26 Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑΝΤΑΡ!!!! Παρ Ιαν 28, 2011 12:13 am
Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
συγχαρητηρια, να εχεις μαι τελεια εγκυμοσυνη και να ειναι γερο το μωρακι σας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΑΓΑΠΗ@ στις Παρ Ιαν 28, 2011 1:31 am, 1 φορά
natali-maria έγραψε:ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ...ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..... !!ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ Κ ΑΔΙΚΑ ΣΕ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ..?ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ..!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ... !ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΛΑΙΩ...!ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ Κ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ... !I YOU!!!!!
Ευάκι έγραψε:συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαιρομαι πολυ για σενα!ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι!!!!!!!!!!!
ααααα!!!και μια καλη μεταθεση κατα τα μερη μας!!!!!!!!!!!
toutounaki έγραψε:Μπράβοοοο!!!! Να ξερες πόση χαρά παίρνω διαβάζοντας το μήνυμά σου κι ας μη σε ξέρω! Με το καλό κοριτσάκι, ευχομαι μια τελεια εγκυμοσύνη!Στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!!
Αν δε γίνομαι αδιάκριτη πόσο καιρό προσπαθήσατε;
ΥΓ Άντε να παίρνουμε κει μεις σειρά!!!
ΝΕΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!nena1988 έγραψε:συγχαρητηρια αντε μπραβο,να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη..
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:toutounaki έγραψε:Μπράβοοοο!!!! Να ξερες πόση χαρά παίρνω διαβάζοντας το μήνυμά σου κι ας μη σε ξέρω! Με το καλό κοριτσάκι, ευχομαι μια τελεια εγκυμοσύνη!Στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!!
ΤΟΥΤΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ!!!!
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 4 ΜΗΝΕΣ!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ Κ ΑΡΓΗΣΕ ΛΙΓΑΚΙ
ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ!!
ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!
toutounaki έγραψε:ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:toutounaki έγραψε:Μπράβοοοο!!!! Να ξερες πόση χαρά παίρνω διαβάζοντας το μήνυμά σου κι ας μη σε ξέρω! Με το καλό κοριτσάκι, ευχομαι μια τελεια εγκυμοσύνη!Στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!!
ΤΟΥΤΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ!!!!
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 4 ΜΗΝΕΣ!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ Κ ΑΡΓΗΣΕ ΛΙΓΑΚΙ
ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ!!
ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!
Ε, δεν άργησε και τόσο! Μακάρι να έχω πάρει σειρά σε 4 μήνες κι εγώ θα 'μαι πολύ μα πολύ ευχαριστημένη! Όλα τα καλά σου εύχομαι και πάλι- να χαρείς την εγκυμοσύνη σου σα μια όμορφη διαδρομή που θα σου φέρει άλλο ένα θησαυρό στην αγκαλίτσα σου ευτυχισμένη μανούλα!
ΥΓ Εάν τα καταφέρω να γίνω ξανά μανούλα εννοείται πως θα σας το πω κι εγώ!
φιλιάααα
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:[ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΩΡΙΣ!!!! Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Ε???
ΕΓΩ Κ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΡΖΑΝΑΚΟΣ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης