Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ Παρ Ιαν 28, 2011 11:56 am

μιμή

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ.ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ

27ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ Παρ Ιαν 28, 2011 1:48 pm

vasso

vasso
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
princess 05/05/10 έγραψε:ενα βαρυ ααχχχχ μολις διαβασα ολες τις απαντησεις σας...ηρθα στην πολη μου μετα απο 6 χρονια στη συμπρωτευουσα ως φοιτητρια(δεν τα εσπαγα καθε μερα..αλλα ημουν ξενοιαστη) μετα απο 7-8 μηνεσ γνωρισα τον αντρα μου και μεσα σε ενα χρονο γαμος -παιδι...αυτο σημαινει οτι οι λιγοστες μου φιλες ειναι θεσσαλονικη και γενικα σκορπισμενεσ καμια εδω κοντα διαθεσιμη...ο αντρας μου ευτυχως καθετε μαζι μου..αν ειναι να βγει ειναι για κανεναν αγωνα ...η μαμα μου ειναι απο κατω μας ...αλλα κ αυτο εχει γινει ρουτινα .καθε απογευμα σχολαω περνω τη μπεμπα και παω για καμια ωρα..αλλα τι να πουμε ?τιποτα καινουριο..οσο για να την αφησω πολυ θα ηθελα αλλα εφοσον σχολαω στις 7 το απογευμα ,εκεινη την ωρα θα φαει την κρεμα της ..δε θα περασει μια ωρα μεχρι να ετοιμαστω για να βγω?θα περασει.. με την ανυσησυχια που εχει και τη γκρίνια πρεπει να ειμαι εκει γιατι αν νυσταξει η οτιδηποτε πρεπει να τη θηλασω οποτε απ το απογευμα κ μετα δεν μπορω να βγω..αν ετρωγε ξενο γαλα δεν υπηρχε θεμα..ηθελε δεν ηθελε η μαμα μου μια φορα την εδομαδα θα την αφηνα και εκτος αυτου το θηλαστρο μου ειναι....χαλια και στους 9 μηνες πλεον δεν εχω τοοοση ροη γεμισω ενα μπουκαλι με το χερι....χθεσ μιλησα με τον αντρα μου ...με καταλαβαινει νιωθει κ εκεινος ετσι ειπε και μειναμε στο ερωτημα μηπως δεν ειμαστε σωστοι γονεις γιατι περιμενουμε ο ενας να ερθει ο αλλος για να αναλαβει το παιδι?καθομαστε να παιξουμε μαζι της επςιδη πρεπει!τελοσπαντων η ουσια ειναι οτι κοιμηθηκαμε αγκαλια χωρις σεξ αλλα αγκαλια ..ασ ερθει η ανοιξη να ανοιξη η ψυχή μας κοριτσια!!σας ευχαριστώ και παλι

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ 16 ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?? ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

28ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ Παρ Ιαν 28, 2011 11:28 pm

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioannam24 έγραψε:κι εγω στην ιδια φαση και χειροτερη ειμαι !!!!!!!! νιωθω ολα αυτα που γραφεις αλλα εγω πηρα την αποφαση να επισκεπτω καποιον ψυχολογο για να παρω λιγο τα πανω μου. η δικια μου ειναι πολυ ησυχη αλλα εδω και 3 εβδομαδες που την ενοχλουν τα ουλα της εχει γκρινια και νιωθω απιστευτα κουρασμενη και εξαντλημενη. περασα επιλοχεια καταθλιψη και ακομα την περναω... δεν νιωθω καλα ψυχολογικα!εχασα τα κιλα της εγκυμοσυνη, 12 το συνολο, μεσα σε 15 μερες απο τον τοκετο και τωρα χανω απο τα δικα μου... ζαλιζομαι ,εχω συνεχεια πονοκεφαλους και δεν εχω ορεξη να φαω... ευτυχως ο αντρας μου με στηριζει πολυ αλλα και παλι νιωθω πνιγμενη... κι εγω θελω να ξεκουραστω, να παω μια βολτα...

ελπιζω να βρω συντομα ραντεβου με ψυχολογο γιατι το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια και φοβαμαι μην κανω κακο στον εαυτο μου... θα μου πειτε να κοιταζω την μικρη μου και να παιρνω δυναμη... προσπαθω αλλα ειμαι πολυ ευαισθητη σαν ατομο και ωρες ωρες αντιδρω παραλογα...
φοβαμαι ........

ιωαννα σε καταλαβαινω απολυτα αλλα κανε υπομονη να ανοιξει λιγο ο καιρος να παιρνεις το παιδακι σου και να πηγαινεις καμια βολτα.μην σκεφτεσαι ασχημα πραγματα γιατι τοσο σε ριχνει ακομη περισσοτερο.προσπαθησε να ασχολεισαιοσο γινεταιμε το παιδακι σου και δες το ολο το πραγμα σαν παιχνιδι.

29ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ Σαβ Ιαν 29, 2011 2:25 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasso έγραψε:
princess 05/05/10 έγραψε:...

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ 16 ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?? ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Κι εγώ μαζί σου!

Και τι δε θα έδινα για ένα 4ωρο δουλειάς και τη μαμά μου απο κάτω...

30ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ Κυρ Ιαν 30, 2011 6:14 am

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoula έγραψε:..και ειναι το πιο σημαντικό για μενα αυτο που σε νοιαζει, υπομονη arguro τουλαχιστον να ανοιξει λιγο ο καιρός και να πηγαινεις βολτιτσα με το μωρο.

Ααα κι εγω εχω ξεχασει τι εστι κομμωτηριο που πηγαινα στανταρ μια φορα την εβδομαδα και το μαλλί χάλιααα θελει κουρεμα για να μη σου πω για το ντυσιμο, τωρα φοραω μια πιτζαμα αλλα μολις διαπστωσα πως το πανω με το κατω ειναι διαφορετικα χιχιχι.

Ακριβως το ιδιο και εγω ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ - Σελίδα 2 215994
Ο λογος ειναι οτι το κατω μερος την πυτζαμας μου το κατουρησε ο μικρος προχθες που τον αλλαζα.. Έτσι αλλαξα μονο το κατω. Βαριομουν να αλλαξω γενικα, ασε που σκεφτηκα οτι θα χρειαστει να πλυνω ενα ακομα ρουχο- εστω και στο πλυντηριο.
Και εγω περναω περιεργη φαση προσαρμογης με το 2 μηνων μωρο μου. Εκει που εχω βρει παρηγορια ειναι σε μια γειτονισσα που εχουμε καθιερωσει καθε απογευμα με το που γυριζει ο αντρας μου απο την δουλεια να κανουμε μαζι ένα τσιγαρακι..( Αν δεν καπνιζεις δεν ειναι αναγκη να το αρχισεις τωρα)
Η αληθεια ειναι εστω και αυτο το τεταρτο διαλλειματος γυρναω σπιτι με αλλον αερα. Τις προαλλες πηγα στον γυναικολογο και ντυθηκα επιτελους μετα απο καιρο. Φορεσα το τζηνακι μου και τα σταρακια μου και πηγα..Οποτε έχεις ευκαιρια να βγαινεις. Και όσο για τα κιλα που αναφερεις, αυτά χανονται..Βεβαια εγω τα ειχα απο πριν τα κιλακια μου οποτε καποια επιπλεον δεν μου κανουν και κοπο να τα κουβαλαω.. ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ - Σελίδα 2 215994

Κανε υπομονη.. Πιστευω θα περασουν οι μερες αυτές και θα τις σκεφτομαστε και θα γελαμε!!

31ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ Πεμ Φεβ 10, 2011 4:30 am

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μετά τη γέννα της κόρης μου στα 21 έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη που με ταλαιπώρησε πάνω από ένα χρόνο. Ειδικά στην αρχή ήταν αφόρητη η κατάσταση και ντρέπομαι που το λέω άλλα πήγα να πηδήξω από το μπαλκόνι γιατί δεν άντεχα το τέρας που είχα γίνει. Το παιδί μου είχε κολικούς κι έκλαιγε συνέχεια, εγώ δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου, τα νεύρα μου είχαν πειραχτει. Θύμωνα που έκλαιγε, θύμωνα που δεν μπορούσα να την κάνω καλά, θύμωνα που δεν μπορούσα να βγω έξω,και όταν το συνειδητοποιούσα ήθελα να πεθάνω γιατί ένοιωθα ότι δε μου άξιζε να ζω. Για πολλά χρόνια ζούσα με την πεποίθηση ότι είμαι η χειρότερη μητέρα που υπάρχει γιατί η διάθεση για παιχνίδια κτλ δε μου βγήκε ποτέ φυσικά. Έλεγα ότι δεν υπάρχει σε μένα αυτό που λένε μητρικό ένστικτο κι ότι είμαι τέρας της φύσης. Όλα αυτά φυσικά ξεπεράστηκαν. Στα λέω για να καταλάβεις ότι υπάρχουν και χειρότερα και να μη νιώθεις ένοχη για τίποτα. Να φροντίζεις πολύ τον εαυτό σου και να "απαιτήσεις" τη φροντίδα των ανθρώπων που σε αγαπάνε, τους χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Είμαι σίγουρη ότι θα τα ξεπεράσεις όλα. Φιλιά.

32ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ Παρ Φεβ 11, 2011 5:37 am

princess 05/05/10

princess 05/05/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sas efxaristw oles

33ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ Παρ Φεβ 11, 2011 6:09 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσια μου δυστυχως αυτος ειναι ο πρωτος χρονος της μανουλας,ειναι δυσκολο να το σκεφτειτε τωρα αλλα θα περασει,κ γω 1χρονο που θηλαζα δν πηγαινα πουθενα μονη μου,γτ η μικρη ετρωγε καθε μιαμιση ωρα οποτε για να μν παθω καταθλιψη εβγαινα εξω μαζι της,βεβαια δν δουλευα κ δν ειχα τν κουραση της δουλειας,μολις κοψει τν θηλασμο και αρχισει να απογαλακτιζεται μεταφορικα κ κυριολεκτικα θα δεις οτι με ελαχιστες εξοδους θα αρχισεις να νιωθεις πολυ καλυτερα.υπομονη μεχρι τοτε.το βραδυ που κοιμαται το μωρο πιασε κανε ενα αφρολουτρο,μετα ενα μποτε,κανε τις μασκουλες σου,βγαλε φρυδι οτιδηποτε σε κανει να χαλαρωνεις.

34ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ Παρ Φεβ 11, 2011 6:20 am

princess 05/05/10

princess 05/05/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ....Ο ΥΠΝΟΣ ...ΕΕΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ...ΑΝΟΙΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΗΡΘΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Razz

35ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΘΙΨΗΣ Παρ Φεβ 11, 2011 6:26 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε τοτε ηρθε η ωρα να αφησεις τν μικρη μια μερα στην μανα σου,εξηγησε της μαμα δν ειμαι καλα θελω μια μερα για μενα,θα βγεις,θα ψωνισεις οτι μπορεις,θα πας σπιτι θα ετοιμαστεις και φροντισε τηνε πομενη να εχεις ρεπο,ωστε να ξεκουραστεις το πρωι,φυσικα αν μπορει η μαμα σου να τν κρατησει ολη νυχτα κ λιγες ωρες τ πρωι.εγω περιμενω να παει η μικρη σχολειο ωστε να ξεκινησω να κανω πραγματα για μενα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις