26 Απ: Τι ονομα να δωσω? Πεμ Ιαν 20, 2011 11:51 am
jojo_mama
Πανταχού παρούσα!
Εμείς τον γιο μας τον βγαλαμε Ιωσήφ από τον πεθερό μου...μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ σαν όνομα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
lolalu έγραψε: kalhmera se oleς τις μανουλες.στον αντρα μου αρεσει πολυ το Απολλων και μου λεει συνεχεια να τον βγαλουμε ετσι.να φανταστεις εγω ελληνιδα δεν ειμαι ομως σκεφτηκα να του δωσω ενα αρχαιο ονομα που ειναι και σπανια.ο πεθερες μου λεγεται Γιαννης και ετσι το 2ο ονομα θα ειναι του πεθερου μου επειδη επεμενε ο αντρας μου.για να δεχτει 2 ονοματα του ειπα''εισαι στρατιωτικος το παιζεις Ελληνας και δεν θα τιμησεις τις ριζες σου δινοντας ελληνικο ονομα στο παιδι σου μονο και μονο επειδη το θελει ο πατερας σου?''ειμαι περιεργη βρε παιδια.δεν θελω να εχει ιδιο ονομα με τον πεθερο μου.ασε πυ με ειχανε προσβαλλει στην αρχη.
Rinoula έγραψε:Εμένα μου αρέσει το Αρίων. Το μόνο κακό που έχουν τέτοια ονόματα είναι ότι οι πιο πολλοί δυσκολεύονται να τα κλίνουν κι έτσι μονίμως θα τον φωνάζουν λάθος! Αλλά είναι εύηχο και σπάνιο. Και πολλά άλλα από αυτά που πρότειναν τα κορίτσια μου αρέσουν. Θα σου πρότεινα να δεις αν ακούγεται καλά και με το επώνυμο του παιδιού γιατί το Άδωνις-Φοίβος Κουτσοτυφλοστραβίδης δεν πολυταιριάζει...
lolalu έγραψε: Γεια σας,
δυσκολευομαι πολυ με το ονομα.θελω να σωσω ενα ονομα στο παιδι μου.να ειναι σπανιο και να το δεχεται η εκκλησια please βοηθεια...το Αριωνας πως σας φαινεται?
lolalu έγραψε: eiste oles καταπληκτικες.και σας ευχαριστω.θα σας πω αναμεσα σε ποια ονοματα κατεληξα:
Απολλων
Αχιλλεας
Αριων
οδυσσεας
Αιαντας
:l
αυτο με τις πιο πολλες ψηφους αυτο και θα επικρατησει.τι λετε?
lolalu έγραψε: Γεια σας,
δυσκολευομαι πολυ με το ονομα.θελω να σωσω ενα ονομα στο παιδι μου.να ειναι σπανιο και να το δεχεται η εκκλησια please βοηθεια...το Αριωνας πως σας φαινεται?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης