1 ΚΙΛΑ ΜΩΡΟΥ ΣΤΙΣ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Σαβ Ιαν 22, 2011 7:01 am
βιβη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσακια,θελω να κανω μια ερωτηση.Ειμαι στην 38 εβδομαδα και το νινι μου ειναι 3,5 κιλα. Μηπως ειναι πολλα η ο υπερηχος στο περιπου δειχνει?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
o iperixos exei kai mia apoklisei opote min se poli anxwnei to oti sto vgazei 3.5 apo oti thimame einai girw sta 250 i apoklisei!me to kalo na dexteis to nini sou!βιβη έγραψε:Γεια σας κοριτσακια,θελω να κανω μια ερωτηση.Ειμαι στην 38 εβδομαδα και το νινι μου ειναι 3,5 κιλα. Μηπως ειναι πολλα η ο υπερηχος στο περιπου δειχνει?
apo afto pou deixnei o yperixos exoune kapoia grammaria 200 me 250 an den kano la8os apoklisi opote min anxonesai......gero n a einai to ninaki sou kai me to kalo na to kratiseis stin agkalitsa sou!!!!!!!!!!βιβη έγραψε:Γεια σας κοριτσακια,θελω να κανω μια ερωτηση.Ειμαι στην 38 εβδομαδα και το νινι μου ειναι 3,5 κιλα. Μηπως ειναι πολλα η ο υπερηχος στο περιπου δειχνει?
elenitsa1987 έγραψε:ki ego eimai sti 38h evdomada kai to varos ths mpempas einai 3350,o giatros mou eipe einai apoluta fusiologiko kai oti ta agorakia se auti tin evdomada einai guro sta 3500...genika yparxei sigoura apoklisi,alla kai 3500 na einai min agxonesai den einai ypervoliko!!!!!yha vgaleis moro varvato!!!
ηταν 2650 αλλα μετα πηρε αποτομα βαρος.παντως το δικο σου τατιανα μπορει να ειναι σχετικα αδυνατουτσικο γιατι παιζει ρολο και το βαρος της μητερας,εσυ εισαι πολυ αδυνατη,οποτε και το μωρακι σου μπορει να βγει στυλακι!!!παντως μην αγχωνεσαι για τα κιλα,εμενα ο γιατρος μου μου εχει πει οτι πανω απο 2800 στις 40 εβδομαδες θεωρουνται απολυτως νορμαλ.να σε ρωτησω κατι αλλο,η κοιλια σου εχει ''πεσει''?εμενα εχει πεσει καυω μιλαμε.ειναι φυσιολογικο αυτο?tatijana έγραψε:elenitsa1987 έγραψε:ki ego eimai sti 38h evdomada kai to varos ths mpempas einai 3350,o giatros mou eipe einai apoluta fusiologiko kai oti ta agorakia se auti tin evdomada einai guro sta 3500...genika yparxei sigoura apoklisi,alla kai 3500 na einai min agxonesai den einai ypervoliko!!!!!yha vgaleis moro varvato!!!
Ελενη στην 35η βδομαδα ποσο ηταν η μικρη σου????
elenitsa1987 έγραψε:ηταν 2650 αλλα μετα πηρε αποτομα βαρος.παντως το δικο σου τατιανα μπορει να ειναι σχετικα αδυνατουτσικο γιατι παιζει ρολο και το βαρος της μητερας,εσυ εισαι πολυ αδυνατη,οποτε και το μωρακι σου μπορει να βγει στυλακι!!!παντως μην αγχωνεσαι για τα κιλα,εμενα ο γιατρος μου μου εχει πει οτι πανω απο 2800 στις 40 εβδομαδες θεωρουνται απολυτως νορμαλ.να σε ρωτησω κατι αλλο,η κοιλια σου εχει ''πεσει''?εμενα εχει πεσει καυω μιλαμε.ειναι φυσιολογικο αυτο?tatijana έγραψε:elenitsa1987 έγραψε:ki ego eimai sti 38h evdomada kai to varos ths mpempas einai 3350,o giatros mou eipe einai apoluta fusiologiko kai oti ta agorakia se auti tin evdomada einai guro sta 3500...genika yparxei sigoura apoklisi,alla kai 3500 na einai min agxonesai den einai ypervoliko!!!!!yha vgaleis moro varvato!!!
Ελενη στην 35η βδομαδα ποσο ηταν η μικρη σου????
πως το ειχες καταλαβει???εγω σημερα για παραδειγμα εχω πολλα πονακια σαν περιοδου αλλα και στη μεση.Και απο χτες δεν ξερω γιατι αλλα η μπεμπα κουνιεται ελαχιστα μεσα στη κοιλια,δε τη νιωθω οπως αλλες μερες.Αλλα εχω ακουσει οτι πριν τον τοκετο αποβαλλεται απο το τραχηλο βλεννα με λιγο αιμα...καθε φορα που παω τουαλετα περιμενω μηπως και το δω αλλα τπτ Αληθεια αυτο ειναι υποχρεωτικο???Δηλαδη εννοω αποκλειεται να ερθει ο τοκετος χωρις να δουμε αυτο το αιματακι???βοηθηστε οι πιο εμπειρες...maria_86 έγραψε:ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 38 ΕΒΔ. + 4ΗΜ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ 3920 ΚΙΛΚΑ ΚΑΙ 51 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ 38 ΕΒΔ. ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ 3.500 ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ 200 ΓΡ. ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ 5 ΚΙΛΑ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ!!!!!!
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ "ΚΑΤΕΒΕΙ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΕΞΑΡΧΗΣ....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης