Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
529 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 529 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 33]

anastasia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Μιλουπακι"]τι μου κανετε; σημερα πηγα με τον γιο μου με το λεωφορειο στο δημαρχειο να παρω ενα πιστοποιητικο γεννησης για τα νηπια, οπου εβλεπε κοπελα στη σταση πηγαινε και καθοτανε ο ατιμος και επιανε κουβεντα, πολυ ερωτυλος μιλαμε Very Happy
αυριο μαλλον θα παω να τον γραψω,
με την μικρη δεν ξερω τι να κανω δεν καθεται πουθενα να παιξει εκτος απο την στρατα και ελαχιστα στο κρεββατι μας στην κουνια με τιποτα, και ενω στην καρεκλα που την ειχα και την κραταγα επιασε να σηκωθει, στην κουνια που δεν θελει να κατσει πως θα εξασκηθει να σηκωνεται ε; καμια ιδεα; ειπαμε και καλοοο, αλλα τρωμε το λ πολλες φορες χαχαχα, ειχαμε και λιγη γκρινια με τα ουλακια μας αχ ποτε θα σκασει το δοντι λεμεεε και εγω επειδη πλησιαζει να αδιαθετησω ολο μασουλαω τα νευρα μου, αντε για πειτε κανα νεο και εσεις[/

θα βαλουμε τισ κορεσ μασ να κανουνε παρεα! και εμεισ θα κατσουμε να πιουμε καφεδακι και θα λεμε τον πονο μασ... 4 ημερεσ εχουν διαφορα τα κοριτσακια μασ και κανουν τα ιδια τερτιπια αποτι εχω γραψει και η δικια μου τιποτα! ολο αγκαλια αλλα ολεσ μου εγραψαν οτι η αγκαλια κανει καλο! αρα υπομονη θα περπατησουν! εσυ τουλαχιστον εχεισ και τη στρατα! εγω τι να πω? που δεν τη θελει ο παιδιατροσ και εχει πεισει και τον αντρα μου. τωρα την αφηνω να καθεται κατω ξυπολητη (για να μην γλιστραει) και τησ δινω 2 κουβαδεσ με παιχνιδια αλλα εκεινη πιανεται απο τισ καρεκλεσ και σηκωνεται και χτυπαει παντου το κεφαλι τησ! !
εγω θα παρω το μαρσιπο που μου συστησαν!

http://FRAOU8@YAHOO.GR

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αναστασια μου εμενα δεν ειναι οτι θελει αγκαλια απλα βαριεται να κατσει να παιξει καπου, αν δεν ειχα και την στρατα θα ειχα φρικαρει με εχει σωσει ευτιχως, οσο για τα ουλα της χτες μεχρι τις 6 κοιμοταν ενα λεπτο και ξυπναγε εχωνε χερια εβγαζε σαλια με αποτελειωσε μιλαμε, εννοειτε οτι δεν πηγα νηπιο να γραψω τον μικρο γιατι γραφονται πρωι 8 με 9 και κουραγιο να ξυπνησω δεν ειχα με την καμια

anastasia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:αναστασια μου εμενα δεν ειναι οτι θελει αγκαλια απλα βαριεται να κατσει να παιξει καπου, αν δεν ειχα και την στρατα θα ειχα φρικαρει με εχει σωσει ευτιχως, οσο για τα ουλα της χτες μεχρι τις 6 κοιμοταν ενα λεπτο και ξυπναγε εχωνε χερια εβγαζε σαλια με αποτελειωσε μιλαμε, εννοειτε οτι δεν πηγα νηπιο να γραψω τον μικρο γιατι γραφονται πρωι 8 με 9 και κουραγιο να ξυπνησω δεν ειχα με την καμια
ο παιδιατροσ τι λεει?
ντεπον τησ δινεισ να το ανακουφισεισ το μωρακι σου? τραβανε μεγαλο πονο! τα κακομοιρα! αν βγει το πρωτο θα ανακουφιστει καπωσ... θα το ξερεισ απο τον γιο σου

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
της εδωσα ντεπον ναι, ο γιατρος μου ειπε για την στρατα να κανω οτι θελω, το μονο που ειπε ειναι να προσεχω τα ατυχηματα στο γιο μου, αν μαζεψω το σπιτι ολα οκ, ετσι στο γιο οτι υπηρχε που μπορουσε να τραβηξει το ειχα μαζεψει ειχα βαλει και πορτακι στην πορτα μας να μην μπορει να βγει και ολα ηταν οκ, ο γιος μου εκανε ατελειωτη στρατα και περπατησε οταν χρονισε, οποτε στην μικρη δεν τον ρωτησα,

anastasia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:της εδωσα ντεπον ναι, ο γιατρος μου ειπε για την στρατα να κανω οτι θελω, το μονο που ειπε ειναι να προσεχω τα ατυχηματα στο γιο μου, αν μαζεψω το σπιτι ολα οκ, ετσι στο γιο οτι υπηρχε που μπορουσε να τραβηξει το ειχα μαζεψει ειχα βαλει και πορτακι στην πορτα μας να μην μπορει να βγει και ολα ηταν οκ, ο γιος μου εκανε ατελειωτη στρατα και περπατησε οταν χρονισε, οποτε στην μικρη δεν τον ρωτησα,
οχι για την στρατα αλλα για τα δοντακι τησ ποτε θα σκασουν μυτη να ανακουφιστει η κακομοιρα? εμενα 24 απριλη εσκασε το πρωτο και σε 20 μερε το επομενο τωρα εχουμε 2 δοντακια κατω αλλα συνεχιζει και μασαει οτι βρει και δειχνει οτι ταλαιπωρειται ακομα...

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν μας εχει πει καθε φορα που ερχεται μας λεει εχει λιγο καιρο ακομα, αντε τωρα που θα ερθει να δω παλι τι θα μας πει, ο γιος μου 8,5 μηνων εβγαλε δυο δοντια εντελως αθορυβα δεν ειχε γκρινια η πονους ποτε, η μικρη απο πολυ μικρη εχει θεμα αραια και που την πιανουν αλλα καθυστερησε να βγαλει, τι να πω πια, αφου καμια φορα της λεω, τι ουλα ειναι αυτα που εχεις απο μπετο και δεν λενε να βγουνε και σε πονανε; χαχαχα

anastasia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:δεν μας εχει πει καθε φορα που ερχεται μας λεει εχει λιγο καιρο ακομα, αντε τωρα που θα ερθει να δω παλι τι θα μας πει, ο γιος μου 8,5 μηνων εβγαλε δυο δοντια εντελως αθορυβα δεν ειχε γκρινια η πονους ποτε, η μικρη απο πολυ μικρη εχει θεμα αραια και που την πιανουν αλλα καθυστερησε να βγαλει, τι να πω πια, αφου καμια φορα της λεω, τι ουλα ειναι αυτα που εχεις απο μπετο και δεν λενε να βγουνε και σε πονανε; χαχαχα
συμπτωματικα και δεν ξερω αν βοηθησε ειχα ξεκινησει και τησ καθαριζα καροτο το εβαζα στο ψυγειο και τησ το εδινα σαν τρελη εκανε!!!! την ανακουφιζε που ηταν κρυο και μετα απο καμμια 10ρια μερεσ εσκασε!!!! η που την βοηθησε να σκυστει το ουλο τησ η που ηταν συμπτωση.
να σε ρωτησω τησ βαζεισ απο αυτεσ τισ κρεμεσ του ουζου στα ουλα? γιατι λενε οτι τα σκληραινουν..

maria2

maria2
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕ ΠΟΛΥ.ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ.ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΑΜΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ)ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΚΤΥΛΑ. ΜΑΛΑΚΑ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΧΕΙΛΟΣ.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

maria2

maria2
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
της εχω βαλει στην καταψυξη μασητικα αλλα δεν τα θελει, καροτα μουστοκουλουρα ωραιες συμβουλες για οποια μανουλα τις δει αλλα εγω δεν.. μου ειχε πνιγει ο γιος μου μωρο και δεν ξαναδινω τετοια πραγματα με τιποτα ομως εχω παθει φοβια λεμε, οχι αλοιφη δεν της βαζω γιατι και εγω το εχω ακουσει οτι σκληραινει τα ουλα, μακαρι να βγαλουμε, εχω παρατηρησει οτι κανει και πιο πολλα κακα της αλλα δεν παιρνω θαρρος γιατι και αλλες φορες μου τα εκανε αυτα αλλα δοντι δεν ειδαμε

anastasia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:της εχω βαλει στην καταψυξη μασητικα αλλα δεν τα θελει, καροτα μουστοκουλουρα ωραιες συμβουλες για οποια μανουλα τις δει αλλα εγω δεν.. μου ειχε πνιγει ο γιος μου μωρο και δεν ξαναδινω τετοια πραγματα με τιποτα ομως εχω παθει φοβια λεμε, οχι αλοιφη δεν της βαζω γιατι και εγω το εχω ακουσει οτι σκληραινει τα ουλα, μακαρι να βγαλουμε, εχω παρατηρησει οτι κανει και πιο πολλα κακα της αλλα δεν παιρνω θαρρος γιατι και αλλες φορες μου τα εκανε αυτα αλλα δοντι δεν ειδαμε
ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΤΟΚΟΥ΄ΛΟΥΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙΑ ΕΓΙΝΕ.... ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΕΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΤΑΓΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΗΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΧΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ..

elena

elena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!! Εμένα έβγαλε τα 2 κάτω στον 6ο μήνα σχεδόν αθόρυβα! Ένα μήνα μετά έβγαλε τα 2 πάνω κάπως πιο γκρινιάρικα!! Αλλά αυτά που μας τσακίσανε ήταν τα διπλανά από τα πάνω μπροστινά, τα ματόδοντα!! Αυτά ναι.. μας ξενύχτησαν!!

Από αλοιφή μου είπε ο γιατρός εμένα μια φυτική που λέγεται bexident κι έχει γεύση σαν κερασάκι!! Ο μικρός με του που την δει αρχίζει το ξερογλύψιμο και πετάει την πιπίλα από το στόμα και χτυπάει και τα χείλια του!! Του βάζουμε ελάχιστο ίσα να τον ξεγελάμε, να γλυκαίνεται και να σταματάει την πολύ γκρίνια!! Σε έκτατη περίπτωση του έδωσα και παναντόλ γιατί είναι αμαρτία να υποφέρει το πουλάκι μου!! Μου το είπε κι ο γιατρός!!

Επίσης κάτι που θέλω να σας ρωτήσω!! Μου έχει κάνει 2 φορές πυρετό κι έχει βγάλει δοντάκι μετά! Ο γιατρός είναι κατηγορηματικός ότι δεν ήταν από το δόντι ο πυρετός!! Εσείς τι λέτε??

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενα το κακο ειναι οτι τις εχουν πρηστει απο την μια μερια πολυ κατω τα διπλανα που λες εσυ που εχουν μυτη, τα μπροστα τιποτα και γιαυτο πιστευω οτι ταλαιπωρειται ετσι

elena

elena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:ελενα το κακο ειναι οτι τις εχουν πρηστει απο την μια μερια πολυ κατω τα διπλανα που λες εσυ που εχουν μυτη, τα μπροστα τιποτα και γιαυτο πιστευω οτι ταλαιπωρειται ετσι

Έχει ασπρίσει καθόλου το ούλο?? Μωρέ το πουλάκι μου ταλαιπωρείτε με τα δοντάκια!! Άντε να βγάλετε να ηρεμήσει λιγάκι!! Ξέρεις, λένε ότι είναι τρελός πόνος!! Εδώ εμάς, μας πονάει το δόντι και παίρνουμε παυσίπονο και πάλι... Σκέψου αυτά!! Crying or Very sad

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με αφηνει να δω νομιζεις αυτο το παιδι; θα βγαλει δοντι και δεν θα παρω χαμπαρι δεν ανοιγει στομα η σκατουλα, καμια φορα ασπριζουν αλλα φευγει απο οτι ειχε πει η ιφιγενεια αυτα λεγονται κυστες, το σιγουρο ειναι οτι φαινεται πρησμενο γιατι εγω ξερω οτι ποναει εκει μασαει και την πιπιλα στο ιδιο σημειο, ενω ο νικος που δεν το ηξερε την ειδε σημερα και μου λεει εχει πρηστει κατω πλαι, αρα φαινεται

elena

elena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:με αφηνει να δω νομιζεις αυτο το παιδι; θα βγαλει δοντι και δεν θα παρω χαμπαρι δεν ανοιγει στομα η σκατουλα, καμια φορα ασπριζουν αλλα φευγει απο οτι ειχε πει η ιφιγενεια αυτα λεγονται κυστες, το σιγουρο ειναι οτι φαινεται πρησμενο γιατι εγω ξερω οτι ποναει εκει μασαει και την πιπιλα στο ιδιο σημειο, ενω ο νικος που δεν το ηξερε την ειδε σημερα και μου λεει εχει πρηστει κατω πλαι, αρα φαινεται

Κατάλαβα!! Όσο για το να μη σε αφήνει.. Τι κακό με αυτά τα παιδιά!! Κι εγώ όταν ήθελα να τα δω το σφράγιζε!! Και τώρα καμιά φορά προσπαθώ στα πεταχτά να δω πλάι... αλλά δεν με αφήνει ο κερατάς!! Razz

Υπομονή κουμπαράκι...

Λέω να πάω για ύπνο!! Το ξενύχτησα πάλι.. και σηκωμό δεν θα έχω αύριο!!

Konstantina-olinomanoula

Konstantina-olinomanoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!
Δοντάκια κ ανησυχία ακούω..
Η μικρη μου έβγαλε το πρώτο της δοντάκι στη γιορτή της μητέρας,τη μέρα δηλαδή που έκλεινε τον 10ο μήνα!
Αλλα εκείνο το βράδυ ήταν μαρτυρικό...
Έκλαιγε πολλές ώρες,με δάκρυα κ λυγμους το μαναράκι μου..Ευτυχώς το δεύτερο έσκασε μια βδομάδα αργότερα χωρίς να το καταλάβουμε καν!!
Με το καλό κ ανώδυνα να ξεφαφουτιάσουν όλα τα μωράκια ...

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε να δουμε κωσταντινα μου γιατι και εμας εκει μας κοβω πια στο δεκατο να το βγαζουμε, θελω να ελπιζω δηλ χαχα Μαμαδες με μωρακια Ιουνιου-Σεπτεμβριου 2009! - Σελίδα 3 911307

Konstantina-olinomanoula

Konstantina-olinomanoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:αντε να δουμε κωσταντινα μου γιατι και εμας εκει μας κοβω πια στο δεκατο να το βγαζουμε, θελω να ελπιζω δηλ χαχα Μαμαδες με μωρακια Ιουνιου-Σεπτεμβριου 2009! - Σελίδα 3 911307

Mην αγχώνεσαι Μιλουπάκι μου,εγώ το είχα πάρει απόφαση οτι δε θα βγάλει νωρίς δόντια,μια που στα μούτρα μοιάζει τον αδερφό μου...Ο οποίος έβγαλε το πρώτο δοντάκι 13 μηνών..Τέλειααα?? Μαμαδες με μωρακια Ιουνιου-Σεπτεμβριου 2009! - Σελίδα 3 536304 Κ πάλι σχετικά νωρίς βγήκε,χαχαχαχα... Laughing

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου πω την αληθεια ο γιος μου εβγαλε 8 μηνων οποτε ελεγα οκ τωρα πιανουμε τους 10 μηνες να δουμε και οκ δεν με νοιαζει που δεν βγαζει μου αρεσει το φαφουτακι μου, απλα που ορισμενες μερες ταλαιπωριεται τσαμπα μωρε

afro81

afro81
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποσο σας καταλαβαινω με τα παλιοδοντια. Εμεις εχουμε 6 προς το παρων. Απο 6 μηνων αρχισε και βγαζει και χασαμε και τον υπνο και τον ξυπνιο μας χαχαχαχα!! πολυ γκρινια μιλαμε!!

afro81

afro81
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena έγραψε:Σε έκτατη περίπτωση του έδωσα και παναντόλ γιατί είναι αμαρτία να υποφέρει το πουλάκι μου!! Μου το είπε κι ο γιατρός!!

Επίσης κάτι που θέλω να σας ρωτήσω!! Μου έχει κάνει 2 φορές πυρετό κι έχει βγάλει δοντάκι μετά! Ο γιατρός είναι κατηγορηματικός ότι δεν ήταν από το δόντι ο πυρετός!! Εσείς τι λέτε??

Ελενακι μου και εγω εδωσα πανατολ για τα δοντακια. Δεν αντεχα να τον βλεπω να υποφερει απο τον πονο. Τον ηρεμουσε πολυ και κοιμωταν καπως καλυτερα το βραδυ.
Οσο για τον πυρετο ο δικος μου δεν εχει κανει ποτε. Παντως ομως εγω ηξερα οτι ο πυρετος συνδιαζει και δοντια!! albino

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afro81 έγραψε:
elena έγραψε:Σε έκτατη περίπτωση του έδωσα και παναντόλ γιατί είναι αμαρτία να υποφέρει το πουλάκι μου!! Μου το είπε κι ο γιατρός!!

Ελενακι μου και εγω εδωσα πανατολ για τα δοντακια. Δεν αντεχα να τον βλεπω να υποφερει απο τον πονο. Τον ηρεμουσε πολυ και κοιμωταν καπως καλυτερα το βραδυ.
Οσο για τον πυρετο ο δικος μου δεν εχει κανει ποτε. Παντως ομως εγω ηξερα οτι ο πυρετος συνδιαζει και δοντια!! albino
θα συμφωνησω και εγω και εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι πολλες φορες τα δοντακια μπορουν να φερουν πυρετο. Το εχω ακουσει και απο αλλους παιδιατρους. Ειναι κατι συνηθες αν και δεν το κανουν ολα τα παιδακια.

afro81

afro81
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:με αφηνει να δω νομιζεις αυτο το παιδι; θα βγαλει δοντι και δεν θα παρω χαμπαρι δεν ανοιγει στομα η σκατουλα, καμια φορα ασπριζουν αλλα φευγει απο οτι ειχε πει η ιφιγενεια αυτα λεγονται κυστες, το σιγουρο ειναι οτι φαινεται πρησμενο γιατι εγω ξερω οτι ποναει εκει μασαει και την πιπιλα στο ιδιο σημειο, ενω ο νικος που δεν το ηξερε την ειδε σημερα και μου λεει εχει πρηστει κατω πλαι, αρα φαινεται

Μαριτσακι εγω ξερεις πως καταλαβα το πρωτο δοντακι?
Οταν ποια καταλαβα οτι ηταν καιρος για δοντια καθε μερα εβαζα ενα μεταλικο κουταλι και χτυπουσα πολυ μαλακα τα ουλα. Ετσι ακουσα το πρωτο τινγκ!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε αφροδιτη μονο που το διαβασα ανατριχιασα χαχα μπα λεω να βαζω δαχτυλο να βλεπω αν εβγαλε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις