin mana mou ante pote tha ginei i baftisi gia na pao na paro kenourio koustoumi. Me to etsi thelo, xoris na tou exo apantisi ego. Ntrepome para polu.......Allo na eksigiso se mia kopela tis idias ilikias peripou k allo se enan antra 60 xronon isos k parapano.
Popo posa egrapa ! sorry koritsia alla pite mou k mena pos na tou to po?
θα του πεις πολυ απλα οτι εχεις βρει νονες!!![/quote]

ο παιδικος φιλος της μαμας σου να βαφτιζε παιδι της μαμας σου!!!! το δικο σου να το αφησει ησυχο...

αμαν πια με τα κουλά........

manoula2011

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια αυτο το θεμα με απασχολει πολυ τον τελευταιο καιρο.. Εμας μας παντρεψε ο κολλλητος φιλος του αντρα μου αλλα μετα το γαμο εχει αλλαξει η σχεση τους.. ειναι πολυ ντροπαλος και οποτε του λεμε να ερθει σπιτι παντα εχει μια δικαιολογια.. πλεον δεν κανουν τοσο παρεα κι εγω τον βλεπω μια φορα στο τριμηνο.. Γιάυτο σκεφτομαι τι θα γινει αν βαφτισει με το καλο το μωρακι μας!θα αλλαξει η συμπεριφορα του ή το μωρο μου δεν θα εχει νονο?Δεν ξερω τι να κανω..!

erwtoulis

erwtoulis
Kathe mera auto akouo. kourastika piaaaaaa! auto gia tin baftisei einai to ligotero pou exo akousei . .....

erwtoulis

erwtoulis
manoula2011 έγραψε:Κοριτσια αυτο το θεμα με απασχολει πολυ τον τελευταιο καιρο.. Εμας μας παντρεψε ο κολλλητος φιλος του αντρα μου αλλα μετα το γαμο εχει αλλαξει η σχεση τους.. ειναι πολυ ντροπαλος και οποτε του λεμε να ερθει σπιτι παντα εχει μια δικαιολογια.. πλεον δεν κανουν τοσο παρεα κι εγω τον βλεπω μια φορα στο τριμηνο.. Γιάυτο σκεφτομαι τι θα γινει αν βαφτισει με το καλο το μωρακι μας!θα αλλαξει η συμπεριφορα του ή το μωρο μου δεν θα εχει νονο?Δεν ξερω τι να κανω..!

Ma giati den briskete allous nonous? den einai aparetito na mpenei autos pou mas pantreuei. Mipos exei ginei tipota metaksi tou antra sou k tou koumparou? mipos exoun psixrathei? to exeis suzitisei auto to thema me ton antra sou gia na sou pei tin apopsi tou ?

IRINE

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΝΟΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ!!!
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΙΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕ!!!ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ. Η ΒΑΠΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ.ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!
ΕΠΛΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βασική προυπόθεση για να επιλέξεις το νονό του παιδιού είναι να αγαπάει το παιδί και να είναι κοντά του και για να συμβαίνει αυτό πρέπει να είναι ένα άτομο που έχει στενή σχέση με τους γονείς είτε φιλικό είτε συγγενικό. Εμάς και τα δυο παιδάκια μας, τα βάφτισαν άτομα που κάναμε παρέα από πριν. Ήταν και είναι πολύ καλοί μας φίλοι και βλεπόμαστε συχνά και ξέρω ότι θα είναι πάντα κοντά στα παιδιά μας Smile
Επίσης βασικό είναι να διαλέξεις ένα νονό που να ζει στην ίδια πόλη με εσάς αλλιώς είναι αναπόφευκτο να χαθείται κάποια στιγμή.

Maya

Maya
Εμενα τη μπεμπα θα τη βαφτισει μια φιλη μου που γνωρισα στη δουλεια αλλα εκτοτε εχουμε τρελαθει στους καφεδες, οταν ειχα χωρισει με τον πρωην μου ειχε συμπαρασταθει πολυ και οταν ημουν εγκυος βγαιναμε συνεχεια. Τωρα με τη μπεμπα παλι βγαινουμε και οι 3 για καφε τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα. Αλλα δεν αρκει που βλεπομαστε, ειναι πολυ γλυκος ανθρωπος και καλοσυνατος και γι αυτο θελω να μου βαφτισει αυτη τη μπεμπα, το ζητησε μονη της. Μου εχουν ζητησει πολλοι, και συγγενεις, αλλα εχω αρνηθει. Δεν ειναι κακο να αρνηθεις!!!
Με τον κουμπαρο που ηταν μαρτυρας στον πολιτικο βγαινουμε που και που και ειμαστε κολλητοι αλλα δεν τον παιρνω ΠΟΤΕ τηλεφωνο.. (γενικα δεν παιρνω τηλεφωνα) αλλα οταν θα βρεθουμε σιγουρα θα το ξημερωσουμε. Επισης ηταν παρων οταν γνωρισα τον αντρα μου (κοινος μας φιλος) και ο μεγαλυτερος εχθρος μου στο Λυκειο.. αυτα ηταν τα δικα μου κριτηρια για τις κουμπαριες!

sktv

sktv
θεμα που με ποναει!το γιο μου τον βαφτισε η γυναικα απο αυτον που μας παντρεψεαυτος που μας παντρεψε ειναι νονος του αντρα μου 9χρονια διαφορα εχουν,το θεμα ειναι οτι η νονα μου ειναι πολυ κολτσιδα κ γω δεν την αντεχω!μου εξομολογηθηκε κπ στιγμη οτι την χτυπαει ο αντρας της (δηλ.κουμπαρος μας) απο τοτε που παντρευτηκανε αλλα αυτη καθεται,εγω αυτον τον ανθρωπο πλεον δεν τον θελω καθολου σπιτι μου αλλα τι να κανω?
το μωρο που περιμενουμε θα μας το βαφτισει ενας φιλος του αντρα μου ειχαμε συνενοηθει οτι οποιος θα κανει πρωτος το δευτερο παιδακι του θα το βαφτιση ο αλλος!ειναι πολυ καλα ατομα κ αυτος η γυναικα του,απελευθερωμενα με φευγατες ιδεες!

momirene

Για μενα ειναι τραγικο να παρακαλας καποιον να σου βαπτιση το παιδι ενω σου εχει πει οτι δεν θελει και να ρωτας συνεχεια γιατι.
Αν δεν θελει το βαπτιζει ενας αδερφος και τελειωσε. Σιγα μην παρακαλεσω κιολας

Rwxanh

Rwxanh
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ούτε εμείς έχουμε κάνει ακόμα τον θρησκευτικό. Μας ήρθαν όλα απρόοπτα΄οπότε κάναμε το καλοκαίρι πολιτικό που ήμουν 5 μηνών και λέμε τον Οκτώβρη να κάνουμε και τα 2 μυστήρια μαζί (είναι και εξοικονόμηση χρημάτων). Θα μας παντρέψουν και θα βαφτήσουν τον μπέμπη μας η κολλητή μου από το Δημοτικό με τον άντρα της , που μένουμε πολύ κοντά και είμαστε φίλες εδώ και 20 χρόνια. Είχαμε δώσει υπόσχεση ότι όποια παντρευετέι πρώτη με θρησκευτικό η άλλη θα την παντρέψει και θα βαφτίσει το μωρό της.

eleni_23

eleni_23
kai ego tha baftisio to mikro mou ton ioulio kai exoume mazi kai ton gamo..tha mas pantrepsei kai tha baftisei to moro i sinifada mou..to eixe protinei apo polu noris otan eixa parei to test kai bgike thetiko. mou aresei pou tha ginei giati exoume aristes sxeseis eimaste polu files kai pano apo ola to moro tha to blepei sunexeia kai oxi mia stis toso.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
creep έγραψε:Εγώ δεν συμφωνώ να βαφτίζουν τα παιδιά οι θείοι και θείες πρώτου βαθμού (τα αδέρφια δηλαδή των γονιών). Η θεία και ο θείος θα αγαπάνε και θα είναι ούτως ή άλλως κοντά στο παιδί. Εμένα μου αρέσει όταν η κουμπαριά γίνεται με καλούς φίλους, το βλέπω και ως, πώς να το πω,διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου, των κοινωνικών σχέσεων.
Νομίζω πως έτσι παίρνει και πιο "ιερή" (όχι με τη θρησκευτική έννοια)μορφή για το παιδί η νονά/ο νονός του, ακριβώς γιατί δεν είναι στενό συγγενικό του πρόσωπο αλλά παρ'όλα αυτά δένεται μαζί του.

Εννοείται πως δεν θες να το βαφτίσει το παιδί σου ένας ξένος που δεν τον ξέρεις καλά,δεν έχεις οικειότητα και μπορεί να μη φέρετε καλά στο παιδί και να το ξεχνάει, αλλά νομίζω όλοι έχουν κάποιο φίλο ή έστω κάποιο πολύ κοντινό σε αυτούς άτομο που θα μπορούσε να είναι ο νονός/η νονά του παιδιού τους.

Γνώμη μου πάντα Smile

ελενιτσα!! έγραψε:...εγω παντως ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να βαφτιζουν συγγενικα προσωπα τα παιδια.Μπορει καποια στιγμη να χωρισεις και ο νονος να ειναι συγγενης του συζυγου......τι θα κανεις τοτε? Βεβαια ο καθενας το βλεπει με αλλο ματι.....αλλα εγω δεν θα το εκανα αυτο!!!!

Θα συμφωνήσω με τις αποπάνω.
Συν τοις άλλοις, δε θέλω το παιδί μου να πάθει "σύγχυση" και να μην ξέρει πώς να τον/την φωνάζει: θείο/θεία ή νονό/νονά.
Επίσης δε θέλω να χάνει τα δώρα της.
Εγώ που έχω γεννηθεί 29/12 ποτέ δεν είδα δώρο γενεθλίων. Μου φέρνανε όλοι ένα για την πρωτοχρονιά και το έχω παράπονο. Άρα λοιπόν, γιατί να παίρνει μόνο ένα δώρο το παιδί, αφού μπορεί να έχει περισσότερα! - σκεφτόμενη ως παιδί πάντα, έτσι???

Από την άλλη: Τι κάνεις ρε κορίτσια όταν δεν υπάρχουν υποψήφιοι????
Θέλω κι εγώ όπως και όλες σας, ο νονός/νονά, να είναι κοντά στο παιδί, και να μην την "ξεχνάει", ούτε να στέλνει ένα δώρο από μακριά... Ξέρετε ότι ο νονός/νονά έχει υποχρέωση να μας φέρνει (για τις κοπέλες ξέρω ότι ισχύει, για τα αγόρια δεν είμαι σίγουρη) τη λαμπάδα μέχρι να αρραβωνιαστούμε/παντρευτούμε? Μετά μας την παίρνει η πεθερά! Ναι κι εγώ πέρσυ που παντρεύτηκα το έμαθα! Και πραγματικά ήταν η πρώτη φορά! -ναι, η πρώτη! που η νονά μου δε μου έφερε λαμπάδα! Στα 27 μου χρόνια!
Μια τέτοια νονά ή νονό θέλω για την κόρη μου, σαν τη δική μου, που τη βλέπω σα μάνα μου!
Αλλά πού θα τον/τη βρω???
Ο μαρτυριάρης μας δε μπορεί γιατί θα βαφτίσει κι άλλο παιδάκι.
Κι εγώ δεν έχω φίλους, ούτε και ο άντρας μου. Η κολλητή μου είναι και κοπέλα του αδερφού μου, άρα "θεία" της μικρής.
Οι "γνωστοί" υπάρχουν, αλλά κανείς ουσιαστικός...
Ειλικρινά δε θέλω να καταφύγω σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο, και προς το παρόν δεν έχει προσφερθεί κανείς...

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το κριτήριο με το οποίο επιλέγει κανείς τους κουμπάρους του δεν ξέρω αν υπάρχει πουθενά σα δεδομένο, προσωπικά γενικά από μικρή, επειδή έχω μεγάλη αγάπη για τους φίλους μου και μόνο λόγω του ότι η οικογένεια μου με έχει γραμμένη για να το πω ευγενικά Laughing ήθελα να συγγενέψω κάποτε με τους φίλους μου, να μην είναι πια μόνο φίλοι.
έτσι και έγινε. στο γάμο που ήταν καθαρά χωρίς λόγο γάμος Laughing (7 καλεσμένη με τους κουμπάρους και τίποτα από γονείς ή οικογένεια, το κάναμε μόνο για το επίδομα γάμου ουσιαστικά)έγινε κουμπάρα η επί 17 χρόνια κολλητή μου(είμαι 22 σημείωση:Ρ) και ο άντρας μιας φίλης μας εκείνη την περίοδο, λόγω του ότι αυτή μας το ζήτησε να μη γίνει αυτή αλλά αυτός(είναι από τη νιγηρία και σε πολιτικό μπορεί να γίνει κουμπάρος)τελικά αυτή χάθηκαν από τη ζωή μου με το που χώρισα και δεν ενδιαφέρονται για μένα γνκ μιας και είναι στο περιβάλλον του πρώην.
στο θέμα της βάφτισης, εγώ σα μάνα μέχρι τον 6ο μήνα που το έμαθε η μάνα μου δεν είχα τη στήριξη κανενός, ούτε καν του πατέρα του παιδιού γιατί είχε άθλια συμπεριφορά.ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ 3 ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ δίπλα μου.η μια ήταν η κουμπαρα μου και οι άλλοι δύο οι νονοί του παιδιού τλκ!-να πω ότι παντρεύτηκα ενώ είχα γεννήσει.Σκέφτηκα και το κόστος και ενώ πρακτικά η κουμπάρα μου στο γάμο έχει σταθεί περισσότερο στη ζωή μου και την ξέρει καλύτερα και η μικρή γιατί οι άλλο νονοί μένουν σε άσχετα προάστια με μένα,δε γινόταν να ανταπεξέλθει στα έξοδα της βάφτισης
και ενώ τα πολυλόγησα τόσο να πω εδώ ότι έχω δύο περιπτώσεις που θα σε βοηθήσουν.ήταν να γίνει αρχικά και μια άλλη κοπέλα φίλη του πρώην κουμπάρα(μετά το χωρισμό γίνανε ακόμα καλύτεροι "φίλοι" Twisted Evil )η οποία μας είπε παιδιά αποχωρώ από νονά όταν έμαθε ότι θα ήταν κι άλλοι μαζί της(συμπέρασμα:λάθος άνθρωπος για νονά)
και μετά σκέφτηκε τον προιστάμενο του στη δουλειά(έκανε κόντρα να βάλει κι αυτός κάποιον δικό του αλλά δεν είχε)ο οποίος καλή ώρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ και ούτε καν ήρθε να τη δει ποτέ πέρα από το μαιευτήριο.οπότε του είπε ευγενικα 3 μήνες πριν τη βάφτιση ο πρώην ότι σόρρυ αλλά μάλλον είσαι φορτωμένος και δε μπορείς κι εσυ.
καταλήγω ότι για μένα τα κριτήρια μου είναι κυρίως να είναι άτομα που τα θες στη ζωή σου, που θα αγαπούν το παιδί και δε θα εξαφανιστούν όσο κι αν περάσουν τα χρόνια, και που αν πάθεις κάτι τους εμπιστεύεσαι να τη διαπαιδαγωγίσουν-το σκέφτηκα και αυτό ναι-μεγάλο ποστ το ξέρω σόρρυ Embarassed

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
oneirena έγραψε:Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιός βάφτησε το βλαστάρι σας και με ποιά κριτήρια??? Πως έχει εξελιχθεί το κουμπαριό????
Ρωτάω γιατί το μπουμπούκο μου ήθελε να τον βαφτήσει συγγενικό μου πρόσωπο, και αφού δεν μας είχε προτείνει κανείς άλλος στην αρχή... δεχθήκαμε.
Αλλά όλο κάτι συμβαίνει και ποτέ δεν έρχεται, θα βαφτήσουμε αρχές Ιουνίου και ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα!!! μόνο μιλάμε θεωρητικά κάθε φορά!
Shocked
επίσης επικοινωνούμε με sms ... εσείς με τους κουμπάρους βρίσκεστε??? κάνετε παρέα??
και πως να πω να μη γίνει τελικά, αφού βλέπω πως είναι λίγο "αλλού"???
Θέλω ένα νονό που να βλέπει το μωρό και να πίνουμε ενα καφέ, όχι μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΜΟΥ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ! ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΚΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΝΟΝΑ Η ΤΟ ΝΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΧΝΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ! ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

alexmina83

alexmina83
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΝΑΜΕ ΑΘΗΝΑ.ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ.Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΨΙΛΟΧΑΘΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ\ περι κουμπαριάς ο λόγος...... - Σελίδα 2 328109. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΝΑ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ, ΑΦΟΥ Ο ΝΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ SINGLE. περι κουμπαριάς ο λόγος...... - Σελίδα 2 4872

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις